Nyakfelvarrás Törökországban

árfelhajtás cou1 2
Írta Laura

A nyakplasztika egy olyan korszerű kezelés Törökországban, Isztambulban, amely 10 évvel fiatalabbá teheti a nyakat.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi nyakplasztikákról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A nyakfelvarrás ára Törökországban

Törökországban, Isztambulban egy nyakfelvarrás átlagos költsége 2450 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2000 euró és 2900 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Nyakfelvarrás2450 €

Mi az a nyakfelvarrás?

A plasztikai sebészet nagyon népszerű Törökországban, és a férfi és női páciensek száma évről évre nő. A nemzetközi páciensek gyakran választják Isztambult plasztikai plasztikai műtétre, a török plasztikai sebészek magas képzettségének köszönhetően.

A nagy kép

Az évek során a szervezet hialuronsavtermelése csökken, így a sejtekben és a sejtek közötti térben való felhalmozódása már nem olyan intenzív, mint serdülőkorban. Az eredmény az értékes nedvesség elvesztése, és a bőr veszít rugalmasságából.

Különleges ápolás vagy kezelés nélkül a nyak egészséges bőre idővel ráncosodik és megereszkedik, ami jelentősen befolyásolja az általános megjelenést.

Létezik egy hatékony plasztikai műtéttípus erre a testrészre, a nyakplasztika. A nyakplasztika Törökországban már évek óta vezető plasztikai sebészeti kezelésnek számít. Ez a plasztikai műtét 10 évvel fiatalabbá teheti a nyakat.

Az emberek 40-45 éves koruk után kezdenek el gondolkodni a korral járó plasztikai műtéteken és különösen a nyakfelvarráson.

A nyakplasztikai beavatkozás Törökországban történő elvégzésére számos módszer létezik. A nyakplasztikai műtét kiválasztása minden személy esetében egyénileg történik, figyelembe véve az életkort, az egyéni jellemzőket és a személyes preferenciákat.

A nyakfelvarrást leggyakrabban arcfelvarrással kombinálva végzik, de a nyakfelvarrás önmagában is elérheti a teljes fiatalító hatást. Ezenkívül homlokfelvarrás vagy szemhéjplasztika is végezhető a nyakplasztikával egyidejűleg.

Törökországban csak tapasztalt sebészek végeznek nyakfelvarrást, mivel a nyak területén jelentős erek vannak, és a szakember mozdulatainak a lehető legkörültekintőbbnek, legpontosabbnak és legbiztonságosabbnak kell lennie. A török orvosok a legmodernebb eszközökkel és berendezésekkel kiváló eredményeket tudnak elérni.

Mi a célja a nyakfelvarrásnak?

A folyamat sajátosságai a választott eljárástól függnek. Befolyásolja a páciens kora és bőrének rugalmassági foka is.

Nyakplasztikai műtétet írnak elő :

  • Mély keresztirányú ráncok
  • Megereszkedett bőr
  • Kettős áll
  • Csökkentett áll-nyak szög

Nyakplasztikai műtét nem végezhető, ha :

  • Sérülések a nyak területén
  • A nyak veleszületett rendellenességei
  • Onkológia
  • Cukorbetegség
  • Akut fertőzések
  • Dekompenzált szív- és érrendszeri betegség
  • Véralvadási zavarok

A javallatokat és ellenjavallatokat a felkészülési fázisban részletesen megbeszéli kezelőorvosával.

A nyakfelvarrás típusai Isztambulban

  • Az áll és a nyak zsírleszívása.

Az áll és a nyak zsírleszívása a legegyszerűbb a nyakfelvarrás módszerei közül. Ez a nyakfelvarrás a nyak területén lévő felesleges zsírszövet eltávolításával jár. Az áll és a nyak zsírleszívása metszés nélkül (nagyon kis szúrásokon keresztül) távolítja el a felesleges zsírszövetet, ami azt jelenti, hogy ez a plasztikai műtét nem hagy hegeket.

Ez a nyakfelvarrás különösen alkalmas olyan páciensek számára, akik kettős áll megjelenését és a nyakvonal olyan elváltozásait észlelik, amelyek elsősorban az ezen a területen felhalmozódott zsírral kapcsolatosak.

A zsírleszívással végzett nyakfelvarrást általános érzéstelenítésben végzik. A plasztikai sebész kis szúrásokat végez az áll alatt és a fülcimpák mögött. A felesleges zsírszövetet speciális finom csövek (kanülök) segítségével leválasztja és eltávolítja. A zsírleszívásos nyakfelvarrás végezhető önálló beavatkozásként vagy más típusú nyakfelvarrással kombinálva. Gyakorlatilag nincsenek ellenjavallatok, kivéve az érzéstelenítő használatával kapcsolatosakat.

