Hajátültetés nők számára Törökországban

hajátültetés nő Isztambul 1
Írta Melissa

Fókuszban a hajátültetések a nők számára Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres női hajátültetéshez Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi női hajátültetésekről, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyi a női hajátültetés ára Törökországban?

A női hajátültetés átlagos ára Törökországban 2200 euró, a minimális ár 1500 euró, a maximális ár 2500 euró. Ez az ár tartalmazza a szállás- és szállítási költségeket. A hajátültetés körülbelül 7 órát vesz igénybe, és helyi érzéstelenítésben történik. Az isztambuli tartózkodás 5 napig tart. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

Afro hajátültetés1700 €
Női hajátültetés2200 €
DHI hajátültetés1900 €
FUE hajátültetés1800 €

Ahajbeültetés ma már a kozmetikai sebészet jól ismert és elismert formája. Törökországban a nők számára végzett hajbeültetéseket tapasztalt sebészek kínálják megfizethető áron, modern, csúcstechnológiás klinikákon, és mindenekelőtt 70%-kal olcsóbban, mint Európában. Paradicsom a nők számára, akik újra teljes magabiztossággal szeretnék a tükör előtt formázni a hajukat.

Hajhullás vagy hajhullás?

A hajhullás szinte elkerülhetetlen a nőknél: a pubertáskorban, a terhesség alatt vagy a szülés után, a szoptatás alatt, de a menopauzában is. Hiányállapotok, alultápláltság vagy kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén az egészségesebb életmódra való figyelmeztetésként jelentkezik.

Une femme qui perd ses cheveux
Egy nő, aki elveszíti a haját

A hajhullás egészen más kérdés. Erre jellemző a hosszabb ideig tartó hajhullás. Sűrűségvesztéshez és a haj elvékonyodásához vezet. Ezenkívül a hajvonal csökkenése és ennek következtében a halántéknál vagy a hajválasztónál kopaszodás következik be.

Fotók előtte és utána

A női hajhullás okai

A nők hajhullása lehet örökletes, hormonális, mechanikus vagy gyógyszeres eredetű.

  • Örökletes: Ezt androgenetikus alopeciának vagy női kopaszságnak nevezik. Leggyakrabban a szőrtüsző érzékenységének eredménye, ami a haj növekedési ciklusának zavaraihoz vezet.
  • Hormonális: A nő élete során a női és férfi hormonok ingadozásának van kitéve. Ezek tükröződnek hajának egészségében, amely lehet törékeny, töredezett, száraz vagy zsíros. Ez az úgynevezett androgenetikus alopecia.
  • Immun: Az autoimmun betegségből eredő alopeciát alopeciának nevezzük. Jellemzőek a koponyán található kerek lyukak. Nagyon gyakran megfelelő orvosi kezeléssel megszüntethető.
  • Mechanikus: A mechanikus hajhullás a rossz hajkezelés következménye: túl szoros vagy hátrahúzott frizurák, szoros copfok, túlzott hajvasalóhasználat, túlságosan kémiai hajápoló termékek stb. Ez az úgynevezett vontatási alopecia.
Évolution de l'alopécie féminine
A női hajhullás kialakulása

Végleges megoldás a hajhullás korrigálására

A nők hajhullása számos tényezőből eredhet, de visszafordíthatatlan lehet. Jelenleg nincs hatékony gyógyszeres kezelés az alopeciára. Van azonban egy végleges megoldás, amelyhez a nők folyamodhatnak, hogy véget vessenek a hajhullásnak: a hajátültetés Törökországban.

A hajátültetés vagy hajbeültetés során hajhagymákat távolítanak el egy olyan területről, ahol még van haj, majd beültetik azokat a kopasz területre.

Simulation avant et après une greffe de cheveux pour femme
Szimuláció a hajátültetés előtt és után nők számára

A hajátültetés nem invazív műtét, amely modern átültetési technikákat és csúcstechnológiájú berendezéseket használ. Ezt klinikán vagy kozmetikai sebészeten végzi egy tapasztalt kozmetikai sebész.

Az isztambuli hajátültetési klinikák a legversenyképesebb árakat kínálják a piacon. Ha női hajátültetésen gondolkodik Törökországban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen mesélünk Önnek többet a kínálatunkról. A HIV-fertőzöttek jogosultak erre a műtétre.

Mikor érdemes egy nőnek hajátültetést végeztetnie Törökországban?

