Dental Group Hospitadent Fatih

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih Isztambul klinika 1

A Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih fogászati ellátásra szakosodott. A 2008-ban alapított, tanúsított klinika Isztambulban, Törökországban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih, Isztambul, Törökország

Sokéves tapasztalattal és a török fogászati kórházak hatalmas csoportjának támogatásával a Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih az Ön referencia fogászati kórháza minden fogászati ellátási igénye esetén.

A Dental Group Hospitadent Fatih egy török csoport része, amely hat másik fogászati kórházat is irányít (ötöt Isztambulban és egyet Németországban). A fogászati ellátás legújabb technológiájával és technikáival felszerelt fogászati kórház teljes körű fogászati szolgáltatások nyújtására alkalmas: a vizsgálatoktól a kozmetikai beavatkozásokig.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
All-on-4
All-on-6
Csontbeültetés
Fogszabályozás
Kozmetikai fogászati konzultáció
Egyedi szájvédő
Fogászati híd
Fogászati ellenőrzés
Fogkorona
Fogászati vizsgálat
Fogászati implantátum
Koronarekonstrukció
Fogászati röntgen
Fogászati konzultáció

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolóhely
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva 2008-ban
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, német, török


Vélemények a Special Hospitaldentről

Anastassia Krasno
Anastassia Krasno
07:17 23 Jan 24
Két implantátumot telepítettemEgy barátom tanácsára jöttem Finnországból, hogy beültessek. Nagyon tetszett a szolgáltatás. Adtak nekünk két fordítót, akik minden szervezési kérdést elintéztek és mindent elmagyaráztak. Az implantátumok beültetése előtt elvégeztek minden szükséges vizsgálatot, röntgent, tomográfiát és két (német és svájci) implantátum közül választhattak. Mindkettő megfelelt az indikációimnak, mivel a csont jó volt. Annak ellenére, hogy a svájci kezdetben drágább volt, senki nem ragaszkodott hozzá és nem ajánlotta fel, hogy többet "lefaragjon", ami szintén bizalmat szerzett. Dr. Melike Baigyn profinak tűnt a maga területén, abszolút fájdalommentesen csinált mindent, a beavatkozás után csak egy napig volt fájdalom és egy kis duzzanat, de minden gyorsan elmúlt.Külön köszönet Dildar fordítónak a támogatásáért és a kellemes kommunikációért, aki minden procedúra után is kapcsolatban volt és érdeklődött a jólétem iránt!
Zülal Nalbant
Zülal Nalbant
16:51 22 Jan 24
Régóta járok Rüveyda Serdaroğlu fogorvosomhoz a beavatkozásaim miatt, ő végezte a gyökérkezelést és a töméseket. Nagyon meg vagyok vele elégedve, könnyű kezes.
Jerzy Suda
Jerzy Suda
14:33 07 Mar 24
Nagyon jó klinika, nagyszerű Sevdenur orvos és Sinan tanácsadó. Fogászati ​​kezelésen, implantátumok és héjak behelyezésén estem át. Minden kezelés szakszerűen, fájdalommentesen és nagyon alaposan történt.Ajánlom
Müge Akgün
Müge Akgün
20:39 25 Jan 24
Két hónapos fogászati ​​kezelésen estem át a Fatih Hospitadent családdal. Először is nagyon kedves a dolgozók figyelme, nagyon ügyeltek ránk bármilyen probléma esetén. Mindig volt lehetőségem időpontot egyeztetni a kívánt napon és időpontban. Rüveyda Hanım orvosom igazán hozzáértő, nagyon udvarias és barátságos orvos. Ő kezelte a töméseimet és a kitört fogam, és mindegyikkel nagyon elégedetten távoztam. A bölcsességfogamat Melike asszony távolította el, és bár fájdalmas eljárás volt, nagyon könnyen átvészeltem a folyamatot, és nem tapasztaltam semmilyen problémát. Szeretném megköszönni a Hospitadent családnak ezt az egész folyamatot, szívből ajánlom.
