Hollywood Smile ára Törökországban

hollywoodi mosoly Törökország 1
Írta Laurence

Spotlight a hollywoodi mosolyra Törökországban! Mennyi az átlagár Isztambulban? Tippjeink a sikeres hollywoodi mosolyhoz Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi Hollywood Smile-ról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Hollywood Smile ára Törökországban

A törökországi Hollywood Smile átlagos költsége 3800 euró. A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végzik, és egy hétig tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény azonnal látható.

Cirkónium-dioxid foghomlokzat180 €
Kerámia foghomlokzat200 €
Emax foghomlokzat250 €
Lumineers fogászati burkolat350 €

Hogyan mutathatja meg legszebb mosolyát aszimmetrikus fogakkal? Az elsárgult vagy sérült fogak többé nem jelentenek problémát. Még akkor is, ha nem megfelelően vannak beállítva vagy szabálytalan alakúak, a törökországi Hollywood Smile a megoldás.

Íme egy gyors pillantás a törökországi fogorvosok által alkalmazott technikákra.

Előtte és utána képek

avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Mi az a hollywoodi mosoly?

A Hollywood Smile a fogakesztétikájának javítását célzó tudományos technikák elnevezése. A hollywoodi színészek mosolyára utal, makulátlanul fehér, tökéletesen igazított fogakkal.

A szakemberek minden olyan problémára megoldást kínálnak, amely a fogak formájával vagy színével kapcsolatos. A cél az esetleges komplexusok csökkentése, hogy Ön gátlástalanul mutathassa meg mosolyát.

Patiente se faisant opérer
Páciens a műtéten

A hollywoodi mosolyról vannak előítéletek. A kifejezés gyakran a fogak teljes átformálását jelenti a mosoly javítása érdekében. Ez nem kötelező. Elszigetelt vagy csak néhány fogon végzett szolgáltatások is lehetségesek.

Másrészt egyesek tévesen azt gondolják, hogy a kozmetikai sebészet csak nőknek való. A férfiak is helyreállíthatják mosolyukat ezzel a módszerrel.

Mikor érdemes a hollywoodi mosolyt választani?

A Hollywood Smile-t választó férfiak és nők között gyakran vannak dohányosok és szuvas vagy elhalt fogakkal küzdő emberek. Átfedő fogak, hiányzó fogak, aránytalan vagy egymástól távol álló fogak, ínyes mosoly, sárgás vagy barnás szín, stb….

Choix de la teinte des dents
A fogszín kiválasztása

A Hollywood Smile lehetővé teszi mindezen hibák korrigálását a fogakesztétikájának javítása és a természetes megjelenés elérése érdekében. Az ínyeltávolítás így kiegészíthető a fogászati beavatkozásokkal.

Milyen technikákat alkalmaznak a Hollywood Smile esetében?

A Hollywood Smile számos különböző technikát alkalmaz. A fogak megjelenésének megváltoztatása mellett a cél a fogak egészségesebbé tétele, hogy az eredmény tartós legyen. Néha teljes rekonstrukcióra van szükség.

Fogfehérítés a gátlástalan mosolyért

A tökéletes mosoly a fogfehérítéssel kezdődik. Ez a technika a fogzománcról való elszíneződések eltávolítását jelenti. A fogfehérítéshez hidrogén-peroxidot kell használni gél formájában.

Blanchiment des dents
Fogfehérítés

Egy kivehető, egyedi készítésű szájkosár lehetővé teszi, hogy az oldat hatékonyan hasson a fogakra. A zománc leépülésének mértékétől függően 20 perc és másfél óra között kell számolnia.

Furnér az újszerű fogakért

A furnérok új bevonatot biztosítanak a megsárgult, elszíneződött vagy töredezett fogaknak is. A zománcromlás korrigálására és a diasztémák kijavítására is használják.

Ehhez a fogorvos egy könnyű fehér filmréteget visz fel a fog elülső részére. A 2 legjobb törökországi foghomlokzatmárka az Emax és a Lumineers.

Fogkoronák a megújult mosolyért

Míg a furnéroknak pusztán esztétikai céljuk van, a koronák jobb védelmet nyújtanak a fogaknak. Az elv ugyanaz marad, azzal a különbséggel, hogy a koronák a teljes fogat fedik. A két technika közötti választás a zománc károsodásának mértékétől függ. Ami a kozmetikai fogászatot illeti, az eredmény kívülről nézve ugyanaz: ragyogó, harmonikus mosoly.

Illustration d'une dentition avant et après un hollywood smile
A fogak illusztrációja a hollywoodi mosoly előtt és után

Implantátumok a hiányzó fogak pótlására

A törökországi Hollywood Smile minden fogászati problémával foglalkozik. Egy hiányzó fog emésztési problémákat vagy beszédzavarokat okozhat.

A műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük. A sebész ezután az implantátumot egy speciális csavar segítségével beülteti a csontba az íny belsejébe. Ha a csont mennyisége nem elegendő, a fogászati implantátum beültetése előtt szükség lehet graftra. A műtét után az implantátum úgy néz ki, mint egy valódi fog.

