Mini-lifting en Turquie

ár mini facelift Törökország 1 1
Írta Maria

A törökországi mini arcfelvarrás, más néven gyors arcfelvarrás megoldást nyújt az arcán a kor előrehaladtával észlelhető változásokra. Segíthet csökkenteni az öregedés látható jeleit az arc, az állkapocs és a nyak feszesítésével és feszesítésével.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi mini liftingről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A mini-arcfelvarrás ára Törökországban

Egy törökországi mini arcfelvarrás átlagos költsége Isztambulban 2350 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1300 € és 5500 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Mini arcfelvarrás2350 €

Mi az a mini facelift?

A törökországi mini facelift, más néven gyors arcfelvarrás megoldást nyújt az arcodon a kor előrehaladtával észlelhető változásokra. Segíthet csökkenteni az öregedés látható jeleit az arc, az állkapocs és a nyak feszesítésével és feszesítésével.

Ahogy öregszünk, az arcunk zsírszövetét borító bőr különböző helyeken megereszkedik és megereszkedik. Ez a “megereszkedett bőr” ráncokat eredményez és kiemeli az arc ráncait.

Ezért a mini-liftek általában azok számára a legmegfelelőbbek, akik csak az arc közepén mutatják az öregedés jeleit, az állkapocsvonal és a nyak körül jelentős bőrfelesleg nélkül. A mini-liftek nem állítják meg az öregedési folyamatot, csak egy kicsit késleltetik azt.

Amikor a mini arcfelvarrást fontolgatja, fontos szem előtt tartani, hogy az eljárás hatására Ön fiatalabbnak és frissebbnek fog tűnni, de a fejlettebb technikák jobban képesek korrigálni (és hosszú távon) az arc öregedésével járó változásokat. Céljait, költségvetését és kockázattűrő képességét megbeszélheti sebészével, hogy eldönthesse, melyik terv a legjobb az Ön számára.

Sok esetben a mini-arcfelvarrást más beavatkozásokkal, például szemöldök- és homlokfelvarrással, szemhéjplasztikával, arcfelvarrással, állnagyobbítással és orrplasztikával egy időben végzik el, a kielégítőbb összkép érdekében.

Kik számára alkalmas a mini-arcfelvarrás?

Az alábbi állapotok közül egy vagy több jelezheti, hogy Ön jó jelölt az arcfelvarrásra:

  • Mély vonal vagy ránc, amely az orra sarkától a szája sarkáig húzódik.
  • Enyhe pofacsont, vagy a jól körülhatárolt állkapocsvonal elvesztése.
  • Arcráncok és a kiemelkedő arccsontok megereszkedése.

Mennyi ideig tart egy mini arcfelvarrás?

Bár a mini arcfelvarrással fiatalosabb megjelenést lehet elérni, az öregedési folyamat nem áll meg. A törökországi mini arcfelvarrás eredményei valójában nem olyan tartósak, mint a teljes arcfelvarrásé. Senki sem tud garanciát vállalni arra, hogy a páciens mennyi ideig lesz elégedett a mini arcfelvarrással.

Hová kerülnek a hegek a mini arcfelvarrás során?

A mini arcfelvarrásból származó hegek általában elhalványulnak, és alig észrevehetővé válnak. Előnye, hogy a hegek néha fele olyan hosszúak, mint a hagyományos arcfelvarrásnál.

Mi a különbség a mini arcfelvarrás és a teljes arcfelvarrás között?

A mini arcfelvarrásnál rövidebb és sokkal korlátozottabb a metszés, mint a hagyományos arcfelvarrásnál. Az alkalmazott bemetszések rövidebbek.

Mi a mini-arcfelvarrás menete?

A bemetszések általában a hajvonal felett, a halántéknál kezdődnek; a fül és a rekeszizom előtti természetes vonalat követik, majd a bőrt visszahúzzák és a felesleget eltávolítják. Varratok rögzítik a szövetrétegeket és lezárják a bemetszéseket.

A műtét időtartama: 1 óra (általános érzéstelenítésben)

Kórházi tartózkodás : 0-1 éjszaka

A műtét után

A mini arcfelvarrás gyorsan és kis kockázattal elvégezhető, de figyelembe kell vennie, hogy az ilyen felvarrásokkal elért korrekció mértéke is kisebb. Törökországban a mini arcfelvarrás után 7 éjszakás tartózkodás ajánlott.

A legtöbb ember a műtétet követő két héten belül visszatérhet a munkába, de a végleges eredmény csak hosszabb idő után lesz látható.

Az arc és a fej feszülő és fájdalmas érzést kelthet, és az első 24-48 órában kötszerekbe csomagolják, hogy a véraláfutások és a duzzanat minimálisra csökkenjen.

Eleinte feszültnek vagy hidegnek érezheti magát, de ezek az érzések csak átmenetiek. Az arc- és nyakműtét után gyakori a véraláfutás és a duzzanat, de ezek az érzések és a megjelenés átmeneti, és általában az első hét után kezdenek elmúlni.

Hogyan rejthetem el az arcműtét nyomait?

Használhat álcázó kozmetikumokat, többek között arcszínkorrektort, szemfestéket és színkorrektort. A levendula semlegesíti vagy eltünteti a sárgát, a zöld pedig hasonló hatással van a vörösre.

Mennyi időbe telik, mire visszatérhetek a normális életemhez?

A legtöbb páciens egy-két héttel a mini arcfelvarrás után visszatérhet a munkába. A nagyobb társadalmi elfoglaltságok előtt valóban négy hetet kell hagyni.

Arcfelvarrás

Az arcfelvarrás vagy rhytidectomia olyan műtéti eljárás, amely javítja az öregedés látható jeleit az arcon és a nyakon, mint például:

  • Megereszkedett arcbőr.
  • Az orr és a száj sarka közötti ráncok elmélyülése
  • A leesett vagy eltűnt zsír
  • az arcokon és az állkapocsvonalban kialakuló pofacsontok kialakulása
  • Megereszkedett bőr és felesleges zsír a nyakon, ami kettős állat vagy “pulyka nyak” kialakulását eredményezheti.

Mit nem tehet az arcfelvarrás

Az arcfelvarrás, mint helyreállító műtét, nem változtatja meg az Ön alapvető megjelenését, és nem tudja megállítani az öregedési folyamatot.

Arcfelvarrást csak sebészeti úton lehet végezni; a minimálisan invazív fiatalító kezelések nem érik el ugyanazt az eredményt, de segíthetnek késleltetni azt az időt, amikor az arcfelvarrás indokolttá válik, és kiegészíthetik a műtéti eredményeket.

Egyes minimálisan invazív kezelések, mint például az őssejtes arcfelvarrás, nem bizonyítottak.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️