Hasplasztikai zsírleszívást Törökországban

zsírleszívás 1
Írta Émilie

Fókuszálj a hasplasztikai zsírleszívásra Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres hasplasztikai zsírleszíváshoz Törökországban.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi hasplasztikai zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasplasztikai zsírleszívás ára Törökországban

A Törökországban, Isztambulban végzett hasplasztikai zsírleszívás átlagos ára 2 200 euró, a minimális ár 1 900 euró, a maximális ár pedig 2 400 euró. A műtétet általános érzéstelenítésben végzik, és 2 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

A has zsírleszívás2200 €
A csípő zsírleszívása1600 €
A fenék zsírleszívása2200 €
A szeméremtest zsírleszívása1400 €

Ismételt terhességek, egymást követő diéták vagy az öröklődés, a hason felhalmozódhat a felesleges zsír. A hasi öv minden bizonnyal a legnehezebben olvadó testrész. Olyan csúnya dudor, amelyet még a sport, nemhogy a diéta sem tud eltüntetni.

Az orvosi turizmus egyre elterjedtebb gyakorlat. A has zsírleszívást tapasztalt plasztikai sebészek végzik. Törökországban ez kiváló ellátással és más országoknál alacsonyabb árakkal párosul. Miért ne utazna Isztambulba Törökországba hasplasztikai zsírleszívásra?

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Hasplasztika előtti és utáni szimuláció

Mi az a hasplasztika?

A hasi zsírleszívás egy olyan kozmetikai sebészeti eljárás Törökországban, amely a hasi területről a felesleges zsír eltávolítását jelenti. A cél az, hogy megszabaduljunk azoktól a zsírlerakódásoktól, amelyeket a diéta vagy a sportolás nem tudott eltávolítani. A cél a harmonikus alak visszanyerése vagy javítása. Ez az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Bár a felesleges zsírt eltávolítja, a hasi zsírleszívás nem kezeli a zsigeri zsírt. Ez a kozmetikai sebészeti eljárás ezért nem alkalmas túlsúly vagy elhízás kezelésére. Ehelyett a szeretetpárnákat, nyeregtáskákat és a terhességet, diétát vagy hormonális változásokat követő zsírfelesleget kezeli.

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Szimuláció a hasplasztikai zsírleszívás előtt és után

Ez a minimálisan invazív sebészeti eljárás során kis bemetszéseket ejtenek a bőrön, hogy a kanülöket be lehessen vezetni. A kanülök kiszívják a zsírlerakódásokat a has bizonyos területein, különösen a köldök alatti és körüli bőr alatt.

Az ott található zsírszövet puha, ritkás szerkezetű. Könnyen leszívható. A zsírleszívás nem érinti a mélyen fekvő hasi zsírt, a belek közelében és a has belsejében.

Ambuláns beavatkozásként végezzük, és tapasztalt plasztikai sebészre bízzuk a kielégítő eredmény, a testkontúrozás és a garantáltan lapos has érdekében.

Fotók előtte és utána

Milyen előnyei vannak a hasi zsírleszívásnak?

Bár a has zsírleszívására jelentkezők többsége lapos hasra törekszik, ez a szépészeti beavatkozás elsősorban az alak harmonizálását segíti elő. Lehetővé teszi, hogy megszabaduljon azoktól a csúnya, lokális zsírgöröngyöktől, különösen a csípő körül. Természetesen a felesleges zsír eltávolításával a has simább és laposabb lesz.

A hasplasztikai zsírleszívás videója
  • Férfiaknál a hasi zsírleszívás kombinálható a hasi zsírleszívással. Ez a hasi öv izmainak átformálását jelenti egy nagyon speciális technikával.
  • Nőknél a hasi zsírleszívás kombinálható a combok vagy a térd zsírleszívásával a harmonikus alak érdekében.

Ki jogosult hasplasztikai zsírleszívásra Törökországban?

Ez a szépészeti műtét férfiak és nők számára egyaránt elérhető a helyi zsírfelesleggel. Olyan páciensek számára alkalmas, akiknek átlagos BMI-jük van, és a bőrük megőrizte rugalmasságát.

