Tanfer Clinic

Tanfer Clinic Isztambul klinika 1

A Tanfer Clinic fogászati ellátásra szakosodott. Az 1987-ben alapított, TEMOS tanúsítvánnyal rendelkező klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Tanfer Clinic, Isztambul, Törökország

A Tanfer klinikán öt fogorvos, egy fogszabályozó, egy fogsebész, valamint számos higiénikus és asszisztens dolgozik, akik a fogászati problémák széles skáláját kezelik.

Az alapító, Dr. Nihat Tanfer az isztambuli Marmara Egyetemen szerzett képzést, majd Milánóban és Zürichben dolgozott, mielőtt visszatért Isztambulba, hogy létrehozza a Tanfer Klinikát, amelynek fő szakterületei a száj- és állkapocssebészet, az általános fogászat, a fogszabályozás, a kozmetikai és helyreállító fogászat és a parodontológia.

A standard eljárások közé tartoznak az implantátumok, koronák, hidak és furnérok. A nemzetközi szolgáltatások közé tartozik az utazási és szállássegítség. A látogató páciensek számára gépkocsi áll rendelkezésre. A személyzet nagy része beszél angolul. Francia, német, orosz és olasz nyelven tolmácsok állnak rendelkezésre.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Corono-radikális rekonstrukció
Foghúzás
Fogtömés
Gyökérkezelés
Személyre szabott szájvédő
Fogászati ellenőrzés
Gyökérgyalulás
Fogkorona
Fogfehérítés
Fogászati burkolatok
Foghúzás
Sebfertőtlenítés
Fogászati implantátumok
Ínyszövet-átültetés
Fogászati ciszta kezelése
Sinus grafting
Fogak
Hibrid fogpótlás implantátumokon
Csontátültetés
Apikoektómia
Konzultáció a kozmetikai fogászatban
Fogászati konzultációk

A Tanfer Clinic kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Fordítási szolgáltatások


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1987
Akkreditáció: TEMOS – Beszélt nyelv(ek): angol, török


