International Smiles

International Smiles Medellin klinika 1

Az International Smiles a fogászati ellátásra szakosodott. A 2014-ben alapított, tanúsított klinika a kolumbiai Medellinben található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

International Smiles, Medellin, Kolumbia

Az International Smiles klinika a kiváló fogászatáról híres. A rendelő Medellinben, Kolumbia második legnagyobb városában található. Az Aburra-völgyre nyíló panoráma, a virágfesztivál és a kiváló minőségű fogászati ellátás sok látogatót gyönyörködtet.

Az Egyesült Államokban képzett fogorvosok az egyszerűtől a bonyolult kezelésekig, például a parodontális (íny-) terápiát és a helyreállító kezeléseket végzik. Fogászati klinikánk megfelel a nemzetközi szabványoknak.

Fogászati csapatunkat Dr. Adriana Castano vezeti, aki a Harvard School of Dental Medicine ösztöndíjasa. A Floridai Nova Southeastern Egyetemen végezte el az általános fogászat posztgraduális rezidensprogramját, beleértve a parodontológiai tanúsítványt is, és az American Board of Periodontology diplomáját szerezte meg.

Az Egyesült Államokban végzett képzése és továbbképzése után visszatért szülővárosába, hogy a lakosokat és a turistákat egyaránt kiszolgálja.


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Konzultáció a fogászatban

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
TV a szobában


Város: Medellin – Ország: Kolumbia – Alapítva: 2014
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, spanyol


Az International Smiles értékelése

John Clark
John Clark
12:48 21 Oct 15
A feleségem az International mosolyogtól kapta meg új fogsorát, nem csak a fogsornak örül, hanem a kezelésnek is, amit Alantól és asszisztensétől, Magdától kapott, klausztrofóbiás, és olyan profik voltak, hogy megőrizzék nyugalmát, emellett hetvennégy éves és azt mondta, hogy ez az első alkalom, hogy nem szenvedett kellemetlenséget. Minden látogatáson vele voltam, és egyet tudok érteni, hogy első osztályú kezelés volt a fogadástól a célig.Köszönjük az International Smiles Burntisland csapatának.John Clark
Marie Laing
Marie Laing
05:27 17 Jul 16
Barátságos, gondoskodó csapat Mo, Magda, Alan és kedves anyukája a recepción.Most ismét magabiztosan mosolyoghatok, hiszen Mo kiváló, profi munkát végzett a fogamon.Nyugodtan éreztem magam, amikor Mo mindent elmagyarázott, amit tenni fog, nagyon gyengéd volt, és annyi türelme volt, amikor tanácsot adott a kezeléssel kapcsolatban, de időt adott, hogy eldöntsem.Határozottan ajánlom a Smiles Dentalt.Köszönöm mindenkinek xx
Sandra Thomson
Sandra Thomson
12:32 25 Nov 15
Amúgy sem hibázhatom az első konzultációtól fogva Alan és Magda által nyújtott ellátást. Kipihentnek érzik magukat, és a kezelés első osztályú. Az első fogsorom, ami tökéletesen illeszkedik és olyan természetes.Nagyon ajánlom ezt a gyakorlatot. Nagyon köszönöm mindkettőtöknek.
Helen Rosie
Helen Rosie
14:05 21 Nov 17
Soha nem gondoltam volna, hogy azt mondom, hogy nagyon pozitív élmény volt. Sokat kellett dolgozni a kihúzás, majd a lemez elkészítése között. mindenki kedves és figyelmes volt, annak ellenére, hogy rémálom beteg lehettem, mivel rossz a öklendező reflexem, de Alan és Mo nagyon türelmesek voltak velem és bátorítottak. Időt fordítottak arra, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a kezelést megfelelően és jól végezték-e, sok türelem kell hozzá. Alan csodálatos munkát végzett a fogsoromon, csodálatosan néz ki. Bátorítanék mindenkit, akinek problémái vannak a fogorvoshoz járással, hogy menjen az International Smiles-hez, visszaadták a mosolyomat.
Linda Fraser
Linda Fraser
19:11 17 Jun 22
Nagyon ajánlom a Smiles fogorvost. Alan és Magda fantasztikusak voltak, olyan barátságosak és befogadóak, hogy mindent megtettek, hogy elkészüljenek a fogsorom, mielőtt nyaralni indultam volna. Teljesen elégedett vagyok a kezeléssel az elejétől a végéig. A fogsorom tökéletes, olyan pozitív hatással volt, és minden fillért megér, bárcsak hamarabb meglátogattam volna. Aki új fogsort fontolgat, az ne menjen máshová.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️