Nyak zsírleszívás Törökországban

nyak zsírleszívás ára 1
Írta Émilie

A nyaki zsírleszívás Törökországban egy olyan kozmetikai sebészeti eljárás, amelynek célja a nyak bőr alatti zsírlerakódások eltávolítása egy erős szívással ellátott kanül segítségével. Lipoplasztika vagy zsírformázás néven is ismert.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi nyaki zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a nyaki zsírleszívás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a nyaki zsírleszívás átlagos költsége 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 600 € és 2 400 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Nyaki zsírleszívás2000 €

Mi a nyaki zsírleszívás?

A nyaki zsírleszívás Törökországban egy olyan kozmetikai sebészeti eljárás, amelynek célja a nyak bőr alatti zsírlerakódások eltávolítása egy erős szívással ellátott kanül segítségével.

Lipoplasztika vagy zsírformázás néven is ismert. A nyaki zsírleszívás célja a célzott zsír eltávolítása, és a kívánt testkontúr meghagyása a leszívott és nem leszívott területek között.

A nyaki zsírleszívás, amely Törökországban az esztétikailag kellemetlen arányokban eloszló, felszínes és mélyen elhelyezkedő bőr alatti zsírlerakódások kezelésére szolgáló sebészeti eljárás, az alak javításának hatékony módszerének bizonyult.

A zsírleszívással radikálisan és tartósan csökkenthetők a helyi kiálló zsírpárnák. A leghatékonyabb azoknál a személyeknél, akiknek a testsúlya a normálishoz közeli, és akiknek a bőre feszes és rugalmas.

Ezek a lokalizált zsírterületek szigorú diéta és testmozgás mellett sem tűnnek el. Ezzel szemben a zsírleszívás nem a testsúlycsökkentés vagy -szabályozás módszere. A zsírleszívás nem az elhízás kezelése.

A gyakorlatban a zsírleszívás a test számos területén alkalmazható: csípő, külső combok, has, térd, vádli, boka és karok. A technikai fejlesztések lehetővé tették, hogy hatását az arcra és a nyakra (pl. a dupla állra) is kiterjesszék.

Nagy felbontású Vaser zsírleszívás

A Vaser egy alternatív zsírleszívási technika, amely ultrahangos hullámokat használ a zsírszövetek felpuhítására. Mivel a vazer csak a zsírszövetre hat, más környező szövetekre nem, a gyógyulási idő rövidebb, és kevesebb a véraláfutás és a duzzanat.

A vaser lehetővé teszi továbbá a zsír részletesebb megformálását és finomabb testvonalak kialakítását. Ezt a technikát High Definition Vaser zsírleszívásnak nevezik.

A High Definition Vaser kiemeli a test anatómiai részleteit.

Az Ön konzultációja

A konzultáció során lehetősége lesz megbeszélni kozmetikai céljait. A sebész felméri Önt, mint a zsírleszívó műtét jelöltjét, és meghatározza az Önnek legmegfelelőbb megközelítést.

A konzultációra felkészülten kell érkeznie, hogy megbeszélje teljes kórtörténetét, és válaszoljon a következő kérdésekre:

  • Vannak-e egészségügyi problémái vagy gyógyszerallergiái? Kezelik-e Önt valamilyen egészségügyi problémával?
  • Volt már valaha műtéte?
  • Milyen gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény-kiegészítőket szed jelenleg?
  • Mennyit fogyaszt jelenleg alkoholt, dohányt és élvezeti szereket?
  • Milyen nem invazív kozmetikai beavatkozásokkal járt már korábban?
  • Milyen eredményt vár a műtéttől? Mi a fő motivációja a hasplasztika elvégzésére?

A sebész ezenkívül:

  • Megkéri Önt, hogy nézzen a tükörbe, és mutassa meg, hogy pontosan mit szeretne javítani.
  • Fényképeket készít az orvosi aktájához.
  • Felméri az Ön egészségi állapotát, beleértve a már meglévő egészségügyi állapotokat vagy kockázati tényezőket.
  • Felméri a bőr rugalmasságát.
  • Beszélje meg az ideális testsúlyát, a reális testsúlyát és a jelenlegi testsúlyát.
  • Magyarázza el az eljárás típusát vagy az eljárások kombinációját.
  • Magyarázatot ad a várható eredményekre.
  • Magyarázza el az érzéstelenítési lehetőségeket.
  • Magyarázza el, hogy mire számíthat a műtét után.
  • Mutasson az Önéhez hasonló esetekről készült előtte-utána fotókat, és válaszoljon az esetleges kérdéseire.
  • Magyarázza el a kapcsolódó kockázatokat és szövődményeket.

