A ráncfelvarrás ára Dubaiban

ár arcfelvarrás dubai 1 1
Írta Émilie

A dubaji arcfelvarrás olyan sebészeti eljárás, amely eltávolítja a ráncokat az arcáról, és feszesíti a bőrt, hogy lassítsa az öregedés jeleit.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji arcfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az arcfelvarrás ára Dubaiban

Az arcfelvarrás átlagos költsége Dubajban 6250 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 4500 € és 8000 € között változhat.

EljárásDubai árak
Arcfelvarrás6250 €

Mi az arcfelvarrás?

Ahogy öregszünk, a bőr veszít rugalmasságából és enged a gravitációnak, ami miatt megereszkedik és zsugorodik. Az öregedési folyamat általában a harmincas éveinkben kezdődik, de egyesek genetikailag hajlamosak arra, hogy már a húszas éveikben kialakuljanak az öregedés jelei (például megereszkedett orcák és állkapocs).

Az, hogy hogyan éljük az életünket, és még az is, hogy hol élünk, befolyásolhatja az öregedés sebességét. Az, hogy mit eszik, mennyi időt tölt a tévé vagy a számítógép képernyője előtt, és hogy mennyi napfénynek van kitéve, mind felgyorsíthatja az öregedési folyamatot.

Kinek érdemes Dubaiban arcplasztikai műtétet végezni?

A fejlett sebészeti technikáknak köszönhetően lehetőség van arra, hogy visszanyerje fiatalos megjelenését, és kívülről is olyan frissnek és fiatalosnak tűnjön, mint amilyennek belül érzi magát.

Sok férfi és nő fordul a dubaji arcfelvarráshoz, hogy visszanyerje önbizalmát és fiatalos megjelenését. A rhytidectomia, közismertebb nevén facelift egy olyan sebészeti eljárás, amely eltávolítja a ráncokat az arcáról és feszesíti a bőrt, hogy lelassítsa az öregedés jeleit.

A jó arcfelvarrás-jelölt tisztában van a műtét korlátaival. A konzultációs folyamat fontos részét képezi a sebészünkkel való részletes konzultáció és más faceliftes páciensek előtte-utána fotóinak megtekintése. A reális elvárásokkal rendelkező páciens sokkal nagyobb valószínűséggel lesz elégedett a végeredménnyel.

Mivel jár az arcfelvarrás Dubaiban?

Az arcfelvarrás során a sebész először egy, a hajvonal mögé rejtett bemetszést végez, és elválasztja a bőrt az alatta lévő izmoktól és szövetektől. Az arcizmok megfeszítése után az arc kontúrjának javítása érdekében a bőrt megnyújtják és átrendezik, hogy jobban illeszkedjen az arcra és csökkentse a ráncokat. Végül a felesleges arcbőrt a bemetszés helyén levágják, és a bemetszést lezárják.

Nyakplasztika

Sokan, akik Dubaiban arcfelvarráson vesznek részt, a nyakfelvarrásnak is hasznát vehetik. A nyakplasztika finomítja a nyak vonalát, és eltávolítja a nyakról a függőleges sávokat. Ezek a függőleges sávok a platysma nevű izom szélei. A műtét során szükség esetén a következő műveleteket végezzük el:

  • Összeszereljük és megfeszítjük a nyakizmokat, feszesebb izomalapot hozva létre.
  • A felesleges zsírlerakódások eltávolítása
  • A felesleges bőr levágása és a bőr kisimítása a feszesebb, fiatalosabb dekoltázs érdekében.

Az Ön igényeitől és céljaitól függően a személyre szabott nyakplasztika Dubaiban két különböző eljárás egyikéből vagy mindkettőből állhat:

  • Arcfelvarrás – Az arcfelvarrás a nyak mentén a bőr megemelését és feszesítését, valamint a felesleges bőr eltávolítását foglalja magában, hogy feszesebb, feszesebb arcvonásokat hozzon létre.
  • Platysmaplasztika – Olyan eljárás, amely során az alatta lévő izmokat feszesítik és a zsírt áthelyezik. Ez az eljárás drámaibb eredményeket ad a nagyon laza mögöttes nyakszövetekkel rendelkező páciensek esetében.