Hogyan működik a Hollywood Smile?

A törökországi Hollywood Smile speciális eljárásokat követ. Erre azért van szükség, hogy garantálni lehessen a műtét sikerét és a helyreállított fogak hosszú élettartamát.

A konzultációs szakasz

Az első lépés a páciens szájüregi állapotának elemzése egy röntgenfelvétel alapján. Ez segít a szakembernek abban, hogy pontosabb képet kapjon az állkapocs konfigurációjáról és a páciens fogainak állapotáról. A röntgenfelvétel megmutatja a koronákat, a gyökereket és az ínyt.

Un sourire parfait
Tökéletes mosoly

Ekkor dől el, hogy milyen típusú foghéjakat kell alkalmazni. A szakember és a páciens megegyezik a koronák színéről, anyagáról és formájáról.

Az előkészítési fázis

Ez a fázis döntő fontosságú a szuvas fogak kezelésénél. Szakszerű fogmosás és fogkőeltávolítás szükséges, a helyzettől függően. Az ínygyulladás és egyéb fertőzések a műtét előtt kezelhetők.

A törökországi foghomlokzatokat méretre készítik. A fogakról készült lenyomat alapján tervezik őket, ezért előre meg kell tervezni.

A közvetlenül a szájba helyezett öntőforma adja meg a fogak és az állkapocs pontos méretét. A furnérokat, koronákat vagy protéziseket ezután a laboratóriumban ugyanolyan méretekre reprodukálják.

Platre d'une dentition d'un patient
A páciens fogainak gipszmintája

Az új fogak különböző anyagokból készülhetnek. A kerámia és a cirkónium erős. A porcelán burkolatok fehérségükkel és ragyogásukkal hasonlítanak a valódi fogakhoz.

A lítiumból készült Emax átlátszóbb, mint a cirkónium-dioxid, és szintén nagyon erős. Barna fogakhoz azonban nem ajánlott.

Néhány napig is eltarthat, amíg a termékek a laboratóriumban elkészülnek a fogakról készült formából. A szakember ezután folytathatja a rögzítést.

A rögzítés napja

A Hollywood Smile műtét a szükséges technikáktól és óvintézkedésektől függően körülbelül fél órától két óráig tart. A fájdalmak elkerülése érdekében a műtéteket helyi érzéstelenítésben szokás elvégezni. A sebész a fogak enyhe reszelésével kezdi.

Nem a fogzománc állapota az egyetlen kritérium, amely befolyásolja a műtét időtartamát. Míg a furnérok felhelyezése viszonylag egyszerű a szakember számára, addig a protézis felhelyezése több időt igényel. Ezenkívül egyes műtéteknél ideg eltávolítására vagy a csontozat megerősítésére van szükség.

Dentiste en plein traitement dentaire
Fogorvos a fogászati kezelés közepén

A gyógyulási időszak

A Hollywood Smile magas sikerességi aránya a műtét biztonságosságáról tanúskodik Törökországban. A műtét után nincs szükség lábadozási időszakra. Már másnap visszatérhet a mindennapi rutinjához, bár óvatosnak kell maradnia. A munkába való visszatérés vagy a sportolás előtt azonban várnia kell egy hetet.

A fogorvosok azt is javasolják, hogy a furnérok felhelyezését követő első néhány napban kerülje a színes ételeket. Ide tartozik a kávé, a fekete tea, a cékla, a curry és a vörösbor. Ezek a pigmentek ugyanis azzal a veszéllyel járnak, hogy csúnya foltokat hagynak a foghéjakon.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A Hollywood Smile-nak van néhány ritka kockázata:

  • Fogérzékenység ;
  • Általános kellemetlen érzés ;
  • Rossz lehelet;
  • Gyulladt íny ;
  • A fogpép károsodásának kockázata;
  • A furnérok helytelen elhelyezése.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Az iszlámban a Hollywood Smile halalnak és elfogadhatónak számít, amennyiben célja egy hiba kijavítása. Ezért nem haram.

Un magnifique sourire hollywoodien
Csodálatos hollywoodi mosoly

Annak érdekében, hogy a mozgáskorlátozottak (mozgássérültek) könnyebben eljuthassanak a Hollywood Smile-hoz, olyan létesítményt terveztünk, amely a kerekesszékkel közlekedők számára is elérhető. A mozgásképesekhez hasonlóan Önt is felvesszük a repülőtéren, és elvisszük a szállodába és a klinikára.

Mi határozza meg a Hollywood Smile árát?

Az árat általában a következők határozzák meg :

  • A szükséges szolgáltatás típusa;
  • A műtét becsült időtartama;
  • A felhasználandó anyagok;
  • Az eljárás során elvégzendő lépések;
  • A klinika kiválasztása;
  • Minőségellenőrzés;
  • Stb.

Mennyi ideig tart a Hollywood Smile?

