Medicover Hospital Hungary

Medicover Hospital Hungary Budapest klinika 1

A Medicover Hospital Hungary kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1967-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Budapesten található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Medicover Hospital Hungary, Budapest, Magyarország

A Medicover Hospital Hungary egy modern, korszerű sebészeti és képalkotó központ, amely kedvező áron kínál számos egészségügyi szolgáltatást, többek között diagnosztikát, endoszkópiát, fül-orr-gégészetet, általános sebészetet, ortopédiai sebészetet és visszérműtétet. Az elérhető kezelések közé tartozik az orrdugulás elleni orrműtét, orrmelléküreg-műtét, mandula- és adenoid-eltávolítás, epehólyag-eltávolítás, sérvjavítás, kéztőalagút-eltávolítás, térdszalagműtét és térdízületi artroszkópia.

Minden sebészeti beavatkozást tapasztalt és magasan képzett szakemberek végeznek. A 12 konzultációs és vizsgálószobával rendelkező ambulancia is rendelkezésre áll. A kórház a legmodernebb orvosi technológiával van felszerelve, beleértve a legmodernebb CT- és MRI-szkennereket, a legkorszerűbb endoszkópos berendezéseket és olyan fejlett sebészeti eszközöket, mint az Arthrex Synergy artroszkóp és a Storz laparoszkópos eszköz. A kórház két modern műtőjét szubintenzív és posztoperatív megfigyelőszobák, fejlett általános altatási és orvosi megfigyelési technológia, valamint nagy teljesítményű sterilizáló berendezések támogatják.

A kórházat felkereső nemzetközi betegeket többnyelvű, angolul, németül, franciául, norvégul és svédül folyékonyan beszélő orvosturisztikai menedzserek gondozzák. Emellett egy külön kórházi esetmenedzser szolgáltatásait is igénybe veszik, akinek feladata a közvetítés a beteg és az egészségügyi személyzet között, a kezelési tervek végrehajtása és a nyomon követés megszervezése.

A kórház ingyenes konzultációs csomagokat kínál, amelyek tartalmaznak egy ingyenes konzultációt egy sebésszel, egy ingyenes éjszakát egy partnerhotelben és ingyenes repülőtéri transzfert. Amennyiben a kezelés értéke meghaladja a 2300 fontot, a repülőjegy értékét is levonják a kezelés végösszegéből, legfeljebb 140 font erejéig.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Visszerek kezelése
Hüvelyplasztika

Kínált szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy-foglalás
Ingyenes Wi-Fi
Tolmácsolási szolgáltatások
Gyógyszertár
Privát szobák
Fordítási szolgáltatások


Város: Budapest – Ország: Magyarország1967-ben alapították
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: angol, francia, német, magyar, német


Medicover Hospital Hungary értékelése

Krisztina Demény
Krisztina Demény
15:38 17 Jan 24
Telefonon másnapra kaptam időpontot endokrinológiára. A doktornő kedves volt, megkaptam a megfelelő tájékoztatást is. Úgy éreztem, hogy valóban odafigyelnek rám. Hallottam jót és rosszat is a helyről, én pozitív tapasztalatokkal jöttem el.
Ágnes Stepper
Ágnes Stepper
14:21 08 Sep 23
Céges biztosítás keretében műtöttek a Medicoverben. Mindenki kedves, lelkiismeretes volt, a műtét pedig - Sikó és Kromerenczki doktor uraknak köszönhetően - jól sikerült.Nagyon szimpatikus volt az a hozzáállás, hogy a lehető legkevesebb időt kellett a kórházban töltenem (bentalvás helyett az otthonomban pihentem és reggel fél 6ra kellett a kórházba bemennem, a zárójelentésre nem kellett órákat várnom a műtét után, mint az állami kórházban), és az esetmenedzseremnek és a papír alapú tájékoztatóknak köszönhetően a megfelelő információk birtokában az otthonomban gyógyulhattam.