Tanfer Clinik áttekintése

Tuğçe Gül
Tuğçe Gül
07:56 07 Feb 24
Korábban diagnosztizált betegségem van az állkapcsomban.Köszönetet szeretnék mondani Nihat Tanfer tanáromnak és értékes csapatának, akik megmentettek ettől a problémámtól egy nehéz műtéttel, amiért senki sem vállalta a felelősséget.Szerintem ez a legjobb fogászati klinika, amely meg tudja oldani a problémát.Javaslom.
Martin Hinrichs
Martin Hinrichs
17:59 17 Sep 23
Egy nagyszerű fiatal csapat vigyázott rám, nagyon jó munkát végzett, és beültetett egy őrlőfogat. A Neginnel mint fordítóval folytatott kommunikáció rendkívül hasznos volt, és bármikor ajánlom. Ezúton is köszönöm. Nem voltak fájdalmaim vagy problémáim, és nagyszerű látogatásom volt a klinikán.
Filiz Varta
Filiz Varta
11:45 20 Nov 23
22 éve javíttatta a fogaimat Nihat Hodzsa.Ma megint Hodzsára jöttem mert kitört a saját fogam.Mivel nagyon félek a fogaktól nagyon könnyű a tűje és a keze.Nagyon elégedett vagyok a fogaimmal Mindenkinek ajánlom a Nihat Hodzsát.
Mete Ucok
Mete Ucok
09:13 28 Nov 23
Az interneten végzett kutatásaim eredményeként rábukkantam a Tanfer Clinicre, és úgy döntöttem, hogy ott kezelem. Súlyos csontvesztésem volt, és ezért veszítettem el a fogam. Mintha újjászülettem volna a Tanfer klinikával. Remek munkát végeztek. Mindenképpen megérdemlik a hírnevüket. Köszönet a Tanfer Clinic minden dolgozójának.
Miyase Aykan
Miyase Aykan
17:54 10 Jan 24
Isztambulban vagyok20 évig dolgoztam ápolónőként. 10 éve élek külföldön. Egy másik központban megállapították, hogy 2 éve csontritkulásom van, és kihúzták az összes fogam. Annak ellenére, hogy problémás betegprofilom van, Nihat tanár és csapata 2 éve minden problémára megoldást kínál. Szeretném elmondani, hogy szakértő kezek kezeltek. Sokat kutattam, hol kaphatom meg a fogászati ​​kezelésemet. Annak ellenére, hogy az egészségügyben dolgozom, nagyon stresszes voltam a döntések meghozatalakor. Tanfer fogászati ​​klinika, amelyről még nem hallottam, de a kezeléshez való hozzáállásuk és az általam tapasztalt többletproblémák, valamint a kezelés során tanúsított megértés és tolerancia egy olyan minőségi termék, ami ritka. Nagyon elégedetten távoztam a klinikáról, köszönöm szépen az egész csapatnak. Kérem, nyisson fiókot az anatóliai oldalon... A minőség nem véletlen.
Nimet Ozaslan
Nimet Ozaslan
18:11 27 Dec 22
Nagy problémáim voltak a fogammal. Az állcsontom teljesen eltűnni készült. Bár sok orvosnál, klinikán jártam, egyik sem adott reményt, mindig nemleges válaszokat kaptam. Kutatásom eredményeként találtam rá Nihat Tanfer Hodzsára. Tanfer Kórház és Tanfer Fogászati ​​Klinika. Az első találkozásunkon Nihat Hodja olyan jól megkereste őt, hogy akkora önbizalmat adtak nekünk, hogy azonnal elkezdtük a kezelést. Először megműtöttek, majd a kezelésem a klinikán folytatódott. Egy év végén olyan jó dolgokat csináltak, hogy hihetetlen! Nihat úr és csapata (a kedves Mrs. Cemile, Mrs. Ahmet, Ms. Arzu, Ms. Elif és technikusaikkal) nagy türelemmel, megértő és mosolygós arcokkal csodákat alkottak számomra. Nem tudom eléggé megköszönni nekik. Szerencsére van egy ilyen kórházunk, klinikánk és olyan kedves orvosaink. Nagyon örülök, hogy megismertelek. Szeretettel..Nimet Ozaslan
Esin Urensel
Esin Urensel
07:08 11 Feb 23
Sziasztok a Tanfer Kórházban boxtechnikai műtétem volt.40 éve csontreszorpciós problémám volt.Sok műtétem volt.Sok orvosnál jártam és senki nem akart közbelépni.Elmentem kivizsgálásra. Nagyon fontos, hogy az orvos először a beteg morálját adja. Amikor nem volt remény, Nihat tanárom azt mondta, hogy a doboztechnikát meg lehet csinálni. Tegnap volt a műtétem. Nagyon kényelmesen töltöttem az éjszakát, nem volt semmi bajom, ma megyek haza. Szeretnék köszönetet mondani tisztelt tanáromnak Dr. Nihat Bey-nek és mindenkinek, aki a Tanfer Kórházban dolgozik a házvezetőnőtől a házvezetőnőig, az ápolónőkig, Üstündag Berna PR-igazgatóig és Mihrican a klinikáról. Mindegyikük nagyon meleg, barátságos és nagyon érdeklődő. Mielőtt idejöttem, azt olvastam a megjegyzésekben, hogy más betegek otthon érzik magukat, és tényleg. Nagyon köszönöm a Tanfer családnak. Mindenkinek ajánlom. Szívesen 🙏
Yelda Guclu
Yelda Guclu
14:41 10 Jul 23
2020-ban jöttem először a Tanfer klinikára. Az egész számban volt az implantátum. Egyetlen napot vártam. Tavaly kaptam fogat. Egy éve használom. egy éve használom, szívesen főzök.
Ümit Temurçin
Ümit Temurçin
11:00 02 Apr 24
