Vanity Aesthetics

Vanity Aesthetics Isztambul klinika 1

A Vanity Aesthetics kozmetikai sebészetre és hajbeültetésre specializálódott. A 2016-ban alapított, ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) tanúsítvánnyal rendelkező klinika Isztambulban, Törökországban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árat a külföldi műtétekre. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Vanity Aesthetics, Isztambul, Törökország

A Vanity Aesthetics-et 2016-ban alapította Dr. Güray Yeşiladalı, aki több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az új módszerek és technológiák alkalmazásában, a páciensek élménye a klinika legfőbb prioritása.

Minden műtétet isztambuli butik kórházakban végeznek, és magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, a páciensek elégedettsége pedig a legfontosabb.

Minden páciens az ISAPS (International Society of Aesthetic and Plastic Surgery) garanciája alatt áll. Minden páciens 100%-os pontossággal láthatja a tervezett eredményeket a 3D modellezési technológia segítségével, mielőtt alávetné magát a beavatkozásnak. Minden páciens a nap 24 órájában, a hét minden napján elérheti a Vanity ügyfélszolgálatát.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Bőrfeltöltés
Nyakfelvarrás
Domborulatok műtétje
Zsírátültetés
Szájékbimbó-plasztika
Zsírleszívás
Fülplasztika
A hajvonal csökkentése
Brachioplasztika
Ránckezelés
Szemöldökfelvarrás
Orrplasztika
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Gynecomastia
Vádli implantátumok
Brazil felhúzás
Mellkisebbítés
Mellrekonstrukció
Combfelvarrás
Fenék implantátumok
Cervico-arcfelvarrás
Testfelvarrás
Hasplasztika
Arcfeltöltés
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika

Hajbeültetés
Szakáll átültetés
Hajátültetés
Hajhullás konzultáció
DHI hajátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés

Vanity Aesthetics kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wifi
Hotel foglalás
Tolmácsolás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva 2016-ban
Akkreditáció: ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) – Beszélt nyelv(ek): angol, német, orosz