Ferenc Truglya
Ferenc Truglya
12:51 16 Jun 23
Panaszt tettem a hivatalos csatornán az ügyfélkezelésük kapcsán, amit 2023.06.15-én tapasztaltam a váci úti kórházukban.Még soha nem jártunk a Medicovernél, ezért nem voltunk járatosak az ügymenetben. Erről telefonos időpontkérésnél nem tájékoztattak. Édesanyámnak volt 15:50-re és 16.10-re egy-egy egymást követő MR időpontja. Az emailben kapot időpont szerint feljöttünk a rendelőhöz a 2. emelete, a 213-as szobához 16.30-ra. Nem tudtuk, hogy a vizsgálat előtt be kell jelentkezni a recepción és előre ki kell fizetni a vizsgálatot. (ez nem magától értetődő, hiszen más privát eü rendelésen a vizsgálat után kell fizetni)15.50 eltelt ezért megnéztem újra az emailt és akkor láttam, hogy a recepcióra is le kell menni a vizsgálat előtt. 15.57-kor fizettem ki a vizsgálatot és a recepciós közölte, hogy hiába van időpontunk két testtáj vizsgálatára csak egyet csinálnak meg, mert késtünk pár percet. Ami egyébként nem igaz, csak a hiányos informáltság miatt nem a megfelelő helyen kezdtünk. Ezután 16.19-ig várakoztunk, ekkor hívták be édesanyám a vizsgálatra. Önök is késtek tehát a kezdéssel. A mi pár perces „késésünket” miért nem lehetett tolerálni és rugalmasan kezelni? Nem félórás késésről volt szó. Erre várok magyarázatot Önöktől.
M Zsuzsi
M Zsuzsi
09:43 26 Jan 24
Szörnyű dolog egy idegen ember előtt meztelenül szétnyitni a lábamat. Ha nem lenne céges biztosításom, valószínű én is azok közé tartoznék, akik csak akkor mennek orvoshoz, ha baj van. Nem volt baj, de az életkorom és az 'ingyenes'- gyors lehetőség, ráadásul ilyen szép környezetben - felbátorított, hogy leküzdjem a gátlásaimat és elkezdjek szűrővizsgálatokra menni a Medicoverhez.Tavaly év elején voltam először rákszűrésen és a nőgyógyász felfedezett egy kis miómát. Azt mondta, csak ellenőrizni kell az éves szűréseken, nehogy túl nagyra nőjön. Nyáron egy műteni való dolog is előkerült, így más nőgyógyászokhoz is elmentem (a Medicovernél). Nemrég kerestem fel az egyik 'műtős' orvost a polip és az éves szűrés miatt. Az orvos alap esetben csak 'kenetet' vett volna, majd utamra is bocsátott volna. Finoman megkérdeztem, hogy az ultrahangos vizsgálat nem része-e a szűrésnek - csakmert az előző szűrésen 1 évvel korábban egy másik orvos miómát talált. Pusztán eme jelzésem és kérésem miatt történt az ultrahangos vizsgálat és így talált az orvos még egy kis miómát. Szerencsére mindkettő mióma kicsi.Durva kálváriát megjárt Ismerősöm hívta rá fel a figyelmemet, hogy megnövekedett mióma miatt sokaknak ki kellett venni a méhét, úgyhogy vegyem nagyon komolyan, akárhogyis mondta azt egy másik (3. nőgyógyász a Medicovernél) - hogy a mióma csak olyan, mintha egy kis zöld borsó beleugrott volna a kosaramba a piacon... v vmi ilyesmi hasonlattal élt.Nagyon kellemes a Medicovernél a környezet és kedves volt velem mindegyik orvos és mindegyik asszisztens. Ez mind hozzátesz ahhoz, hogy egyáltalán bárki kedvet érezzen orvoshoz fordulni. Én magam is menni fogok még 'kis kockázatú' problémákkal.Azt viszont, hogy nekem betegként bele kellett szólnom egy szűrővizsgálat menetébe, nagyon súlyos szakmai vétségnek és hanyagságnak gondolok. Meggyőződésem, hogy egy kevéssé tudatos, félénkebb személyiségű beteg nem merné megkérdezni az orvostól, hogy biztos-e benne, hogy jól végezte-e a dolgát. Sőt! Ott terpesztünk alul meztelenül egy idegen férfi előtt - még szinte örülünk is is hogy máris szabadulhatunk...Sajnos más szakterületről is hallottam/olvastam negatív véleményeket (közösségi médiában is!), így mindenkinek javaslom, hogy alaposan tájékozódjon, hogy kihez-mivel-hova fordul.Nehéz volt leírni-megfogalmazi ezt a véleményt, de én is sokat köszönhetek azoknak, akik tényszerűen fogalmaznak, ezért azt gondolom, lehet, én is segítek valakinek.
