Az orrplasztika ára Dubaiban

orrplasztika ára dubai olcsó 1
Írta Erika

Minden, amit az orrplasztikáról tudni kell Dubaiban! Mennyi az átlagos ár? Tanácsaink a sikeres orrplasztikához Dubaiban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji orrplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az orrplasztika ára Dubaiban

Az orrplasztika átlagos költsége Dubajban 3900 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3 600 € és 4 200 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Orrplasztika3900 €

Mi az orrplasztika?

Ha valaha is szerette volna megváltoztatni az orra méretét vagy alakját, a dubaji orrplasztika érdekes lehet az Ön számára. Ez az eljárás, közismert nevén orrplasztika, biztonságos és hatékony módja az orr méretének növelésének. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon az orrplasztikai műtétekről.

Mit lehet elérni az orrplasztikával?

Minden orrplasztikai beavatkozás Dubaiban más és más. Azoknak a pácienseknek, akik úgy döntenek, hogy alávetik magukat ennek az eljárásnak, mindannyiuknak konkrét esztétikai céljaik vannak, az orrlyukak csökkentésétől kezdve a dudorok eltávolításáig. A legtöbb orrplasztikai páciens kisebb orrot, egyenesebb orrhátat vagy finomabb orrhegyet szeretne. A sebészek különböző technikákat alkalmaznak az orr szerkezetének módosítására. Végül a páciensek mind esztétikailag, mind funkcionálisan jelentősen javított orral rendelkeznek.

Mi történik az orrplasztikai konzultáció során?

Az orrplasztikai konzultáció során Ön megbeszéli leendő sebészével a céljait. A sebész megvizsgálja az orr külső és belső oldalát, és megállapítja, hogy Ön jó jelölt-e a műtétre.

Van minimális életkori követelmény?

Mivel az arc a pubertáskorban megváltozik, a legtöbb sebész 15 éves kor előtt nem végez orrplasztikát.

Milyen típusú orrplasztikák léteznek?

Az orrplasztikának két fő típusa van: a zárt és a nyitott technika. A nyitott orrplasztika során egy kis bemetszést ejtenek az orrlyukak között. A zárt orrplasztikánál a bemetszést az orrlyukakon belül végzik. Mindkét technikának vannak előnyei és hátrányai. A nyitott orrplasztika nagyobb szabadságot biztosít a sebészeknek az orr alakjának megváltoztatásában, és gyakran ajánlott a túlságosan előreugró orrhegyet korrigálni kívánók számára. Azonban kis bemetszési heget hagyhat az orron, és nagyobb duzzanatot is okozhat. A zárt orrplasztika ezzel szemben gyakran kevesebb időt vesz igénybe, és kevesebb műtét utáni ápolást igényel. Bizonyos esetekben azonban a zárt orrplasztika nem biztos, hogy elegendő a kívánt eredmény eléréséhez.

Mennyi ideig tart a műtét?

Az orrplasztika időtartama az Ön egyéni igényeitől és céljaitól függ. A legtöbb elsődleges orrplasztikai beavatkozás körülbelül két óra vagy annál rövidebb ideig tart.

Fájdalmas a beavatkozás?

A legtöbb páciens nem érez jelentős kellemetlenséget az orrplasztikai beavatkozás során. Közvetlenül a műtét után enyhe hányinger jelentkezhet, és néhány páciensnél fejfájás jelentkezhet. A legtöbb embernél ezek a tünetek könnyen kezelhetők fájdalomcsillapítással és ágynyugalommal.

Mi a helyzet a felépüléssel?

Az orrplasztika után a legtöbb páciensnél legalább egy hétig duzzanat és véraláfutás jelentkezik. A betegek általában körülbelül egy hétig sínt viselnek az orrukon. Ez alatt a hét alatt a pácienseknek azt tanácsolják, hogy maradjanak otthon, és kerüljék a megerőltető tevékenységeket. A sínt a sebész által tartott utókezelés alkalmával eltávolítják, és a páciensek ezt követően visszatérhetnek a szokásos napi rutinjukhoz.

Az orrplasztikai ödéma a műtét után még legalább egy hónapig fennáll. Egyeseknél akár egy év is eltelhet, mire a duzzanat lecseng.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️