Calcul de l'IMC
BMI kiszámítása

Az eljárás sikertelen lehet azoknál, akiknél a fogyás után bőrfelesleg vagy izomlazulás jelentkezik. Ebben az esetben egy másik plasztikai és esztétikai műtét jöhet szóba: a hasplasztika.

A hasi zsírleszívás Törökországban 18 éves kortól lehetséges, olyan betegeknél, akiknek a testsúlya stabil és a bőre rugalmas. Ha Ön túlsúlyos, és lapos hasat szeretne, javasoljuk, hogy fogyjon, mielőtt fontolóra venné a hasi zsírleszívást.

Milyen különböző hasi zsírleszívási technikák vannak Törökországban?

Törökországban, és különösen Isztambulban a klinikák a legjobb orvosi infrastruktúrával és csúcstechnológiával rendelkeznek a kifogástalan hasi zsírleszívás eléréséhez. Több hasi zsírleszívási technika közül választhat:

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Szimuláció hasi zsírleszívás előtt és után
  • Zsírleszívás: ez a klasszikus technika a felesleges helyi zsír eltávolítására kanülök segítségével.
  • Vaser lipo: nagy felbontású lézeres technika, amely ultrahanggal pusztítja el a felesleges zsírsejteket, majd mikrokanülökkel könnyebben eltávolítja a zsírt.
  • Kíméletes zsírleszívás: ezt a kezelést a kevés zsírt tartalmazó kis pocak eltávolítására használják. Kis kanülökkel vagy fecskendővel kis mennyiségű zsírt távolítanak el.

Hogyan végzik a hasplasztikai zsírleszívást Törökországban?

Ahhoz, hogy fontolóra vegye a hasi zsírleszívást Törökországban, már ki kell választania egy isztambuli klinikát. Miután kiválasztotta a klinikát, egy első virtuális találkozó lehetővé teszi, hogy megismerje a sebészt, és elmagyarázza céljait és elvárásait.

Silhouette féminine
Női alak

Az első konzultáció

Ez az első távoli konzultáció lehetővé teszi számunkra, hogy megvizsgáljuk az Ön testét és meghatározzuk a kezelendő területeket. E klinikai vizsgálat során a sebész elmagyarázza a műtét kockázatait és ellenjavallatait is.

Elmondja Önnek azt is, hogy milyen óvintézkedéseket kell tennie a műtét előtt (dohányzás, alkoholfogyasztás, gyógyszeres kezelés stb. abbahagyása). Arra is megkérheti Önt, hogy vegyen részt egy műtét előtti kivizsgáláson. A HIV-fertőzöttek jogosultak erre a műtétre.

A második konzultáció

Miután megérkezik Isztambulba, egy második konzultációra is sor kerül a sebésszel. Ez az időpont lehetővé teszi számára, hogy megvizsgálja a hasát, és végső értékelést készítsen a műtétről és a szükséges előkészületekről. Azaltatóorvossal is találkozik, hogy meghatározzák, milyen típusú érzéstelenítést alkalmaznak majd a nagy napon.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'un patient
Sebészi rajz a páciens hasán

A műtét

A D-napon az orvosi csapat gondoskodik Önről. A kezelést általában általános érzéstelenítésben végzik. Kíméletes zsírleszívás esetén azonban helyi érzéstelenítés is alkalmazható. A beavatkozás 1-2 órán át tart.

A plasztikai sebész sebészeti filctollal kijelöli a kezelendő területet. A has fertőtlenítése után rejtett bemetszéseket ejt a köldök ráncában. Ezután egy szívószerkezethez csatlakoztatott kanült vezet be.

Miután az összes zsírt eltávolította, a sebész gondosan lezárja a bemetszéseket. A beavatkozás végén a heget beköti.

Tracé pour une liposuccion des hanches et des cuisses
A csípő és a comb zsírleszívásának vázlata

A hasplasztikát ezután 2-4 órás lábadozási idő vagy egy éjszakai tartózkodás követi a klinikán, majd 2-3 napos pihenés következik a megfelelő regenerálódás érdekében. Ön fájdalomcsillapítót is kap. Ezt a gyógyulási időt követően folytathatja aktív életét. Rendszeres ellenőrzéseket terveznek a sebésznél.

