Hasemeles Törökországban

hasplasztika Törökország 1
Írta Émilie

A hasplasztika Törökországban, Isztambulban vonzó, esztétikus alakot adhat Önnek. A középső testrészünk szövetei megváltoznak és egyre inkább meglazulnak, részben az öregedés vagy a terhesség következtében.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi hasplasztikákról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészek állnak rendelkezésére. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasemeles ára Törökországban

Egy törökországi hasplasztika átlagos költsége Isztambulban 2500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 300 € és 2 700 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Hasemeles2500 €

Mi az a hasemeles?

A hasplasztika Törökországban, Isztambulban vonzó, esztétikus alakot adhat Önnek. A középső testrészünk szövetei változnak és egyre lazábbak, részben a kor vagy a terhesség következtében. Egyes nők terhességi csíkokkal küzdenek, amelyek a bőr alatti szövetek repedéseinek következtében jelenhetnek meg. A hasplasztika korrigálja ezeket a hibákat.

Szeretné visszanyerni szép, vonzó derekát, és hasplasztikai specialistát keres Isztambulban, Törökországban?

Csapatunk örömmel segít Önnek a keresésben! Szoros kapcsolatban állunk olyan török esztétikai sebészekkel, akik a hasplasztika területén nevet szereztek maguknak.

Jobb hasi tónus

Miután felvettük a kapcsolatot az Önnek megfelelő plasztikai sebésszel, lehetősége lesz személyesen megismerni őt, valamint megnézni a csapatot és a rendelőt. Ekkor részletes konzultációt kap az orvostól, amelynek során figyelembe veszik a hasplasztikával kapcsolatos kívánságait és elképzeléseit, és részletesebben elmagyarázzák az orvosi módszereket.

Ebben a szakaszban felveszik az Ön kórtörténetét, fizikális vizsgálatot végeznek, és a műtét minden szempontját egy tájékozott beszélgetés keretében megbeszélik. Az esztétikai plasztikai sebész válaszol a kezeléssel kapcsolatos esetleges kérdéseire is. Ezt a kezdeti szakaszt követően személyre szabott kezelési tervet állítanak össze az Ön számára.

Olvassa el a törökországi hasplasztikai zsírleszívásról szóló beszámolónkat

Jóleső érzés és karcsúbb alak

A török sebésszel való első találkozás után elkezdhet álmodozni darázsderekáról, mert hamarosan valósággá válik!

Hogyan működik a műtét

Az isztambuli plasztikai sebészek sokéves tapasztalattal rendelkeznek a hasplasztika területén, és hozzáértő, megbízható és sikerorientált módon végzik el a szükséges műtéti beavatkozásokat.

Hasemeles: eljárás és technika

A hasplasztika során elengedhetetlen a kíméletes eljárás. Óvatos megközelítés ajánlott, különösen a vágás tekintetében, amelyet ideális esetben később bugyival vagy fürdőruhával kell eltakarni.

Általános szabály, hogy ezeknél a műtéteknél általános érzéstelenítést kap, és rövid ideig kórházban marad. Ön a plasztikai sebészeti team és a felügyelő altatóorvosok biztos kezében van.

A műtét során a keresztirányú bőr és a felesleges szövetek egy előre meghatározott területét távolítják el. Az érintett hasizmokat áramvonalasítják. Ha ezt megbeszélte orvosával, az alakjának optimalizálása érdekében csípőplasztika is hasznos lehet.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️