Arcfelvarrás Törökországban

arcfelvarrás 1 1
Írta Manuella

Minden, amit a törökországi arcfelvarrásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi arcfelvarráshoz.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi arcfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibekerül egy arcfelvarrás Törökországban?

Isztambulban az arcfelvarrás átlagos költsége 3700 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3-4 órán át tart. A törökországi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 2 éjszaka. A teljes költség a sebész tapasztalatától és népszerűségétől függ. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

Cervico-arcfelvarrás3700 €
Homlokemelés2200 €
Nyakfelvarrás2400 €
Temporális felhúzás2200 €

Mi az arcfelvarrás?

Az évek múlásával arcának csodálatos kontúrjai természetes módon veszítenek szépségükből. Ez egy kellemetlen folyamat, de elkerülhetetlen!

Ha már elmúltál ötven éves, a bőröd elkezd megereszkedni, hirtelen megjelennek a bőrtájak, lyukak jelennek meg az arcodon… Egyszóval, minden arcvonásod elkezd görbülni. Egy ilyen nyomasztó helyzettel szembesülve van egy halvány reménysugár: a törökországi arcfelvarrás

Meghatározás

Az arcfelvarrás vagy nyaki arcfelvarrás olyan sebészeti beavatkozás, amelynek célja az arc idővel károsodott kontúrjainak helyreállítása. Gyakorlatilag az arcfelvarrás célja a megereszkedett bőr, az áll- és pofaszövetek, az arcvonások, valamint az arc és a nyak öregedésének korrigálása.

Az arcfelvarrás a ráncokat és egyéb csúnya foltokat is jelentősen csökkenti. Egyértelmű tehát, hogy egy ilyen műtétet a test természetes öregedése motivál, különösen az ötvenes éveihez közeledve.

E tekintetben meg kell jegyezni, hogy az arcfelvarrás férfiaknál és nőknél egyaránt elvégezhető. Az arcfelvarrásnak több típusa létezik. Előfordulhat, hogy a műtét csak egy testrészét érinti, vagy az egész testét:

1- Homlokfelvarrás végezhető a homlokon vagy a szemöldök között megjelenő vízszintes ráncok (ráncok) eltüntetésére.

2- A halántékon megereszkedett szövetek, valamint a szarkaláb ráncok (a szemhéjak külső sarkai) korrigálására halántékfelvarrás végezhető.

3- Ezt az eljárást mini arcfelvarrásnak is nevezik, és célja az arc megjelenésének megfiatalítása az öregedés jeleinek, például a megereszkedett bőr, a ráncok és a ráncok kezelésével.

Fotók előtte és utána

Mikor kell elvégezni?

Meg kell jegyezni, hogy az arcfelvarrásnak nincs meghatározott életkora. Az arcfelvarrás oka természetesen páciensenként eltérő lesz. De általánosságban elmondható, hogy a legjobb életkor, amikor megfontolandó az arcfelvarrás elvégzése, 40 év.

A statisztikák szerint az ilyen típusú műtétet igénylő betegek többsége 45 és 65 év közötti. A HIV-fertőzöttek is jogosultak erre a műtétre.

Nagyjából ebben a korban kezdenek megjelenni az öregedés jelei: az arc szöveteinek és oválisának gyengülése, a ráncok megjelenése, a nanogén barázdák, az orcákon lévő bőrtájak és lyukak, a nyak zsírosodása stb. A várt eredmény a bőr legalább 10 évvel történő megfiatalítása.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Fotó a törökországi arcfelvarrás előtt és után

Hogyan történik az arcfelvarrás műtét?

Az ilyen jellegű kozmetikai műtétek nagyfokú precizitást és tapintatot igényelnek. A legtöbb arcfelvarrást helyi vagy általános érzéstelenítésben végzik. A kozmetikai sebész ezért kérheti altatóorvos jelenlétét. Valójában minden plasztikai sebésznek megvan a maga munkamódszere.

Az egyes szakemberek által alkalmazott különböző módszereken túlmenően azonban vegye figyelembe, hogy a műtétet egy bemetszésen keresztül végzik. Annak érdekében, hogy a hegeket a lehető legjobban el lehessen rejteni, a bemetszés a halántéknál kezdődik és a fül előtt fut.

Ezután egy másik bemetszés következik a fülcimpa előtt és mögött, majd a tarkónál végződik. A sebész ezután megemeli a bőrt, és az izmok alatt dolgozik, hogy a szöveteket megfeszítse.

A kívánt céltól függően a feszítendő területek lehetnek bőr- és izomterületek egyaránt.

Végül ne feledje, hogy a műtét átlagosan 2-3 órát vesz igénybe. Az arcfelvarrás után 24-48 órát kell kórházban maradnia. Körülbelül 3 hétig kerülnie kell minden olyan tevékenységet is, amely jelentős fizikai megerőltetést igényel.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Fotó a törökországi arcfelvarrás előtt és után

Egy hétig pihenjen is, munka nélkül. A sebész a műtétet követő 7. és 15. nap között távolítja el a szálakat.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

Az arcfelvarrás során ritkán előfordulhatnak kockázatok:

  • Mélyvénás trombózis ;
  • Szív- és tüdőszövődmények;
  • Arcidegkárosodás;
  • Zsibbadás és bőrérzékenység;
  • Bőrduzzanat ;
  • Kékes ekchimózisok.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Meg kell jegyezni, hogy az iszlámban az arcfelvarrás nem számít haramnak. Halal és elfogadható, ha egy szépséghiba eltávolítására használják.

Ha Ön mozgáskorlátozott személy (PRM), extra támogatást kap a repülőtérre érkezésétől a szállásáig. Orvosi intézményünk akadálymentesített a fogyatékkal élők számára.