Az érzéstelenítés típusa

A kezelendő terület nagyságától függően a zsírleszívás helyi érzéstelenítésben, intravénás szedációval kombinált helyi érzéstelenítésben vagy általános érzéstelenítésben végezhető. Egyes esetekben regionális érzéstelenítés, például epidurális érzéstelenítés is alkalmazható.

Kórházi tartózkodás

A kórházi tartózkodás hossza az eltávolított zsír mennyiségétől függ. Ez lehet rövid (néhány óra) a helyi érzéstelenítésben végzett kisebb zsírleszívásoknál, vagy hosszabb (1-2 nap) a nagyobb zsírleszívásoknál, általános érzéstelenítésben.

Műtéti technika

Minden sebésznek megvan a maga személyes technikája, amelyet minden egyes új esethez igazít a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Van azonban néhány közös alapelv: A bőrmetszések kicsik (3-4 milliméter) és diszkrétek, általában egy természetes redőbe rejtve. A mély és felszíni rétegek zsírsejtjeit sima kanülökkel szívják le, amelyek a bőr alatti szövet rétegeiben haladnak át, ügyelve arra, hogy elkerüljék az idegeket és az ereket.

Egy keskeny fémcsövet vezetnek be egy kis bemetszésen keresztül (ebben az esetben egy Vaser csövet) a környező bőrbe. Ez egy nagy teljesítményű vákuumszivattyúhoz van csatlakoztatva, amelyet előre-hátra húznak a felesleges zsírfelületen. A Vaser készülék ultrahanghullámok segítségével lebontja a felszíni zsírszövetet, a vákuumkészülék pedig felszívja a zsírt. Az eljárás megszünteti a zsíralagutakat, érintetlenül hagyva a kis ereket és idegeket. A bőr ezután visszahúzódik.

A műtét után rugalmas kötéssel kompressziós kötést alkalmaznak. Nagyon gyakran a kötés fölött speciális kompressziós ruhát viselnek. A műtét időtartama az eltávolított zsír mennyiségétől és a kezelendő testtájak számától függ. Ez 20 perctől 3 óráig terjedhet (az átlagos időtartam 1-2 óra).

A műtét után

A műtét utáni felépüléshez szükséges idő arányos az eltávolított zsírfelesleg mennyiségével. A műtét után a kezelt területeken duzzanatot és véraláfutást fog észlelni. A fájdalom páciensenként eltérő lehet, de általában enyhe, ami a nagyon finom kanülök használatának köszönhető. A fáradtság gyakori a műtét utáni első néhány napban, különösen a nagyobb zsírleszívó műtétek után. A végleges eredményt a műtét után 6 hónappal lehet a legjobban megítélni.

Mik a korlátok?

Fontos megérteni, hogy a zsírleszívás nem az elhízás kezelése. Az egy adott területről eltávolítható zsírmennyiséget korlátozza a biztonságos mérték (maximum 3 liter) és egy természetes határ, amikor már nem lehet több zsírt eltávolítani. Ezért előfordulhat, hogy egy területet nem lehet annyira karcsúsítani, amennyire Ön szeretné.

Hat hónap elteltével ugyanazon a területen további kezelések végezhetők. Bizonyos helyzetekben a bőr rugalmatlan és laza. Az ilyen területeken végzett zsírleszívás ilyenkor hajlamos a bőrt lazábbá tenni, és a bőr kimetszése javasolt lehet ennek korrigálására, akár a zsírleszívással egyidejűleg, akár egy későbbi szakaszban.

Ez leggyakrabban a hason, terhesség vagy fogyás után, a fenéken vagy a nyakon fordul elő. A bőr gödröcskéi és ráncosodása, amelyet néha cellulitnak neveznek, nem javul a zsírleszívással.

Lehetséges szövődmények

A zsírleszívás, még akkor is, ha esztétikai okokból végezzük, valódi sebészeti beavatkozás, amely minden orvosi beavatkozással járó kockázatokkal jár, bármilyen jóindulatúnak is tűnik.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️