A női alopeciát előrehaladása szerint a tudósok aLudwig-skála alapján osztályozzák:

Echelle de Ludwig
  • Ludwig I: A Ludwig I. skálán jóindulatú hajhullásnak nevezik. Ebben a szakaszban a hajhullás megfigyelhető, és minden bizonnyal diffúz hajhullássá fejlődik. A hajátültetés nem ajánlott, mivel a hajhullás még nem stabilizálódott.
  • Ludwig II: A Ludwig II stádiumban a hajsűrűség észrevehető csökkenése tapasztalható. A hajválasztó körül alopecia alakul ki, amely egyre vékonyabbá válik. Ekkor már a hajátültetés is szóba jöhet.
  • Ludwig III: Ezen a szinten már elengedhetetlen a női hajátültetés Törökországban. A hajszálak csökkenése nagyon észrevehető. Az alopecia kiszélesedik a halántéknál, így a koponya tetejének fele szinte üresen marad.
Simulation avant et après d'une greffe de cheveux
A hajátültetés előtti és utáni szimuláció

Húzódásos vagy heges alopecia

A diffúz és progresszív alopecia mellett a törökországi női hajátültetés akkor is szóba jöhet, ha Ön vonzó alopeciában szenved: a hajvonal hátrafelé hajló csökkenése és a halántéknál kopaszodás.

Olvassa el cikkünket: Hajvonal elvékonyodása Törökországban.

Azok az emberek, akik trauma, égés vagy baleset után veszítették el a hajukat, szintén jó jelöltek a hajbeültetésre.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A nők hajbeültetésével kapcsolatban van néhány ritka kockázat:

  • Véraláfutás vagy szivárgás ;
  • A fejbőr fájdalma és viszketése;
  • A hajhagymák gyulladása;
  • Érzésvesztés a fejbőrön;
  • A haj elvékonyodása;
  • Cisztaképződés.

Ezért bízzon bennünk, amikor kiválasztja a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Orvosi rendelőnk mozgáskorlátozottak számára is elérhető. A kerekesszékeseknek semmilyen nehézsége nem lesz.

Simulation abaissement de la ligne frontale chez la femme
A homlokvonal csökkentésének szimulációja nőknél

Meg kell jegyezni, hogy az iszlám hitben a nők hajátültetése nem számít haramnak. Ez halal és elfogadható, ha hiba eltávolítására használják.

Milyen ellenjavallatai vannak a hajátültetésnek?

A női hajátültetés egyetlen ellenjavallata Törökországban az, hogy nem végezhető rossz egészségi állapotban lévő fejbőrön. A fejbőr mély gyulladása az átültetés sikertelenségét okozhatja.

Simulation greffe avant et après
Hajátültetés előtt és után szimuláció

A hajátültetés akkor sem ajánlott, ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha allergiás reakciókban vagy véralvadási zavarokban szenved. Ha légzési elégtelenségben vagy szív- és érrendszeri betegségben szenved, a hajátültetés nem ajánlott.

Különböző hajátültetési technikák

Jelenleg két technika létezik a nők hajbeültetésére. Ezek a FUT és a FUE technikák.

FUT transzplantáció

A FUT vagy Follicular Unit Transplantation (follikuláris egység transzplantáció) elsősorbankifejezett alopecia (a Ludwig-skála II. és III. fokán) esetén alkalmazható. Ez egy olyan sebészeti eljárás, amelynek során a koponya hátsó részéből 2 cm széles és 30 cm hosszú fejbőrcsíkokat távolítanak el.

Simulation greffe avant et après
Előtte és utána szimuláció

A csíkon található élő hajszövetet ezután beültetik a kopasz területre. Ez heget hagy a fejbőrön, amelyet új hajnövekedés fed majd el.

FUE transzplantáció

A FUE vagy Follicular Unit Extraction során a graftokat közvetlenül a donor területről nyerik ki. Ehhez a donor fejbőrt leborotválják. Ezeket a graftokat közvetlenül a kopasz területre ültetik be egy metszőpenge segítségével.

A penge mikro bemetszéseket ejt, amelyekbe a graftok beillesztésre kerülnek. Mivel a FUE módszer nagyon modern, ez vezetett egy másik, forradalmibb módszer, a DHI vagy Direct Hair Implantation (közvetlen hajbeültetés) bevezetéséhez.

A FUE DHI módszer

A DHI-módszerrel a donor területről FUE-vel kivett graftokat közvetlenül a recipiens területre helyezik be. Ez olyan, mintha a sebész szisztematikusan áthelyezné a graftokat egyik területről a másikra.

