Fenék-lipolifting Törökországban

lipolifting fenék Törökország 1
Írta Émilie

A törökországi fenékfelvarrás olyan eljárás, amelynek célja a fenék zsíreloszlásának javítása, ezáltal a harmonikus megjelenés helyreállítása, és biztos lehet benne, hogy a műtétet egy jó hírű, tapasztalt és képzett orvos végzi.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi fenék-zsírfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül Törökországban a fenék-lipolifting?

A Törökországban, Isztambulban végzett fenéklipolírozás átlagos költsége 2700 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 200 € és 3 200 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
A fenék-lipolifting2700 €

Mi az a fenék lipolifting?

A Törökországban végzett fenéklifttel végzett lipolift egy olyan műtét, amelynek célja a fenék zsíreloszlásának javítása, a harmonikus megjelenés helyreállítása, és biztos lehet benne, hogy a beavatkozást egy jó hírű, tapasztalt és képzett orvos végzi.

Mielőtt részletesen bemutatnánk az általunk kínált szolgáltatást, nézzük meg, mire számíthat a törökországi fenéklifttel kapcsolatban. A formás, jó arányú fenék mindenki számára nagyon vonzó tulajdonság.

Tehát egy fenéklifttel Isztambulban pontosan az lehet, amire szüksége van, hogy növelje önbizalmát. Azok számára, akik nem tudják, ez egy speciális zsírátültetési eljárás, amely implantátumok nélkül növeli a fenék alakját és méretét.

A felesleges zsírt zsírleszívással távolítják el a combokból, a hát alsó részéből, a hasból vagy a csípőből. Ezt a zsírt ezután stratégiailag a fenékbe fecskendezik. Az eljárás előnyei kettősek. Nemcsak szebb feneket kap, hanem a problémás területeken lévő zsírtól is megszabadulhat.

Íme néhány különböző ok, amiért az emberek fontolóra veszik a törökországi fenék-lipoliftinget:

  • Az általános arányok javítása az alsó és felsőtest közötti egyensúly javításával.
  • Esztétikusabb és fiatalosabb fenék elérése.
  • A ruhák vonzóbbá tétele
  • a hason, combon vagy csípőn lévő zsírpárnák csökkentése, miközben teltséget adnak a fenéknek
  • Az alsó test ívének fokozása

Tisztában kell lennie a brazil fenékfelvarrás gyógyulási folyamatával is. Az ilyen típusú műtét után körülbelül két hétig nem feküdhet vagy ülhet közvetlenül a fenekére. Ez azt jelenti, hogy az oldalán vagy hason kell aludnia, és minden tevékenységhez állnia vagy térdelnie kell.

Fenékfelvarrás Isztambulban

Ha brazil fenékfelvarrásról van szó Törökországban, vagy bármilyen más típusú plasztikai műtétről, a legfontosabb tényező, hogy tapasztalt és jó hírű sebészt válasszon.

Mindannyian hallottunk már a szörnyű rémtörténetekről, amelyek akkor történnek, ha elkapkodjuk a döntést, és olyan orvost választunk, aki nem rendelkezik a szükséges tapasztalattal vagy képesítéssel. Teljes lelki nyugalmat élvezhet, ha a mi szolgáltatásunkat választja az isztambuli fenékfelvarráshoz.

Felismerjük a konzultációs folyamat fontosságát, ezért az Egyesült Királyság és Írország egész területén személyes konzultációkat kínálunk. Az egyik legnagyobb hiba, ha olyan sebészhez megyünk, aki a konzultáció során sietősnek tűnik.

Egy kiváló plasztikai sebész minden szükséges időt szán arra, hogy felmérje a kezelendő területet, elmagyarázza a folyamatot és válaszoljon minden kérdésére. A konzultációs folyamat nagyon fontos, és a sebész hozzáállása az egész folyamat során sokat elmond az alaposságáról és szakszerűségéről.

Egy másik hiba, amit az emberek elkövetnek, hogy hazudnak a kozmetikai sebésznek a kórtörténetükről, mivel attól tartanak, hogy ez kizárja őket a kezelésből. Ez az egyik legveszélyesebb hiba, amit elkövethet – ne tegye!

