Saluss Medical Center

SALUSS Medical Center Antalya klinika 1

A SALUSS Medical Center hajbeültetésre specializálódott. A 2018-ban alapított, tanúsított klinika a törökországi Antalyában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen műtéti árakat külföldön. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

SALUSS Medical Center, Antalya, Törökország

A 2018-ban hivatalosan megnyitott antalyai klinika célja, hogy segítsen a betegeknek biztonságos és tájékozott döntéseket hozni a költséghatékony orvosi lehetőségekről. A haj helyreállítására, plasztikai sebészetre és fogászati kezelésekre szakosodott klinika nagyon népszerű a helyi betegek és az egészségügyi turisták körében.


A klinika szakterülete:

Plasztikai sebészet
Orrplasztika
Mellnagyobbítás
Mellkisebbítés
Fenéknagyobbítás
Zsírleszívás
Fogászati burkolatok

Fogászati ellátás
Fogászati implantátumok
Fogtisztítás
Koronák
Hidak

Hajimplantátumok
Hajbeültetés
Szakállátültetés
Szemöldökátültetés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Autóparkoló
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Antalya – Ország: Törökország – Alapítva 2018-ban
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, török


SALUSS Medical Group értékelése

Maurice Nikolaizig
Maurice Nikolaizig
18:04 21 Nov 23
Nagyon tudom ajánlani a klinikát. Kiváló kommunikáció, személyes szinten is. A főigazgató az utolsó másodpercig mindenről gondoskodott, és nagyon érzékeny volt. A kórházból érkező hölgyek és urak is nagyon hozzáértőnek tűntek. Ennek megfelelően mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a szakembereket. Remélem soha nem lesz rá szükség, de ha igen, akkor újra megteszem.
Kralj Tvrtko BOŠNJAK
Kralj Tvrtko BOŠNJAK
12:58 20 Nov 23
Volt egy hajátültetésem, és az egész szervezés tökéletes volt. A Suaddal való első kapcsolatfelvételtől a repülőtéri Limousin transzferen keresztül a szálloda 10 méterre volt a klinikától. A csapat nagyon fiatal volt, profi és barátságos. Fájdalmat nem éreztem, és maximálisan jól csinálták. Főleg mindannyian beszélnek angolul, annak ellenére, hogy ott volt az Intetpreter... minden ajánlás a Sallus Group és Antalya mint város számára.
Khadija
Khadija
14:15 20 Nov 23
Minőségi szolgáltatások! Nagyon meg voltam elégedve az ellátásommal. Azért jöttem, mert komoly fogászati ​​problémáim voltak, és a Saluss csoport valóban csodákat művelt. A klinika nagyon tiszta és optimális felszereltséggel. A minőségi ellátáson túlmenően a személyzet minden tagja figyelmes, barátságos, kedves és hatékony volt. Valóban, az elejétől a végéig tökéletesek voltak (tudván, hogy kétszer jöttem, egyszer néhány hónapja implantátum beültetés miatt, és ezúttal a koronák miatt).A gondoskodó szakemberek valóban lelkiismeretesek és hatékonyak. Az állandó kedvességükről nem is beszélve. Igazán megérdemelt 5/5.Teljesen ajánlom, hogy menjen oda.Köszönöm azoknak az embereknek, akik gondoskodtak rólam (elnézést, ha elfelejtettem bizonyos neveket), beleértve Dylant, Khant, Ismailt, dr Ismailt és dr Yural serenay-t (akik teljes mértékben gondoskodtak rólam a tartózkodás alatt, egy kivételes nő a minősége miatt is) munkája és jó szívéért).
Ali Akpunar
Ali Akpunar
18:33 10 Nov 23
Volt egy hajátültetésem a Saluss Medical Groupban.Nagyon szép élmény volt számomra.Ezt nagyon szeretném megköszönni a hajbeültető csapatnak.Büşra asszony csapatfőnökének és Mehmet úrnak,akik korábban gondoskodtak rólam és a műtét után nagyon udvariasak és megértőek voltak.
Mohsin B
Mohsin B
15:32 21 May 23
Szakmai tapasztalatom volt a SALUSS MEDICAL GROUP-nál Dr. Busrával és csapatával, akiknél körülbelül 6000+ haját ültettek át. Összeszedtek, és minden találkozóra gondosan elvittek. A konzultációs folyamat, a műtét és az utókezelés kiváló volt. Az eljárás jól sikerült, az utókezelés pedig zseniális, bátran ajánlom ezt a céget.
abeda niru
abeda niru
19:24 25 May 23