Cintia Máj
Cintia Máj
11:20 11 Dec 23
Tisztelt Medicover!Szeretnék érdeklődni, hogy munkatársuk irányába hol tudok panaszbejelentést tenni? Mai napon voltam Önöknél (06:15-6:30 ) labor vizsgálaton a Váci út 29-31 szám alatt.Mivel én személy szerint nem jártam korábban Önöknél, így az e-mailben megadott időpontnak megfelelően korábban érkeztem 15 perccel. Amikor megérkeztem a recepción egy viszonylag fiatal hölgytől kértem kedvesen segítséget, hogy mi a teendőm és azokhoz az ott lévő terminálokhoz kell-e mennem becsekkolni és ahelyett, hogy egy egyszerű igennel válaszolt volna, igen csak lekezelő stílusban arcvágásokkal elküldött, hogy majd később segítenek. Mivel javában időben voltam az e-mailnek megfelelően, így újra kértem, hogy csak ez az egy kérdésem lenne, de elhajtott arcvágásokkal. Ennek következtében az egyik szintén ott várakozó páciens volt az aki segített és kedvesen elmondta mi a teendőm. Mindenki fül és szemtanúja volt ennek a lekezelő stílusnak, amit úgy gondolok, hogy egy ilyen minőségű hely mint Önök, nem engedhetnek meg maguknak. Az első benyomás a legfontosabb, így nem hiszem, hogy ezt a stílust megengedheti bárki a fizető "betegekkel" szemben még a recepción sem, ha már ilyen céget képvisel. Az orvosi ellátásra egy szavam sincs, hiszen elképesztően kedvesek fent a hölgyek, de ami a recepción fogadott az messze magasan kicsapta a biztosítékot. Ennek a hatására a cég egy nagyobb családtól búcsúzhat, akik rendszeresen igénybe veszik az Önök által nyújtott szolgáltatásokat.
Henrietta Jánosi
Henrietta Jánosi
05:17 21 Dec 23
Nem egyszer fordult elő, hogy nem kaptam megfelelő tájékoztatást. Arról nem is beszélve, hogy második trimeszterben vagyok, és a legutóbbi vizsgálatomnál döntöttem el, hogy többet nem fizetünk a semmiért. Ultrahangra mentünk, amit javarészt konzultáció tett ki. Közben rájöttem, hogy azért kellett ennyit beszélni, hogy teljen az idő, ugyanis az ultrahang mindennel együtt 5 perc volt. A babát kb 2 percre láthattuk, se szívhangot nem nézett a kedves Dr.-nő (pedig a papírra ráírta) sem pedig a babát nem láthattuk rendesen. (Mért egy fejméretet és ennyi.) Veszélyeztetett terhes vagyok, így persze aggódik az ember folyton. Az ultrahangkép amit kaptunk, meg inkább hagyjuk is, mert egy folt látszik csak a babából, mintha nem is kisbaba lenne. Csak azért nem rendeztünk jelenetet, mert ígyis lemondták az időpontunkat fél órával, az érkezésünk előtt és gyorsan beraktak valakihez aki épp szabad volt. (Messziről jártunk be.) Nem tudom, hogy a vezetőséggel van-e probléma vagy ennyire halott az egészségügy és már magánkórházak is leszarják a fizető embereket.1 dolog miatt kap csillagot csak, az pedig Szikszay Dr. Nála mindig rendben volt minden, mindent elmondott és rendesen megvizsgált. Több hozzá hasonló ember kellene oda, és akkor az emberek elégedetten távoznának.