Ez egy magánklinika, amelyben évek óta megbízom, és ahol töméseimet és fogászati ​​ellátásomat végezték. Egy cím, amelyet ajánlok minden családomnak, barátaimnak és rászorulóknak.
Yaman Celebi
Yaman Celebi
07:42 06 Feb 24
Először is szeretnék köszönetet mondani a Tanfer Clinic and Hospital munkatársainak.Édesanyámnak egy dobozrendszerű műtétje volt.Soha életemben nem láttam ekkora figyelmet.Minden tökéletes volt és tökéletes állapotban.Minden este percenként ellenőriztek.Anyám nehéz folyamaton mentünk keresztül,de túljutottunk rajta. együtt.Nem egy szokványos kórházi környezet.Meleg családias légkört ad otthon.Lelkileg ismét minden érted van.köszönöm ❤️
Uğur ALVER
Uğur ALVER
18:32 15 Aug 23
Örülök, hogy a tanferklinikát választottam, elmúltak az évek óta tartó gondjaim, most már jóízűen étkezem dr. Ms. Zeynep nagyszerű munkát végzett, szeretnék köszönetet mondani Mihrican asszonynak barátságos viselkedéséért, minden kérdésemre felvilágosító válaszaiért és érdeklődéséért.
Ela Ka
Ela Ka
11:55 19 Apr 24
Anyám, Neriman Sarioglu erről számol be:Az implantátum beültetése óta eltelt hat év pokollá vált számomra. Kíváncsi vagyok, hogyan tudnak az alkalmazottak éjszaka aludni, és ezt hogyan tudják összeegyeztetni a lelkiismeretükkel.1. A klinikán az implantátumok előtt nem készítették elő a fogaimat. A higiénia nem létezik.2. A felhasznált anyagok általában nem állnak rendelkezésre Európában.Pontosan tudnom kellett, hogy milyen anyagokat használtak (főleg a műcsonkokat), hogy a korrekciót Németországban végezhessék el. Kérdésünkre azt mondták, együttműködnek Olaszországgal. A fogorvosom felvette a kapcsolatot ezzel az olasz céggel, és nem válaszoltak a hívásokra és e-mailekre. Azóta kételkedem abban, hogy egyáltalán létezik-e a cég.3. Folyamatosan vérzik a fogam, néhány implantátum kiesett, a szélek nincsenek lecsiszolva.4. A beültetés után egy év múlva visszajöttem a klinikára mindent kijavítani. Azt mondták nekem: „A sztárok ezt akarják”, amikor rámutattam, hogy most lóharapásom vagy túlharapásom lett (ezt különböző német orvosok is bebizonyították). Új implantátumpárt helyeztek be, és továbbra is olyan tüneteim voltak, mint a fájdalom és a vérző fogak.Németországban most teljesen ki kell cserélni a fogaimat, mert a klinika nem segít. A fizikoterápiától kezdve az állkapcsom és a gerincem károsodásának kijavítására egészen a tényleges fogaim megfelelő előkészítéséig minden megvan.Ezt a klinikát még az ellenségemnek sem ajánlom. Elveszíti a pénzét, és egyre növekvő következményekkel jár, mint például vérzés, gyulladás és fájdalom. Legálisan nem érhetsz el semmit, és ha a klinikára mész segítségért, akkor kifogásokat kapsz.PS: Kíváncsi vagyok, honnan származnak a rendkívül jó kritikák; Felügyeli a Google ezen vélemények érvényességét?Válasz a Tanfer Clinic válaszára:Minden kritikára ugyanúgy válaszolnak. Mégpedig azt, hogy nem fogadják el a kritikát!Miért nem jönnek többé az emberek az „ellenőrzéseikre”? Mert ezek nem változtatnak semmin. A válasz megfelel a tapasztalataimnak: kiábrándító.
Isa Yasar
Isa Yasar
11:42 06 Aug 23
Biztosan nem ajánlom senkinek, ne menjen el. Hat évvel ezelőtt volt egy beültetésem box technikával (knochen Aufbau). Balikesirről jöttem, újra ragasztották és onnan jöttem Németországba, de sajnos nagyon rövid idő után másodszorra is leesett ugyanaz az oldal, baráti környezetben. Amikor felhívtam, azt mondták, hogy nincs senki, aki kibírjon. Csak azért mentem Isztambulba, hogy a lehullott koronát ragasszák. Annak ellenére, hogy kijelentettem, hogy valami furcsa van a bal alsó sarokban, és nem tudom használni, nem törődtek vele, figyelmen kívül hagytak és elbocsátottak. Minden évben rendszeresen jártam kontrollra, de mindig vádaskodó hozzáállásban és beszédben voltak a betegek. Amikor utoljára jártam, azt mondták, hogy a bal alsót át kell építeni, egyelőre a többiek gazdálkodnak, 3000 €-t kell fizetnem érte. Viszont minden fogam be van gyulladva, vérzik és remegni kezd, és ez jól látszik a röntgenfelvételeken. Hiába jártam minden évben ellenőrzésre, megint megvádoltak, pedig nagyon rendszeresen és jól mosom a fogaimat.Minden évben 25.000 €-t fizettem repülőjeggyel és egyéb költségekkel (csak a fogak 20.000 €) Jelenleg , csak a jobb oldalt tudom használni, de hamarosan csődbe megy és nem tudom mit tegyek.Ez a helyzet negatívan befolyásolja a pszichológiámat. Utánanézek, tehetek-e valamit legálisan.Áldozatként beperelhetjük, vagy hallathatjuk a hangunkat a közösségi oldalakon, hogy több ember ne sérüljön meg.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️