Női hajátültetés Spanyolországban

női hajátültetés Spanyolország 2
Írta Maria

Hajhullástól szenved? Sok az üreg a fején? Alopeciával küzd? Nos, a megoldás a hajsebészet. Mi pedig megszervezzük Önnek a női hajátültetést Spanyolországban, versenyképes áron!

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi női hajátültetésekről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a női hajátültetés Spanyolországban?

A spanyol hajklinikák a nők hajátültetésére szakosodtak. Konzervatív, nagy teljesítményű protokollokat alkalmaznak, amelyek kiváló eredményeket produkálnak! Ráadásul az általuk felszámított árak európai viszonylatban nagyon kedvezőek.

Spanyolországban egy női hajátültetés ára 3000 euró. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag 2400 és 3200 euró között változhat.

Az eljárás típusaÁr euróban
Hajátültetés nőknek Spanyolországban3000 €

Minden, amit a női hajátültetésről tudni kell Spanyolországban

A hajátültetés a páciens saját hajának kinyerését és átültetését jelenti. Az előnyök számosak és mindenekelőtt tartósak. Ezek közé tartoznak

  • A térfogat létrehozása ;
  • A sűrűség növelése;
  • Többek között újra teljes frufru és hajvonal.

A hajhullás okai

A nők hajhullását a homlok és a csúcson lévő üreg képviseli. Ezenkívül számos tényező állhat a hajproblémák hátterében, többek között:

  • Hormonális egyensúlyhiány ;
  • Örökletes eredetű (androgenetikus alopecia);
  • Trichotillománia ;
  • Stressz ;
  • Kiegyensúlyozatlan étrend stb.

A hajhullás okainak feltárásához fontos a hajelemzés elvégzése. Az okok feltárása után diagnózist állítanak fel, így megkezdődhet a hajátültetés folyamata.

Bármelyik nő elvégeztetheti a hajátültetést Spanyolországban?

Bármely 18 év feletti nőnél elvégezhető a hajátültetés. Feltéve, hogy alopeciában szenvednek.

A hajátültetés előnyei nők számára Spanyolországban :

Ahajklinikák Spanyolország nagyvárosaiban talál hatók: Malaga, Madrid, Barcelona stb. Bármelyik klinikát is választja, lehetősége lesz arra, hogy a műtét előtt és/vagy a lábadozás alatt bebarangolja a turistavárosokat.

A spanyol klinikák nem csak jó elhelyezkedésűek és jó hírűek, de orvosaik is aprólékosak, és hatékony és eredményes technikákat alkalmaznak. A legjobb módszerekkel operálnak, és alkalmazkodnak betegeik igényeihez. És arra törekszenek, hogy kielégítő, esztétikus és természetesnek tűnő eredményeket kínáljanak.

A hajátültetések a sztárok körében is nagyon népszerűek.

Mennyibe kerül egy női hajátültetés Spanyolországban?

Ez az a kérdés, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni! És az, ami miatt páciensek százezrei választják a spanyolországi hajátültetést, a költségek. A hajműtét költsége Barcelonában vagy Madridban akár 40%-kal is olcsóbb lehet, mint Európában. Számítson arra, hogy egy női hajátültetésért Spanyolországban 2400 és 3200 euró közötti összeget kell fizetnie. Ez az ár azonban az alkalmazott technikáktól, a módosítás bonyolultságától és a sebész hírnevétől függően változik. A pontos árért és a legjobb spanyol hajsebész véleményéért kérjen személyre szabott árajánlatot.

A spanyolországi női hajátültetés árát a :

  • Mennyire előrehaladott az alopecia;
  • A hajhullás oka
  • Az eset nehézsége;
  • A beültetett graftok száma;
  • A donorhaj jellemzői (méret, textúra, szín stb.)
  • Orvosi költségek ;
  • A gondozó személyzet díja;
  • A műtét utáni látogatások.

A hajátültetéssel kapcsolatos eljárások Spanyolországban

Az átültetendő területek meghatározásához fontos felmérni a kopaszodás stádiumát. Annak érdekében, hogy ne kelljen Spanyolországba utaznia klinikai konzultációra.

Felvehetjük a kapcsolatot egy sebésszel, aki távoli hajelemzést végez. Így a megfelelő orvosi kezelést tudjuk Önnek ajánlani.

