Csípőnagyobbítás Törökországban

csípőmegnagyobbítás Törökország 1
Írta Manuella

A törökországi csípőnagyobbítás egyike azoknak az eljárásoknak, amelyekkel a csípő és a comb területét formálhatjuk, hogy szebb alakot kapjunk.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt atörökországi csípőplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Sommaire
 [Voir]

    A törökországi csípőnagyobbítás ára

    Törökországban, Isztambulban egy mellnagyobbítás átlagos költsége 2400 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 200 € és 2 600 € között változhat.

    EljárásÁr Törökország
    Csípőnagyobbítás2400 €

    Mi az a csípőplasztika?

    MINDEN, AMIT A TÖRÖKORSZÁGI CSÍPŐNAGYOBBÍTÁSHOZ HASZNÁLT ZSÍRÁTÜLTETÉSRŐL TUDNI KELL

    Ha a teste megakadályozza abban, hogy magabiztosnak érezze magát, akkor ajánljuk a törökországi csípőnagyobbító műtétet.

    A törökországi csípőnagyobbítás egyike azon eljárásoknak, amelyekkel a csípő és a comb területét formálhatjuk, hogy szebb alakot kapjunk.

    Ha az Ön teste genetikailag arra van programozva, hogy ne legyen csípője, akkor semmilyen testmozgás vagy diéta nem segít.

    A zsír csípőre történő átvitelével azonban hatékonyan korrigálhatja ezt a helyzetet. Ez segít abban, hogy magabiztosabbnak érezze magát a testével kapcsolatban.

    Ennél a műtétnél a test egyik részéből eltávolítják a zsírt, majd stratégiailag a csípőbe fecskendezik. A zsír csípőbe történő átültetésének eljárása nem olyan invazív, mint az implantátumoké.

    A zsír befecskendezése a csípőbe

    A törökországi csípőnagyobbítási eljárás azzal kezdődik, hogy a pácienst általános érzéstelenítésbe helyezik.

    Mielőtt a zsírt a csípőbe juttatnák, egy gép segítségével eltávolítják az összes vért és folyadékot.

    Végül a zsírt a páciens csípőjének területére fecskendezik, amelynek végső célja a csípő görbületének kisimítása.

    A zsírleszívás befejezése után az orvos összevarrja, lezárja és beköti a kis bemetszéseket.

    A törökországi csípőnagyobbítás műtét utáni utókezelés

    A csípőzsírátültetés befejezése után Önnek már nem kell kórházban maradnia. Szüksége lesz azonban valakire, aki hazaviszi.

    Normális, hogy a zsírátültetés után nem sokkal enyhe fájdalmat érez a bemetszéseknél és az injekció beadásának helyén. A bemetszésnyomok és a fájdalom valószínűleg körülbelül 2 hétig, vagy egyes esetekben még tovább is megmarad.

    Tartós-e a csípőre történő zsírátültetés?

    Lehet, hogy akár hat hónapot is várnia kell, hogy a csípőzsírfeltöltési eljárás valódi eredményét láthassa. Tehát ne számítson arra, hogy a műtét után azonnal eredményeket fog látni.

    A zsírátültetés eredményei azonban nem biztos, hogy tartósak, mivel a szervezetünk idővel hajlamos a zsír felszívódására.

    Biztonságos ez a műtét?

    A törökországi csípőfeltöltő műtét viszonylag biztonságos és alacsony kockázatú eljárás. Mindazonáltal van néhány általános kockázata ennek az eljárásnak, mint például:

    • Zúzódás és fájdalom a bemetszés helyén
    • Duzzanat vagy vérzés jelei
    • Hegesedés vagy fertőzés a bemetszés helyén

    Kétségtelen, hogy a biztonságos és sikeres csípőnagyobbítási eljárás biztosításának legjobb módja az, ha olyan szakértő és tapasztalt törökországi plasztikai sebészt keres Isztambulban, aki semmit sem bíz a véletlenre, hogy a lehető legtermészetesebb megjelenést biztosítsa Önnek

    Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

    Kérésre és
    az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

    100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

    A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

    A szerzőről

    Manuella

    A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

    ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️