Acibadem Maslak

Acibadem Maslak kórház 1

Acibadem Maslak a MAP / IVF és meddőségi kezelésre szakosodott. Az 1996-ban alapított, JCI tanúsítvánnyal rendelkező klinika Isztambulban, Törökországban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árakat a külföldi műtétekhez. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Acibadem Maslak, Isztambul, Törökország

Az Acıbadem Maslak diagnosztikai és kezelési szolgáltatásokat nyújt a meddőség területén, sugárterápiás berendezéseket használva.

A betegek felvétele 2009-ben kezdődött, az Acibadem Maslak 106 000 m2 fedett területen 364 ágyas kapacitást ért el, és a 2018-ban befejezett bővítési projekt részeként ma már az Acıbadem legnagyobb kórháza. A kórház megkapta a JCI Accredited nemzetközi minőségi akkreditációt.

Az Acıbadem Maslak kórház 231 betegszobával rendelkezik, ebből 196 standard szoba. Az Acıbadem Maslak 16 általános sebészeti műtővel, 2 IVF-teremmel és 36 intenzív ágyazással rendelkezik.

Az Acıbadem Maslak kórház elnyerte a LEED Gold tanúsítványt. A LEED tanúsítást 1998-ban indították el. Ez egy környezetbarát építési tanúsítási rendszer, amelyet a USGBC (U.S. Green Building Council) fejlesztett ki.


Klinika specialitása :

PMA / IVF
Mesterséges megtermékenyítés
Petesejt-fagyasztás
Embriófagyasztás
Termékenységi állapotfelmérés
Hormonvizsgálat
IVF – In vitro megtermékenyítés
IVF konzultáció
Reprodukciós orvosi konzultáció

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1996
Akkreditáció: JCI akkreditált – Beszélt nyelvek: arab, angol, francia, német, olasz, francia


Acibadem Maslak értékelése

Caravaner Tr
Caravaner Tr
19:58 17 Apr 23
Ezúttal sem okoztak csalódást. Idegesen léptünk be egy kis műtétre, és mosolyogva távoztunk. Sok sikert minden betegnek.
ayla okur
ayla okur
10:27 15 Jul 23
Ortopédiai és traumatológiai osztályon kapunk kezelést. Orvosaink nagyon jók és relevánsak számunkra... Minden kérdésünkre őszinte választ kapunk Dr. Nagyon boldog vagyok, mindannyian mosolyognak. Viszont sorban várunk időpontért.
fatih
fatih
11:45 06 Aug 23
Soha ne gyere az IVF részlegre. Mindannyian egyhangúlag becsaptak, pénz a pénzre, az eredmény nulla. Mivel azt az orvost kutattam, aki az urológián elvégzi a mikrotézises eljárást, nagyon fontos, hogy dr. Tansu Güdelcivel folytattuk a kezelést. Azon a napon, amikor a feleségem készen állt, be akartak vinni a műtétre. Megerősítettem, hogy megkérdeztem 4 különböző személyt, az IVF nővért, a tansu güdelcinin nővért és a fizetett személyt. A műtét napján tansu tanár megbízásából kórházba kerültem. De Tansu Hodja nem járt a műtétemen, még az arcát sem láttam a kórházban aznap. Megtévesztett minket a kórház, az IVF-re érkező betegeket ugyanúgy kezelték, a remény rózsás világa, a pénzszámláló gépek és a csalódottság. Nem ajánlom ezt a helyet IVF-hez. 2x próbálkoztunk, mondván, hogy különböző kezeléseket alkalmazunk, különböző kezeléseket fizettünk, hány százezret vettek el a pénzünkből, az eredmény nulla.
Burak Yener
Burak Yener
11:17 03 Aug 23
Kivétel nélkül mindig későn érkezik a vizsgákra. Maximális költségmegtakarítással végeznek vizsgálatokat, vizsgálatokat, MRI-t kérnek. Egyetlen szabadidődben kapsz MR időpontot, de még a gépet is kezelik, és 1 órát várakoztatnak. (átadom, hogy ha kapsz is egy tűt, akkor is kapsz MRI-t és az MRI díja is borzasztó számok, mint 11 ezer) + Az orvosi rendelés ára, ami az MRI-nek hívják, 2600 líra, nem számítva a magánbiztosítás által fedezett részt. (2023. augusztus)Addig is az orvos az utolsó pillanatban lemondja a vizsgálati időpontot, és telefonra lekapcsolhatja (ízlés szerint vagy bármi más)Ugyan már, eltereli az emberek figyelmét a sürgősségi beteg hazugságával az orvosi rendelésen, de hogy lehet nem kezelni egy MRI készüléket, aminek meghatározott ideje van, és amelynek időpontját napokkal korábban választottam? (Esküdni tudok, hogy arab beteg van előttem, de nem tudom bizonyítani)Összefoglalva, ne ezt az intézményt válassza, amely nem tiszteli az idejét, és nem tud megfelelő szolgáltatást kapni a borsos díjak ellenére sem, nem törököknek épült.
kürşat arslan
kürşat arslan
12:47 26 Aug 23
Az Acıbadem Maslak Kórházban szültünk, nem egyeztünk meg a kórházi orvosokkal, mert az orvosunk kívülről jött. Nekünk adták a szobát a D blokk túlsó végén, messze a babaápoló szobától. Közel 50 méter távolság van köztünk és a babagondozó között. A baba tüdőgyulladást kap útközben, amikor a szobánkból a bölcsődébe ingázik. a reggeli minden nap későn jött. Az ebéd 14:00-kor érkezett. Bár kértük, hogy 12-re érkezzen meg a beteg étele, de 14:00-kor hozták, mintha nem mondtuk volna. Amikor felhívtuk a kórházi dolgozót D****** asszony, nem tudtuk elérni, nem találtuk a helyszínen minden alkalommal, amikor a kórházba jöttünk. Panaszkodunk a kórház miatt.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️