13 Schwiiz
13 Schwiiz
08:58 09 Sep 23
2023.09.08 - Meg nem valósult CT-vizsgálat borsos áron Elmondásuk szerint a CT-készülék havonta legalább egyszer meghibásodik,tehát tudnak a rendszeres problémáról. Nyilván nagy a verseny a magánszektorban,de de talán nem lenne ördögtől való,ha valamiféle " együttműködési szerződés" jönne létre más szolgáltatókkal és az épp ott várakozó - sokszor messziről érkező és a munkából emiatt kieső - pácienseket néhány más helyre irányítanának. Ez a kb. 20 perces vizsgálat 2 - 3 helyre elosztva nem akasztaná meg jelentősen a másik intézmény forgalmát.Kommunikáció - " Kedves / tisztelt páciensek! Sajnos a CT-készülék elromlott,eddigi türelmüket megköszönve kérjük,hogy a recepciónál foglaljanak új időpontot vagy jelezzék befizetett összeg visszafizetésére vonatkozó igényüket. Köszönjük,hogy felkeresték intézményünket. " - álom , ehelyett a valóság " Ma nem lesz vizsgálat,menjenek haza " .Hogy tetszik mondani?? A fizető páciens semmibe vétele,a személyzet unottsága és teljes inkompetenciája,a lekezelő modor megengedhetetlen.67e Ft + 3e Ft + 2,5e Ft parkolás + 7e Ft üzemanyag a semmiért. Soha többé Medicover,mindenkit lebeszélek,aki esetleg azt hiszi,hogy a pénzéért szolgáltatást kap.
Dér R.
Dér R.
13:00 11 Sep 23
MedicoverMagánkórház a Wish-ről.Röviden a Medicover egy nyugati kinézetű és nyugati árakkal üzemelő Tiszanekeresd-Alsói, három évtizede elfeledett közkórház olyan dolgozókkal akiket akaratuk ellenére tartanak ott - a tapasztalataink alapján.Soha semmilyen szolgáltatást nem veszünk igénybe, a Medicover-en keresztül!Az ok, hogy a CT vizsgálat 20 perccel a kezdete előtt le lett mondva mert elromlott a gép és hívni kell a szerelőket. Mint mondták, havonta megesik, most pont ma, pontosabban ahogy mondta az asszisztens:"Lehet mindenkinek hazamenni, ma biztos nem lesz vizsgálat, elromlott a CT!"A kontrasztanyag már akkor a szervezetben volt, szóval 48 óráig nem lehetett újabbat meginni.---Részletesen, hosszabban nem fért ki a Google karakterszám korlátozás miatt, de majd képekként csatolom ide.Ott helyben tettünk írásbeli panaszt, mindent elküldtem a hivatalos email címre és válasz helyett erre az értékelésre reagáltak csak.
Erzsébet Szűcs
Erzsébet Szűcs
05:26 23 Jul 23
MR vizsgálatra mentem volna. 1 órával előtte lemondták az időpontomat, hogy meghibásodott a gép. Már úton voltam feléjük, az egész délutánomot át kellett szerveznem a vizsgálat miatt. Korábban jöttem el a munkahelyemről, hogy időben ott legyek. Egy héttel későbbre megbeszéltünk egy új időpontot.Mondta a hölgy , hogy kapok emailt az új időpontról! Na azóta is várom az e-mailt. Azóta másik helyen már rég megcsináltattam a vizsgálatot és másnapra kaptam is időpontot.
Erika Pusztai
Erika Pusztai
12:06 04 Aug 23
2 hete erős terdfajdalmaim voltak az ortopédiára kértem időpontot, az orvos amikor beléptem közölte, hogy műtétről szó sem lehet, úgy hogy meg se vizsgált, röntgen is úgy készült, hogy tőlem kérdezte meg hogy készítsünk - e, ezek szerint ha rajta múlt volna akkor az se lett volna meg? Felvétel alapján azt mondta hogy abban tud segíteni, hogy 70.000 - ért be tud adni 1 injekciót,( ennek az lett az következménye, hogy még haza tudtam menni, leultem és nem tudtam 24 órán keresztül a lábamra állni, sőt azóta még rosszabb lett a térdem állapota,) majd felállt és közölte, hogy végeztünk, ezért a semmiért kellett kifizetnem 27.000.-+15.000.-+70.000. - ot? Egy magán orvostól ahol mindenért amugyis fizetni kell többet vár el az ember, kidobtam az ablakon 112.000.-ot és ehhez még nem számoltam hozzá a drága gyógyszereket amit ajánlott. Túl sok a negatív vélemények száma ezen jó lenne ha elgondolkodnanak, mert előbb vagy utóbb senki nem fog ide jönni, én is ha nem utólag olvasom a kommenteket akkor lehet hogy nem ezt a klinikát választom. Sajnos semmivel se jutottam előbbre csak a pénztárcám lett laposabb.