Hol vannak a legjobb országok az olcsó arcfelvarráshoz?

Ha plasztikai sebészetről van szó, az orvosi turizmus komolyan megfontolandó lehetőség, mivel az Európában kínált árak túlzóak. Ráadásul egyes külföldi országokban olyan elismert szakemberek dolgoznak, akik magasan képzettek az arcplasztikai műtétek terén.

A legjobb külföldi országok ezen a téren ma Törökország és Tunézia. Tudja meg, miért ez a két ország a legjobb célpont jelenleg..

Photo avant et après un lifting visage à Istanbul
Fotó az arcfelvarrás előtt és után Isztambulban

Az arcfelvarrás HIV-fertőzött betegeknél is elvégezhető. A HIV-pozitív betegek arcfelvarrását tapasztalt orvosok végzik egy erre a célra kialakított, steril műtőben. A műtét költségei azonban magasabbak maradnak, mivel a személyzetet túlfelszerelik a műtét során. A műtét után pedig minden eszközt kidobnak.

Olvassa el továbbá: A rókaszemek ára Törökországban

Miért érdemes arcfelvarrást végeztetni Törökországban?

Több oka is van annak, hogy miért javasoljuk, hogy Törökországot válassza a külföldi arcfelvarráshoz. Először is, a fővárosban, Isztambulban tapasztalt, ügyes és hozzáértő plasztikai sebészeket talál. Ezek a szakemberek nemzetközi elismerést élveznek.

Másodszor, sokkal olcsóbb Isztambulba utazni, mint Európában arcfelvarrást végeztetni. Egy példa: egy repülőút Párizsból Isztambulba 160 euróba kerül az előszezonban és 280 euróba a főszezonban. Egyszállodai tartózkodásátlagosan 70 euróba kerül éjszakánként.

Megjegyzendő, hogy számos szálloda 30 és 100 euró közötti éjszakánkénti árakat kínál. Minden attól függ, hogy milyen szintű kényelemre vágyik. Ha pedig el szeretne jutni a szállodából az orvosi rendelőbe, ne feledje, hogy Isztambulban egy 1 km-es taxiút átlagosan 0,45 € körül van.

Mennyibe kerül egy arcfelvarrás Törökországban?

Törökországban az arcfelvarrás költségei más országokhoz képest nem túl magasak, és az átlagos költség Törökországban 2500 és valamivel több mint 3200 euró között mozog. Ez a teljes költség azonban figyelembe veszi a plasztikai sebész tapasztalatát és népszerűségét, valamint a műtét összetettségét.

Itt egy jelentés az arcfelvarrásról

Arcfelvarrás videó

Következtetés

Röviden összefoglalva, az arcfelvarrás egy olyan sebészeti beavatkozás, amely lehetővé teszi, hogy visszanyerje szépségét és fiatalosabb megjelenését azáltal, hogy új életet ad arcának. Arra számíthat, hogy körülbelül 10 évvel fiatalabbnak fog kinézni.

Az igazság azonban az, hogy egy rosszul elvégzett facelift műtétnek visszafordíthatatlan következményei lehetnek: fertőzés, idegkárosodás, arcbénulás és így tovább. Ezért feltétlenül olyan sebészt kell keresni, aki kompetens és törvényes felhatalmazással rendelkezik egy ilyen műtét elvégzésére (bejegyzett az orvosi kamaránál).

Végül, ha úgy dönt, hogy külföldre megy, erősen ajánlott, hogy az arcfelvarrást világszerte elismert szakklinikákon végeztesse el.


Ha nehezen tud választani, mi segítünk Önnek abban, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy arcfelvarrás Törökországban?

A törökországi arcfelvarrások hihetetlenül magas, gyakran 95% körüli sikerességi aránnyal rendelkeznek. Ez a törökországi magánklinikákon dolgozó, magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebészeknek köszönhető. A páciensek ezért számíthatnak szakértelmükre.

Az arcfelvarrás nem fájdalmas. A műtét után némi kellemetlenséget érezhet, mivel a bőre érzékeny lesz. A bőr is kissé feszes lesz, ami minimális nehézséget okoz a rágásnál. Ezek az érzések gyorsan elmúlnak.

Az arcfelvarrás Törökországban hihetetlenül magas, gyakran 95% körüli sikerességi aránnyal rendelkezik. Ez a törökországi magánklinikákon dolgozó, magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebészeknek köszönhető. Ennek eredményeképpen a páciensek megbízhatnak a szakértelmükben.

Az arcfelvarráshoz nincs alsó korhatár, kivéve, ha valaki elmúlt 18 éves. Sok felnőtt azonban 40 és 60 éves kor között fontolgatja ezt a szépészeti beavatkozást. A hosszú távú eredmények érdekében célszerű minél korábban megfontolni az arcfelvarrást.

A rhytidectomia elvégzése 2 és 5 óra közötti időt vesz igénybe. Ezt általános érzéstelenítésben végzik, néha helyi érzéstelenítésben, ha a műtét nem kiterjedt. A fül körül és a fejbőrben apró bemetszéseket ejtenek a felesleges bőr eltávolítása érdekében.

Az arcfiatalító műtétek törökországi tartózkodási ideje klinikánként változik. Általában hét-tíz napig tart, egy vagy két éjszakás kórházi tartózkodással. Ezt követően körülbelül két hétig tartó felépülési időre kell számítani.

Lehetőség van több arcfelvarrás elvégzésére is, de ez általában nem ajánlott a szövődmények és a kedvezőtlen hegesedés lehetséges kockázata miatt. A helyes döntés meghozatalához forduljon szakképzett szakemberhez.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️