Clinicana Hair Transplant

Clinicana Hair Transplant Isztambul klinika 1

A Clinicana Hair Transplant esztétikai sebészetre és hajbeültetésre specializálódott. Az 1991-ben alapított, JCI akkreditált, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinicana Hajbeültetés, Isztambul, Törökország

A Clinicana Hair Transplant a hajátültetés és a kozmetikai sebészeti kezelések teljes skáláját kínálja. Minden kezelést teljes körűen képzett orvosok felügyelnek (plasztikai sebész professzor, bőrgyógyász, fertőzésspecialisták), akiket gyógyszerészek és ápolók segítenek, hogy minden helyzetre a legmegfelelőbb kezelést írják fel.

A személyzet több nyelven folyékonyan beszél. A kórház a városközpontban található; Taksim a turizmus és a szabadidő-eltöltés szempontjából fontos, éttermeiről, üzleteiről és szállodáiról ismert kerület.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Fülplasztika
Szemöldökfelvarrás
Labiaplasztika
Zsírleszívás
Brachioplasztika
Gynecomastia
Orrplasztika
Mellnagyobbítás
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Cervico-arcfelvarrás
Combemelés
Hasplasztika

Hajbeültetés
Szakáll átültetés
Hajátültetés
Hajhullás kezelése
Hajvastagítás

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1991
Akkreditáció: JCI akkreditáció, ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: arab, angol, norvég, norvég, román, orosz, spanyol, orosz, török, török


Clinicana Hajbeültetés vélemények

Yurii Volkov
Yurii Volkov
07:15 12 Aug 23
Köszönjük a szívélyes fogadtatást és a nagyszerű kiszolgálást. Érkezés utáni első napon vérvételt csináltattam, második napon orvossal konzultáltam, megbeszéltük a lehetőségeket, hogyan lenne jobb, hogy tetszene minden, a konzultáció után azonnal áttértünk a hajra. transzplantáció, egyáltalán nem fájt (eleinte csak egy injekció altatás, aztán minden fájdalom nélkül megy) köszi az orvosoknak, akik mindig érdeklődnek, hogy érzi magát, fáj-e. A szünetben a kórházban lehet falatozni, szükség esetén vécére menni. A műtét utáni másnap hajat mostak, megmutatták és elmondták, hogyan kell ápolni, milyen tablettákat vegyek be a transzplantáció utáni első napokban.Szintén egy nagyon kellemes szálloda, kiváló kiszolgálással és barátságos személyzettel, ahol 3-at töltöttem nagyszerű napok. Köszönöm mindenkinek, találkozunk egy év múlva! Hol tudom megmutatni az eredményemet 😉
Руслан Сейдаметов
Руслан Сейдаметов
08:00 28 Jul 23
Sziasztok! Szeretném megosztani pozitív tapasztalataimat: minden a legmagasabb szinten ment. A reptéren találkoztunk, bevittek a klinikára, vérvételre, majd a szállodába, és azonnal megbeszéltük a műtétet másnapra. Felügyeljen minden szakaszban, segítsen minden kérdésben. 07.25-én volt a műtétem. A művelet is elsőrangú volt. Számomra az a fontos, hogy a klinikán megműtöttek nagy száma, akikkel 3 nap alatt találkoztam (a klinika és a szakorvosok iránti bizalom nagymértékben megnő, ha meg lehet nézni és kommunikálni a műtéten átesett emberekkel). Határozottan ajánlom a klinikát!
Евгений Моховов
Евгений Моховов
12:04 13 Jul 23
Sziasztok! A nevem Eugene, Tulából származom! Szeretnék köszönetet mondani a Clinicana klinika szakembereinek, nagyszerű szakemberek dolgoznak itt. Sokáig nem választottam a klinikát, rengeteg pozitív véleményt olvastam és azonnal felvettem a kapcsolatot egy képviselővel WhatsApp-on keresztül, azonnal teljes körű konzultációt kaptam, feltettem a szükséges kérdéseket, a fotóimat is elküldtem az orvosnak, hogy ő először felmérhette a kopaszságomat) utána vettem jegyet Isztambulba, és lefoglaltak egy napot a műtétre. A reptérre érkezés után már várt rám a sofőr, aki bevitt a klinikára vérvételre, majd elvittek a szállodába, ami egész kiváló minőségűnek bizonyult. Másnap volt hajbeültetésem, ennek eredményeként 4600 oltást kaptam, ami nagyon sok, így a műtét kicsit tovább tartott a szokásosnál. Másnap visszavittek a kórházba, hogy eltávolítsam a kötést és először hajat mossak. Általában minden szuper! Határozottan tudom ajánlani ezt a klinikát!
Елена Султанова
Елена Султанова
07:52 24 Aug 23
Tetszett a klinika szolgáltatása, barátságos személyzet, tisztességes és kényelmes kiszolgálás. A transzfert a repülőtéren a Kia Seed-en fogadták, kényelmesen bevitték a klinikára tesztelésre, majd a közelben található Naz City szállodába vitték. Kényelmes, hogy ingyenes taxi indul a szállodától. Ellie tanácsadó, egy barátságos lány, aki egész évben elkísér minket, segített időben és minden kérdésben. A klinika személyzete a műtét alatt mindent megtesz a kényelmes tartózkodásért.
Łukasz Broniak
Łukasz Broniak
16:26 13 Aug 23
A beavatkozás utáni napon vagyok és nagyon jól érzem magam :)A Meditravel és Clinicany szolgáltatás - teljes körű szakmai hozzáértés - mindig a rendelkezésemre állt, minden kérdésre megbízhatóan válaszolt és minden kétséget eloszlatott ;)A Clinicánban széles mosollyal fogadott Dominika asszony (fordító), aki elkísért az orvosi konzultációra, majd maga a beavatkozás során is vigyázott rám.Az eljárás zökkenőmentesen és komplikációk nélkül zajlott, nagyon jól éreztem magam. Körülbelül 7 óráig tartott, ebédszünettel. 4000 oltványt ültettek át. Az én esetemben a fájdalom csak altatásban volt érezhető, a transzplantáció többi része fájdalommentes volt. Két hölgy "dolgozott" a fejemnél, hébe-hóba jött egy orvos, hogy minden rendben van-e. Török sorozat szólt a háttérben - teljes kikapcsolódás, még aludni is sikerült :)Egész éjjel aludt, nem fájt.Másnap az első fejbőr lemosás instrukciókkal és kezelés utáni konzultációval az orvossal - természetesen mindezt Dominika asszony társaságában.Tiszta lelkiismerettel ajánlom a Meditravelt és a Clinicane-t! Most várjuk az eredményeket 🙂
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️