Fenéknagyobbítás Törökországban

fenéknagyobbítás Törökország 1
Írta Émilie

Minden, amit a törökországi fenéknagyobbításról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres fenéknagyobbításhoz.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt atörökországi fenéknagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fenéknagyobbítás ára Törökországban

Törökországban azimplantátumokkal végzett fenéknagyobbítás 3600 euróba kerül. Azimplantátumok nélküli, ajakfeltöltéssel végzett fenéknagyobbítás ára3 400 euró. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet, a gyógyszereket és a zsírpótlást. A végeredmény 4 hónapon belül látható.

Fenéknagyobbítás implantátummal3600 €
Fenéknagyobbítás zsírfeltöltéssel3400 €
Fenékfelvarrás3700 €
Brazil fenékfelvarrás (BBL)2900 €

Mi az a fenéknagyobbítás?

A fenékimplantátum afenéknagyobbítás egy speciális formája. A műtét során mesterséges protéziseket helyeznek be a fenék megjelenésének és formájának javítása érdekében Törökországban, Isztambulban.

A fenékimplantátumok vagy fenékprotézisek népszerűek azon nők és férfiak körében, akik teltebb, szebb feneket szeretnének.

Amélioration du galbe des fesses
A fenék alakjának javítása

Sok fogyókúrázó páciens választja a fenékimplantátumokat, hogy növelje a fenék térfogatát, bár a fogyás miatt felesleges bőrt is el kell távolítani. A fenékimplantátumok javíthatják az önbizalmat és jobb megjelenést biztosíthatnak.

Előtte és utána képek

A fenéknagyobbítás különböző módszerei

Íme a leggyakoribb fenéknagyobbítási módszerek:

  • Szilikon implantátumok: A kozmetikai sebész a fenék orcájának és a combnak a találkozásánál vagy a fenék ráncában végez egy bemetszést, ahol a hegek nem lesznek láthatók. A sebész zsebet alakít ki, és a szilikonimplantátumokat a farizmok alá vagy fölé helyezi. Az implantátumok elhelyezésének helye a páciens által kívánt eredménytől függ.
  • Zsírátültetés: Ennél az eljárásnál a felesleges zsírt zsírleszívással távolítják el a test olyan területeiről, mint a comb, a has és a csípő, majd a fenékbe fecskendezik.
  • Szövetlebeny: A sebész Törökországban a fenék térfogatát úgy is növelheti, hogy a fenék bőréből szövetlebenyt készít, és azt implantátumként beülteti.

A sebésszel megbeszélendő témák

Vizsgálja meg a különböző lehetőségeket a kívánt végeredménytől függően. Beszélje meg a tanácsadójával, hogy milyen formájú és méretű feneket szeretne, és hogyan fog megváltozni a megjelenése.

Photo de fesses avec un galbe parfait
Fotó a tökéletes formájú fenékről

A műtét/műtét időtartama: A fenékimplantátum-műtét valószínűleg két-három órát vesz igénybe. A műtét hossza függ a protézisek elhelyezésének helyétől, a páciens testalkatától és a műtéti technikától.

Megengedett napok: Nincs. A Törökországban végzett fenékimplantátum-műtét után valószínűleg nem kell éjszakáznia.

Altatás : A fenékimplantátumokat általában általános érzéstelenítésben végzik. Néhány fenékimplantátum-műtétet helyi érzéstelenítésben, nyugtatóval együtt végeznek.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brazil fenékfelvarrás

HIV-fertőzött? Egy speciális klinikát tartanak fenn az Ön és a személyzet számára a fenéknagyobbításhoz, teljes biztonságban az Ön és a személyzet számára.

Gyógyulás:

  • A fenék duzzanata és az általános kellemetlen érzés két napon belül megszűnik.
  • Egy héttel a fenékplasztika után már a szokásos módon tud járni és ülni.
  • A duzzanat 1-2 hétig tovább fog csökkenni.
  • Az orvosok azt javasolják, hogy a felépüléshez két hét szabadságot vegyen ki a munkából, de a fenékimplantátum-műtét után néhány nappal már nyugtatás mellett folytathatja tevékenységét.
  • Egy hónaptól hat hétig terjedő időszak után újra folytathatja tevékenységeit és a testmozgást.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások: A törökországi kozmetikai műtétek után ritkán fordulnak elő súlyos szövődmények, de bizonyos kockázatok továbbra is fennállnak:

  • A fenékimplantátumok a műtét után megváltoztathatják a helyzetüket, és aszimmetrikus alakot vehetnek fel;
  • A fenékimplantátumok ritka esetekben megrepedhetnek vagy eltörhetnek;
  • A fenékráncban végzett bemetszés nagy fertőzésveszéllyel jár;
  • Túlzott vérzés;
  • Az érzéstelenítésre adott negatív reakció.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Mi több, a fenéknagyobbítás az iszlámban megengedett. Ez halal, nem haram műtét, mert orvosi előnyt nyújt és javítja az ember életminőségét.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brazil fenékfelvarrás

Ön mozgáskorlátozott személy (PRM)? Külön segítséget vehet igénybe a repülőtérre érkezéstől a szállodáig, valamint a klinikán.

Műtét utáni ellátás:

  • Szedje a műtét után előírt antibiotikumokat és gyulladáscsökkentőket.
  • A fenékbeültetést követően 48 órán keresztül fájdalommal kell számolni. Szedjen fájdalomcsillapítót a kellemetlen érzés csökkentésére.
  • Néhány napig viseljen támasztó kompressziós kötést, hogy a fenékimplantátumok megfelelően gyógyulhassanak.
  • A fenékimplantátum-műtét után pihenjen sokat, és igyon sok vizet. Ügyeljen az egészséges táplálkozásra, hogy felgyorsítsa a gyógyulási folyamatot.

Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron. Válasszon egy törökországi orvosturisztikai szakembert.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a fenékfeltöltés Törökországban?

Átlagosan a beültetett zsír 30-50%-a felszívódik a műtétet követő első három hónapon belül. A megmaradó zsír viszont egy életen át a helyén marad, de ennek ellenére változhat, különösen fogyás vagy hízás esetén.

A fenékimplantátumok vagy a zsírátültetés esetén az első eredmények körülbelül 3 hónap elteltével, a duzzanat lecsengése után mutatkoznak meg igazán. A fenék feszesebb és kerekebb lesz. A heg a műtét után 1 évvel éri el végleges megjelenését.

Általánosságban elmondható, hogy a zsírfeltöltés kissé fájdalmas, bár a műtét utáni fájdalom gyakran mérsékelt. A kórházi tartózkodás alatt rendszeresen fájdalomcsillapítót írnak fel a betegeknek, és szükség esetén otthon is fel lehet írni.

Az isztambuli gluteoplasztika gyakran legalább egyhetes tartózkodást igényel. A műtét után a beteg egy éjszakát a kórházban tölt megfigyelés céljából, majd 6 éjszakát szállodában. Egy hétre azért van szükség, hogy megfigyeljék a műtétet és ellenőrizzék, hogyan halad a heg.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️