Az ilyen típusú nyakfelvarrás után az átnevelési időszak minimális. Három napon belül speciális kompressziós kötést kell viselni, és a kisebb zúzódások körülbelül egy hét alatt eltűnnek, vagy még gyorsabban, ha az orvos minden ajánlását pontosan betartják. Ezt a folyamatot nagyban megkönnyítheti, ha betartja az orvos által javasolt rehabilitációs eljárásokat.

  • Endoszkópos nyakemelés.

Az endoszkópos nyakfelvarrást a nyakplasztikai műtétek egyik legkevésbé traumatikus típusának tartják. Az endoszkópos nyakplasztika során a sebész apró bemetszéseket ejt (a fül alsó széle mögött), hogy hozzáférjen a korrigálandó területekhez.

Az endoszkópos nyakfelvarrásnál olyan szalagokat használnak, amelyek a nyak bőrét a teljes kerület mentén az állhoz szorítják és erősen megnyomják. Az orvos a szalagokhoz rögzíti a lágyszöveteket, és középen felfelé húzza azokat, így tisztább nyakvonalat hoz létre, és megszünteti a dupla áll hatást. A nyak 6-12 hónapon belül teljesen meggyógyul, és csak egy lenyűgöző feszesítő hatás marad.

A nyakemelés e módszerének fő előnyei a szövetek feszességének egyszerűsége és megbízhatósága, a látható hegek hiánya és a minimális trauma.

  • Nyakfelvarrás az áll alatti bemetszéssel.

Ez a nyakemelő műtét még az idősebb pácienseken is segíthet, olyan esetekben, amikor a nyak és az áll megereszkedett bőre rendkívül látható. A nyak zsírleszívása önmagában már nem elegendő ezeknek a betegeknek.

Ebben az esetben a nyakfelvarrás során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt az áll alatti területről, a maradékot megemeli és új helyen rögzíti. Néha az áll alatt és a fül mögött is végeznek bemetszéseket, ahol ezek kicsik és láthatatlanok. Ez lehetővé teszi, hogy a bőrt ne csak felfelé, hanem a periféria felé is feszesítsék. Szükség esetén ezt a plasztikai műtétet zsírleszívással kombinálják. A nyakplasztika nem egyszerű módszer, de a tapasztalatok szerint igen hatékony.

  • Platysmoplasztika.

A platysmoplasztika (a nyakizmok megemelése) olyan plasztikai műtét, amely lehetővé teszi a nyak és az áll kontúrjainak és vonalainak teljes újrateremtését. A legbonyolultabb esetekben alkalmazzák, amikor az elváltozások nemcsak a bőrt és a zsírszöveteket, hanem az izmokat is érintették.

A nyakizom-felvarrás során a felesleges bőrt és zsírt is eltávolítják, de mindenekelőtt a meggyengült izmokat feszesítik, így biztosítva, hogy a páciensek hosszú éveken át gyönyörű, harmonikus dekoltázst élvezhessenek. A nyakizom-emelés ilyen átfogó megközelítése talán a legkiterjedtebb plasztikai műtét a nyak számára.

Az áll zsírleszívását és a nyakplasztikát gyakran egyidejűleg végzik el. A probléma átfogó megoldása még a legnehezebb esetekben is kiváló eredményt ad, amikor az izmok már nem képesek visszatartani a zsírszövetet és a meglazult bőrt.

A pácienseknek joguk van választani a módszerek közül, vagy a sebész javasolhat egy adott módszert. Az orvosok azonban, ahol csak lehet, a biztonságosabb és költségtakarékosabb módszereket részesítik előnyben.

A tapasztalt törökországi plasztikai sebészek a legmodernebb, leghatékonyabb és legbiztonságosabb eszközöket kínálják a nyak megjelenésével kapcsolatos problémák megoldására, legyen az a korral járó elváltozások, genetikai hajlam vagy jelentős súlyvesztés következménye.

Nyakplasztikai eljárás Törökországban

Minden nyakfelvarrás Isztambulban a maga módján egyedi és utánozhatatlan. A nyakplasztika felírása előtt az orvos megbeszéli a plasztikai műtét céljait és az elvárt eredményeket.

Széles körben elismert, hogy a török plasztikai sebészek professzionális megközelítéssel és nagy hatékonysággal végzik a nyakfelvarrást.

Mielőtt a törökországi szakemberek nyakplasztikai műtétet hajtanak végre, részletesen meghallgatják az Ön kívánságait, majd elmagyarázzák a plasztikai műtét lehetőségeit. Mindig megvizsgálják az arc részeit: a szemet és a homlokot, az arc középső harmadát, a száj környékét, valamint a nyakat és az állat, hogy a nyakplasztika harmonikus eredményt adhasson. A nyakplasztikai műtét fontos szempontja, hogy a gyógyulás alatt és után az arc természetesnek tűnjön.

