Phuket Dental Signature

Phuket Dental Signature Phuket klinika 1

A Phuket Dental Signature a fogászati ellátásra szakosodott. A 2014-ben alapított, tanúsított klinika Phuketben, Thaiföldön található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Phuket Dental Signature, Phuket, Thaiföld

A Bangkok International Dental Center (BIDC) csoport tagja, a Phuket Dental Signature Phuket Patong szívében található, és több ezer gyógyturistát, törzsvendéget és külföldi turistát vonz. A klinika a legmodernebb fogászati technológiával rendelkezik, és az eljárások széles skáláját kínálja az alapvető fogtisztítástól és fogfehérítéstől kezdve a bonyolultabb implantátumokig és furnérokig.


A klinika specialitása :

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Fogtisztítás
Fogtömés
Foghúzás
Foghúzás
Személyre szabott szájvédő
Fogfehérítés
Koronarekonstrukció
Fogak
Foggyűrűk
Gyökérkezelés
Fogkorona
Csontbeültetés
Fogászati burkolatok
Sinus graft
Fogászati híd
Fogászati implantátum
Hibrid fogpótlás implantátumokon
Invisalign
All-on-4
Implantátumokra helyezett foghíd
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció
Fogászati ragasztás
Fogászati vizsgálat
Bölcsességfogak kihúzása
Gyökérgyalulás

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalások
Orvosi akták átadása
Internetes konzultáció


Város: Phuket – Ország: Thaiföld2014-ben alapították
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, thai


Vélemények a Phuket Dental Signature Clinic-ről

Liam Scanlan
Liam Scanlan
17:33 30 Oct 23
NAGYON elégedett vagyok az itteni fogászati ​​munkámmal. Jelentős arcüreg-károsodást szenvedtem egy rossz Covid-helyzet miatt 2020 elején, aminek következtében fél tucat fogam veszített el a bal felső negyedben. A Signature kijavította ezt a sérülést, és a Phuketben tett többszöri látogatás során robusztus implantátumokat építettem be, és egy szinte teljes koronát és implantátumot választottam, azt hiszem, csak két fog kivételével. A „természetes megjelenés” mellett döntöttem (és nem a „hollywoodi” megjelenés), és a végeredmény, azt kell, hogy mondjam, kiváló.Évekig nem akartam mosolyogni a fogaimat, de minden megváltozott. A fogaimat rendetlenség volt nézni, mielőtt elkezdték.Azt is észrevettem, hogy most tökéletes a harapásom, és ha összeszorítom a fogam, minden tökéletesen passzol egymáshoz, ráadásul mindkét oldalon. A rágás kényelmesebb, és számos pozitív visszajelzést kaptam a barátaimtól, miután hazajöttem.Noha egy-két vizit alatt is el tudnak végezni egy nagyobb fogorvosi munkát, én ezt négy Phuket látogatásra osztottam, mivel gyakorlatilag az összes fogam megcsináltam. Megérte, és többször is élvezhettem az ottani látványos környéket.Az egyenértékű munka 4x vagy 5x annyi pénzbe került volna itt Washington államban, szóval ezt is figyelembe kell venni. Az az érzésem, hogy a számomra végzett munka világszínvonalú.Munkatársaikkal kivételes a munka, és különös gondosságot, figyelmet és türelmet tanúsítottak, hogy megértsék, mit keresek, és időt szakítottak arra, hogy a harapást, a megjelenést és mindent a megfelelő módon végezzenek.Az implantátumok, öntőformák és berendezések Németországból és Svájcból érkeznek. A „munkaerő” természetesen helyi, a személyzet pedig egyértelműen szakmailag képzett, és mindenki remekül beszél angolul.SZUPER elégedett vagyok a munkájukkal, a türelmükkel és a végeredménnyel. NAGYON ajánlom, hogy itt végezzen el bármilyen implantátumot vagy koronát. Még a repülőjegyek, az Airbnbs és az ott költhető pénzek költségei ellenére is töredéke az USA-beli árnak. És csodálatos vakációban lehet része a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontjában.
R. René
R. René
18:03 30 Dec 23
nagyon jó tapasztalatom volt. Még akkor is, hogy éppen bezárt a kabinet, a kedves hölgy beengedett, és időpontot adott. Másnap a fogorvosnő ingyenes ellenőrzést végzett, jó tanácsokat adott, és nagyon profi volt. Köszönöm.
Kian Yew Chai
Kian Yew Chai
07:55 31 Jan 24
A személyzet figyelmes és profi. Az orvos türelmesen leírta a fogam helyzetét. Meg vagyok elégedve a szolgáltatásokkal. Bementem fogtömésre.
Anoli I.
Anoli I.
09:53 04 Jan 24
Nagyon ajánlott! Felhívtam, elmagyaráztam a helyzetet és még aznapra kaptam időpontot. A személyzet barátságos volt és jól beszélt angolul. Az orvos nagyon jó volt, a legjobb kezelést ajánlotta, és nem a legdrágábbat, amit nagyra értékeltem. Nagyon kedvesek és profik!
Gabriel Johnston
Gabriel Johnston
10:55 03 Oct 14
Ez az egyik legjobb fogászati ​​élmény! Professzionálisak, modernek, és nagyon lenyűgözött a tisztaságuk és az, hogy minden mennyire sterilizált. A pult kiszolgálása nagyon barátságos volt! Fogfehérítést és felső héjat csináltattam... jó árak, és a kezelésem gyors és hatékony volt. Most egy gyönyörű új mosolyt mutathatok meg otthon egy hét szünet után!
Mark Kling
Mark Kling
06:35 16 Dec 21
Kifehérítettem a fogaimat és koronát cseréltem. Jelenleg még van ideiglenes koronám, de elmondhatom, hogy a fogorvos nagyon gyengéd és hatékony. Az ideiglenes korona már gyönyörű, és fájdalommentes eljárás volt. Nagyon hálás vagyok, és ez lesz a legjobb helyem minden fogászati ​​​​ügyben.
Simon Phillips
Simon Phillips
02:08 28 May 22
A személyzet itt nagyon kedves és profi. Volt néhány tömés és bölcsességfog kihúzás. A fogorvos nagyon szelíd volt és nagyszerű munkát végzett. Nagyon ajánlott. Az ára is szuper volt. Még visszatérek.
Gustavo Penaloza
Gustavo Penaloza
08:18 12 May 23
Nagy figyelem a recepciósok és az orvos részéről, az ár is nagyszerű volt, örülök, hogy megtaláltam ezt a helyet. Ajánlanám
Jolene O Donovan
Jolene O Donovan
02:44 03 Apr 23
Chip volt az elülső fogamon, a fogorvos megjavította, és teljesen fantasztikus munkát végzett
Manuel Plank
Manuel Plank
13:45 13 Jan 24
Barátságos, kényelmes és profi. Az a szolgáltatás, amelyet a fogorvoshoz való eljutáskor kap. Jó élményben lesz részed!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️