Vanity Aesthetics értékelése

Lucy Sokolenko
Lucy Sokolenko
19:00 09 Dec 23
Arc, nyak, felső szemhéj és felső ajak lifting, 2023. október 10Ez volt az első utam Törökországba, és ez volt az első műtétem általános érzéstelenítésben, és ijesztő volt. Dr. Semih Yildiz azonnal nagyon jó benyomást tett – nyitott és intelligens ember, profi, aki kész nem csak válaszolni minden kérdésére, hanem elmagyarázni azt is, amit mindig is tudni akart, de soha nem gondolt arra, hogy megkérdezze. A műtét több mint 6 órán át tartott, a posztoperatív időszak nehéz, bár fájdalommentes volt, az eredmény pedig kiváló, azt az arcomat kaptam vissza, ami 15-20 éve volt. Maga a Vanity klinika hihetetlenül jól működik. Még a szálloda is 24 órás gyengélkedőnek bizonyult ügyeletes orvossal, minden új és tiszta, hangulatos kert sétálóutcákkal, a környező emberek pont olyan betegek, mint én, és ezért nincs zavar sehol, ami is fontos. A koordinátoraim Belma (olasz) és Nadine (angol) voltak. Mindkét lány nagyon kedves és nagyon profi. Hálás vagyok az ápolónőknek és segítőknek, akiknek a nevére nem emlékeztem, és akiknek a segítsége felbecsülhetetlen volt. Fénykép szűrő nélkül, műtét előtt és 7 héttel utána, életkor 54 év.
Jean Jara
Jean Jara
11:56 01 Nov 23
Arc lipofilling pozitív élményEgy barátom néhány éve ezen a klinikán szerzett pozitív tapasztalatai után úgy döntöttem, hogy hozzájuk fordulok egy arczsírfeltöltés miatt, konkrétan az általam korábban ismert Op. Dr. Can Zeliah Gul beavatkozását kérve.Miután megérkeztem az isztambuli repülőtérre, a Vanity által szervezett transzfer egyenesen a klinikára vitt az előzetes vizsgálatokra. Másnap elvégeztem a műtétet, ami tökéletesen sikerült: az orvos nagyon jól megértette az igényeimet, és bár csak pár nap telt el a műtét óta, az eredmény pontosan olyan, mint amilyennek álmodtam.Ottlétem alatt Ayse (Patients Experience Responsible) követett engem, aki a referencia asszisztens, akihez minden igény esetén fordulhat, és aki az orvossal való kommunikáció során is közvetítőként működött.Ayse és Dr. Can a következő hónapokban is segítséget nyújtanak a műtét utáni folyamatom nyomon követésében. Amikor visszatértem Milánóba, már felvették velem a kapcsolatot, hogy megtudják, hogy vagyok, és hogyan zajlott a visszatérés Olaszországba.Köszönöm a Vanity Clinic minden munkatársának, Dr. Can-nak és Ayse-nek a támogatást, az átgondoltságot és minden részletre kiterjedő törődést.Mindenkinek ajánlom ezt a klinikát, ahová minden bizonnyal visszatérek, ha további esztétikai beavatkozásokra vágyom.
Tugce ay
Tugce ay
21:17 08 Nov 23
Dr. Semih Yıldız egy hihetetlenül gondoskodó, csodálatos orvos, aki a legapróbb részletekig meghallgatja, amit szeretne, és megvalósítja.Hihetetlenül elégedett voltam. Vanity Altunizade kórházi csapat; Csodálatos csapat, különösen Yasemin, aki mindig figyelmes a műtét előtt és után is. Szeretném megköszönni az édes gondoskodást és a motivációt. Nagyon szerencsés vagyok.
natasha myxa
natasha myxa
00:31 15 Dec 23
Nagyszerű szolgáltatás a Vanity klinikán 10/10. Az Isztambulba érkezés első napjától az utolsó napig elhagytuk Isztambult a Vanity Clinic csapatának gtransfer szolgáltatásával! Az egész személyzet nagyszerű volt, beleértve az ápolónőket, a koordinátort és a masszázsterapeutát, akik nyirokmasszázst végeztek utólag.Szeretem Dr. Semih Yildizt, aki csodálatos munkát végzett és felülmúlta várakozásainkat! Igazi úriember volt, kedves, együttérző és rendkívül profi, remekül viselkedett az ágy mellett, az első naptól fogva, amikor konzultációra találkoztunk néhány hónappal ezelőtt és az utolsó postop látogatásig. Mindenképpen ajánlom Dr. Semih-t zsírleszívásra, mellkisebbítésre/emelésre és hasplasztikára!
Francesco FRANZE'
Francesco FRANZE'
14:50 11 Jul 23
