Dr Cinik Hair Hospital

Dr. Cinik Hair Hospital Isztambul klinika 1

Dr. Cinik Hair Hospital hajbeültetésre specializálódott. Az 1977-ben alapított, tanúsított klinika Isztambulban, Törökországban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dr. Cinik Hair Hospital, Isztambul, Törökország

A Dr. Cinik Hair Hospital egy hajátültetési klinika Isztambul központjában, Törökországban. A Dr. Cinik Hair Hospital ban már több mint 8000 hajátültetést végeztek el sikeresen. A FUE és a PRP a leggyakrabban alkalmazott technikák ebben a klinikában.

A Dr. Cinik Hajátültetési Klinika magasan akkreditált klinika, többek között a JCI USA által, és társult tagja a Nemzetközi Hajfelület-javító Sebészeti Társaságnak (ISHRS). Ezt a hajátültetési klinikát a török egészségügyi minisztérium is akkreditálta.


A klinika szakterülete :

Hajbeültetés
Hajhullás kezelése
Hajátültetés nőknek
Hajhullás konzultáció
DHI hajbeültetés
FUE hajátültetés
Afro hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva 1977-ben
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, német, török


Vélemények a Dr Cinik Hair Hospitalról

Cristina De Felice
Cristina De Felice
09:59 21 Aug 23
2023. február 1-én volt a műtétem.Előző napon felvettek minket a reptéren és bevittek a klinikára a szükséges ellenőrzésekre.Aztán visszavittek a szállodába,majd másnap reggel jöttek értünk és vigyen vissza minket. Mindannyian kedvesek, profik és barátságosak voltak. Ha nem beszél megfelelően angolul, egy olasz fordító áll az Ön rendelkezésére. Ez egy fantasztikus klinika, top'! Hat hónapos koromban már meglehetősen életképes eredményt értek el. Hamarosan visszatérek, hogy ingyenes PRP-t csináljak. Külön köszönet Cemilnek is, aki a műtét után is követett, és ha kétségeim támadtak, mindig kedvesen és gyorsan válaszolt a whatsappon. Ön rendkívüli.
Luca Greco
Luca Greco
14:04 04 Aug 23
Nagyon barátságos klinika és ragyogó fogadtatás. Nem mindennapi kedvességgel bánnak veled. A szálloda és a klinika közötti transzfereket olyan pontossággal tervezzük meg, amely megbecsüli a személyzetet. Ami az eredményeket illeti (azaz a haj gyökeresedését), ez is zseniális eredmény. Körülbelül 4500 hagymát ültettek át, és megtöltötték a fejemet. Számomra nagy problémát jelentett a kopaszodás, miután 2 rosszul sikerült transzplantáció más klinikákon olyan eredményeket kaptam, amelyeket nem hittem volna. Szép volt és gratulálok mindenhez. Igazán olyan klinika, amire nem is számítottam.
Cristian Lemma (XD CARTOON)
Cristian Lemma (XD CARTOON)
07:00 26 Aug 23
Februárban megtörtént a transzplantáció!Ismeretlen volt, de végül csodálatos élmény volt!CsúcsszervezésKiváló klinikai tisztaságDr. Cinik nagyon jó a műtét előtti tanácsadásbanNagyon jó olasz tolmács mindig elérhetőMost 6 hónapos vagyok, és kezd kialakulni az eredmény, reméljük, hogy a következő hónapokban még tovább javul a sűrűség
John Keane
John Keane
10:27 30 Aug 23
6 hónapba telt, mire megírtam ezt az értékelést, mert meg akartam várni, amíg látom az eredményeket. Összességében nagyon elégedett vagyok.A klinika professzionálisan működik, a kiszolgálás és a nyomon követés kiváló, jó kommunikációval.Ez volt az első hajátültetésem, ezért nagyon izgultam az eljárás miatt. Ez jobban érintett, mint amire számítottam, de úgy volt, ahogy a brosúra és a klinika tájékoztatott. Azt javaslom, hogy körülbelül 10-14 napot vegyen igénybe, mielőtt visszamenne dolgozni. Feleségemmel úgy döntöttünk, hogy egy hetet Isztambulban töltünk, és örültem ennek az időnek és a klinika által biztosított napi mosakodásnak, mint egy séta.Amikor hazaértünk, meglepődtem a sokkoló hajhulláson, a klinikán biztosítottak, hogy ez normális, de úgy éreztem, hogy a beavatkozás nem működött, és kevesebb hajam van, mint korábban. Most azonban, alig több mint 6 hónappal később kiderül, hogy az eljárás valóban bevált, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Ha fontolóra veszi, 100%-ban szívesen ajánlom Dr. Cinik klinikáját.
Jean Michel Le Beauf
Jean Michel Le Beauf
15:10 21 Aug 23
Értékelés 9 hónappal a transzplantáció után.Az eredmény nem végleges, mert kevesebb mint 12 hónap telt el.A működés jól ment, jó ellátás, minőségi szálloda és transzfer, a helyiségek minősége.Amúgy meg vagyok lepve, mert az első sor tiszta, pillanatnyilag jó sűrűségű, de evolúció nélkül szinte rosszabb, mint korábban.A műtét során azt mondták a csapat, hogy elég egy műtét, hogy nem ültettek át sok szőrt a hátamra, mert "normális volt, a hát nem sok szőrre van készítve", helyette ma 9 hónap az asszisztens szolgálattal való csere után azt mondják, hogy egy második műtétre van szükség. Bár korábban soha nem beszéltek róla, és nagyon jól megtehették volna az egészet egy műtéttel (jó donorterületem van).Ezért csalódottan úgy érzem, mintha hazudtam volna.Számukra ez egy másodlagos művelet, tehát többletbevétel, ami véleményem szerint nem indokolt.A támogatási szolgáltatás teljesen korrekt, de amint kérdése van a használandó termékekkel kapcsolatban, azonnal a boltjukba irányítja.Elégedett a műtéttel, minden rendben ment (bár a műtétet végző nővérek nem/keveset beszélnek angolul), a munka jól sikerült, de csalódott voltam, hogy hazudtam nekem, és kénytelen voltam visszatérni egy klinikára, hogy befejezze a munkát, amikor mindent meg kellett tenni. egy menetben az eredeti bejelentés szerint.Hozzáteszem, hogy a műtét utáni utasításokat tökéletesen betartottam.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️