Kettős áll zsírleszívás Dubaiban

a dupla áll zsírleszívás ára 1 1
Írta Maria

A Dubaiban végzett dupla áll zsírleszívás nem invazív kozmetikai injekciókkal, például dezoxikolsavval vagy szívókanállal érhető el, hogy elpusztítsa és véglegesen eltávolítsa az áll alatti zsírsejteket.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji dupla áll zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A dupla áll zsírleszívás ára Dubaiban

A dupla áll zsírleszívás átlagos költsége Dubaiban 6500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 6 000 és 7 000 euró között változhat.

EljárásÁr Dubai
Kettős áll zsírleszívás6500 €

Mi az a dupla áll zsírleszívás?

Gyakori esztétikai probléma, a Dubaiban végzett dupla áll csökkentő műtétet az áll alatti bőr alatti zsírszöveti réteg okozza. A kettős áll jelenléte lehet genetikai, azaz öröklött, vagy bizonyos életmódbeli döntések által okozott. Más esetekben a természetes öregedési folyamatok miatt alakulhat ki, amikor az áll alatti bőr megereszkedik. A kettős álltól való megszabadulás érdekében az emberek a törökországi kettős áll csökkentést választják, hogy jól formált állkapcsot érjenek el.

A tökéletes állkapocsvonalat néha elfedheti a kettős áll, azt a benyomást keltve, mintha plusz súlyt hordozna az alsó arcán, holott valójában nem így van. Azok, akik elégedetlenek a kettős állukkal, és nem műtéti úton szeretnének megszabadulni tőle, választhatják a dubaji kettős áll csökkentést.

A kettős áll csökkentésének szükségessége

A dubaji dupla áll zsírleszívás nem invazív kozmetikai injekciós szerek, például dezoxikolsav vagy szívókanül segítségével érhető el, hogy elpusztítsa és véglegesen eltávolítsa az áll alatti zsírsejteket. Ez az eljárás minimális állásidővel történik, és tartós eredményt ad.

A kettős áll okai a következők

  • Felesleges nyaki zsír
  • Laza bőr
  • Kicsi áll
  • Gyenge áll
  • Öregedés
  • Csüngő nyálmirigy

A megfelelő sebész kiválasztása Dubaiban

A kettős áll csökkentési eljárás sikere a megfelelő plasztikai sebész kiválasztásán múlik, aki az arcformáló eljárások szakértője. A jó plasztikai sebésznek nemcsak tapasztaltnak, hanem szakvizsgával is rendelkeznie kell. A jó plasztikai sebész további jellemzői a következők:

  • Képesnek kell lennie arra, hogy fényképeket tudjon mutatni Önnek korábbi dupla áll csökkentő eljárásokról.
  • Jó értékeléseket kell kapnia a pácienseitől.
  • Rendelkeznie kell éles művészi érzékkel.
  • A betegbiztonságra és a betegellátásra összpontosítson.
  • Értékelnie kell a természetes, esztétikailag vonzó állkapcsot és állat.

Műtét előtti irányelvek

Miután kiválasztotta a megfelelő sebészt a dubaji dupla áll zsírleszíváshoz, a következő lépés a részletes konzultáció. Ennek során megbeszéli plasztikai sebészével, hogy miért van szüksége az eljárásra, és mit szeretne elérni. Azt is meg kell beszélnie, hogy az eljárást hogyan fogják elvégezni, a dupla áll zsírleszívás költségeit, és mindent, ami a felépülési időszakig tart.

Közvetlenül a beavatkozás előtt a plasztikai sebész ellenőrzi az Ön kórtörténetét és a szedett gyógyszereket. Fizikailag is megvizsgálja az állát, és fényképeket készít, hogy Ön láthassa a műtét utáni különbséget.

A dupla áll zsírleszívás kezelése vagy bármely más eljárás előtt, legyen az sebészeti vagy nem sebészeti, fontos, hogy egészséges életmódot folytasson. Ha dohányzik, a műtét előtt fel kell hagynia a dohányzással. Ha véralvadásgátló gyógyszert, például aszpirint szed, ajánlatos abbahagyni, hogy elkerülje a túlzott vérzést a műtét alatt. Az alkoholfogyasztást szintén abba kell hagyni, ahogyan a gyógynövényes étrend-kiegészítőket is.

A kezelés

A kettős áll eltávolító műtétet Dubajban ambulánsan, klinikán végzik, és kevesebb mint fél órát vesz igénybe. A beavatkozás során helyi érzéstelenítést alkalmaznak, és a szívókanült bevezetik, hogy eltávolítsák a zsírt a célterületről, ami történetesen a szubmentális zsírréteg. Ez a bőr alatti zsírlerakódás.

