Injekció makrolan HYAcorp en Tunisie

ár makrolan injekció HYAcorp tunisie 1
Írta Laura

Minden, amit a Macrolane és Hyacorp injekciókról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tunisz városában? Tanácsaink a sikeres műtéthez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a HYAcorp Macrolane injekciókról Tunéziában , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Sommaire
 [Masquer]

  HYAcorp Macrolane injekció ára Tunézia területén

  Tunisz, Tunézia területén egy Macrolane vagy HYAcorp injekció átlagos költsége 2500 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 3 000 euró között változhat.

  EljárásÁr Tunézia
  HYAcorp Macrolane injekció2500 €

  Mi a Macrolane és a HYAcorp?

  Szeretné, ha műtét nélkül megnagyobbodna a feneke? Nos, most már megteheti, hála a Hyacorpnak! Képzeljen el egy egyszerű injekciót, amely körülbelül annyi idő alatt nagyobbá teheti a fenekét, mint amennyi idő alatt elmegy a boltba, és vesz egy párnázott alsóneműt! A 45 perces kezelés képes átalakítani a területet, hogy térfogatot és felhúzást adjon neki.

  A Hyacorp (hialuronsav) már létezik a szervezetben, így nem tűnik idegen anyagnak. Több mint 10 millió ember részesült már hasonló kezelésben az arcon, kevés vagy semmilyen mellékhatással, így az elv jól bevált.

  A technika csökkenti az idegkárosodás kockázatát is, és segít csökkenteni az erős vérzést. A legtöbb kezelés 45-60 percig tart, a páciens igényeitől függően.

  Érzéstelenítés

  A Hyacorp most már sokkal tisztább, nagyobb szemcsékkel rendelkező formában áll rendelkezésre, így a Hyacorpot csak helyi érzéstelenítéssel lehet beadni a fenékbe, hogy a területet elzsibbasszák. A kezelés után nincs állásidő és nincs hegképződés.

  Előnyök

  A tunéziai Hyacorp injekciók másik előnye, hogy most már finomabb változásokat is el lehet érni a fenék alakjának megváltoztatásában, amit hagyományos műtéttel nagyon nehéz elérni.

  A kezelés egyedi jellege azt jelenti, hogy a beavatkozás félidejében is ellenőrizni lehet a fenék megjelenését és érzetét, és szükség esetén további térfogatot lehet hozzáadni. Ez a hagyományos műtét során nem lehetséges.

  A kezelés után a Hyacorp néhány napig feszes. Két hét elteltével a Hyacorp elkezd lágyulni, mivel vizet szív fel, nagyon puha lesz, és nagyon hasonlít a testszövethez. A Hyacorp használatának hosszú távú előnye, hogy az eredmények fenntartásához évente csak a kezdeti befecskendezett mennyiség körülbelül felével kell feltölteni.

  Ki kaphat Hyacorp injekciót?

  Ideális esetben a Hyacorp injekciókat leginkább a lapos fenékkel rendelkező férfiak és nők számára ajánljuk, akik jelentős térfogatnövekedést szeretnének elérni. A képzett orvosok minden kezelés előtt megbeszélik az eljárást, és elmagyarázzák a lehetséges mellékhatásokat.

  Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

  Kérésre és
  az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

  100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

  A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

  A szerzőről

  Laura

  A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

  ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️