Az isztambuli plasztikai sebészek emellett tanulmányozzák a páciens kórtörténetét, és felmérik jelenlegi egészségi állapotát. A sebészek részletesen elmagyaráznak mindent a törökországi nyakfelvarrás kockázatairól, szövődményeiről, költségeiről és még az alternatívákról is.

Technikailag a nyakplasztikai műtétet több technika képviseli, amelyek kombinálva vagy külön-külön is alkalmazhatók. A technikák kombinációját a plasztikai sebész határozza meg, aki figyelembe veszi a probléma összes objektív és szubjektív tényezőjét, és tudja, hogyan érheti el a legjobb esztétikai eredményt az adott körülmények között.

A teljes nyak- és arcfiatalító komplexum manapság nagyon népszerű és keresett. Ez magában foglalja :

  • Szemhéjplasztika (szemhéjplasztika a szemhéjak korrekciójára)
  • Az arckontúrok sebészeti korrekciója
  • Homlokemelés
  • Az arc meghatározott területeinek zsírleszívása
  • Platiszmoplasztika (nyakplasztika)

A nyakplasztika önálló korrekciós műtétként is elvégezhető. Az eredmény azonban sokkal jobb lesz, ha a nyakplasztikát az arc más problémás területeinek sebészi korrekciójával együtt végzi el, például az arc alsó harmadának megemelésével, állplasztikával vagy arcfelvarrással.

A komplex plasztikai műtéttel helyreállítható a nyak vonzereje és fiatalsága. Néhány hónappal a nyakplasztikai műtét után a nyak kecsessé és simává válik, és a páciensek fiatalabbnak tűnnek. Gyakran a nyakfelvarrást az arcfelvarrással egy időben végzik el. Például, ha valakinek meglehetősen telt az arca, és nemcsak az áll alatt, hanem az arcokon is kifejezett bőr alatti zsírszövet van.

A nyakplasztikai műtét általában a nyak felszíni platysmájának módosításával jár, ezért a nyakplasztikát “platysmoplasztikának” nevezik. A platysmoplasztikának két típusa van.

Lehet mediális nyakemelés (amikor a hozzáférés az áll alatt van), vagy laterális nyakemelés (a fülkagylók mögötti hozzáféréssel). Ezenkívül a nyak területén lévő zsírszövet nagyon gyakran megakadályozza, hogy az arc kontúrjai ideálisak legyenek. Ez meglehetősen gyakori ezen a területen, még a karcsú pácienseknél is. Ezekben az esetekben a zsírleszívást vagy a zsírszövet közvetlen eltávolítását alkalmazzák kiegészítésként.

A nyakplasztikai műtét általában a következő szakaszokból áll:

  1. Helyi vagy általános érzéstelenítés.
  2. Az áll bemetszése. Ezt kiegészítheti egy bemetszés a fülkagyló területén. Ez biztosítja, hogy a nyakfelvarrás után ne maradjanak nagy hegek.
  3. A nyakizmok tényleges megemelése és megerősítése. Az izomzatot megfeszítik, és ezzel egyidejűleg a sebész eltüntetheti az alatta felhalmozódott zsírt.

Az is fontos, hogy a nyakplasztikai műtétnél a szakemberek úgy készítik el a bemetszéseket, hogy azok láthatatlanok legyenek.

Rehabilitációs időszak

A nyakfelvarrás műtét utáni rehabilitációs időszakra vonatkozó ajánlások a következők:

  • A fej hirtelen mozdulatainak kizárása és az arckifejezések korlátozása
  • A nyak területének túlmelegítése, napfürdőzés tilalma
  • Kompressziós kötés viselése az eredmény stabilizálása érdekében
  • Ne viseljen szűk gallérral ellátott ruházatot
  • A súlyzós edzés vagy az intenzív edzés kizárása

A gyógyulási folyamat felgyorsítása érdekében fizioterápia javasolt lehet.

Figyelembe kell vennie a további korrekciós eljárások és az utókezelés költségeit is. Ezért a törökországi nyakplasztika végső költsége eltérhet a kezdeti ártól.

Milyen előnyökkel jár a törökországi nyakplasztikai kezelés?

Nem könnyű saját maga megszervezni a kezelést külföldön. Bizonyos szintű tudást és tapasztalatot igényel. Ezért biztonságosabb, egyszerűbb és kevésbé stresszes, ha bizonyos feladatokat egy orvosi turisztikai ügynökségre bíz.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️