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, kérjük, töltse ki a megadott űrlapot. Koordinátorunk kérni fogja Öntől azokat a dokumentumokat, amelyek lehetővé teszik a szakember számára, hogy felmérje az Ön kopaszságát, és árajánlatot adjon Önnek. Például: fényképek a fejéről és esetleges vérvizsgálatok.

Hogyan működik a hajátültetés Spanyolországban?

Mi mindent fedezünk az Ön hajátültetésével kapcsolatban. Amit tudnia kell:

  • Az Ön hazautazási jegyeit;
  • Az Ön szállását;
  • A műtét előtti és utáni konzultációk időpontjának egyeztetése stb.

Egy nő hajátültetése előtt

A Spanyolországban női hajátültetési műtétet végezni kívánó pácienseknek át kell esniük egy orvosi felkészülési időszakon, amelynek során a visszanövekedést elősegítő kezelést, például Finasteridet vagy Minoxidilt kapnak.

Ezenkívül ez a hajműtét egyetlen vagy több ülésben is elvégezhető. Az ülések száma természetesen a női kopaszodás stádiumától és a graftok számától függ. A gyakoriságot néhány hónap vagy akár egy év alatt kell elosztani.

A női hajátültetés folyamata Spanyolországban

Javasoljuk, hogy a klinikára gombos ingben vagy pulóverben érkezzen. Így a műtét után könnyen levehető.

A hajátültetést helyi érzéstelenítésben végezzük, a donorterület előkészítésével kezdve. A sebész ezután a páciensnek legmegfelelőbb beültetési módszerrel folytatja. Az alkalmazott technikák a következők: FUL-FUE borotválás nélkül és FUL-FUE borotválással.

Általánosságban elmondható, hogy Spanyolországban a női hajátültetések a null-nyírásos eljárást követik. És ezért minden bizonnyal FUL tüszőegységek átültetésével jár (hosszú haj FUT).

Ehhez a pácienseknek a műtét előtti napon kell eljönniük. Az orvosi személyzet a szükséges számú follikuláris egységet veszi.

Azülések száma és a graftok száma attól függ, hogy az alopecia mennyire előrehaladott. Egyes pácienseknek 100 tüszőegységre, míg másoknak 3000 graftra lesz szükségük. Ezeket a részleteket előre, a kezdeti konzultáció során közlik a pácienssel.

Tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben az alopecia szintje előrehaladott, lehetőség van a transzplantációval azonos napon részleges vagy teljes nyírás elvégzésére. Az előbbi csak a donor terület nyírását jelenti, az utóbbi pedig mind a donor, mind a recipiens terület nyírását.

Minden esetben a haj a hajátültetés után 2 hónappal elkezd nőni, majd havonta 1 cm-t nő. A kapott eredmény természetes és tartós lesz.

Egy nő hajátültetése után Spanyolországban

Önt a hajátültetés napján elbocsátják. Ezt követően azonban ébernek kell lennie.

A spanyolországi női hajátültetés után betartandó óvintézkedések

A legjobb, ha taxival megy haza, és nem vezet közvetlenül a műtét után. Arra is ügyeljen, hogy a feje ne dörzsölődjön az autó oldalához, amikor be- vagy kiszáll.

Bizonyos esetekben a recipiens területen heg képződhet. Ne aggódjon, egyszerűen fújja be ezt a területet fertőtlenítőszerrel, különösen az első 2 napban.

Ezenkívül a legjobb, ha vagy az oldalán vagy a hátán alszik, de emelje fel a fejét a párnáról. Olyan ruhákat viseljen, amelyeket könnyű felvenni és levenni. Kerülje továbbá a sapka viselését, a sportolást, a hajszárító használatát és minden mást, ami izzadást okoz… 15 napig.

Következtetés

Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy a beavatkozás sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

1

Coordinatrice

Hagyja meg elérhetőségét az űrlap segítségével. Koordinátorunk felveszi Önnel a kapcsolatot üzenetben Whatsappon vagy e-mailben, egy ingyenes előzetes hajdiagnózis elkészítése céljából.

Előlapi és oldalsó fotókat fog kérni Öntől, valamint a céljait, hogy ahajsebész véleményét kikérje.

2

Chirurgien

Ha a sebész meg tud felelni az Ön céljainak, és zöld utat ad a hajátültetéshez, ingyenes, kötelezettség nélküli, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

Ha pedig Ön beleegyezik, mindent megszervezünk Önnek:
Repülőjegyet, taxit, szállodát, hajátültetést, gyógyszereket és mindenekelőtt egy nagyszerű idegenvezetést Madridban vagy Barcelonában.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️