Balázs Juhász
Balázs Juhász
21:29 06 Feb 24
Komolytalan hely, egy állami rendelő is fényévekkel jobb nála, egyedül a belsőépítészetben jobb, de annak szakmai szempontból semmi jelentősége nincs.Hosszú várólisták, körülményes időpontfoglalás, lekezelő, alulfizetett ügyfélszolgálati dolgozók, a szakterületek nagy részéhez, amiket hirdetnek, nincs is szakképzett orvosuk és felszerelésük, a 2 perces szakorvosi "konzultációnak" nevezett 27 ezres lehúzáson kívül semmit nem lehet elintézni náluk. Konkrét műtéti bavatkozást nem végeznek, időpontot nem hajlandóak adni, csak hitegetik az embert a soha meg nem történő visszahívással.Akkor se menjen ide senki, ha céges biztosítása van, mert csak időt veszít vele, aztán a végén úgyis keresnie kell egy másik helyet. Nem véletlenül adja ezt juttatásként minden cég, mert gondolom olcsó nekik, a minőség pedig nyilván olyan is.
Kálmán Nagy
Kálmán Nagy
11:29 16 Feb 24
Most első alkalommal vettem volna igénybe a cégem által fizetett biztosítást, de elment a kedvem és keresek inkább mást.Medicover white csomaggal rendelkezem, de egy egyszerű szakorvosi vizsgálat sincs benne. Érsebészet szerintem egy alap dolog pláne ebben az országban és 27.990Ft egy vizsgálat. Szerettem volna a műtétet náluk megcsináltatni, de így már nem, inkább keresek mást.További egyszerű dolgot szerettem volna igénybe venni, mégpedig a labor. A családban sokszorosan előfordult a trombózis. Ezt szerettem volna megnézetni. Ezt sem lehet csak úgy... Kell egy belgyógyászati javaslat, mert ha nem javasolja, akkor az is teljes fizetős. Magánorvosi ellátásban egy "egyszerű" belgyógyászhoz (minden 2. háziorvos az), március 7. re kaptam volna időpontot, azaz 3 hét! Ez szerintem erősen fizetős szektorban elfogadhatatlan! Kértem tegnap végül államiba belgyógyászatra időpontot és szerdán mehetek! (4 nap)Baromi nagy csalódás ez az agyon promózott medicover. Én jó hírét nem tudom vinni az biztos!Én személy szerint le is mondatom a cégemmel a biztosítást. A semmiért nem fizetek.
Anita Czapek
Anita Czapek
06:03 24 Dec 23
Soha_többé_MedicoverAz egyetlen pozitívum amit ki tudnék emelni az a környezet, infrastruktúra. Meg is tévesztett. Mintha a Hiltonba mennék vizsgálatra, de ez csak külcsín - a belső építész, a tulajdonos büdzséje és az árak maximálisan európai színvonal, az intézményben zajló munka, főleg a benne dolgozók stílusa már hamisítatlan balkáni. Még sehol nem éreztem ekkora káoszt és még sehol nem beszéltek velem ilyen lekezelően, pedig jártam már pár helyen és magyar vagyok..Egy telefonos konzultációra egy hónapot kell várni akkor is, ha az előtte lévő vizsgálat eredménye alapján azonnali kezelést igényelne a páciens, még ilyet se tapasztaltam. Az orvos emiatt is kinevetett, hogy drogériában vettem addig magamnak a panaszomra készítményt - "ne vicceljen, ezek nem hatásosak". Fél órával előbb érkeztem, ők be is hívtak előbb, erre jeleztem, hogy gyorsan elszaladnék mosdóba hisz vidékről utaztam másfél órát, de ha ott laknék egy utcányira is jogom van ehhez, az asszisztens szemforgatva sóhajtozva kiadta az engedélyt mint az oviban "jól van, akkor menjen, de siessen!" Na mondom, itt még baj lesz. Igazam is lett. Az orvos folyamatosan beszólogatott, passzív-agresszívan viselkedett, lekezelő volt velem, sajnos a karakterszám miatt nem tudom részletezni az egész szituációt, de el lehet képzelni. Képtelen voltam széttenni neki a lábamat. Szerintem mindenki kerülje el a Sziller Péter nevű nőgyógyász szakmát választott ideggócot, ha jót akar magának.