Nemrég végeztem a fogorvosi munkámat az antalyai Saluss Medical Groupnál. Milyen CSODÁLATOS élmény! Az egész csapat, a reptéri transzfer sofőrétől a fogorvosig, felülmúlta azt, amire számítottam. 12 koronát szerettem volna, és amikor megjelentem, a fogorvos azt mondta, hogy csak 8-ra van szükségem. Ekkor voltam biztos benne, hogy ez elsősorban az egészségügy. Őszinteséget és átláthatóságot adott nekem, és megmutatta az összes kezelési tervemet. A betegközpontú kollaboratív ellátás megnyugtatott. A klinika technológiája és tisztasága is nagyon lenyűgöző volt.Az egészségügyi koordinátorom, Ipak, abszolút gyöngyszem volt. Habozás nélkül elérhető volt a hét minden napján, 24 órában. Segített eligazodni, és minden fogorvosi találkozón a szószólómként működött. Minden bizonnyal túllépett a kötelességen. Az utazás végére családtagnak éreztem magam.Egészségügyi területen dolgozóként biztos lehetek abban, hogy Észak-Amerikában nem ez a szabvány. Lenyűgözött a Saluss Medical Group szolgáltatása, szakértelme és vendégszeretete. 10/10!!! Nem tudom eléggé ajánlani!
Kamil Bravv
Kamil Bravv
15:56 11 Jul 23
5 csillagos szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok a hajátültető csapatommal (Büşra, Rabia, Melisa) remek munkát végeznek 🤝, Nagyon elégedett vagyok a betegkoordinátorommal, İpekkel.Mindenki nagyon barátságos és mindig válaszol minden kérdésre, a műtét után is kapcsolatot tartanak Önnel, hogy minden rendben legyen. Bátran ajánlom ezt a klinikát mindenkinek, akinek hajbeültetésre van szüksége. Még egyszer nagyon köszönöm az egész csapatnak.
Dennis Koch
Dennis Koch
17:16 20 Feb 24
Találtam egy remek fogorvost! Problémáim voltak a fogaimmal és az orvos remek munkát végzett (furnér). Nagyon elégedett voltam mind a kezelés folyamatával, mind az eredménnyel. Mehmet mindig a rendelkezésemre állt, és különféle területeken segített. Ő gondoskodott a szállásomról, transzferemről, Mehmet pedig például privát rendezvényeken is segített. Fodrászat, vásárlás, stb. Nagyon jól éreztem magam a nap folyamán. Köszönjük a barátságos és profi kiszolgálást. Biztosan tudom ajánlani!😊
Joanna Kuszczak
Joanna Kuszczak
19:41 15 Jan 24
Szemöldökátültetésen estem át, és nem hiszem el az eredményt, nagyszerűek. A szolgáltatás és az összes tapasztalat magas színvonalú volt, és bárkinek ajánlom a Salusst. Köszönöm 🙏
Mario Jerkic
Mario Jerkic
13:36 13 Dec 23
Az első kapcsolatfelvételtől az elvégzett hajátültetésig csak pozitív tapasztalatok, kedves emberek, szinte mindenki folyékonyan beszél angolul, akivel kapcsolatba kerültem, nagyon megnyugtató volt, hogy útközben mindig tudtam kérdéseket feltenni, válaszokat kapni. A reptéri átvételtől a szállodán át a klinikán át a transzplantációig minden az előre megbeszéltek szerint zajlott, abszolút semmi kivetnivaló... Nagy 👍🏻 Tőlem, erősen ajánlott.
Юлия Саварин
Юлия Саварин
09:11 16 Jun 23
Valószínűleg minden emberben ott van a fogorvostól való félelem.Nálam is így volt.De amikor az ember az antalyai Saluss Medical Group klinikára kerül,megnyugszik a lelke és teljesen megbízik a profi orvosban,aki barátságos,nyugodt és megközelítően elmagyarázza helyzetét, és Ön az ő ügyes kezében, fájdalom és félelem nélkül megy végig ezen az összetett eljáráson.Ennek a csoportnak az egész csapata harmonikusan és kiválóan dolgozik!Minden benne van a kezelési csomagban: találkozás a repülőtéren egy barátságos sofőrrel, vezetés könnyűzenével, kiszállítás a szállodába modern szobával és jó kiszolgálással, kiváló reggeli, séta a csodálatos tengerparti táj 5 perc alatt elérhető., transzfer a szállodából a klinikára, a csomagban gyógyászati ​​gyógyszereket is tartalmaznak.Az orvosomról külön mesélek, de most szeretnék köszönetet mondani Mehmet koordinátoromnak, aki még Antalyába érkezésem előtt mindent elmagyarázott, minden kérdésemre válaszolt, segített különféle apróságokban, nagyon csodálatos beszélgetőtárs és koordinátor.Minden nap vigyáz az egészségemre.