A Mommy Makeover ára Dubaiban

anyuka átalakítása 1 díj
Írta Émilie

Sok nő szeretne visszatérni a terhesség előtti testéhez, de néha a testmozgás és a diéta nem elég. Itt jön a képbe a Mommy Makeover műtét Dubaiban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a dubai Mommy Makeoverről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél foglalhat időpontot. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Mommy Makeover ára Dubaiban

A Mommy Makeover átlagos költsége Dubajban 9800 €. Az Ön igényeitől függően az ár 8000 eurótól 11600 euróig terjedhet.

EljárásÁr Dubai
Mami átalakítás9800 €

Mi az a Mommy Makeover?

A szülés magával hozza azokat a testi változásokat, amelyek azzal járnak, hogy kilenc hónapig hordozod a kisbabádat, majd egy ideig szoptatsz. Sok nő szeretné visszanyerni a terhesség előtti testét, de néha a testmozgás és a diéta nem elég. Itt jön a képbe a dubaji Mommy Makeover műtét.

A mommy makeover két vagy több kozmetikai sebészeti beavatkozás kombinációja, amelyet a terhesség után végeznek azzal a céllal, hogy a szülés után helyreállítsák vagy javítsák a nő testének alakját és megjelenését. A mami átalakítás során végzett leggyakoribb eljárások közé tartozik a mellnagyobbítás, a zsírleszívás és a hasplasztika. Mindezeket az eljárásokat általában egyetlen ülésben végzik el.

Anyasági átalakítás

Mellnagyobbítás

A legtöbb újdonsült anyuka számára a szoptatás mindig szükségszerűség. De amint a szoptatási időszak véget ér, a mellek elveszítik fiatalságukat és ragyogásukat, és a gravitáció hatására deformálódnak.

Amikor a mami átalakítás részeként mellnagyobbításról van szó, többféle eljárás közül választhat, amelyek javítják melleinek kinézetét és tapintását. Az egyes eljárásokat aszerint választjuk ki, hogy mellei hogyan változtak meg a terhesség és a szoptatás után. Ezek közé tartoznak ;

  • Mellfelvarrás : A mellfelvarrás, más néven masztopexia lehetővé teszi, hogy megemelje melleit, hogy feszesebbé és élénkebbé tegye őket anélkül, hogy megváltoztatná a méretüket. Visszanyeri azt a szöget, amelyben a szülés előtt álltak. Ez az eljárás ideális azok számára, akik elégedettek a melleik méretével, de szükségük van a feszesítésükre és a túlzott megereszkedés csökkentésére. A mellfelvarrás során a plasztikai sebész megfeszíti és átformálja a mellszövetet, valamint eltávolítja a felesleges bőrt, így a mellek feszesebbnek, élettel telibbnek és fiatalabbnak tűnnek.
  • Mellnagyobbítás : A mellnagyobbító mammoplasztika néven is ismert, ez a különleges eljárás növeli a mellek teltségét, javítja szimmetriájukat és helyreállítja térfogatukat. Ezt mellimplantátumok használatával vagy a test más részeiből származó saját zsír átültetésével érik el a mellekbe. A műtét célja, hogy mellei nagyobbak legyenek, mint a szülés előtt voltak, vagy hogy ugyanolyan méretűvé, de jobb formájúvá tegyék azokat.
  • Mellkisebbítés: A terhesség alatt bekövetkező hormonális változások miatt a mellek mérete néha a korábbi méretnél nagyobbra nőhet. Egyes nőknél a szülés után a mellek mérete csökken, míg másoknál soha nem tér vissza a korábbi mérethez. Bár a nagy mellek tökéletesen kívánatosak, egy sor kellemetlenséget is okozhatnak, például váll- és hátfájást, valamint a mindennapi tevékenységek akadályozását. Ilyenkor van szükség a mellkisebbítő műtétre, más néven mammaplasztikára. A mellkisebbítő műtét során a sebész eltávolítja a felesleges mellszövetet és bőrt, és szükség esetén áthelyezi a mellbimbókat.

Zsírleszívás

A zsírleszívás egy testkontúr-műtét, amelynek során a makacs zsírsejteket sebészi úton távolítják el a test bizonyos területeiről az alak definiálása érdekében. Amikor a zsírleszívást a mami átalakítás részeként végzik, a test több területét is célba vehetik, a leggyakoribb a has.

A zsírleszívás azokat a zsírlerakódásokat célozza meg a testben, amelyek a terhesség alatt felhalmozódtak, és elég makacsul ellenállnak a diétának és/vagy a testmozgásnak. Ez az eljárás a meglazult bőrt is feszesíti, ami a terhesség és a szülés szinonimája.

