Suleyman Tas Clinic

Suleyman Tas Clinic Isztambul klinika 1

A Suleyman TAS Clinic az esztétikai sebészetre specializálódott. A 2020-ban alapított, ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), EBOPRAS – European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery, EURAPS – European Association of Plastic Surgeons, RS – The Rhinoplasty Society, TPCD – Turkish Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons, RMCD – Turkish Society for Reconstructive Microsurgery minősített klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Suleyman TAS Klinika, Isztambul, Törökország

A Suleyman TAS Klinikát 2016-ban alapította egy török és európai szakvizsgával rendelkező plasztikai sebész, hogy maximális gondossággal és érdeklődéssel szolgálja ki pácienseit. A TAS Plasztikai Sebészeti Klinika több mint 10 fős személyzettel rendelkezik, köztük angolul beszélőkkel, kozmetikusokkal, pszichológussal, fotóssal, műtősnővérrel, klinikai asszisztensekkel és általános menedzserrel.

Ebben az előkelő magánklinikán olyan nem invazív sebészeti eljárásokat végeztek, mint a botulinum toxin, töltőanyagok, PRP, mezoterápia, ultrahangos arc- és testfelvarrás, professzionális orvosi bőrápolás, arany tűs rádiófrekvenciás, nemi szerveket feszesítő eljárások.

Dr. Suleyman TAS sebész elsősorban orrplasztikára specializálódott. Ezen a területen nemcsak Törökországban, hanem az egész világon szakértővé vált, beleértve az etnikai orrplasztikát is. Nemzetközi előadásokat tart, és naponta végez orrműtéteket, hogy csiszolja tudását.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Orrplasztika

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva 2020-ban
Akkreditáció: ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), International Society of Hair Restoration Surgery – Beszélt nyelv(ek): angol, orosz, török


Doç véleménye. Dr. Süleyman TAŞ

Saliha Nazari
Saliha Nazari
13:36 04 Sep 23
Zárt septorhinoplasztikára volt szükségem, és Dr. Tas volt a tökéletes sebész, akivel elvégeztetni tudta. Nagyszerű eredményeket értek el, miután a legtermészetesebb és legmegfelelőbb módon gyógyultam. A gyógyulási időszakom rövid volt és elviselhető. Boldogan szeretném megemlíteni Tamarát és Amnát az operáció előtti/utáni segítségemért, és minden folyamatról naprakészen tájékoztattak. A kommunikáció nagyon fontos és nagyra értékeljük. Mindenkinek ajánlom ezt az orvost, aki keres.
Lucia Hederova
Lucia Hederova
12:05 26 Aug 23
A Dr. Tasszal kapcsolatos tapasztalataim nagyon kellemesek voltak és minden probléma nélkül. Nyugodt hozzáállásának és több éves gyakorlatának köszönhetően olyan egyszerűvé tette az eljárást. Valóban meghallgatja a pácienseit, és nem ad mindenre megfelelő orrot. Gondoskodik arról, hogy az orr illeszkedjen az arcvonásaihoz, harmonizálja az arcát, és az orrot nagyon természetesnek varázsolja, hegek, zúzódások és minimális duzzanat nélkül. Dr.Tas nagyon elfoglalt, ezért nem látott a műtét után, amiben reménykedtem, de ez érthető. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel 2 hónap után, és nem választottam volna másik sebészt.
hatice aşkın
hatice aşkın
13:52 24 Aug 23
Az áprilisi műtétem után egyáltalán nem láttam Szulejmánt, és a műtét után nem tudtam beszélni. Soha nem volt kontroll munkamenet. A műtét előtti napon reggel egy 15-20 perces megbeszélést leszámítva soha nem voltam orvosnál. Szerintem ezek fontos kérdések egy beteg számára. Ha ezekkel rendben vagy, természetesen műtétre is előnyben részesíthető.Augusztus végén megkértek, hogy küldjek linket és kommentet. A műtét után nem kérdezték meg, hogy van-e valami problémám, hanem behívtak, ami rossz benyomást keltett bennem.Ha rájöttem az orrom formájára, az olyan természetes volt, hogy senki sem értené meg, hogy megműtöttek.
rebecca l
rebecca l
02:42 31 Aug 23
2 hónap telt el az orrplasztikám óta, és hálás vagyok, hogy még élek. 45 percig dolgoztak a mellettem lévő férfin, hogy lélegezzék. A kommunikáció kihívás. És ahogy mások is mondták, a nővér elvette a telefonomat, és pozitív véleményt írt magáról, mielőtt még a műtétemet elvégeztem volna. Tehetetlen voltam, mert a műtétem után függtem tőle. Még hosszan sorolhatnám.
Ella Moreno
Ella Moreno
21:03 29 Aug 23
**Őszinte vélemény!**Nemrég estem át orrplasztikai beavatkozáson a Tas Kórházban Dr. Tas gondozásában. Sajnos a tapasztalataim messze nem voltak kielégítőek.Kezdettől fogva hiányzott az átláthatóság és a kommunikáció. Dr. Tas csak rövid időre találkozott velem a műtét előtti napon, nem tudta megfelelően elmagyarázni az eljárást, és nem tudta kielégíteni az elvárásaimat. Nem kaptam lehetőséget arra, hogy megvitassam a kívánt eredményeimet, és nem láthattam a várt eredmény vizualizációját. Az érintettség hiánya miatt úgy éreztem, mintha figyelmen kívül hagyták volna aggályaimat, és figyelmen kívül hagyták a preferenciáimat.A műtét utáni ellátás is csalódást okozott. Az ápolószemélyzet a professzionalizmus és az érzékenység hiányát tanúsította. Közvetlenül az altatásból való felébredés után megkértek, hogy írjak pozitív véleményt a Google-on, bár még mindig nyűgös voltam, és nem voltam tisztán. Az ápolónő még a véleményt is maga készítette, és felszólított, hogy tegyem közzé ötcsillagos minősítéssel. A betegek visszajelzésének ez a manipulatív megközelítése elfogadhatatlan és nem professzionális.Ezenkívül megkérdőjelezhető a weboldalukon és a közösségi média platformjain található vélemények hitelessége. Csak a legjobb eseteiket választják bemutatásra, félrevezető képet alkotva szolgáltatásaikról. Személyes tapasztalatom messze volt azoktól a hibátlan eredményektől, amelyeket büszkén jelenítenek meg az interneten.Csalódásom valódi mértéke nyilvánvalóvá vált, amikor megláttam orrplasztikám végeredményét. Az orrom most teljesen elromlott, és nem tükrözi azt az eredményt, amit reméltem. Annak ellenére, hogy többször is megkeresték őket, a válasz nem volt kielégítő. Kimutatták, hogy nem törődnek aggodalmaimmal, és nem nyújtottak életképes megoldást a problémák kezelésére.A kommunikáció és az elszámoltathatóság hiánya Dr. Tas és a kórházi személyzet részéről elkeserítő. Az élmény hatására inkább puszta tranzakciónak éreztem magam, semmint megbecsült páciensnek. Arról nem is beszélve, hogy az árak kezdetben is csalókák voltak, később pluszköltségekkel.Nyomatékosan javaslom mindenkinek, aki a Dr. Tas és Tas Kórházat fontolgatja, hogy fontolja meg újra. Sajnálatos tapasztalatom arra emlékeztet, hogy a feltűnő marketing és a felületes online jelenlét nem egyenlő a minőségi ellátással és a professzionalizmussal. Kímélje meg magát a csalódástól, és fedezzen fel más lehetőségeket orvosi igényeinek kielégítésére
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️