Gulseren Nantin
Gulseren Nantin
13:55 20 Jun 23
Ugyanazon a napon elmentünk a Dental Group Hospitadent Fatih fiókjába anyám és fiam fogászati ​​problémái miatt. Nagyon örültünk Dr. Neslihan és fogorvos asszisztense, Selma érdeklődésének. Tapasztalataikkal és türelmükkel egész nap elvittek minket és kiváló eredménnyel végeztek.Nagyon köszönjük nekik
engin3459 yılmaz
engin3459 yılmaz
10:36 24 Jul 23
A klinika nagyon tiszta és jól karbantartott. A személyzet szakértő és tapasztalt. Neslihan tanárnőnek nagyon könnyű keze van. adminisztratív ügyekért felelős menedzser, Tevfik Bey az emeleteken kommunikál a munkatársaival és a pácienseivel. Köszönjük kemény munkáját
Halil Sat
Halil Sat
21:51 27 Jun 23
Hallo,Ich war letzten Monat dort und bin mehr als zufrieden, es lief alles super und schnell. Die Praxis war sehr professionell und modern! Dr. Neslihan war freundlich und hat mich echt gut beraten. Falls ihr eure Zähne in der Türkei machen wollt würde ich euch diese Praxis empfehlen! Einer der wenigen Praxen die ehrlich sind und nur das beste für die Kunden möchten
KryptonHM
KryptonHM
12:22 26 Aug 23
Kiváló szolgáltatás volt.A kezelés nagyon gyorsan lezajlott, az orvos nagyon kedves volt.Volt egy tolmácsom is (Szultán), aki végigkísért a kezelésen és segített.Még egyszer köszönet mindenkinek a Hospitadent in Fatih-tól!Szívesen visszamennék 😊
Ecem Çiçek
Ecem Çiçek
17:39 12 Dec 23
Jelenleg fogászati ​​tömésben veszek részt, gyökérkezelést végeztünk, ideiglenes tömést alkalmaztunk és szombatra időpontot egyeztettünk tartós tömésre. Először telefonáltak és mondták, hogy 16.00-17.00-ra halasztjuk az időpontot, az orvos rosszul van. Elfogadtam, hogy mivel ideiglenes tömésről van szó, egy órán keresztül nem történik semmi. Ma újra felhívtak, és azt mondták, hogy az orvos rosszul van, és keddre 18 órára halasztották. Kíváncsi vagyok, biztos-e, de azt mondják, valószínű.Őszintén szólva, szerintem kedden ismét elhalasztják a folyamatot. Az orvos kényelmetlenül érezheti magát, vagy egyéb problémái lehetnek az orvossal. Azonban ezek közül egyik ok sem vonatkozik rám, mivel a szolgáltatást úgy kaptam meg, hogy fizettem, ezért alternatív orvoshoz kellett utalniuk. Mivel ideiglenes tömésről van szó, fáj a fogam és megoldatlan marad, ha nem jön kórházi orvos. Ebben az esetben nem az orvos, hanem a kórház hozzáállását találtam kellemetlennek.Szerkesztés 2023. december 12Mivel kommunikációs probléma hiányzott az intézményben, ez olyan probléma volt, amit az orvosommal tudtam megoldani. Biztosítani kell a beteg kommunikációját az orvossal Lehetnek fennakadások, de az intézménynek kellő egyértelműséget kell tudnia biztosítani a kommunikációban. Követni fogom a témával kapcsolatos fejleményeket.
AYŞENUR GÜNEŞ
AYŞENUR GÜNEŞ
23:00 30 Aug 23
Június 19-én mentem ki a koronás fogamért. Be van ragasztva. 2 hónap után ismét leszakadt a furnérom. augusztus 30-án mentem. Újra ragasztották és 440₺-et kértem. Ennek oka, hogy a kötési idő meghaladta az 1 hónapot. Fizetni kellett nekik. Ennyit a vicc kedvéért, barátaim. Azt mondják, hogy a lehulló bevonat oka a fog szerkezete, nem tart. 2014-ben azonban megcsináltam náluk. Tisztességtelen haszonszerzés, elégedetlen ügyfél. soha többé nem megyek. én sem ajánlanám!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️