Bangkok International Dental Center

Bangkok International Dental Center Bangkok klinika 1

A Bangkok International Dental Center fogászati ellátásra specializálódott. A 2004-ben alapított, JCI akkreditált, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a thaiföldi Bangkokban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Bangkok International Dental Center, Bangkok, Thaiföld

A 2004-ben alapított Bangkok International Dental Center megkapta a Joint Commission International (JCI) akkreditációt, valamint az ISO 9001:2008, ISO9001:2015, Thailand Trustmark és DBD Verified tanúsítványokat. Megalapítása óta a klinika Bangkok és Phuket egyik legnagyobb magánfogászati központjává vált.

A klinika a fogtömésektől a fogászati implantátumokig számos kezelést kínál, és a helyreállító és kozmetikai fogászatra specializálódott. A fogászati központ arról ismert, hogy a világ minden tájáról érkező pácienseket kezel, és az orvosturisták számára szállást is tartalmazó kezelési csomagokat kínál.

A Bangkok International Dental Centre egy hétemeletes épületben található, több mint 20 kezelőhelyiséggel és több mint 100 fogorvossal. A legmodernebb fogászati technológiával, helyszíni fogászati laboratóriumokkal és szigorú fogászati sterilizálással rendelkező klinika büszke arra, hogy egyedülálló központ, szigorú higiéniai gyakorlattal. A klinika egységesített árakat alkalmaz a kezelési díjakra vonatkozóan is. Ez azt jelenti, hogy a páciensek a legjobb kezelést kapják a legjobb áron.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Fogtömés
Foghúzás
Fogászati szkennelés
Fogászati gyűrűk
Foghúzás
Koronarekonstrukció
Fogak
Fogfehérítés
Gyökérkezelés
Fogászati burkolatok
Fogkorona
Fogászati híd
Fogászati implantátum
Fogszabályzó
Invisalign
Lingvális fogszabályozás
All-on-4
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultációk

Kínált szolgáltatások

Ingyenes wifi
Egészségbiztosítás
Szálloda foglalás
Idegenvezető
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Étterem


Város: Bangkok – Ország: Thaiföld2004-ben alapították
Akkreditáció: JCI akkreditáció, ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): kínai, angol, japán, thai


