Kör alakú hasplasztika Törökországban

hasplasztika ára 1
Írta Manuella

Törökországban a körkörös hasplasztikát olyan pácienseken végzik, akik sokat fogytak és megereszkedett a bőrük. A sebész bemetszést ejt, és eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt, valamint megfeszíti az izmokat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi körkörös hasplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasplasztika ára Törökországban

A körkörös hasplasztika átlagos költsége Törökországban Isztambulban 3700 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3400 eurótól 4000 euróig terjedhet.

EljárásÁr Törökország
Kör alakú hasplasztika3700 €

Mi az a körkörös hasplasztika?

Törökországban a körkörös hasplasztika kiterjedtebb, mint a hagyományos hasplasztika. Általában olyan pácienseken végzik Isztambulban, akik sokat fogytak (esetleg gyomorhüvely- vagy más típusú bariátriai műtét után), és most az egész testükön meglazult vagy megereszkedett bőrrel rendelkeznek.

A körkörös hasplasztika során a sebész a derékvonal körül húzódó bemetszést végez, eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt, és megfeszíti az izmokat. A külső combokat és a feneket is megdolgozzák, és új köldök is kialakítható.

A körkörös hasplasztika jelöltjei

Azok a betegek, akiknek a hasa enyhén kiálló vagy a középső részen kis mennyiségű felesleges bőrrel rendelkeznek, nem alkalmasak a körkörös hasplasztika jelöltjei, és inkább a mini vagy hagyományos hasplasztika előnyeit élvezik.

A törökországi körkörös hasplasztika célja, hogy drámai változásokat érjen el a személy testalkatán, miután masszív fogyáson esett át. Ezeket az embereket gyakran zavarja a zsír- és bőrfelesleg olyan területeken, amelyeket nehéz feszesíteni, mint például a has, a külső combok és a fenék.

A körkörös hasplasztika célja, hogy megszabadítsa a korábban elhízott pácienseket ettől a felesleges bőrtől és zsírtól, és izomtónust adjon nekik, kiemelve új, karcsú testüket.

Körkörös hasplasztikai műtét

A körkörös hasplasztika, más néven alsótest-felvarrás során a sebész egy olyan bemetszést készít, amely a páciens törzsének teljes kerületén végighúzódik.

A sebész ezután zsírleszívással és más technikákkal alakítja át a páciens alakját a bordáktól a térdekig, valamint a test elülső részétől a hátsó részig. A sebész a hasfal izmait is megfeszíti, és a páciens köldökét is áthelyezi, hogy az természetesebb megjelenésű legyen.

A műtét végén a török sebész eltávolítja a felesleges bőrt, és varratokkal lezárja a bemetszést. A legtöbb esetben a bemetszési heg könnyen elrejthető a páciens fehérneműjével.

A körkörös hasplasztikán átesett páciensek egy része úgy dönt, hogy az eredményt karemeléssel vagy további zsírleszívással egészíti ki.

Műtét utáni utókezelés

A körkörös hasplasztika három-öt órát vesz igénybe, és hosszabb felépülési időt igényel, mint mástörökországi hasplasztikai beavatkozások. Az Isztambulban körkörös hasplasztikán átesett pácienseknek a beavatkozás után két-négy éjszakát kell kórházban tölteniük.

A bemetszés helyének tisztán tartása és a folyadék felhalmozódásának megelőzése érdekében vízelvezető csöveket helyeznek el. A pácienseket figyelmeztetik, hogy ne zuhanyozzanak, amíg a dréncsöveket el nem távolítják, körülbelül egy-két héttel a műtét után.

A körkörös hasplasztika után a betegek az érintett területen duzzanatra és véraláfutásra számíthatnak. A páciensek fájdalomcsillapítót kapnak a kellemetlen érzés enyhítésére, és arra ösztönzik őket, hogy a vérrögök elkerülése érdekében minél hamarabb kezdjenek el lassan járni.

A pácienseknek a hasplasztikát követő két-négy héten belül bizonyos tevékenységeket folytatniuk kell, de meg kell várniuk a sebész jóváhagyását, mielőtt bármilyen szigorú tevékenységet elkezdenének.

Egy török hasplasztikai sebész

A körkörös hasplasztika egy meglehetősen agresszív eljárás, amely más hasplasztikai és testkontúrjavító eljárásokhoz képest hosszabb felépülési időt kínál.

Ha úgy gondolja, hogy jelölt lehet a körkörös hasplasztikára, és szeretne többet megtudni, kérjük, használja online könyvtárunkat, hogy találjon egy törökországi sebészt Isztambulban.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️