Combemelés Spanyolországban

cruroplastica spanyolország 2
Írta Maria

Minden, amit a spanyolországi combemelésekről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? A mi tanácsaink a sikeres cruroplastica elvégzéséhez Spanyolországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a Spanyolországban végzett combemelésekről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A combemelés ára Spanyolországban

A combemelés ára Spanyolországban 3800 euró. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag 3400 és 4200 euró között változhat. Ez az ár tartalmazza a műtét előtti konzultációt, az érzéstelenítést, a műtétet, a gyógyszereket, a tolmácsot, a műtét utáni utókezelést és a kompressziós ruhát.

EljárásÁr euróban
Combemelés Spanyolországban3800 €

Megereszkedett bőrfelesleget észlel a combján? Ez lehet a jelentős súlycsökkenés vagy az öregedés eredménye. Szeretné megformálni a combját? Ebben a végső útmutatóban mindent megtudhat a felesleges bőr eltávolítását célzó műtétről.

Mi az a combfelvarrás?

A combemelés a felesleges bőr eltávolítására szolgáló műtéti eljárás. Sok páciens azonban még mindig összekeveri a felesleges bőrt a zsírlerakódásokkal. Meg kell azonban jegyezni, hogy a két technika kiegészítheti egymást, különösen a zsírfelesleg esetén. A zsírleszívást egy korábbi műtét során végzik.

A cruralis plasztikának vagy comb dermolipektómiának is nevezett technika során a bőrt az ágyék belső oldalán feszesítik. A zsírleszívás önmagában a helyzet súlyosbodását kockáztatja. Csak a helyi zsír eltávolítására használják.

Mikor kell combemelést végezni?

Ezt a helyreállító és esztétikai műtétet akkor érdemes elvégeztetni, ha a combján lévő bőr veszít rugalmasságából és ráncokat mutat, mert :

  • A bőr öregedése,
  • Jelentős súlyvesztés terhesség, elhízás, drasztikus fogyókúra stb. következtében
  • A zsírleszívást követő rossz bőrvisszahúzódás.

Mik a műtét céljai?

A combfelvarrás Spanyolországban :

  • Elősegítheti a felesleges bőr eltávolítását,
  • A megmaradt zsír eltüntetése,
  • Mélyen meghúzza a meglazult bőrt,
  • Korlátozza az alsó zsírszövet beszivárgását,
  • A végtagok izmainak tonizálása.

Ennek ellenére ez a fajta helyreállító műtét semmiképpen sem helyettesíti a sportprogramot vagy a fogyókúrát.

Miért válassza a combfelvarrást Spanyolországban?

Ha combjain jelentős megereszkedés kezd mutatkozni, akkor a legjobb, ha időpontot kér a combfelvarrásra Spanyolországban. Ez a fajta műtét javíthatja és megfiatalíthatja megjelenését. De miért válassza Spanyolországot?

Spanyolország az egyik legnépszerűbb úti cél a szépészeti műtétet kereső betegek körében. Számos előnyt kínál, nem utolsósorban az új technológiákat, a modern létesítményeket és a plasztikai sebészek szakértelmét.

Ráadásul ez az ország megfizethető áron kínálja a kezeléseket. Ideális hely a kezelés és a nyaralás összekapcsolására. Enyhe éghajlata elősegíti a műtét utáni felépülést. Azonban akár 3 hónapot is várnia kell, mire értékelni tudja a bőr visszahúzódását.

Kiknél végezhető combfelvarrás Spanyolországban?

Bizonyos feltételeknek meg kell felelnie ahhoz, hogy optimális eredményt érjen el a Spanyolországban végzett combemeléssel:

  • Az átlagéletkor 45 és 75 év közötti,
  • Állandó testsúly,
  • Jó egészségi állapot, és nincsenek olyan egészségügyi problémák, amelyek megnehezíthetik a műtétet,
  • További lágyrészek a comb belső (mediális) és/vagy külső (oldalsó) oldalán.

Hogyan végzik a combemelő műtétet Spanyolországban?

Az első konzultáció

Az első lépés az Ön első találkozója a spanyol plasztikai sebésszel. Ez lehetővé teszi a személyre szabott diagnózis felállítását, a műtét során felmerülő igényeinek és elvárásainak meghatározását. Mennyi bőrt távolítanak el? Milyenek az Ön bőrének jellemzői?

A szakember felmérést végez az Ön egészségi állapotáról, combjainak morfológiájáról, bőrének minőségéről, a felesleges zsírszövet szintjéről és izomtónusáról. Ezt követően becslést fog adni Önnek.

Ellenjavallatok

Erősen ajánlott, hogy

  • A műtét előtt és után néhány héttel hagyja abba a dohányzást, hogy elkerülje a gyógyulási folyamat megváltoztatását vagy a bőr elhalását,
  • Szedjen aszpirint 10 nappal a helyreállító műtét előtt,
  • A műtét előtt 6 órával egyen és igyon.

Az eljárás

A combemelés helyi érzéstelenítésben vagy általános érzéstelenítésben végezhető. A műtétet ambuláns beavatkozásként végzik. A műtéti beavatkozásoktól függően egy-két órát vesz igénybe.

A legtöbb esetben a műtétet zsírleszívás előzi meg. Ezt követően különböző technikák alkalmazhatók, többek között :

  • Függőleges bemetszés,
  • Vízszintes bemetszés,
  • Vegyes technika, mind a vízszintes, mind a függőleges bemetszés.

A vegyes módszer esetében a páciensnek a műtőből való távozáskor a heg elrejtése érdekében a műtőből való távozáskor egy alátétes bugyit kell viselnie. Ez a fajta plasztikai műtét nem igényel szabadságot a munkából. Azonban legalább egy éjszakai kórházi tartózkodásra van szükség.

Milyen óvintézkedéseket kell tenni a műtét után?

Afelhasznált varratok felszívódó varratok. Ezért nincs szükség azok eltávolítására. A kötés a műtétet követő napon eltávolítható. Ezt követően egy kompressziós ruhára cseréljük.

Egyes betegeknél előfordulhat duzzanat, véraláfutás vagy akár fájdalom is. Ezekre gyulladáscsökkentő gyógyszerek szedhetők.

A komplikációk nagyon ritkák a kozmetikai műtéteknél. Ezeket gyakran azáltalános érzéstelenítés okozza. Ezek közé tartozik a vénagyulladás, a tüdőembólia és a fertőzések.

Mennyibe kerül a combemelés Spanyolországban?

Az ár a választott módszertől és az eltávolítandó bőrfelesleg mennyiségétől függően változik. Általában 3400 és 4200 euró között mozog. Az egészségbiztosítás fedezi a költségeket, ha a műtét a bariátriai kezelést követő helyreállító műtét része. A társadalombiztosítási központnál előzetes engedélyt kell kérnie.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek abban, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️