Dóra Hörcsig
Dóra Hörcsig
22:35 07 Aug 23
Pénzéhes banda.Várandósgondozásra jártunk ide. Bár ne tettük volna. Soha ugyanazt az orvost nem kaptam, mindegyik más nézőponton volt, első (2) gyerekes iker várandósan nem igazán volt megnyugtató.Elég sok tünetem volt már a 2. Trimeszter alatt, amire ha figyeltek volna nem jutok el a vesegörcstől kezdve az állandó katéterezésen át a rengeteg laborral a terhességi toxémiáig, de ezek mindenre legyintettek, mondván "ikerterhességnél normális", persze ha volt orvos aki nem szart le teljesen javasolt pár vizsgálatot ami Náluk a legtutibb természetesen 100.000+ért a csomagdíjjon felül. Genetikai UHn, ami ikrek esetében 60.000, 20perc késéssel hívtak be, amit be is hozott rajtunk a doki utána. Így egyik gyerek arckoponyáját sem vizsgálta meg. Pedig abból elég sok rendellenességre lehetne rájönni... Dehát nem volt kedve... 60ért miért is kéne.. Volt, hogy elindultam, majd az időpontom előtt fél órával felhívott egy ismeretlen szám. Be se mutatkozott csak közölte, hogy ne menjek le van mondva majd hívnak hétfőn.Kedden én telefonáltam h nem hívtak hétfőn, majd leszidtak, hogy miféle szám hívott engem, nemis Ők voltak és látják a rendszerben h volt időpontom de én bizony nem jelentem meg. Utóbb kiderült hogy 1 doki volt Ő pedig szülésen éppen.. De az információ áramlás is 0, csak úgy mint az ellátásuk.Azt pedig, hogy eszünkbe ne jusson oda menni szülni ikrekkel már egy ottani dolgozó mondta. Egyrészt nemis fogadnak betoltott 37. Hét előtt egy nappal sem.. Másrészt, ha az egyik Babával van valami azonnal államiba vinnék, mert Nekik nincsenek csak alap felszereléseik, a másik viszont, ha nem igényel plusz ellátást marad ott én meg dönthetek melyik gyerekem hagyom egyedül.. Stb. Gusztustalan banda.
Bea Horváth
Bea Horváth
06:18 31 Aug 23
Kicsit meg késve a véleménnyel, de megírom! Páromnak tavaly februárban volt egy lágyak sérv műtétje , amit Dr. Oláh Csaba végzett laporoszkópos műtéttel. Elmondta az orvos, hogy két hétig biztosan semmit nem csinálhat, bár gondoltuk hogy az bőven kevés így párom otthon volt majdnem kettő hónapig pihent, ezután kezdett el kicsit dolgozni, elkezdett neki fájni ismét a sérve visszamentünk vizsgálatra én is megvizsgáltattam magamat mert nekem is van egy műtéti hegem, fejenként 25 000 Ft volt a vizsgálat, ráadásul az orvos nem volt túl kedves az asszisztensnőjével együtt az én problémámra annyit mondott, hogy ultrahangozni kell, ami még + 28 000 Ft lett volna, páromra annyit mondott pofátlanul, hogy hát sajnos ez előfordul, 1000 betegből egynél ez pont magára esett, ennyivel le tudta az ügyet. ha úgy döntöttünk volna hogy újra Műtő essünk ott, természetesen ugyanúgy ki kellett volna fizetni az árát! szóval undorító egy hely valóban csak pénzlehúzás ami ott folyik semmi más! voltunk ultrahangon egy kedves doktornő nél természetesen másik helyen és mindent elmondtunk neki hát elég rendesen megvan a véleménye a helyről természetesen negatív értelemben. Tehát páromnak kiújult a sérve ami elvileg lehetetlen ha egy ilyen hálót beraknak, neki mégis előjött, úgy hogy két hónapot majdnem otthon pihent semmit nem csinált, az orvos azt mondta, hogy kettő hét után a szövetek újra vissza tapadnak úgy, hogy onnan El nem tud mozdulni a háló!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️