A műtét után

Néhány napig kompressziós fűzőt kell viselnie, hogy megakadályozza a vér felgyülemlését, illetve az ödéma és a vérömlenyek kialakulását. A műtétet követő első hetekben a kezelt területen véraláfutások jelenhetnek meg.

Ez 6-8 hét múlva elmúlik. 6 hónap elteltével a hasplasztikai zsírleszívás minden nyoma elhalványul. Lehet, hogy bőrvisszahúzódást is észlelhet.

Simulation avant et après une liposuccion du ventre
Szimuláció a hasi zsírleszívás előtt és után

Annak érdekében, hogy a törökországi hasi zsírleszívás eredményei kifogástalanok legyenek, ajánlatos egészséges, kiegyensúlyozott étrendet követni, hogy megelőzzük a súlyvisszaszerzést. Alakját rendszeres testmozgással tarthatja meg.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A hasi zsírleszívás során ritkán előfordulhatnak kockázatok:

  • Kékes véraláfutás ;
  • Zsibbadás és véraláfutás;
  • Bőrelhalás;
  • Szív- és veseproblémák;
  • A bőr színének megváltozása;
  • Duzzanat.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Vegye figyelembe, hogy az iszlám vallásban a has zsírleszívás nem haram. Elfogadott, ha a testet érintő hiba eltávolítására szolgál.

Isztambuli tartózkodása alatt és a létesítményünkben való közlekedéshez kerekesszék kölcsönzése áll rendelkezésre.

Milyen kockázatai vannak a hasi zsírleszívásnak?

A duzzanaton, ödémán és véraláfutáson kívül a has zsírleszívása kevés kockázattal járó műtét. Biztonságos eljárás, ha tapasztalt sebész végzi. Az egyetlen kockázat a bél perforációja, amikor a kanül áthalad a hasüregben.

Ezért fontos, hogy gondosan válassza ki a sebészt, és jó hírű, tapasztalt szakembert válasszon.

Coordinatrice avec une patiente
Orvosi koordinátor egy pácienssel

Isztambulban a világ legjobb plasztikai sebészeti és orvosi szakemberei vannak. Mindenhol keresettek, és hírnevük Európán túlra is kiterjed. Több ezer zsírleszívást végeztek már 95%-os sikerességi aránnyal.


Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek, hogy a beavatkozás sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy hasplasztika Törökországban?

A hasi zsírleszívás a zsírsejtek végleges eltávolításával jár. Elméletileg tehát egy életen át tarthat. Vigyázni kell azonban, hogy ne hízzon túl sokat, mert ez ismétlődéshez vezethet.

A zsírleszívás olyan műtéti beavatkozás, amely a lábadozás során köztudottan közepes vagy erős fájdalommal jár. Az orvos a kapcsolatfelvételkor beszélni fog Önnel erről, hogy lelkileg felkészítse a beavatkozásra.

A becsült 90%-os sikerességi arányával a zsírleszívás Törökországban egy meglehetősen jól kontrollált műtéti beavatkozás. Mindazonáltal feltétlenül ügyelni kell arra, hogy jó, hozzáértő sebészekkel felszerelt klinikákhoz forduljon.

A zsírleszívás előnye, hogy a zsírsejteket mechanikusan, tehát tartósan távolítják el. Mindössze annyi a teendője, hogy mozogjon és egészségesen táplálkozzon, hogy a területet érintetlenül tartsa.

Mivel a has zsírleszívás a zsírsejtek eltávolításával jár, logikus, hogy utána fogyni kell. Ez a fogyás azonban mérsékelt, és becslések szerint 2 és 5 kg között lehet.

A hasplasztikai műtét körülbelül 2 órát vesz igénybe. Figyelembe kell azonban venni a műtét előtti és utáni beavatkozásokat is. Ezért ez a fajta műtét 7 napos törökországi tartózkodást igényel.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️