Hasplasztika

A has az a testrész, amely a terhesség alatt és után a legtöbbet változik. Ez egyben a leglátványosabb testrész is. A terhesség előrehaladtával a has megnyúlik; és amikor végül megszületik, a derék az utolsó terület, amely visszatér korábbi méretéhez, ha szerencsés vagy.

Ha a derék nem tér vissza, mindig ott van a testmozgás és a diéta, de ezek nem mindig működnek, bármennyire is próbálkozol. A felesleges petyhüdt bőr a helyén marad, míg a makacs zsírlerakódások nem hajlandók elmozdulni, még egy centiméterrel sem. Ilyenkor hasplasztikára, más néven hasplasztikára van szükség, amely igény szerint zsírleszívással is kombinálható.

A hasplasztika során a plasztikai sebész műtéti úton eltávolítja a felesleges bőrt, és a derékvonalat feszesíti, ezáltal jól körülhatárolt formát adva neki. Ha az eljárást zsírleszívással kombinálják, a sebész eltávolítja a felesleges zsírlerakódásokat, mielőtt eltávolítja a felesleges bőrt és megfeszíti a hasizmokat.

A hasplasztika feszesebb, laposabb és simább derékvonalat eredményez, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem az önbecsülést és az önbizalmat is növeli.

A mama átalakulásának folyamata

a) Konzultáció

A mami átalakítási eljárás első lépése egy részletes klinikai konzultáció és vizsgálat szakképzett plasztikai sebészünkkel, hogy minden egyes jelölt számára személyre szabott tervet határozzunk meg.

b) Műtét

A második lépés a mommy makeover eljárás időpontjának egyeztetése egy magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebésszel, aki a mommy makeover és a testkontúrjavító eljárások szakértője. A műtét időtartama az elvégzett eljárásoktól függően változik, de általános érzéstelenítésben történik.

A beavatkozás előtt minden pácienst megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságosan végezhető a beavatkozás. Ez magában foglalja az altatás előtti konzultációt, vérvizsgálatot és annak ellenőrzését, hogy a páciens alkalmas-e az eljárásra.

A mommy makeover eljárás egy kórházi műtőben történik, és a páciens a műtét után általában egy éjszakát tölt a kórházban, hogy felépüljön. Szükség esetén hosszabb időt is eltölthet.

A plasztikai sebész szakértő végigkíséri a pácienst a felépülési és gyógyulási folyamat során, a tervezett kontrollvizsgálatokon keresztül.

c) Gyógyulás

A kórházból való elbocsátáskor a beteg általában kisebb kötszereket kap, amelyeket másnap cserélnek, és új kötszereket helyeznek rá. Zsírleszívás vagy hasplasztika esetén a páciens a következő 30 napra kompressziós ruhát kap, amelyet a következő 30 napig csak napi 12 órán át lehet viselni.

A lábadozási időszak alatt, amely körülbelül két hétig tarthat, megfelelő ágynyugalom ajánlott. A megerőltető tevékenységeket kerülni kell, de a szokásos napi tevékenységek általában e két hét elteltével folytathatók.

A műtétet követően a betegnek körülbelül 4 hét alatt általában többször is fel kell keresnie a klinikát a gyógyulási folyamat nyomon követése céljából.

Megteendő óvintézkedések

Bár a mommy makeover eljárás egyszerű, fontos, hogy meghatározzuk a beavatkozás vagy kezelés megfelelő szintjét, és a beavatkozást – legyen az sebészeti vagy nem sebészeti – képzett és szakértő plasztikai sebészre bízzuk. A potenciális jelöltnek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy részesülhessen az eljárás előnyeiből:

  • Befejezte a gyermekvállalást
  • jó fizikai és mentális egészségnek kell lennie
  • Felesleges zsír és meglazult bőr a hasi területen
  • A mellek elvesztették térfogatukat és megereszkedtek.
  • Az Ön mellei túl nagyok és zavarják Önt.
  • Reális elvárásai vannak a végeredményt illetően
  • Stabil testsúlya van

Mit várhat a mami átalakítástól

A dubaji anyukaműtét fő előnye a test újraformálása és kontúrozása a baba előtti formába. Mivel mindenki más és más, a mami átalakítás várható eredményei egyénenként eltérőek lehetnek, de az előnyök általában a következők:

  • Jobb önkép
  • Kontúros és tónusos test
  • Szimmetrikus mellek
  • A mell térfogatának helyreállítása
  • Szépített derékvonal
  • Javuló önbizalom

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️