Mellfelvarrás Dubaiban

mellfelvarrás ára dubai 1
Írta Maria

A mellfelvarrás Dubaiban, más néven masztopexia, egy olyan sebészeti eljárás, amelyet a megereszkedett mellek alakjának megváltoztatására használnak.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a dubaji mellfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellfelvarrás ára Dubaiban

A mellfelvarrás átlagos költsége Dubaiban 6500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 6000 és 7000 euró között változhat.

EljárásÁrak Dubai
Mellfelvarrás6500 €

Mi az a mellfelvarrás?

A mellfelvarrás, más néven masztopexia, a megereszkedett mellek alakjának megváltoztatására szolgáló sebészeti eljárás. A Dubaiban végzett mellfelvarrás során eltávolítják a felesleges bőrt és mellszövetet, hogy megemeljék a melleket, feszesebbé és feszesebbé téve azokat.

A mellfelvarrás szükségessége

Egy személynek a következő okok miatt lehetnek megereszkedett mellei:

  • Genetika
  • Szoptatás
  • Öregedés
  • Életmódbeli preferenciák
  • Súlyingadozás

A dubaji mellfelvarrás célja a mell szimmetriájának elérése a mellek megemelésével. A beavatkozás másik célja a mellbimbók és az areola újrapozícionálása.

Hogyan válasszam ki a megfelelő sebészt a mellfelvarráshoz?

A mellfelvarrás műtét első lépése a megfelelő sebész kiválasztása a beavatkozáshoz. A dubaji mellplasztikai műtéthez választott, szakvizsgával rendelkező plasztikai sebésznek nemcsak szakértőnek kell lennie, hanem a következő tulajdonságokkal is rendelkeznie kell;

  • Jó értékeléseket kell kapnia a munkájáról a korábbi jelöltektől.
  • Képesnek kell lennie arra, hogy fényképeken keresztül megmutassa Önnek korábbi munkájának eredményeit.
  • A jelölt biztonságára és gondozására kell összpontosítania.

Kiváló esztétikai érzékkel kell rendelkeznie.

Műtét előtti iránymutatások

Miután kiválasztotta a legjobb mellfelvarrással foglalkozó sebészt Dubaiban, a következő lépés a részletes konzultációs ülés a sebésszel. Ezen az ülésen megbeszéli vele a műtét lehetséges kimeneteleit.

Meg kell beszélnie az elvárásait és a műtét okát is. Meg kell beszélnie, hogy pontosan mit vár a műtéttől. Meg kell beszélnie a folyamatot, a dubaji mellfelvarrás költségeit és az eljárás minden szakaszát.

A műtét előtt a sebész ellenőrzi az Ön kórtörténetét, és azt is, hogy szed-e vagy szedett-e már gyógyszert. A sebész megvizsgálja a melleit: megméri a méretüket, és megvizsgálja a mellbimbók és az emlőbimbók alakját és helyzetét.

Javasolni fog egy alapszintű mammográfiát is, és a melleit lefényképezi, hogy a műtét után összehasonlíthassa az eredményeket.

A sebész elhalaszthatja a műtétet, ha Ön terhes, terhességet tervez vagy szoptat. Vannak azonban bizonyos irányelvek, amelyeket az egészséges életmód fenntartása érdekében be kell tartania.

Megfelelő étrendet kell követnie, és szakember felügyelete mellett rendszeresen sportolnia kell. A műtét előtt legalább három héttel fel kell hagynia a dohányzással.

Abba kell hagynia az aszpirin, a gyulladáscsökkentő gyógyszerek vagy növényi étrend-kiegészítők szedését, hogy a műtét alatt minimálisra csökkentse a túlzott vérzés kockázatát. Folyadékot kell fogyasztania, és fel kell hagynia az alkoholfogyasztással.

Masztopexia műtét

A mellfelvarrás műtétet Dubajban általános érzéstelenítésben végzik, és legfeljebb egy órán át tart. A műtétet ambulánsan végzik, és a jelölt a műtét után hazamehet.

A mellfelvarrás műtét elvégzésére azonban különböző technikákat alkalmaznak, amelyeket az alábbiakban ismertetünk;

  • Crescent Lift – Ez a mellbimbó tetején lévő félhold alakú bőr eltávolítását jelenti, és egy minimálisan invazív technikáról van szó.
  • Benelli Lift – Ez a technika az areola körüli bőr vagy szövet eltávolítását jelenti egy fánk alakú bemetszés segítségével.
  • Lollipop Lift – Ez egy olyan metszés az areola körül, amely függőlegesen lefelé, a mell ráncáig tart.
  • Anchor Lift – Az areola körül egy olyan bemetszést ejtenek, amely lefelé halad a mell ráncáig.

A műtét során az alkalmazott technikától függően végeznek bemetszéseket. A sebész ezután elvégzi a kívánt változtatásokat, azaz átformálja és megemeli az alatta lévő mellszövetet, áthelyezi az arola és a mellbimbók helyét, eltávolítja a felesleges bőrt, vagy csökkenti a megnagyobbodott arola méretét.