A Hollywood Smile megoldások élettartama alapvetően a páciens életmódjától függ a műtét után. Ez jó foghigiéniát és napi karbantartást jelent, mintha valódi fogak lennének.

Egy protézis élettartama 30 év. Ez magában foglalja az étkezések utáni fogmosást csiszolóanyagok nélkül, a fogselyem használatát és a rendszeres fogorvoslátogatást.

Egy kerámia burkolat élettartama 15 év. Megfelelő fogápolás mellett sem a fogak színe, sem a formája nem változik. A kompozit burkolat ezzel szemben öt év után elhasználódik.

Choix de la teinte d'un hollywood smile
A hollywoodi mosoly árnyalatának kiválasztása

Miért érdemes Hollywood Smile-t készíttetni Törökországban?

Törökország etalon a fogászati sebészet terén. Ez a fajta műtét itt megfizethetőbb, mint máshol. Nem kell tehát minden megtakarítását befektetnie ahhoz, hogy hibátlan mosolya legyen, ha Törökországot választja. A HIV-fertőzöttek jogosultak erre a műtétre.

A legtöbb törökországi klinika garantálja az optimális eredményeket. Törökország a fogászat területén is híres. A legjobb technológiával és rengeteg fogászati szakemberrel rendelkezik.

A török fogorvosok igazi szakértők hírében állnak. Mi több, a kórházak és egyéb egészségügyi létesítmények minősége kiemelkedő fontosságú a török kormány számára.

Florilège de sourire
Mosolyok sokasága

Törökországban virágzik az orvosi turizmus. Mi több, az ország kultúrája, történelme és gasztronómiája különösen vonzó a látogatók számára. A helyi infrastruktúrát a turisták fogadására tervezték. A törökországi tartózkodás csodálatos nyaralást ígér.

Mennyi ideig tart az isztambuli tartózkodás egy hollywoodi mosolyért?

Ahhoz, hogy Isztambulban Hollywood Smile-t készíttessen, a teljes eljárás alatt jelen kell lennie. Ez magában foglalja az első találkozót egészen a műtét utáni fázisig.

A protetikai kezelés vagy a furnérok esetében körülbelül egy hét tartózkodás elegendő. Az implantátumok esetében néhány nappal több időt kell hagynia, vagy néhány hónap múlva kell visszajönnie.

Vue panoramique de Istanbul
Isztambul panorámaképe

Az utazás és a Hollywood Smile eljárások megszervezésében egy orvosi turisztikai ügynökség nyújt segítséget. A kezelőorvossal való találkozóra a megérkezés napján vagy a következő napon kerül sor, a szervezéstől függően.

Mit kell tudnom, mielőtt elindulok a Hollywood Smile-ra?

A Hollywood Smile-ra nincs alsó vagy felső korhatár. Azonban 21 éves vagy annál idősebb személyek számára ajánlott. Ez a fajta eljárás terhesség alatt szintén nem ajánlott.

A furnérok felhelyezését alaposan meg kell fontolni, mivel az érintett fogak formájának kismértékű módosításával jár elöl és oldalt.

A műtét utáni fázist néha nemkívánatos hatások kísérik, mint például fejfájás, fájdalom vagy vérzés. Ezek a következmények azonban elkerülhetők, ha egy jóváhagyott orvosi klinikára megyünk. Egy tapasztalt sebész korlátozza vagy megelőzi a pácienseket érő káros hatásokat.

La coordinatrice médicale
Az orvosi koordinátor

Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek abban, hogy műtétje sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a hollywoodi mosoly Törökországban?

Ha egy hozzáértő, jó munkát végző sebész szolgáltatásait veszi igénybe, a hollywoodi mosolyhomlokzat burkolatok több mint 10 évig is eltarthatnak. Ehhez azonban szükség van a fogak megfelelő kezelésére.

A hollywoodi mosolyműtétet helyi érzéstelenítésben végzik. Ezért fájdalommentes. Előfordulhat azonban, hogy a műtét után átmeneti enyhe fájdalom jelentkezik, bár ez ritka.

A Hollywood Smile egy jól bevált műtét, különösen Törökországban. Törökországban a sikerességi arányt 100%-ra becsülik. Más szóval gyakorlatilag lehetetlen, hogy egy ilyen típusú műtét sikertelen legyen.

A foghéj és a korona nem ugyanaz a dolog. A fogászati burkolat, ahogy a neve is mutatja, csak a fog elülső részét fedi. A fogászati korona ezzel szemben az egész fogat lefedi.

A törökországi hollywoodi mosolyműtétnek nincs korhatár. Más szóval, amint eléri a nagykorúságot, már megteheti. Az orvosok azonban általában azt tanácsolják, hogy várjon 21 éves kora utánig.

Az orvossal való első találkozó – amely csupán egy első kapcsolatfelvétel a műtét végrehajtásának tisztázása céljából – és a műtét befejezése között becsült idő 7 nap. Egy hetet kell tehát Törökországban töltenie.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️