A DHI-módszert mikropengés tollal végzik. Ez a penge acélból vagy zafírkőből készülhet. Az utóbbi esetben a DHI zafír módszert alkalmazzák.

Ez a jelenleg elérhető legjobb módszer. A zafírkő, amely puha és egészséges, hozzájárul a jobb gyógyuláshoz és csökkenti a fertőzés kockázatát, különösen, ha PRP-injekcióval kombinálják.

Hajátültetési eljárás

Az eljárás több szakaszban zajlik:

1. szakasz: hajdiagnózis

A kezdeti konzultáció lehetővé teszi a hajdiagnózis felállítását. Az Ön általános egészségi állapotának felmérése is megtörténik egy vérvizsgálat segítségével, hogy meghatározzák, hogy a hajátültetés összeegyeztethető-e az Ön egészségi állapotával.

Greffe capillaire avant et après chez la femme
Hajátültetés előtt és után nőknél

2. lépés: Helyszíni konzultáció

Egy második konzultáció Isztambulban egy alaposabb orvosi felmérés céljából: a haj állapota és textúrája, a donorterület azonosítása, a szükséges graftok száma, az alkalmazandó beültetési technika.

3. lépés: A műtét napja

A műtét napján a plasztikai sebész és csapata gondoskodik Önről. Ahajátültetési műtét a beültetendő graftok mennyiségétől és az alkalmazott technikától függően 6-8 órát vehet igénybe. Egy tapasztalt sebész akár 4000 graftot is beültethet egyetlen ülés alatt.

Anesthésie du cuir chevelu
A fejbőr érzéstelenítése

A műtétet helyi érzéstelenítésben végzik. Teljesen fájdalommentes. Időközönként a sebész és a páciens szünetet tarthat, hogy néhány percig nyújtózkodjon és pihenjen.

A műtét során nem zárható ki a vérzés vagy a szőrtüszők sérülésének veszélye. Minden a sebész szakértelmén és azon múlik, hogy a tüszőket sérülés nélkül tudja-e kihúzni.

Olvassa el még: DHI hajátültetés Törökországban

A hajátültetés után a fejbőr kissé bizsergő érzést érezhet. Ez az érzés 24 óra múlva megszűnik, amíg a fejbőr gyógyul.

Simulation greffe capillaire chez la femme
Női hajátültetés szimulációja

4. lépés: Utókezelés és ellenőrzés

aműtét után 3 nappal a sebész klinikai ellenőrzést végez. A fejbőr állapotától függően megállapítja, hogy az átültetés sikeres volt-e vagy sem.

A kezelőorvos távoli ellenőrzéseket fog végezni annak megállapítására, hogy sikeres volt-e a transzplantáció, és hogy a páciens helyesen követi-e a műtét utáni utasításokat. A hajátültetésnél általában nincs utókezelés.

Coordinatrice et la patiente
A koordinátor és a páciens

Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, csökkentett költséggel.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Egy sikeres hajátültetési műtét után a hajbeültetések mindig megújulnak. Más szóval, addig tartanak, amíg a páciens él. Valójában az átültetett haj soha nem hal el.

Törökország híres a hajbeültetéses műtétek szinte tökéletes elsajátításáról, mind a férfiak, mind a nők esetében. A megfelelő orvosokkal a műtét sikeressége 98%-ra becsülhető.

Mivel a hajbeültetési műtétet altatásban végzik, nem jár fájdalommal. Csak egy kis fájdalom lehet tapasztalható az injekció beadása idején, valamint az érzéstelenítő hatásának elmúlásakor.

Valóban lehetséges a hajbeültetéses műtét anélkül, hogy az egész területet le kellene borotválni. Csak bizonyos szőrszálakat kell leborotválni a donor területen, és ez általában nem haladja meg a 2000 tüszőt.

A homlokredukció során a hajvonalnál bemetszést ejtenek, és a homlokszövet egy részét eltávolítják, hogy a hajvonal alacsonyabbra kerüljön. Ez tehát nem hajátültetés, hanem egy egészen más műtét.

A hajátültetés, bár 6-8 órát vesz igénybe, viszonylag egyszerű és kockázatmentes műtét. Mindössze 3-4 napot kell Törökországban töltenie, hogy elvégezzék.

A PRP (Platelet-Rich Plasma) kezelés egy olyan orvosi technika, amely a páciens saját vérplazmáját használja, vérlemezkékkel dúsítva. A bőrgyógyászatban, az ortopédiában és az esztétikai orvoslásban, különösen a hajgyógyászatban alkalmazzák a hajnövekedés serkentésére.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️