Elhagytuk Olaszországot, hogy két...Elhagytuk Olaszországot, hogy két orrseptoplasztikát csináljunk a feleségemnek és a fiamnak, semmit sem tudva, hogy mit fogunk találni, amikor megérkeztünk Isztambulba, találtunk egy szuper felszerelt, WiFi-s furgont, ami várt ránk, a nagyon kedves sofőr bevitt minket a kórházba. végezze el a teszteket, majd azonnal menjen a szállodába. Azt kell mondanom, hogy tökéletes szervezést találtunk, ott volt Belma, aki követett minket, és mindent megszerveztetett, valamint fordított nekünk az orvosokkal. A műtét napján találkoztunk Prof. Kadri Ilával, egy nagyon kedves, gondoskodó és segítőkész emberrel, aki elmagyarázta nekünk a műtétet és megmutatta, hogyan fog kinézni az orr. Azt kell mondanom, hogy a műtét nagyon jól sikerült, a kórház nagyon tiszta volt, és a nővérek néhány eset kivételével nagyon segítőkészek voltak, gyönyörű szálloda, minden kényelemmel felszerelt, még a teakonyhával is, valamint a gyengélkedővel, ahol mindent ingyen biztosítottak, amire szükségünk volt. Mit mondjak, nem tudom, hogy volt-e jobb, de kétlem. Olaszországban azzal, amit Törökországban költöttem, egyetlen műtétért sem kellett volna fizetnem. Köszönöm a prof. Kadri Ila, Belma, Berfin és a professzor kezelőszemélyzete, akik az elmondottak szerint fantasztikusak voltak
Eren Kadız
Eren Kadız
20:29 29 Aug 23
Orrplasztikai műtétem volt Dr. Ermannél. Ellentétben azzal a félelemmel, amit az apokalipszis előjelei terjesztettek körülöttem, nagyon kényelmes hetet töltöttem. Szinte minimális fájdalommal elmúlt, a legkisebb zúzódás sincs az arcomon. Nem hittem volna, hogy megműtöttek, ha nem lett volna kisebb duzzanat és ödéma.Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még elégedettebb leszek. Szeretnék köszönetet mondani Bilge Hanimnak a folyamat során nyújtott támogatásáért, Gizem Hanimnak, aki nagy türelemmel és mosolygós arccal megadta a szükséges információkat, valamint a kórház összes dolgozójának.
İdil Dila Koçal
İdil Dila Koçal
12:44 08 Feb 24
10 napja mellnagyobbító műtétem volt Alper Uslu doktornál a Vanityben. A műtétem nagyon jól sikerült és sikeres volt. 1 éjszakát voltam a kórházban. Az ápolónők és az egészségügyi személyzet mind nagyon kedvesek és barátságosak voltak, nagyon vigyáztak rám. A kórházi környezet nagyon tiszta és steril volt. Hiába van még ödémám, nem tudok betelni a tükörbe nézéssel.Várom a napot, amikor levehetem a fűzőmet.Nagyon szépek.Köszönöm Alper tanárnőmnek. Szeretném megköszönni Umut úrnak és a Vanity családnak, hogy éjjel-nappal válaszoltak kérdéseimre az egész folyamat során. 💐💞
Ilayda Atuner
Ilayda Atuner
05:54 05 Jan 24
10 napja volt mellkisebbítő műtétem a Vanitynél, Dr. Semih Yıldız úrnak és én egyelőre jól haladunk. Szeretném az elejéről kezdeni, mert én magam is átmentem ugyanezen a folyamaton és sokat kutattam, aggódtam, már az elején azon gondolkodtam, hogy feladjam-e. Évek óta iszonyatos hát- és nyakfájdalmak gyötörtek a mellméretem miatt, esténként az időm nagy részét fekve kellett töltenem, mert olyan erős volt a fájdalom, hogy nem bírtam. Arról nem is beszélve, hogy nem tud gyorsan futni, sőt járni sem. Amikor végül elhatároztam, hogy elvégzem ezt a műtétet, elkezdtem találkozni az összes orvossal, akiket kutattam. Volt, aki csak az árról beszélt, volt, aki elméletileg beszélt róla, mint egy előadásról, anélkül, hogy megnyugtatott volna, és volt, aki azt az érzést keltette bennem, mintha ez egy kísérleti tanulmány lenne. Semih Hodzsába mentem a barátom utalásával,1 éve mellemelő műtéten is esett. Számomra nagyon fontos volt Semih Hodja hozzáállása, higgadtsága, céltudatossága, és az, hogy az első találkozáskor a lehetséges kockázatokról, bonyodalmakról beszélt. Természetesen a barátom utalásával kombinálva úgy gondoltam, nem kellene tovább bővítenem. Nagyszerű rendszer és figyelem volt a Vanity csapatától, amely párhuzamosan működött ebben a folyamatban. Figyelembe véve egy olyan nagyon aggódó személy első műtétjét, mint én, és a Bika-megszállottságomat, úgy gondolom, hogy az univerzum extra türelmet adott Ms. Pelinnek és Ms. Yaseminnek 🙂 Ms. Pelin csodákat tett a műtét előtti időszakomban, Ms. Yasemin pedig a műtét előtt és a műtét után. Szerintem az egyik legfontosabb elem, hogy ne érezd magad egyedül ebben a folyamatban, ne aggódj egy heg vagy varrás heg miatt, mert nem ismered a lefolyást, és hogy pontos és időszerű tájékoztatást kapj, hogy ne aggódj. Úgy értem, hogy utoljára éjjel 11-kor SMS-eztem Yasemin asszonnyal, és minden nap állandóan küldök neki 1-2 üzenetet, és mindre gyorsan és türelmesen, részletesen válaszol. Ez a rész különösen fontos a páciens élménye szempontjából. Egyetlen orvoscsoport sem volt ilyen