Acibadem Taksim

Acibadem Taksim Isztambul klinika 1

Az Acibadem Taksim fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre, PMA / IVF és hajbeültetésre szakosodott. Az 1996-ban alapított, JCI akkreditált klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árakat a külföldi műtétekhez. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Acibadem Taksim, Isztambul, Törökország 🥈

Az Acibadem Taksim kórház egy általános célú kórház. Szakterülete a plasztikai sebészet, a fogászati kezelés, az asszisztált reprodukciós sebészet és a szemsebészet.

A modern kórház 99 ággyal és 6 műtővel rendelkezik, amelyek mindegyike moduláris műtőrendszerrel, a kórház műtői moduláris falrendszerrel és a legmodernebb technológiai berendezésekkel vannak felszerelve.

az “Insight”, a forgalmas műtők munkafolyamatainak koordinálására és optimalizálására szolgáló modern informatikai megoldás a kórházban használt speciális rendszerek egyike.

A kórház standard szobákat vagy lakosztályokat kínál, és minden szoba wifivel, telefonnal, televízióval, étkezési szolgáltatással, széffel és minibárral felszerelt. A kórház a nemzetközi betegeknek földi szállítást, reptéri felvételt és fordítási szolgáltatást kínál.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Csontpótlás
Fogászati híd
Fogászati korona
Fogászati implantátumok
Fogászati konzultáció
Fogorvos
Inlay / Onlay fogpótlás
Gyökérkezelés
Gyökér gyalulás
Sinus grafting
Fogtisztítás
Fogfehérítés
Foghúzás
Fogtömés
Fogászati burkolatok
Bölcsességfogak kihúzása
Invisalign

Kozmetikai sebészet
Brachioplasztika
Testfelvarrás
Brazil arcfelvarrás
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Makrolán / HYAcorp injekció
Mellrekonstrukció
Mellkisebbítés
Szemöldökfelvarrás
Fenék implantátumok
Bőrfeltöltés
Hasi metszés
Cervico-arcfelvarrás
Hajvonal csökkentés
Zsírleszívás
Gynecomastia
Nyakplasztika
Fülplasztika
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hagyományos orrplasztika
Ultrahangos orrplasztika (ultrahangos piezosebészet)
Hegkezelés
Combfelvarrás
Visszerek kezelése
Ráncok kezelése
Hasplasztika
Arcfeltöltés
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika
Lábhosszabbítás

MAP / IVF
Mesterséges megtermékenyítés
Petesejt-fagyasztás
Embriófagyasztás
Termékenységi állapotfelmérés
Hormonvizsgálat
IVF – In vitro megtermékenyítés
IVF konzultáció
Reprodukciós orvosi konzultáció

Hajbeültetés
Szakállátültetés
Szemöldökátültetés
Szempillaátültetés
Konzultáció hajhullás esetén
Hajátültetés
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Kínált szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1996
Akkreditáció: JCI akkreditáció – Beszélt nyelvek: arab, angol, francia, görög, görög, román, német, román, orosz, svéd, orosz, török, német


Vélemények az Acibadem Taksimról

OSAMA RM
OSAMA RM
20:26 14 Jan 23
Dr. Basshar Sammour és segítsége, RN Nisa ❤️❤️❤️Köszönöm szépen a törődéstEgy nagyon kifinomult kórház Isztambulban, több fiókkalKöszönetet mondok bátyámnak, Dr. Al-Raqinak, a tisztelt nőgyógyásznak, Bashar Sammournak és nővéremnek, a kiváló nővérnek, Nissanaka feleségem iránti aggodalmuk miattA kezelés, a figyelem és az egészségügyi ellátás nagyon magasLuxus, tiszta, elegáns, előkelő kórházDrágák az áraik.Ha nincs sok pénzed, nem tanácsolnámDe ha van elég pénzed, és kórházba kell menned, távol a gonosztólAzt javaslom, gyere ideÉs a biztonságod
Luciana Houteit
Luciana Houteit
08:10 02 Jan 23
Nagyszerű kórház, tiszta szolgáltatások, segítőkész személyzet és nagyszerű nővérek. Ha Ön fekvőbeteg, az étel a kórházi szabványok szerint kiváló, az ápolónők néhány óránként jelentkeznek Önnél, és azonnal, ha segítséget kér. Kicsit körülményes a Wi-Fi-hez való csatlakozás, de a kapcsolat zökkenőmentes.
Cihan Örpek
Cihan Örpek
15:45 24 Aug 23
Ott voltunk a szülésnél. Tőlem teljes pontot kapott a személyzet, aki azzal az őszinteséggel fordult hozzám, hogy mindenkinek ajánlani tudom, és soha nem veszítette el a tiszteletét. Tulajdonképpen azt tudom mondani, hogy a kórházi szolgáltatások olyanok, amilyenek kell, vagy akár felettük. Sok kórház néhány mezén. Ez az a kórház, amelyet csoportként jobban szeretek.
Şeyma Çakir
Şeyma Çakir
12:21 28 May 23
Bár nem tudom leírni a tapasztalataimat; Mesélhetek a szégyenünkről.A vegetatív állapotban lévő, intenzív osztályon lévő 26 éves bátyámat olyan kórházba szállították, amit nem szívesen látnánk. Annak a kórháznak az orvosa, ahol a beutalás történt, a kórház alkalmatlanságát fejezte ki betegünk számára az orvos szempontjából, valamint az orvos arról tájékoztatott bennünket, hogy a beteg egy olyan beteg, akit soha nem szabad mozdítani, miután látta a beteget.Az orvosok teljes jogkörrel rendelkezhetnek a betegek beutalására; Ennek azonban ismét a páciens érdekeit kell szolgálnia. Ez soha nem a te károdra. Bár a beteg élni fog; Meg fog halni a küldeményektől. Természetesen van több is, de egyszerűen nem ajánlom.
Zey Su (Ist.siv2022)
Zey Su (Ist.siv2022)
17:39 28 May 23
Figyelem Dr.Filiz Tüzüner életveszélyes!!! Egy súlyos agysérülést szenvedett, agyműtéten átesett személyt sietve olyan kórházba utalt, amely nem volt képes az idegsebészet és a neurológia területén beavatkozásra. Személyes véleményem az, hogy ha van pénzed, akkor beteg vagy, ha nincs pénzed, lehet, hogy nem avatkoznak közbe, ha meghalsz! Az emberi élet azonban mindenek felett áll. Ezen kívül empátiát mentes hozzáállás mutatkozik a türelmes hozzátartozókkal szemben! Ne tévesszen meg senkit az Acıbadem kórház, vagyis a kirakat díszítése és szolgáltatása, mindig előnyben részesítsék az állami és kutatókórházakat, mert az állami intézmények nem a pénzzel néznek rád, hanem az orvosi támogatásra szoruló betegek szeme.-vel néz ki. Tanácsom Kérem, maradjon távol ettől a kórháztól és ettől a női orvostól, akit soha és soha nem ajánlok.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️