Szemöldök átültetés Törökországban

szemöldök transzplantáció ára 1
Írta Manuella

A hagyományos hajátültetéshez hasonlóan a törökországi szemöldökátültetés is a hajhagymák eltávolításával kezdődik a fejbőr egészséges növekedési területéről.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi szemöldökátültetésekről, és segít lefoglalni a műtétet a oldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A szemöldökátültetés ára Törökországban

Egy törökországi szemöldökátültetés átlagos költsége Isztambulban 1250 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 550 € és 1950 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Szemöldökátültetés1250 €

Mi az a szemöldökátültetés?

Bár túl gyakran elhanyagolják, szemöldökünk fontos szerepet játszik a mindennapi életben. Segítenek az arckifejezéseken keresztül kommunikálni, és védik szemünket a víztől és az izzadságtól. Az elmúlt években számos szépségápolási trend középpontjába kerültek.

Éppen ezért a túlzott szemöldökszőrhullástól szenvedő férfiak és nők elveszíthetik önbizalmukat és önértékelési problémákat tapasztalhatnak. Ezért egyre népszerűbbek a törökországi szemöldökátültetéseink.

Az 1990-es évek óta a szemöldök vékony ívben történő szedése a trend, ami ahhoz vezetett, hogy az emberek túl sokat szedték a szemöldöküket és károsították a tüszőt. Ez megakadályozta a visszanövést.

Mivel a trend mostanra a teltebb, természetesebb szemöldök felé mozdult el, a férfiak és nők számára megnőtt a nyomás, hogy ennek megfelelően változtassanak megjelenésükön. Míg a vékony vagy ritkás szemöldök feltöltésére smink is használható, az isztambuli szemöldökátültetés tartósabb és tartósabb megoldást kínál.

A törökországi Isztambulban található klinikák által végzett szemöldökátültetések a follikuláris egység extrakciós (FUE) módszerrel távolítják el a hajat a fejbőrből, és egészséges tüszőket ültetnek át a szemöldökbe a sűrűség javítása érdekében.

A normális növekedési mintát követő pontos elhelyezéssel a páciensek szemöldökük sűrűségének javulását láthatják, természetesnek tűnő eredménnyel.

A szemöldökátültetés megfelelő számomra?

Azon betegek számára, akik nem biztosak abban, hogy a szemöldökátültetés a megfelelő megoldás a ritkuló szemöldökre, fontos, hogy figyelembe vegyék a hajhullás okát.

Bizonyos esetekben a szemöldök hajhullás átmeneti probléma lehet, vagy olyan probléma, amely a megfelelő diétával vagy a mögöttes probléma kezelésével megoldható.

A táplálkozási hiányosságok például rossz általános szőrnövekedéshez vezethetnek, ami ritkás vagy sérült szemöldököt eredményezhet.

Az A-, B-12-, C-, D-, vas- és biotin-vitaminok mind szerepet játszanak az egészséges növekedésben, és a hiányban szenvedő embereknél ritkább szemöldököt tapasztalhatunk. Ezekben az esetekben beszéljen háziorvosával vagy dietetikussal, mielőtt találkozna velünk.

A hajhullásnak azonban számos olyan tartós oka van, amelyre a szemöldökátültetés ideális megoldás lehet. Ezek közé tartozik az alopecia areata, a tartós szőrtelenítés vagy a korábbi szőrtelenítés, amely károsította a tüszőket, bizonyos pajzsmirigyproblémák és az öregedés.

Olvassa el továbbá: Hajátültetés árai Isztambulban

Fizikai traumák is vezethetnek hajhulláshoz, például égési sérülések, hegek vagy balesetek. Ezekben az esetekben a törökországi szemöldökátültetés segíthet helyreállítani a páciens önbizalmát.

A hajhullás vagy a szemöldök elvékonyodásának minden egyes okát egyénileg kezelik egy isztambuli látogatás során, és a legjobb kezelést az Ön esetének megfelelően határozzák meg.

Általánosságban elmondható, hogy azok a betegek, akik genetikai okok, túlzott szőrtelenítés, vagy baleset vagy trauma következtében veszítették el a hajukat, a legéletképesebb jelöltek a transzplantációra. A konzultációhoz azonban képzett klinikusaink és a beavatkozáshoz szakértő sebészeink vannak, akik meg tudják határozni, hogy az Ön esete életképes-e az isztambuli szemöldökátültetésre.

Mi történik a szemöldökátültetés során?

A hagyományos isztambuli hajátültetéshez hasonlóan a törökországi szemöldökátültetés is a hajhagymák eltávolításával kezdődik a fejbőr egészséges növekedési területéről. Ez történhet egyesével vagy a “csíkos” módszerrel, amelyet a törökországi műtét előtt a sebész fog meghatározni. Általában a FUE-módszert alkalmazzuk, mivel az nem invazív jellegű és nem keletkezik heg.

A FUE-módszerrel a donorhajat egyenként lehet kivenni a fejbőr egészséges növekedési területéről. A beavatkozás elején helyi érzéstelenítést kap, hogy elkerülje a kellemetlen érzéseket a beavatkozás során.

Ezután hajának egy részét leborotválják, hogy jobban hozzáférjenek a tüszőkhöz, majd a sebész kis bemetszéseket ejt, hogy eltávolítsa a tüszőket a fejbőrből. Ezek a bemetszések mindössze 1-2 milliméteresek, így nincs szükség öltésekre, és nem marad heg. Egyes esetekben a tüszők eltávolítása a fej leborotválása nélkül is lehetséges.

A begyűjtés után a “tüszőgraftokat” a páciens szemöldökének megfelelő méretűre vágják. Minden egyes tüszőgraftot visszahelyeznek a fejbőrbe, a szedéshez készült bemetszésekhez hasonló méretű bemetszésekkel, amelyeket gondosan úgy helyeznek el és szögelnek, hogy a természetes szemöldök növekedését utánozzák, és laposan a bőrhöz simuljanak.

A törökországi szemöldökátültetés nagyon kevés állásidőt igényel, és a legtöbb esetben 24 órán belül visszatérhet a szokásos tevékenységeihez. Ha a klinikáink egyikében történő átültetés mellett dönt, javasoljuk, hogy a műtétet követően akár egy hétig is maradjon Isztambulban, hogy az első hét napban figyelemmel kísérhessük a gyógyulási folyamatot.

Ezekben a napokban meghívjuk Önt egy műtét utáni ellenőrzésre, majd ezt követően a maradék időt a régió felfedezésével és Törökország gazdag kultúrájának megismerésével töltheti. Szemöldökátültetési csomagja 4 vagy 5 csillagos szállást is tartalmaz, így Ön úgy pihenhet az ott-tartózkodása alatt, ahogyan szeretné.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️