Ezeket a módosításokat sebészeti eszközökkel végzik. A bemetszéseket ezután varratokkal zárják le.

A mellfelvarrás műtét mellnagyobbítással vagy mellkisebbítéssel kombinálva is elvégezhető. Vegye figyelembe, hogy a dubaji masztopexia nem változtatja meg a mellek méretét, csupán megemeli a megereszkedett melleket.

Helyreállítás

A Dubajban mellfelvarráson átesett jelölteknek néhány hétig pihenniük kell, hogy teljesen felépüljenek. Mivel az eljárást ambulánsan végzik, a műtét után elhagyhatja a kórházat, és az érzéstelenítő hatása miatt szédülhet.

A műtétet követő első napokban rendkívül fáradtnak fogja érezni magát, és az orvos által előírt gyógyszereket rendszeresen szednie kell. A műtét után gyakori a duzzanat és a véraláfutás, de két héten belül elmúlik.

A műtétet követően legalább hat hétig teljes zsibbadást tapasztalhat az érintett területeken. A hegek vörösek és dudorosak lesznek, de néhány hét múlva eltűnnek.

A varratokat a műtét után egy héttel a sebész eltávolítja. Folytathatja szokásos tevékenységeit, de a teljes felépülés még eltart egy ideig.

Műtét utáni utasítások

Az előírt gyógyszereket rendszeresen be kell szednie. Műtéti melltartót kap, amelyet egy meghatározott ideig napi 24 órán át kell viselnie. A műtétet követően néhány hétig azt tanácsolják, hogy a hátán fekve aludjon, és kerülje a szexuális együttlétet. Teljesen kerülje a fürdést és a hajmosást. Folyadékelvezető csöveket helyeznek el a bemetszések közelében, amelyeket a műtét után négy nappal eltávolítanak.

Két hétig kerülje az erőteljes tevékenységeket, például a megerőltetést és a nehéz tárgyak emelését. A kötést a műtét után öt nappal eltávolítják. Egyes varratok maguktól feloldódnak, másokat azonban a műtét után két héttel el kell távolítani. Kezelőorvosa javasolhat gélt a bemetszésekhez a gyógyulás elősegítése érdekében. A mellfelvarrás gyógyulási folyamata alatt a melleit és a metszéseket tartsa távol a naptól.

Kockázatok és szövődmények

Mint minden más sebészeti beavatkozás, a mellfelvarrás is jár bizonyos kockázatokkal. Nagyon fontos azonban, hogy ezeket a műtét előtt megbeszélje a mellfelvarrás sebészével. A mellfelvarrás műtét lehetséges mellékhatásai a következők;

  • Hegek – A beavatkozás után maradandó hegek maradnak, de ezek két év múlva elhalványulnak, és könnyen elrejthetők melltartóval.
  • Megváltozott bőrérzet – Az érintett területeken zsibbadás jelentkezhet; ez általában néhány hét után visszatér, de egyes esetekben tartós lehet.
  • Szoptatás – A műtét után néhány nőnek nehézséget okoz, hogy elegendő tejet termeljen a szoptatáshoz.
  • Fertőzés – A sebek valamilyen okból elfertőződhetnek, de ennek megelőzésére antibiotikumokat írnak fel.
  • Allergia – Ez ritkán fordul elő, de a bőr allergiás lehet a szalagra, az oldatokra vagy más vonatkozó gyógyszerekre. Ebben az esetben további kezelésre lesz szüksége az allergiás reakciók kezelésére.

Ideális jelölt a mellfelvarráshoz

Ön tökéletes jelölt lehet a mellfelvarrás műtétre, ha;

  • Megereszkedett mellekkel rendelkezik.
  • A mellei elvesztették alakjukat és laposabbá váltak.
  • A mellbimbói a mellek ráncai alá esnek, ha nincsenek alátámasztva.
  • Az Ön mellei nem szimmetrikusak.
  • Ön elmúlt 18 éves.
  • A súlya stabil.
  • Ön nem dohányzik.
  • Nem elégedett megereszkedett melleivel.
  • Ön jó fizikai és mentális egészségnek örvend.
  • Reális elvárásai vannak.

A mellfelvarrás eredményei

Azonnali változást fog észrevenni melleinek általános megjelenésében, bár alakjuk a következő hónapokban tovább fog változni és stabilizálódni. Ezek az eredmények tartósak lehetnek, ha vigyáz a bőrére és a testsúlyára.

A mellfelvarrás előnyei

A mellfelvarrás műtét előnyei számosak;

  • Javítja melleinek esztétikai megjelenését, és vonzóbbá és fiatalosabbá teszi azokat.
  • Javítja a mellek szimmetriáját.
  • Nem csökkenti a mellek méretét.
  • Hosszú távú eredményeket biztosít.
  • Növeli az önbecsülést.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️