Mini arcfelvarrás Dubaiban

A mini arcfelvarrás az arc alsó harmadát fiatalítja meg, beleértve az arcbőrt és a nyakat is. A mini arcfelvarrás számos olyan célt ér el, mint a hagyományos arcfelvarrás. A mini arcfelvarrást S-arcfelvarrásnak vagy rövid bemetszéses arcfelvarrásnak is nevezik a bemetszés kisebb mérete és alakja miatt. A mini-arcfelvarrás jó jelöltjei azok, akik öt évet szeretnének veszíteni az arcukból. Ezeknek a pácienseknek előnyös lehet a kisebb bemetszés és az apró, szúrós varratok használata, a nagy bemetszés helyett, amely nehezebb varratokat igényel.

A mini arcfelvarrással megelőzhetők az öregedés jelei, még mielőtt azok nyilvánvalóvá válnának. A mini arcfelvarrás által kínált rugalmasság lehetővé teszi a plasztikai sebész számára, hogy meghatározott területeket kezeljen, miközben kontrollálja a felépüléshez szükséges időt. A beavatkozás mértékétől függően előfordulhat, hogy a mini arcfelvarrás után egy éjszakát a kórházban kell töltenie; gyakran már a beavatkozás napján hazamehet.

Bár a mini arcfelvarrás csak egy adott, elszigetelt arcplasztikai probléma kezelésére alkalmas, az eljárás rugalmassága és az a tény, hogy nincs hosszadalmas felépülési folyamat, vonzóvá teszi a mini arcfelvarrást, különösen a fiatalabb páciensek számára.

Műtét utáni ellátás

A műtét után az arcot és a fejet bekötözik, és a pácienseket hazaküldik lábadozni. Fontos, hogy előre tervezzen, és körülbelül két hét szabadságot vegyen ki a munkából, hogy otthon pihenhessen és regenerálódhasson. Ebben az időszakban a betegeknél duzzanat, véraláfutás és némi kellemetlen érzés jelentkezhet.

A kellemetlen érzéseket gyógyszerekkel lehet kezelni, és ezek a tünetek a gyógyulás első néhány hetében elmúlnak. Az arcfelvarráson átesett pácienseknek a műtétet követő legalább két hétig kerülniük kell a megerőltető testmozgást. A műtét eredménye nem lesz azonnal látható, hanem fokozatosan fog megjelenni, ahogy a duzzanat és a véraláfutás elmúlik.

Ez a folyamat több hétig is eltarthat. Átfogó műtét utáni gondozást biztosítunk, beleértve a rendszeres ellenőrzéseket is, hogy a gyógyulás zökkenőmentesen haladjon.

Bár a páciensek az arcfelvarrás után is normálisan öregednek, a megfelelő eljárás több évvel visszafordíthatja az idő kerekét, kisimítja és feszesebbé teszi az arcbőrt, és segít, hogy fiatalabbnak és vonzóbbnak tűnjön és érezze magát.

Az arcfelvarrás és nyakfelvarrás költségei Dubaiban

Minden eset más és más, ahogyan minden ember is más, ezért nagyon nehéz fix árat megadni a plasztikai sebészeti beavatkozásokra. Számos tényező játszik szerepet: a páciens életkora, a bőrkárosodás vagy megereszkedés mértéke, egészségi állapota és kórtörténete, az, hogy szükség van-e implantátumokra vagy protézisekre, és hogy a beavatkozást általános érzéstelenítésben, kórházban kell-e elvégezni. A klinikán történő részletes konzultációt követően a páciens teljes költségbecslést kap.

Ami fontos, és amit pácienseink értékelnek, az a személyes gondoskodás és figyelem, amelyet csapatunk a szolgáltatás részeként nyújt. Szívesen adunk referenciákat, amelyek tanúsítják, hogy sok boldog és elégedett pácienssel ápolunk tartós kapcsolatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️