gondoskodó, akivel megkérdeztem.A műtétem egy szerződött kórházban történt.Az ottani folyamatról beszéljünk röviden.Néhány napja elmentem vizsgálatra,gyorsan megtörtént és a műtét napján egy felelős terembe vittek. A beavatkozásaim zökkenőmentesen zajlottak, és én, aki nagyon féltem az érzéstelenítéstől, nagyon sikeresen megnyugodtam. A folyamat során az aneszteziológusunk nagyon jó volt, és az aneszteziológus, Ms. Merve nagyon érdeklődött, és bízott bennem, hogy nem hagy el és nem hagyott el 🙂 Az éjjeli nővérem, Ms. Hazal gondoskodott róla. utána olyan, mint egy kisbaba. Mivel nagy a fájdalom és a mozgáskorlátozás, a műtét utóhatásai ugyanolyan fontosak, mint a műtét folyamata. Szerintem ez egy egész dolog az elejétől a végéig. Nagyon köszönöm, Vanity, hogy úgy emlékeztem erre az élményre, hogy inkább jónak, mint rossznak emlékszem. Még tartok a kivizsgálásaim, ki tudja, lehet, hogy lesznek olyan eljárások, amelyeket a jövőben Semih Hodjával szeretnék elvégeztetni. Ennek a folyamatnak a sikeres kezeléséről van szó. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy mindenki működése és tapasztalata nagyon személyes. Szeretném kifejezni köszönetemet Semih Hocának, Yasemin Çeliknek és Pelin Kuşçunak, hogy ilyen személyes módon közeledtek hozzám 🙂
Anna STYLEBYANC
Anna STYLEBYANC
13:40 27 Jan 24
Múlt héten 5 eljárásom volt a Vanity-ben: fatcraft, mini lifting, szemöldök lifting, homlokcsökkentés, mellimplantátum csere, valamint mellnagyobbítás és mini zsírleszívás.Egyedül jöttem Törökországba Kanadából, de a csapat mindig ott volt velem, így nem éreztem magam egyedül.Maga a klinika tiszta, vadonatúj és igényes, a csapat szuper profi, a nővérek nagyszerűek és mindig elérhetőek, és az ügynököm sokat segített tanácsaival és nyomon követésével!Most visszatértem Kanadába, de a csapat továbbra is mellettem áll, hogy figyelemmel kísérje a felépülésemet, nagyon hálás vagyok érte!Köszönjük a Vanity csapatának!
Giada Espa
Giada Espa
16:04 18 Jan 24
Ami ezt az élményt nagyszerűvé tette, az elsősorban a Vanity személyzetének professzionalizmusa, gondoskodása és kedvessége volt.Nekik, de legfőképpen Dr. Cagatay-nek köszönhetően, aki messze felülmúlta az elvárásaimat, valóra válthattam az álmomat, és végre megkaphattam azt az orrot, amire mindig is vágytam. Mindig mindenki elérhető volt, és készen állt arra, hogy minden szükséges felvilágosítást nyújtson, és megnyugtasson, amikor szükség volt rám.A betegek ellátására való odafigyelésük az egyik sajátosság, amely különlegessé tette őket. Egyelőre elkényeztetettnek éreztem magam. Az aggodalmuk a műtét előtti és utáni időszakban megerősített abban, hogy nem is választhattam volna jobb klinikát.Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, Dr. Cagataynek, de különösen Emilynek, aki követett engem, átvészelte ezt a gyönyörű élményt az elejétől a végéig, a The Clinic Nourses-nek, aki gondoskodott rólam a kórházi tartózkodásom alatt, és végül Ayse-nek, aki távolról követett engem. a műtét utáni időszakomat, és bármikor megnyugtat.Ölelés Olaszországból 🇮🇹 ❤️
Beyza Çaçanoğlu
Beyza Çaçanoğlu
10:47 24 Aug 23
Jól döntöttem, amikor a Vanity-t választottam. Az orrplasztikai műtétem a hiúságnak köszönhetően nagyon kényelmes és gyönyörű volt. Határozottan ajánlom mindenkinek. Szeretnék köszönetet mondani Büşra asszonynak és Yasemin asszonynak, akik mindig gyors és pontos információkat közvetítettek felém, Tutku asszonynak, aki mindig segített a műtétem elejétől a végéig, aki mindig megmutatta mosolygós arcát és professzionalizmusát , és végül nagyon kedves doktornőnknek, Fatih-nek további sikereket kívánok neki és a hiús csapatnak ☺🙏 🏻
Gozde Cicekverdi
Gozde Cicekverdi
08:22 31 Aug 23
A Vanity Hospital, ahol hosszas kutatómunka után döntöttem a műtétem mellett, és az Alper Hoca, ahol biztonságos kezekben éreztem magam...Körülbelül 20 nap telt el a műtétem óta, és az egész folyamat tökéletesen működik.Az orvosok és a személyzet nagyon gondoskodó.Először is szeretnék köszönetet mondani Alper Hodjának, majd Ayşe asszonynak, aki mindig támogatta és törődött ebben a folyamatban.
Ayşegül Şahan
Ayşegül Şahan
08:17 01 Sep 23