Vélemények a Bangkok International Dental Centerről

Kelt T
Kelt T
10:13 09 Mar 24
Nemrég elmentem a BIDC-be fogtisztításra és horonytömítésre. A kiszolgálás és a tisztaság is elsőrangú és nagyon kényelmes. Az orvos nagyon jó hozzáállású és nagyon figyelmes. Barátságosabbnak és profibbnak érzem magam, mint az összes fogorvos, akinél jártam. Az ár is ésszerű. Nagyon ajánlott!
Greg Dhu
Greg Dhu
11:20 11 Feb 24
Kiváló tapasztalataim voltak a BIDC fogorvosától és támogató személyzetétől attól a pillanattól kezdve, hogy először e-mailt küldtem nekik, egészen addig, amíg nagyon boldog ügyfélként távoztam a központból.A BIDC be tudta fogadni a szűkös időkeretemet a fogászati ​​munkák elvégzésére.A fogorvos elmagyarázta, hogy mi fog történni, és mennyi időbe telik.Még soha nem tapasztaltam ilyen színvonalú szolgáltatást és professzionalizmust a hazámban lévő fogászati ​​klinikámon.Megérte Bangkokba utazni egy ilyen fogászati ​​kezelésért. Hazámban megfizethetetlen lett volna ez a kezelés.Jó BIDC, minden bizonnyal megértik az ügyfelek igényeit.GD 2024.11.02
A S
A S
13:48 14 Mar 24
Néhány 5*-os vélemény elolvasása után végeztem néhány kompozit ragasztást Szingapúrban (Royal Smile).Ez adta nekem a hollywoodi fehéret, de az alkalmazás veszélyesen illegális volt a fogászat világszínvonalán.A férjem ragasztásától nagyon rossz leheletet kapott, kb. 2 héttel a ragasztás után kezdett kellemetlen szagú lenni.Egy ujjal sem tudtunk rátenni, amíg el nem mentünk nyaralni Bangkokba.Úgy döntöttünk, hogy a google-ban keresünk egy fogorvost, és rátaláltunk a BIDC-re.Dr. Jirach S.-t kaptunk.Olyan fiatal fickó, olyan türelmes, hogy elmagyarázta az összes „túlnyúlást”, ami befogja az ételt, ami megmagyarázza a szagokat.Annyira rossz volt, hogy fogselymet lehetett a fogára akasztani, ahol az ínyvonalhoz tapad.Az összes kompozitomat eltávolítottam.Dr. Jirach nagyon ügyelt arra, hogy ne távolítsa el az igazi zománcomat, és azt kell mondanom, nagyszerű munkát végzett.Erősen ajánlom ezt a fogászati ​​központot, mivel mindannyian fogorvosok, nem kozmetikusok, akiknek csak a mosolya és a fogak színe számít.
鹏辉史
鹏辉史
04:40 19 Sep 22
Minden személyzet nagyon kedves és barátságos, még a nem thai állampolgárok számára is.A fogorvos pedig nagyon könnyed, folyékonyan és érthetően beszél angolul.Jó szolgáltatás, elfogadható áron!Minden alkalmazott barátságos nemzetiségtől függetlenül! A fogorvos egy nagyon fiatal testvér, aki folyékonyan és könnyen érthetően beszél angolul! Nagyon udvariasan bánj az emberekkel! Az általános szolgáltatás nagyon jó és az ár is megfelelő. A végén a fogorvos kistestvére megtanítja, hogyan kell jobban fogat mosni~
Saif Al Hinai (SAH)
Saif Al Hinai (SAH)
21:19 11 Jul 19
Nagyon profi minden értelemben. A személyzet tisztelete és hatékonysága felülmúlta várakozásaimat. Én és a feleségem a Közel-Keletről jöttünk ehhez a fogorvoshoz barátaim ajánlása alapján, és nem bántam meg. A klinikán egy konzultáns orvos megvizsgált minket, megkaptuk a kezelési tervet, és előre megbeszéltük a végrehajtás időpontját és a költségeket. A költségek ésszerűek, és a hely rendkívül tiszta. Nagyon ajánlott
ปกิตตา แสนบุดดี
ปกิตตา แสนบุดดี
10:06 01 Sep 23
A klinika nagyon tiszta, az orvos kedves, kiváló tanácsokat ad. A kiszolgáló személyzet gyorsan tud válaszolni a kérdésekre. Nagyon aranyos a kiszolgáló elme. Visszajövök még kiszolgálni.
Jasmine
Jasmine
22:31 08 Mar 24
1 éve húzták ki a bölcsességfogam. Az egészségem súlyosan megváltozott a baktériumok felhalmozódása által okozott krónikus arcüreggyulladás miatt.Úgy gondolom, hogy a személyzetet jobban ki kell képezni, és ha nem állnak készen, akkor a műtét során felügyelni kell őket. A mai napig szenvedek.
Dana King
Dana King
06:57 16 May 24
The cashier (Indian looking lady around 40 years old) communication is so bad. She seems impatient and her facial expression is like meeting government officer at immigration office. I hope people won’t meet her in the future to avoid more unpleasant experience. Tooth is already a problem. Don’t need more.
John Tilton
John Tilton
07:25 30 Aug 23
10 éve járok a BIDC-hez, és kaptam hidat, gyökérkezelést és implantátumokat. Egészen idáig boldog voltam. Az év eleji utazás azonban egy horror történet volt. Miután az implantátumom elfertőződött, újra meg kellett műteni. Dr. Prakan volt a sebész. Érzéstelenítést adott, és azonnal elkezdte vágni a területet, mielőtt elzsibbadt volna. – kiáltottam, de nem akarta abbahagyni. Csak azt mondta, bocsánat.Ezen az augusztusi látogatáson volt a második implantációs műtétem. Ezúttal azt mondtam neki, hogy ne kezdje el zsibbadásig. De nem, megint csak várás nélkül belém vágott skalpallal. A fájdalom hihetetlen volt. Még egyszer sajnálom, és folytatta. Aztán 1 óra múlva bevágta a szájtetőmbe, hogy a bőr átmenjen a sebre. Itt fogyott el az érzéstelenítő. Ez volt az elképzelhető legrosszabb fájdalom. Soha tobbet. Kegyetlen hentes, aki csak türelmetlen és haza akar menni.Ezen felül, közvetlenül az implantációs műtét megkezdése előtt elmondja, hogy a költségek 10%-kal emelkedtek a hat hónappal korábbi utolsó implantátumom óta. Az áremelésről semmilyen értesítés nem érte, miután megérkezett, és kifizette a repülőjegyek viteldíját stb. Thaiföldön sok más helyen megcsinálhattam volna sokkal jobb áronEz a klinika mohó lett a költségekkel, és a sebésznek ne legyen engedélye. Vásároljon körül, és tartózkodjon távol ettől a klinikától.János
Batjin Boldbat
Batjin Boldbat
09:55 05 Apr 23
Teljesen szörnyű hely. Az orvosok szörnyűek. Még a fogaimat sem nézték meg, azonnal rányomták a röntgenvizsgálatot és az implantátumot. Nincs konzultáció semmi. Szó szerint megkérdezte, hogy szakértő vagyok-e, mivel szeretnék foglalkozni. Azért megyek oda, hogy konzultációt és tanácsot kérjek tőlük, nem pedig fordítva.A hely lepusztult. Üres. Úgy tűnik, az orvosok 0%-ot adnak a betegek aggodalmaira. A fogorvos nem egy vízi park, ahol a páciensek csak azt választják, amit akarnak.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️