Clinichair Hair Transplant Clinic

ClinicHair Hajátültetés Klinika Izmir klinika 1

A ClinicHair Hajbeültetési Klinika hajbeültetésre specializálódott. A 2001-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a törökországi Izmirben található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinichair Hair Transplant Clinic, Izmir, Törökország

A ClinicHair hajátültetési klinikát 2001-ben alapították Izmirben. A ClinicHair 19 éves tapasztalattal rendelkezik a hajátültetés területén, és a legmagasabb nemzetközi minőségi színvonalat és garantált kezeléseket kínál a világ minden tájáról érkező pácienseknek. A ClinicHair évente több mint 1000 hajátültetést végez. Az ISO- és minőségi tanúsítványok mellett a ClinicHair a nemzetközi értékelő intézményekben 90% feletti elégedettségi arányt ért el a szolgáltatási koncepciójának köszönhetően, amely az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe.

A ClinicHair fennállásának 19 éve alatt számos rangos díjat nyert el, mint például az Európai Orvosi Szövetség “Legjobb orvosi gyakorlat”, az Európai Üzleti Gyűlés “Legjobb üzleti engedély” és az “Európai Minőségi Díj”, valamint a Vállalkozások Világszövetségének “Inspiráló üzleti díj”, hogy csak néhányat említsünk! A ClinicHair több mint 40 tapasztalt munkatársból álló csapata angolul, németül, franciául, oroszul és arabul beszél. A ClinicHair all-inclusive csomagokat kínál a nemzetközi páciensek számára.

Ezen csomagok részeként minden utazási részletet, mint például a repülőtéri transzfert, a szállást egy 4 csillagos szállodában, a tolmács szolgáltatásait és az orvosi kezelést is fedezik. a ClinicHair minden páciens számára ingyenes konzultációt kínál. a ClinicHair Izmirben, Törökország harmadik legnagyobb városában található, az ország nyugati részén, az Égei-tenger partján.

Izmir számos nagy civilizációnak adott otthont, történelme 8500 évre nyúlik vissza. A 692 km hosszú tengerpart, a meleg éghajlat, a természeti környezet, a csodálatos történelem és az ízletes konyha révén Izmir az Égei-tenger gyöngyszeme. 300 napsütéses nap egy évben, egy tenger, ahol a kék különböző árnyalatai láthatók, és 32 civilizáció öröksége, mi mást kívánhatna még?

A nemzetközi pácienseknek szóló all-inclusive csomagok a következőket tartalmazzák: VIP-transzfer a repülőtérről a szállodába és a klinikára, szállás egy négycsillagos szállodában (Hilton Garden Inn, Four Points by Sheraton) és egy tolmács, aki beszéli a beteg nyelvét.


A klinika specialitása :

Hajbeültetés
Hajbeültetés
DHI hajbeültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Autóparkoló
Gyógyszertár
Fordítási szolgáltatások


Város: Izmir – Ország: Törökország2001-ben alapították
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: arab, angol, francia, francia, német, orosz, török, orosz, török


Vélemények a Clinichair Hajátültetési Központról

Taner Akgul
Taner Akgul
17:07 15 May 23
Először is szeretném megköszönni érdeklődését és relevanciáját a clinik haj teste iránt.Jól választottam.6 hónapom van és kiváló eredményem.Különösen szeretném megköszönni Emre úrnak és Dilek asszonynak és Mrs. Burcu aki elvégezte a transzplantációmat, jó választás, mindenkinek ajánlom, kiváló eredmény
CanerVeIşık
CanerVeIşık
12:16 08 Jul 23
Szeretném megköszönni Dilek asszonynak, Burcu asszonynak és Emre úrnak a hajbeültetésem során tanúsított érdeklődésüket és melegségüket.
Reis Izmir
Reis Izmir
00:39 02 Sep 23
Sziasztok, feleségem nagybátyja javaslatára felvettem a kapcsolatot Clinichairrel, németországi beszélgetéseinket WhatsApp-on keresztül folytattuk, és meggyőződésemre október 10-11-re egyeztettem, 2 alkalomra. Az egyik oka annak, hogy ezt a helyet választottam, hogy az árak török ​​lírában értendők, és egy kis összeget kérnek egy időpontért.Más tényező volt az ide írt megjegyzések...Igen, barátaim, októberben és októberben megosztom veletek a véleményemet.Maradj egészséges...
Andrea Franco
Andrea Franco
12:56 02 Sep 23
Ez a NAGYON JÓ áttekintés a Klinikai szék általános tapasztalatait írja le.Nagyon jó és világos kommunikáció a WhatsApp-on és e-mailen keresztül, minden információt, tanácsot és következményt biztosított számomra, amelyek segítettek a hajbeültetésemre vonatkozó döntés meghozatalában. Átláthatóságuk és elszámoltathatóságuk a teljes eljárással, elvárásaival és következményeivel kapcsolatban arra késztetett, hogy ezt a klinikát válasszam. Ezenkívül nagyon rugalmasak voltak, hogy a klinikán az időpontokat az igényeimhez és az időbeosztásomhoz igazítsák.A műtét napja előtt a fordítók megadtak minden információt és utasítást, amit tudnom kellett, és mindent nagyon jól és világosan elmagyaráztak.A műtét nagyon jól sikerült, köszönet Esrának és a többi csapattagnak, akik gondoskodtak rólam a teljes procedúra alatt. Külön köszönetet mondok neki/nekik, hogy nagyon kedvesek és finomak voltak velem (a kinyerés közben elaludtam, nagyon hideg volt), társaságban tartottak (sok 90-es évek pop török ​​zenéje!) és minden kérésemnek eleget tettek ( rövid szünetek, WC stb...). Az ebédszünet tökéletes volt, jó és bőséges, kérik a preferenciáit.A transzplantációs eredmények határozottan megfelelnek az elvárásaimnak, igazán megértették a kérésemet és az igényeimet, azon a ponton, hogy kivontak még néhány grafikont, hogy lefedjék az összes hiányosságot (amit, tekintettel Esra nagyon hosszú és fárasztó napjára, nagyon nagyra értékelem).A mosás napján Esra ellenőrizte az állapotomat, és a fordítókkal együtt megadták az összes terméket és pontos utasításokat az utókezeléshez.Továbbra is tartom a kapcsolatot a klinika munkatársaival, hogy figyelemmel kísérhessem gyógyulásomat és a jövőbeni hajnövekedést, készséggel állnak rendelkezésükre tanácsokkal és minden kérdésre válaszolnak.A végeredményt meglátjuk a továbbiakban...de biztatónak tűnik 😉
Osman Üyal
Osman Üyal
09:38 26 Aug 23
Üdvözlök mindenkit! 2022. augusztus 25-26-án Clinichair 2 hajbeültetésen voltam.Mielőtt ezt a helyet választottam, sokat kutakodtam a családommal, és megláttam azokat a helyeket, amelyeket kutatottunk, és végül itt döntöttünk. Szeretnék köszönetet mondani Gülsüm asszonynak, Emre asszonynak és Esma asszonynak és csapattársaiknak, akiknek a nevét elfelejtettem, nagyon tiszta a környezet, profi a csapat, nagyon jó az érdeklődés és az aktualitás október előtt és után, és még 2 a barátaim közül elmentek ide, és elvégezték az ültetést. Transzplantációra vágyó barátaimnak ajánlom nyugodt szívvel mehettek. Nagyon köszönöm a kezét, az erőfeszítést és a csapatot, örülök, hogy Ön lehet a Clinichair
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️