Szintetikus biofibre hajátültetés Törökországban

biofibre szintetikus hajátültetés ára 1
Írta Melissa

Minden, amit a törökországi bioszálas szintetikus hajbeültetésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres biofibre szintetikus hajátültetéshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi biofibre szintetikus hajátültetésről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A biofibre szintetikus hajátültetés ára Törökországban?

A biofibre hajátültetés átlagos költsége Isztambulban, Törökországban 4000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 500 € és 5 500 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Biofibre szintetikus hajátültetés4000 €

Mi az a biofibre szintetikus hajátültetés?

Vékonyodó haj esetén hajbeültetést, valamint hajátültetési módszereket kínálunk. Pácienseink számára a legjobb eredményeket Biofibre műhaj beültetésével érjük el.

A hajhullást több tényező együttesen okozhatja, mint például az öregedés, a hormonális változások és a genetikai előzményekből adódó kopaszodás. Minél korábban kezdődik a hajhullás, annál súlyosabb a kopaszodás. Trauma vagy égési sérülés is lehet a következménye.

A transzplantációval ellentétben, amely a természetes haj eltávolítását jelenti a tarkóról a graftok készítéséhez, a hajbeültetés egy olyan módszer, amely a fej biokompatibilis szálakkal (Biofibre) való borítását jelenti a kívánt megjelenés azonnali elérése érdekében.

A transzplantáció esetében az új haj körülbelül 4-6 hónappal a műtét után nő ki. Ha a technika nem megfelelő, látható hegek jelenhetnek meg, ami megnehezíti a későbbi transzplantációkat.

Lásd még: Hajátültetés a sztároknak

ABiofibre a legfejlettebb hajbeültetésre alkalmasszerves szál. A beültetésre szánt orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK európai irányelv követelményei alapján minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkeznek. Számos klinikai és szövettani vizsgálat igazolja a Biofibre hatékonyságát és biztonságosságát az alopecia (kopaszság) kezelésében férfiaknál és nőknél.

A Biofibre puha, rugalmas, finom és ellenáll a színváltozásnak. Az eredmény természetes, azonnali és esztétikus. Ennek érdekében a Biofibre 13 színben, 3 különböző hosszúságban (15, 30 és 45 cm ) és 3 fazonban (egyenes, hullámos vagy göndör) kapható. A megfelelő kiválasztással és keveréssel ezek a jellemzők szinte minden páciens igényeinek megfelelnek. Természetesen ez a műhaj mosható és természetes megjelenésű.

Az eljárás

A Biofibre hajbeültetési eljárás gyors és fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben történik. Az esztétikai eredmény azonnali, és a páciensek megfiatalodva, vadonatúj hajjal hagyják el a klinikát. a négyzetcentiméterenként 40-50 szál természetes hajsűrűséget eredményez.

Az átlagos éves szálveszteség 5 és 20% között mozog, és függ a bőrtípustól, a hajszálaktól és mindenekelőtt a páciens gondosságától. A szálvesztés nem hagy hegeket, és szükség esetén bármikor megismételhetjük a sűrítési eljárást . A magas szintű műtéti sterilitásnak köszönhetően nincsenek fertőzéseink.

A beültetett haj mozgásának érzése megegyezik a természetes hajéval. A páciensek közvetlenül a beavatkozás után leírják, hogy mennyire élvezik a hajukban lévő szelet.

Lásd még: Afro hajátültetés Törökországban

Hajátültetés: módszerek

A hajbeültetés során a fejbőr kopasz területeit a páciens saját hajával (hajhagymáival) ültetik át. A tüszőket a fej hátsó részéből veszik és a kopasz terület bőrébe új helyre ültetik át. A graftok száma és a transzplantációs ülések hossza a kopaszság mértékétől függ. Több ülés is szükséges lehet.

A hajszálak kinyerésének egyik módja az, hogy a hajas területeken mikroperforációkat készítenek, amelyekbe az átültetendő 2-4-5 hajhagymából álló csoportok kerülnek. Ez egy ősi módszer. A modernebb módszerek a következők:

Hajátültetés follikuláris egységkivonással (FUE)

A follikuláris egység extrakció (FUE) egy olyan hajátültetési technika, amely során a páciens kopasz, ellenálló donor területekről follikuláris egységeket vonnak ki. Ezt követően ezeket a tüszőegység-graftokat átültetjük a páciens kopasz területeire.

Tekintettel az eljárás időigényességére, gyakran egy nap alatt legfeljebb 500-600 tüszőegységet tudunk átültetni, maximum 2000 tüszőt. A FUE graftonkénti költsége is általában kétszerese a standard hajátültetési eljárás tüszőegységenkénti költségének, amely során a fej hátsó részéből veszünk egy csík donorszövetet, és azt nagyítás alatt egyes tüszőegységekre vágjuk.

Fejbőrredukció (sorozatos kimetszés)

Ennek során a kopasz terület minél nagyobb részét eltávolítjuk. A fejbőr szomszédos, szőrt viselő területeit közelebb hozzuk a kopasz területhez, azzal a tudattal, hogy néhány kopasz terület megmarad. Ezt a technikát egy vagy több alkalommal megismételjük egy későbbi időpontban, hogy végül helyreállítsuk a kopasz területet.

Szövettágítás

A török sebész a kopasz terület mellé, a szőrnövekedéssel érintett terület alá egy “szövettágítónak” nevezett eszközt helyez. Néhány hét elteltével a szövet-expanzor hatására új bőrsejtek nőnek. Ezután egy újabb műtétre van szükség, hogy az új, kitágult bőrt a szomszédos kopasz területre helyezzék.

Szinte mindenki azt hiszi, hogy a follikuláris egységek a legjobb graftméret a hajátültetéshez, de a valóság egy kicsit más. Klinikánkon háromféle méretű graftot használunk: szimpla szőrtüszőegységet, 2-3 szőrtüszőegységet és módosított 4-5 szőrtüszőegységet. Az egyes tüszőegységeket elsősorban a hajvonalnál használjuk, míg a tüszőegységek a többi graft alapmérete lehet.

A hajpótlásra ideális jelölteknek egészséges hajnövekedéssel kell rendelkezniük a fej hátsó részén és oldalán. A fej hátsó és oldalsó részén lévő haj lesz a donorhely, ahonnan sebészi úton eltávolítjuk a lebenyeket és a graftokat.

A kívánt teltség eléréséhez több műtéti alkalomra van szükség. Az egyes ülések között több hónapos gyógyulási időszak ajánlott. A végleges eredmény egy teljes graft-sorozat esetén akár 2 évig is eltarthat.

Az isztambuli műtét után egy-két hónappal a beültetett haj kihullik (ami normális és átmeneti). További egy vagy több hónapba telik, mire a haj elkezd nőni. A természetesebbnek tűnő eredmény elérése érdekében szükség lehet egy sebészeti javító beavatkozásra.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️