A gyomor bypass ára Dubaiban

gyomor bypass dubai 1
Írta Manuella

A gyomor bypass műtét Dubaiban egy új és forradalmi fogyókúrás műtét. Ez a technika egy rövidebb bélhurokkal összekötött alsó gyomorzsák létrehozását jelenti.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a Dubaiban végzett gyomor bypass műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A gyomor bypass műtét ára Dubaiban

A gyomor bypass műtét átlagos költsége Dubaiban 6 200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 6 000 € és 6 400 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Gyomor bypass6200 €

Mi a gyomor bypass?

A gyomor bypass Dubaiban, más néven Omega Loop Bypass, egy új és forradalmi fogyókúrás műtét. Ez a technika egy rövidebb bélhurokkal összekötött alsó gyomorzsák létrehozását jelenti.

A mini gyomor bypass a fogyókúra és elhízás elleni programunk részeként érhető el, amely magában foglal egy opcionális 6 hónapos műtét utáni támogató programot, hogy a lehető legjobb esélyt biztosítsuk Önnek a fogyási célok elérésére.

Miért végzik el a műtétet?

A mini gyomor bypass műtétet Dubajban általában kóros elhízás kezelésére végzik, egy új felszívódási zavaros csatorna létrehozásával, hogy korlátozzák az étrendből felszívódó zsír és kalória mennyiségét. Általában a beavatkozást a testsúlyhoz kapcsolódó, potenciálisan életveszélyes egészségügyi problémák kockázatának csökkentése érdekében végzik.

Kik számára alkalmas a műtét?

A Dubaiban végzett gyomor-bypass műtétet olyan betegeknek ajánlják, akiknél a kóros elhízással járó súlyos egészségügyi problémák, például a kontrollálatlan cukorbetegség és a magas koleszterinszint jelentkeznek. A műtét nem ajánlott 45-nél alacsonyabb BMI-vel rendelkező betegek számára. Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a feltételeket, amelyeknek a betegeknek meg kell felelniük, mielőtt ezt a műtétet javasolják:

  • A BMI 45 vagy annál magasabb.
  • Az elhízáshoz kapcsolódó súlyos egészségügyi problémák.
  • Nincs a kórtörténetben gyomor-bélrendszeri betegség.
  • Elkötelezettség az egészséges életmódváltás iránt.

Előnyök és lehetséges eredmények

Más fogyókúrás műtétekhez hasonlóan a dubaji gyomor-bypass is nagyon hatékony módja lehet a hosszú távú fogyásnak, attól függően, hogy milyen mértékben változtat életmódbeli szokásain. Tanulmányok kimutatták, hogy a páciensek a műtétet követő első évben a súlyfeleslegük mintegy 30%-át elveszíthetik.

Ezen túlmenően a műtét javíthat vagy akár vissza is fordíthat bizonyos, a túlsúllyal összefüggő egészségügyi állapotokat, többek között:

  • Cukorbetegség
  • Magas vérnyomás
  • Hiperlipidémia
  • Szívbetegség
  • Alvási apnoe
  • Ízületi betegségek
  • Meddőség

Kockázatok

A sönt kialakításából adódóan előfordulhat epe reflux, ami az epehólyag tartalmának a gyomorba való áramlását jelenti. Hosszú távon ez rákkeltő hatással járhat. A mai napig azonban nincs bizonyíték erre a problémára.

A kialakult felszívódási zavar miatt szükség lehet mikrotápanyag-kiegészítőkre.

Műtét előtt

Annak érdekében, hogy a beavatkozásra alkalmas jelöltnek válasszák ki, orvosa bizonyos laboratóriumi vizsgálatokat kérhet. Tájékoztatnia kell őt a szokásos gyógyszereiről is (véralvadásgátlók, vérnyomáscsökkentők vagy cukorbetegség elleni gyógyszerek), mivel bizonyos korlátozások vonatkoznak a szedhető gyógyszerekre, valamint arra, hogy mit ehet és ihat a műtét előtt.

A műtét alatt

A mini gyomor bypass műtétet a legtöbb esetben laparoszkópos technikával végzik. Az eljárás a következő lépésekből áll:

  • Miután a hasüregben több kis bemetszést ejtett, a sebész laparoszkópos műszereket vezet be, és egy kis hosszanti szakaszt vág a gyomorból, hogy egy kis tasakot hozzon létre.
  • Az Ön bélrendszerének egy kis szakaszát elvágják és közvetlenül a gyomortasakba varrják.
  • Az étel ezután közvetlenül az Ön bélrendszerébe jut, megakadályozva a zsírok és szénhidrátok felszívódását.

A beavatkozás során Ön altatásban alszik, és szoros megfigyelés alatt áll, hogy elkerüljék a szövődményeket. Az egész eljárás néhány órát vesz igénybe.

A műtét után

Közvetlenül a műtét után körülbelül 8 órán keresztül nem ehet és nem ihat. Ezt követően az étrendje fokozatosan változik a folyékonyról a szilárdra, és a bevehető ételek mennyisége is változik. Mivel a mini gyomor bypass egy nagy műtét, legalább 3-5 napig kórházban maradhat. Ezenkívül a dubaji orvosa azt fogja javasolni, hogy a műtét után vitamin- és ásványianyag-kiegészítőket szedjen, hogy elkerülje az alultápláltságot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️