Csípőnagyobbítás Törökországban

csípőmegnagyobbítás Törökország 1
Írta Manuella

A törökországi csípőnagyobbítás egyike azoknak az eljárásoknak, amelyekkel a csípő és a comb területét formálhatjuk, hogy szebb alakot kapjunk.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt atörökországi csípőplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Sommaire
 [Voir]

  A törökországi csípőnagyobbítás ára

  Törökországban, Isztambulban egy mellnagyobbítás átlagos költsége 2400 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 200 € és 2 600 € között változhat.

  EljárásÁr Törökország
  Csípőnagyobbítás2400 €

  Mi az a csípőplasztika?

  MINDEN, AMIT A TÖRÖKORSZÁGI CSÍPŐNAGYOBBÍTÁSHOZ HASZNÁLT ZSÍRÁTÜLTETÉSRŐL TUDNI KELL

  Ha a teste megakadályozza abban, hogy magabiztosnak érezze magát, akkor ajánljuk a törökországi csípőnagyobbító műtétet.

  A törökországi csípőnagyobbítás egyike azon eljárásoknak, amelyekkel a csípő és a comb területét formálhatjuk, hogy szebb alakot kapjunk.

  Ha az Ön teste genetikailag arra van programozva, hogy ne legyen csípője, akkor semmilyen testmozgás vagy diéta nem segít.

  A zsír csípőre történő átvitelével azonban hatékonyan korrigálhatja ezt a helyzetet. Ez segít abban, hogy magabiztosabbnak érezze magát a testével kapcsolatban.

  Ennél a műtétnél a test egyik részéből eltávolítják a zsírt, majd stratégiailag a csípőbe fecskendezik. A zsír csípőbe történő átültetésének eljárása nem olyan invazív, mint az implantátumoké.

  A zsír befecskendezése a csípőbe

  A törökországi csípőnagyobbítási eljárás azzal kezdődik, hogy a pácienst általános érzéstelenítésbe helyezik.

  Mielőtt a zsírt a csípőbe juttatnák, egy gép segítségével eltávolítják az összes vért és folyadékot.

  Végül a zsírt a páciens csípőjének területére fecskendezik, amelynek végső célja a csípő görbületének kisimítása.

  A zsírleszívás befejezése után az orvos összevarrja, lezárja és beköti a kis bemetszéseket.

  A törökországi csípőnagyobbítás műtét utáni utókezelés

  A csípőzsírátültetés befejezése után Önnek már nem kell kórházban maradnia. Szüksége lesz azonban valakire, aki hazaviszi.

  Normális, hogy a zsírátültetés után nem sokkal enyhe fájdalmat érez a bemetszéseknél és az injekció beadásának helyén. A bemetszésnyomok és a fájdalom valószínűleg körülbelül 2 hétig, vagy egyes esetekben még tovább is megmarad.

  Tartós-e a csípőre történő zsírátültetés?

  Lehet, hogy akár hat hónapot is várnia kell, hogy a csípőzsírfeltöltési eljárás valódi eredményét láthassa. Tehát ne számítson arra, hogy a műtét után azonnal eredményeket fog látni.

  A zsírátültetés eredményei azonban nem biztos, hogy tartósak, mivel a szervezetünk idővel hajlamos a zsír felszívódására.

  Biztonságos ez a műtét?

  A törökországi csípőfeltöltő műtét viszonylag biztonságos és alacsony kockázatú eljárás. Mindazonáltal van néhány általános kockázata ennek az eljárásnak, mint például:

  • Zúzódás és fájdalom a bemetszés helyén
  • Duzzanat vagy vérzés jelei
  • Hegesedés vagy fertőzés a bemetszés helyén

  Kétségtelen, hogy a biztonságos és sikeres csípőnagyobbítási eljárás biztosításának legjobb módja az, ha olyan szakértő és tapasztalt törökországi plasztikai sebészt keres Isztambulban, aki semmit sem bíz a véletlenre, hogy a lehető legtermészetesebb megjelenést biztosítsa Önnek

  Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

  Kérésre és
  az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

  100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

  A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

  A szerzőről

  Manuella

  A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

  ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️