Őszinte köszönet neki.Barátaimnak csak ezt a szakképzett csapattal rendelkező klinikát ajánlom!Egyébként itt minden fordító van aki segít a kezelés folyamatának jól megértésében!Most már csak azt sajnálom,hogy nem jöttem korábban!Köszönöm a a Saluss Medical Group összehangolt munkáját!A fogorvostól való félelem valószínűleg minden emberben jelen van. Velem is így volt. Ám amikor az antalyai Saluss Medical Group klinikára kerülsz, a lelked megnyugszik, és teljesen megbízol a profi orvosban, aki barátságosan, higgadtan és megközelíthetően elmagyarázza a helyzetedet, és az ő ügyes kezében végigcsinálod ezt a bonyolult procedúrát anélkül, hogy fájdalom vagy félelem.A csoport teljes csapata harmonikusan és kiválóan dolgozik! Minden benne van a kezelési csomagban: találkozás a repülőtéren egy barátságos sofőrrel, vezetés könnyűzenével, kiszállítás a szállodába modern szobával és jó kiszolgálással, kiváló reggeli, séta a csodálatos tenger melletti tájhoz 5 perc. , transzfer a szállodából a klinikára, gyógyászati ​​gyógyszereket is tartalmaz a csomag.Az orvosomról külön fogok mesélni, de most szeretnék köszönetet mondani Mehmet koordinátoromnak. Már Antalyába érkezésem előtt mindent elmagyarázott, minden kérdésemre válaszolt, segített különféle apróságokban, nagyon csodálatos beszélgetőtárs és koordinátor. Minden nap vigyáz az egészségemre. Őszinte köszönet neki.Barátaimnak csak ezt a szakképzett csapattal rendelkező klinikát ajánlom! Egyébként itt van minden fordító, aki segít jól megérteni a kezelés folyamatát! Most már csak azt bánom, hogy nem jöttem korábban! Köszönjük a Saluss Medical Group összehangolt munkáját!
Bogdan
Bogdan
09:36 20 Jun 23
Nemrég volt szerencsém ellátogatni egy figyelemre méltó fogászati ​​klinikára, ahol hat kerámia héj beépítésén estem át. A klinikán szerzett tapasztalataim rendkívüliek voltak, hiszen az egész folyamat egy hét alatt gyorsan és zökkenőmentesen lezajlott. Ez magában foglalta a konzultációkat, a fogtisztítást, a fogfehérítést és egyéb lényeges eljárásokat.Különösen nagy hatással volt rám a klinika elkötelezettsége a kiváló ügyfélszolgálat iránt. Minden látogatáshoz megszervezték a transzfert a szállodámból, biztosítva a problémamentes élményt. Sőt, elkísért egy szorgalmas koordinátor, Dilan is, aki hihetetlenül figyelmes volt és minden megkeresésemre válaszolt. Dilan segítsége felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult az egész folyamat eligazításában.Őszinte köszönetemet kell kifejeznem fogorvosomnak, Beyzának, akinek szakértelme és precizitása a kezelés során nyilvánvaló volt. Igényes hozzáállása és mestersége iránti elhivatottsága hibátlan eredményt hozott, amiért nagyon hálás vagyok.A Saluss klinika teljes személyzete kivételes professzionalizmusról és elkötelezettségről tett tanúbizonyságot a kiváló szolgáltatás nyújtása mellett. A klinika légköre barátságos és kényelmes volt, tovább javítva az általános élményemet.Szívből ajánlom a Saluss klinikát mindenkinek, aki minőségi fogászati ​​ellátásra vágyik professzionális és barátságos környezetben.
candaş yılmaz
candaş yılmaz
07:35 07 Dec 23
Egyáltalán nem ajánlom.1 éve volt hajátültetésem, rossz lett az eredménye és ritkásnak tűnt. Eleinte azt mondták, hogy bármi probléma esetén segítenek, de újra díjat kértek és senkit nem érdekelt az 1 éves időszak.Senki nem hívott kérni.Két különböző.Találkoztam az orvossal és azt mondták, hogy rosszul sikerült a transzplantáció, és emiatt nem tudok eredményt elérni.Nem ajánlom, adok hozzá egy fotót, hogy lássátok.
Victor D
Victor D
14:10 22 Mar 24
Időpontot kértem a PRP eljárásra. Sajnos a klinika munkatársai nem hívtak vissza, miután sokszor elhalasztották az időpontomat, különböző okokra hivatkozva. Hiába vártam napokig, nem végeztem el a beavatkozásomat.
Thibaut Roumier
Thibaut Roumier
20:17 20 Dec 23
Amikor egy évvel ezelőtt megérkeztem, a szolgáltatás kiváló és figyelmes volt. Sajnos az eredmény több mint egy év után egyáltalán nem felel meg annak, amit mondtam. Ráadásul a nyomon követés is katasztrofális. Nincs válasz, ami jobb megoldást kínálna, sőt minden vélemény pozitív a műtét után, de az utána egyértelműen át kell tekinteni!!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️