Lumineers fogászati burkolatok Tunéziában

fogászati furnér ára 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai luminátorokról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres lumineers furnérozáshoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai Lumineers foghomlokzatról , és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Lumineers fogászati burkolatok ára Tunéziában

Egy Lumineers fogászati furnér átlagos ára Tunéziában 370 €. Az Ön igényeitől függően az ár 300 € és 440 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Lumineers fogászati burkolat370 €

Mi az a Lumineers foghomlokzat?

A Lumineers egy nagy név a foghomlokzat burkolatok területén, és a marketingtevékenységének és az általa kínált termék minőségének köszönhetően hírnevet szerzett.

A Lumineers foghomlokzat szépsége abban rejlik, hogy a fog felszínére ragasztható, inkább úgy, mint egy műköröm. A fogat nem kell “előkészíteni” – azaz a zománcot nem kell eltávolítani – a furnér felhelyezéséhez. A lelkes páciensek úgy gondolják, hogy ez a furnérok arany standardja, és név szerint a Lumineers-t kérik.

Azonban nem minden páciens jó jelölt a Lumineersre. Tapasztalataim szerint tízből egy páciensből egy alkalmas a no-prep furnérozásra, és tízből hat páciensből hat alkalmas a minimal-prep furnérozásra.

Ki a jó jelölt a Lumineers-re?

A no-prep és a minimal-prep furnérok csak olyan egészséges fogakkal rendelkező páciensek számára alkalmasak, akiknek szükségük van a mosolyuk térfogatának növelésére. Ide tartozhatnak azok a páciensek, akiknek már volt foghúzásuk, vagy akiknek feltűnő foghézagok vannak a fogaik között.

A furnérozás egy additív eljárás, és még a legvékonyabb furnérok is térfogatot adnak a fogaknak. Mivel a Lumineers alig vagy egyáltalán nem igényel előkészítést, a már telt mosolyhoz való hozzáadásuk volumenes esztétikát kölcsönöz. Ez természetellenesnek tűnhet, és a hollywoodi mosolyt eredményezheti, amelyet sokan igyekeznek elkerülni.

Olvassa el ezt is: A fogászati furnérok ára Törökországban

Javíthatok a mosolyomon Lumineers nélkül is?

Amikor látom a Lumineers iránt érdeklődő pácienseket, nem annyira arról van szó, hogy Lumineers-t szeretnének. Inkább azt szeretnék, hogy a mosolyukat kozmetikai fogászat segítségével javítsák. A Lumineers csak a név, amit ismernek.

A DURAthin furnérok egy másik márka, amelyet gyakran használunk a rendelőnkben az előkészítés nélküli és a minimális előkészítésű furnérokhoz. Tapasztalataim szerint a DURAthin furnérok természetesebb mosolyt nyújtanak, ugyanolyan előnyökkel, mint a Lumineers furnérok.

Azon szuvas és szuvas páciensek esetében, akik nem jelöltek minimális előkészítésű furnérokat, más kozmetikai eljárásokkal is javíthatjuk a mosolyt. Koronák és furnérok kombinációjával ugyanolyan esztétikát kínálhatunk, mint a Lumineers, egy összetettebb kozmetikai eljárás hozzáadott erejével.

Ha azonban még nem érte el a terminális fogazat stádiumát, az egynapos mosoly nem ajánlott. Számos más lehetőséget is fel kell tárnia, mielőtt odáig eljutna, ami kiszámíthatóbb kezelést és jobb eredményeket tesz lehetővé.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️