A zsírsejtek lebomlását okozza, majd a szervezet az anyagcsere-folyamatok révén idővel természetes módon, hulladékként eltávolítja a zsírt a szervezetből. Több kezelésre van szükség, 6-8 hetes időközzel. A kezelések gyakorisága és száma hozzájárul a zsírréteg természetes csökkenéséhez.

A dupla áll zsírleszívás Dubaiban, amely a radikális zsírcsökkentésről ismert, a dupla áll csökkentésének sebészeti kezelésében használatos. Lízisfolyamatot hoz létre, amint eléri a zsírsejtmembránokat. Ennek eredményeképpen a zsírsejtek felszakadnak, és tartalmukat a szervezet természetes módon metabolizálja.

A különböző kezelések

A kettős áll csökkentésének alternatív kezelései közé tartoznak;

  • Azáll alatti zsírleszívás vagy szubmentális zsírleszívás során célzott szívással távolítják el a zsírt az állról, az állról és a nyakról a kontúrosabb megjelenés érdekében. Ezt a kezelést nevezik dupla áll zsírleszívásnak, szubmentális zsírleszívásnak és nyaki zsírleszívásnak is.
  • Hidegszobrászat vagy kriolipolízis : Ennek az eljárásnak a során egy készülékkel lefagyasztják az áll bőre alatt található zsírsejteket. Miután lefagyasztották és megsemmisítették őket, lebomlanak és a nyirokrendszer segítségével távoznak a szervezetből.
  • További alternatívák közé tartozik az állnagyobbítás és az arcfelvarrás nyakfelvarrással.

Gyógyulás

A műtét után a kezelt terület kissé duzzadt lesz, de ez hideg borogatással csökkenthető. A duzzanat jó jel, mivel azt mutatja, hogy a kezelés hat. A duzzanat az első kezelés során a nagy mennyiségű zsírszövet miatt szembetűnőbb. Ahogy a zsírszövet mennyisége csökken, a következő kezelések során a duzzanat is csökkenni fog.

Általános fájdalom is várható, amely néhány napig fennáll, különösen, ha a kezelt területet érinti. Vörösség és véraláfutás is lehetséges, mint minden injekció esetében. A kezelés nyomai hét napon belül megszűnnek.

A műtét utáni irányelvek

A pácienseknek a kezelést követően legalább 4 órán keresztül nem szabad masszírozni vagy dörzsölni a kezelt területet, hogy megelőzzék a fertőzésveszélyt. A műtét utáni konkrét utasításokat az orvos adja meg, és a gyorsabb gyógyulás és a kevesebb állásidő érdekében feltétlenül be kell tartani azokat.

Lehetséges kockázatok és szövődmények

A kettős áll csökkentő eljárás lehetséges kockázatai és szövődményei a következők;

  • Duzzanat
  • Zúzódás
  • Fájdalom
  • Lehetséges fertőzés

Ideális jelölt a kettős áll csökkentésére

Mielőtt Dubaiban elvégezné a kettős áll csökkentését, a plasztikai sebész felméri, hogy Ön alkalmas-e a műtétre. Ön ideális jelölt, ha;

  • Önnek a kettős állát a felesleges zsírsejtek okozzák.
  • Ön jó fizikai egészségnek örvend.
  • Ön mentálisan stabil.
  • Ön 21 éves vagy annál idősebb felnőtt.
  • Reális elvárásai vannak a várható eredményekkel kapcsolatban.

Nem biztos azonban, hogy Ön nem ideális jelölt a nem sebészi kettős áll csökkentésére, ha laza vagy rugalmatlan a bőre. Ha ez a helyzet, sebészi állcsökkentő eljárásra lehet szükség, amely magában foglalhat egy sebészi arc- vagy nyakfelvarrást is.

A dupla áll zsírleszívás eredményei

Az eredmények hét nap után kezdenek megjelenni és tartósak, de egyénenként eltérőek, attól függően, hogy milyen típusú dupla állcsökkentő kezelést alkalmaznak.

A dupla áll zsírleszívás előnyei

A Dubaiban végzett sikeres dupla áll eltávolítás esztétikai és pszichológiai előnyei számosak. Ezek közé tartoznak;

  • A kezelés nem invazív
  • Csökkentett zsírtérfogat az állkapocs és az áll alatt
  • Javított arcprofil
  • Gyors kezelések
  • Javított arckontúrok
  • Minimális állásidő
  • Hosszan tartó eredmények

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️