Augusztus 19-én dr. Mellnagyobbító műtétem volt Alper úr. Kutatás után már eljöttem a Vanity Aestheticshoz. Az orvosom, a nővérem és a többi személyzet barátságos volt. A műtétem könnyű és minimális fájdalommal járt. Betegtanácsadóm, Ms. Tutku meleg volt -szívű és nagyon sokat segített minden téren.Dr. Szeretnék köszönetet mondani Alper úrnak és az egész Vanity családnak.
Ryan Mitchell
Ryan Mitchell
05:14 23 Dec 23
Októberben elmentem a Vanity-be hajhelyreállító műtétre, az arcom zsírpótlására, az arcszálakra és a fogászati ​​héjakra. Összességében a folyamat hihetetlenül gördülékeny volt, és a Vanity személyzete nagyon készséges volt, és segített a gyógyulási folyamaton, miután visszatértem az Egyesült Államokba. Most, hogy két hónappal a műtét után végre látom az eredményeket, és nagyon elégedett vagyok velük. Én is nagyon ideges voltam a folyamat és az előleg benyújtása miatt a tengerentúlon, de a Vanity-nél minden törvényes, és amint megérkezik, otthon érezheti magát. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, az a szálloda volt, amelyben kénytelenek megszállni. Semmi esetre sem rossz, de elavult. A reggeli csodálatos.A legjobb orvosok messze azok a fogorvosok voltak, akik a héjaimat szerelték fel. Hihetetlenül kedvesek, tájékozottak voltak, és még péntek este is rendkívül elkéstek a járatom késése miatt. Úgy tűnt, hogy őszintén törődnek az eredménnyel és a munkájukkal. A többi orvos is kedves volt, de angolul keveset beszélnek, így kommunikációs akadály volt.Összességében nagyszerű élményben volt részem, és a jövőben visszatérek további eljárásokra!
Admin Admin
Admin Admin
06:42 08 Dec 23
A borzalmas olasz nyelvű tolmácsszolgálattól kezdve, az egyedülálló szervezetlenségtől, az a tolmács kellett volna (aki alig beszélt olaszul) a fizetés előtt, miután megígérte, hogy elkísér a műtét előtti és utáni folyamat során. még a műtét napján sem akar megjelenni, mondván, hogy mindent a watt applikáción keresztül fog megtenni. Hogy ne húzza el, az orrom ferde, régebben jobb volt, rosszul volt nyírva és különböző aszimmetriái vannak. Abszolút javaslom, hogy ne menjen erre a klinikára, mert kinevetik az embereket
Anna Müller
Anna Müller
13:02 14 Feb 24
2024. január 16-án megnagyobbítottam a mellemet 4500 euróért (+125 euró a kártyás fizetés miatt) és nagyon sajnálom.Nem tudom hol kezdjem, a műtét előtt a kommunikáció rendben volt. A WhatsApp-on keresztül végig kapcsolatban voltam egy asszisztenssel. Furcsa módon öt különböző asszisztens és szám volt, de ez abban a pillanatban nem volt rossz számomra. Németországból repültem Isztambulba, és két nappal a műtétem előtt egy magánklinikán vérvételre volt időpontom.Valahogy feltételeztem, hogy Güray doktor is ott lesz, és ott lesz a műtét megbeszélése. Másnap azonban a WhatsApp-on keresztül értesítettek, hogy a napom reggel 7-kor a kórházban kell lennem. A műtéti megbeszélés közvetlenül a műtét előtt történt. Esélyem sem volt ezen gondolkodni. Mekkora méret, milyen forma stb. Az egyetlen pontosításom a Google kutatása volt. Ráadásul a kórház, ahol voltunk, nagyon régi volt és lepusztult, koszos és undorító. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam.A bejárati rész nagyon szépnek és fényűzőnek tűnik, és amint belép a szobába, azt hiszi, hogy egy nagyon egyszerű állami kórházban van.Olyan rossz érzésem volt, hogy nem akartam megcsinálni. De aztán csak úgy csináltam, hogy a repülés és a tartózkodás ne legyen hiábavaló. Most egy hónap telt el a műtétem óta, és a műtét utáni kellemetlen érzéseim vannak, amikor megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a klinikával, vagy nem veszik fel, vagy azt mondják, hogy később válaszolnak. Ezért kellett más orvost keresnem Németországban, amit természetesen magamnak kellett fizetnem.1. AZOKAT AZOKAT ALKALMAZTAK, AMI NEM OLDADNAK, KI KELL VÁGNI!!! Mert megfertőződött2. „DUPLABBOR” MELLEM VAN, MERT A MŰTÉT NEM VOLT MEGFELELŐEN, MEGELŐZHETETTE. HOGY KIJAVÍTSA HOGY MÁSODIK MŰVELETRE VAN SZÜKSÉGE!!3. MEGPRÓBÁLOK ELÉRNI A KLINIKA SZEMÉLYZETÉT, ÉS EGÉSZ IDŐBEN figyelmen kívül hagynak, és azt mondják, hogy a DR.Nagyon sajnálom, hogy ott végezték el ezt a műtétet. Ugyanannyit fizettem volna Németországban, és sokkal jobb kezelést és eredményt kaptam volna. Nincs kilátás a luxusra
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️