Pillanatkép

ELJÁRÁS:A fenék javítása és növelése zsírleszívással és zsírátültetéssel.
HOSSZÚSÁG :1-2 óra
ANESZTÉZIA :Helyi vagy általános
FEKVŐ/NEM FEKVŐBETEG :Általában kórházban
MELLÉKHATÁSOK :Átmeneti véraláfutás, duzzanat és zsibbadás.
KOCKÁZAT :Vérzés, fertőzés, aszimmetria, duzzanat, kellemetlenség, zsibbadás, vérrögök.
TÁMOGATÁS :Visszatérés a munkába: 1-2 hét Intenzívebb tevékenység: 2-4 hét A duzzanat és a véraláfutás teljes gyógyulása: 1-3 hónap vagy több
UTOLSÓ EREDMÉNY :Tartós, diétával és testmozgással

A fenékfelvarrás áttekintése

Mi az a Bum Lift?

A fenékfelvarrást, orvosi nevén gluteoplasztikát vagyfenéknagyobbítást zsírleszívással és zsírátültetéssel végzik. A zsírleszívással nyert zsírszövetet a fenékbe fecskendezik, hogy javítsák annak méretét és alakját. A fenékfelvarrás a fenék alakjának javításán túlmenően a fenékfelvarrás további előnye, hogy a zsírleszívás a test egy részének zsírleszívásával kisebbé teszi azt a területet, ahonnan a zsírt kivették. Azok a nők, akiknek testük bizonyos részein felesleges zsír van, kétféleképpen is profitálhatnak a fenékfelvarrásból: karcsúbbá válnak, és javul a fenék formája. Ez egy hatékony eljárás, amely egyes területek, például a csípő, a derék és a has zsírleszívását kombinálja a fenéktájék zsírbeültetésével.

A fenékfelvarrás eredményei

Az első néhány hétben némi duzzanatra és véraláfutásra lehet számítani. A véraláfutás és a duzzanat csökkentése érdekében kompressziós ruházatot lehet használni. A duzzanat általában három-hat héten belül megszűnik. A pácienseknek azt tanácsoljuk, hogy a műtét után körülbelül két hétig ne üljenek a fenekükre. Az átültetett zsírnak vérellátást kell kapnia ahhoz, hogy új helyén tovább tudjon létezni.

A fenékfelvarrás végeredménye a műtétet követő három hónapon belül látható. A műtét eredménye mind tapintásra, mind megjelenésre természetes.

A fenékfelvarrás korlátai

A fenék területén elmozdított zsírsejtek körülbelül 30-50%-át a szervezet felszívja. A fennmaradó zsír a páciens élete végéig a fenék területén marad.

A fenékfelvarrással kapcsolatos kockázatok

A fenékfelvarrás, mint minden sebészeti beavatkozás, bizonyos szövődményekhez vezethet, még ha azok nem is valószínűek. Vérzés, fertőzés, aszimmetria, duzzanat, kellemetlen érzés, zsibbadás és vérrögök csak néhány a szövődmények közül, amelyek a fenékfelvarrás műtét során felléphetnek.

A fenékfelvarrás műtét ellenjavallatai

Bizonyos tényezők miatt egyes betegek nem alkalmasak a fenékfelvarrásra. Ezek az ellenjavallatok közé tartozik a tromboembóliás betegség, a keloid vagy hipertrófiás hegek kialakulására való hajlam, a túlzott dohányzás, a szívbetegség, a cukorbetegség és a kóros elhízás.

Útvonalterv

1. nap

Találkozik a plasztikai sebésszel, aki meg fogja operálni a fenekét. Megbeszélik a műtét részleteit, és aláírják a beleegyező nyilatkozatokat. Az orvosi vizsgálatok után megkezdődik a műtét. A műtét általában egy-két órát vesz igénybe. A műtétet követő egy órán belül elmúlik az érzéstelenítő hatása, és Ön magához tér.

A műtét utáni első éjszakát a kórházban tölti. Orvosa elvégzi a fenéknagyobbítás utáni első ellenőrzést.

2. és 3. nap

Orvosa reggel, mielőtt elhagyná a kórházat, elvégzi a második ellenőrzést. A második és harmadik napon a szállodai szobában marad, és a lehető legtöbbet pihen.

Negyedik nap

A plasztikai sebész magánklinikájára megy a végső ellenőrzésre. Orvosa tanácsot ad Önnek, hogyan folytassa a gyógyszeres kezelését, és további információkat ad a műtét utáni ápolásról. A negyedik nap után már haza is mehet.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️