Egy emax kerámia korona ára Magyarországon

emax kerámia korona ára magyarország 1
Írta Melissa

Minden, amit az emax kerámia koronákról tudni kell Magyarországon! Mennyi az átlagos ár Budapesten? Tanácsaink a sikeres emax kerámia koronához Magyarországon.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt az Emax kerámia koronáról Magyarországon, és segít lefoglalni a műtétet szakképzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az Emax kerámia korona ára Magyarországon

Egy Emax kerámia korona átlagos ára Budapest, Magyarország területén 420 €. Az Ön igényeitől függően az ár 350 € és 490 € között változhat.

EljárásÁr Magyarország
Emax kerámia korona420 €

Mi az az Emax kerámia korona?

Az Emax kerámia korona Magyarországon egy nagyon sokoldalú fogpótlás, amelyet a kozmetikai és a helyreállító fogászatban egyaránt alkalmaznak. Évente sok embernek segítünk fogászati koronával Budapesten, mert koronáink nagyon jó minőségűek és olcsóbbak, mint sok más országban.

A fogászati korona a természetes fog ínyvonal feletti részét utánozza, és a sérült, szuvas vagy erősen tömött fogak burkolására használható, hogy szilárdságot, funkciót és jobb megjelenést biztosítson. Fogászati implantátum beültetése esetén a hiányzó fog helyreállítására is használható.

Az a fajta fogkorona, amelyet Ön külföldön, Budapesten kap, összehasonlítható az európai magánkezelésekkel, de jóval alacsonyabb költséggel.

Magyarországon egy tapasztalt és hozzáértő fogorvos által készített standard korona körülbelül 200 euróba vagy kevesebbe kerül, szemben az európai magánfogorvosok 800-1000 eurós költségeivel. Az NHS fogorvosok által biztosított koronák minősége általában nem hasonlítható össze azzal, amit magánfinanszírozás esetén kapna.

Tökéletesre készített fogászati koronák

Amikor a fogkoronákat többszörös fogpótlássá kötik össze, ezt nevezzük hídnak. A magyar fogorvosok és fogtechnikusok évente több százezer koronát készítenek a Magyarországra olcsó kezelésre érkező betegek számára.

A tökéletes korona elkészítéséhez a fogorvosnak jó kapcsolatot kell ápolnia a professzionális fogtechnikussal, hogy a megfelelő méretű, formájú és színű, optimális megjelenést és funkciót biztosító, kiváló minőségű korona készüljön. A magyarországi fogászati klinikák saját fogpótlási laboratóriummal rendelkeznek, hogy a lehető legjobb eredményt biztosítsák.

Ideiglenes koronák

A legtöbb páciensnek valamikor ideiglenes koronákkal kell foglalkoznia. Ha csak koronák vagy hidak miatt megy Magyarországra, valószínűleg nagyon rövid időn belül ideiglenes fogakkal fog rendelkezni, mivel a kezdeti előkészítés és a végleges beillesztés között mindössze négy-öt nap telik el. Valójában csak négy-öt nap telik el a kezdeti előkészítés és a végleges behelyezés között. Röviddel a preparálás után a fogorvos vagy a fogtechnikus nagyon rövid időre ideiglenes fogakat készít Önnek, hogy Ön kényelmesebben étkezhessen és jól érezze magát.

Ha fogbeültetéssel rendelkezik, és 3-6 hónapot kell várnia, mielőtt megkapja új végleges koronáit, a fogtechnikus nagyon jó minőségű ideiglenes koronákat készít, amelyeket úgy tervez, hogy jól nézzenek ki és törés nélkül működjenek. Ezek elkészítése kicsit több időt vesz igénybe, és kicsit többe kerülnek, de megéri, és a végleges koronák elkészültéig szolgálják Önt.

Állandó koronák

A Budapestre látogató páciensek csak a legmagasabb minőségű koronákra számíthatnak.

A fogászati utazók számára készült koronák jellemzően fém- vagy kerámiaszerkezetre olvasztott teljes héjporcelán koronák. Ez azt jelenti, hogy a korona elülső, oldalsó és hátsó része porcelánból készül, az ínyvonalak körül nincsenek fekete vonalak. Számíthat arra, hogy a korona megfelelő méretű, formájú és színű, szakszerűen elkészített korona lesz, amely természetes megjelenést és kiváló élettartamot biztosít.

Anyagok

Bár sokféle anyagot használnak a fogtechnikusok a koronák készítéséhez, mi most a két fő típusra koncentrálunk:

Fémhez olvasztott porcelán – Ez a világon a legszélesebb körben használt anyag. A porcelán fogászati koronát fémmel olvasztva gyártják le, mielőtt az Ön természetes fogára vagy fogászati implantátumára cementálják. Ha a porcelánt nem olvasztják fémszerkezethez, a porcelán túl törékeny lesz, és eltörik. A korona belsejében lévő fémszerkezet adja a korona szilárdságát. A koronaszerkezethez többféle anyag is használható, többek között nikkelmentes fém, titán, arany és aranyötvözetek.

Cirkónium fogászati koronák és hidak

Cirkóniummal olvasztott porcelán – Ez egy viszonylag új anyag, amelyben a porcelánt fém helyett cirkóniummal olvasztják össze. A cirkónium előnye, hogy nem tartalmaz fémet, és a fémtől eltérően fehér színű. A cirkónium drágább, de akkor használják, ha a lehető legjobb kivitelre van szükség.

A két anyag minősége között nem lehet különbség, és a fogorvosnak továbbra is ugyanolyan minőségben kell elvégeznie az előkészítést és a behelyezést. A technikus továbbra is a legjobb minőségű anyagokat fogja használni, és azokat magas színvonalon fogja elkészíteni.

A legtöbb páciens a fémhez olvasztott porcelán mellett dönt a koronák kiválasztásakor, mivel hihetetlenül szépek és minden pénztárcának megfelelnek. A cirkónium népszerű, de az a pácienstípus, aki ezt az anyagot választja, hajlandó sokkal többet fizetni a jobb esztétikumért.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️