J-Plasma zsírleszívás Törökországban

ár j plazma zsírleszívás Törökország 1
Írta Laurence

A törökországi J-plazma zsírleszívás lehetővé teszi bármely terület kezelését a környező szövetek károsítása nélkül, ezáltal csökkentve a fájdalmat és a kellemetlen érzést, minimalizálva a szövődmények kockázatát és lerövidítve a felépülési időt

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi J-Plasma zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A J-Plasma zsírleszívás ára Törökországban

A Törökországban, Isztambulban végzett zsírleszívás J-Plasma átlagos költsége 4000 €. Az Ön igényeitől függően az ár 3 500 € és 4 500 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Zsírleszívás J-Plasma4000 €

Mi a zsírleszívás J-Plasma?

A bőr rugalmasságának és tónusának csökkenése a bőr öregedésének egyik első jele. A törökországi zsírleszívás J-Plasma a legmodernebb, minimálisan invazív eljárás, amely külsőleg újra felszínre hozza a bőrt, a bőr alatt alkalmazva pedig feszesíti azt.

A hagyományos módszerek modern alternatívájaként a zsírleszívás J-Plasma Isztambulban kevesebb hővel jobb eredményeket képes elérni, mint a lézeres bőrfelszín-megújító kezelések, ami biztonságosabb kezelést eredményez, és még a legkényesebb területeken is alkalmazható.

A hideg plazmaáramlás precizitása azt jelenti, hogy bármely terület kezelhető a környező szövetek károsítása nélkül, csökkentve a fájdalmat és a kellemetlen érzést, minimalizálva a szövődmények kockázatát és lerövidítve a felépülési időt.

A J-Plasma által kezelhető területek

A J-Plasma zsírleszívással bármilyen terület feszesíthető, az arctól a vádliig. A legnépszerűbb alkalmazási területek a következők : Arc, has, mell, hát, karok, combok és nyak.

A J-Plasma előnyei Törökországban

  • Azonnali eredmények nagyon kis bemetszésekkel.
  • Egyetlen kezeléssel elérhető a kívánt eredmény.
  • Minimális trauma a környező szövetek számára.
  • A bőr sérülésének minimális kockázata vagy annak hiánya.
  • Biztonságosan alkalmazható az érzékeny bőrfelületeken, például a szemhéjakon.
  • Viszonylag gyors gyógyulás és fájdalommentes eljárás.

A J-Plasma zsírleszívás legjobb jelöltjei

Az egyébként egészséges bőrrel rendelkező betegek általában jó jelöltek a törökországi J-Plasma zsírleszívásra. A bőr öregedése, a napozás vagy a dohányzás okozta bőrvonalak, foltok és ráncok, valamint a bőr rugalmasságának mérsékelt vagy enyhe csökkenése is kezelhető J-Plazmával.

Kiváló választás azon betegek számára, akik nem kívánnak Törökországban invazív műtétet végeztetni, illetve az ezzel járó hegesedést és állásidőt.

A feszesítő kezelés minden bőrszínen sikeresen elvégezhető. A bőrfelszín-megújító kezelés viszont gyakran jobb eredményt ad a világosabb bőrű pácienseknél.

Hogyan működik a J-Plasma zsírleszívás?

A J-Plasma resurfacing kezelés során ionizált plazma energiát juttatnak a bőr felső rétegébe. Érintkezéskor a plazma hámlasztja a bőr legkülső rétegeit anélkül, hogy behatolna a bőr alatti szövetekbe vagy károsítaná azokat.

Ez az eljárás csökkenti a bőr elszíneződését, javítja a bőr textúráját, csökkenti a pórusokat, csökkenti a finom és mély ráncokat és feszesíti a bőrt.

A feszesítő alkalmazások során egy vékony fémkanült vezetnek a bőr alá a stratégiai pontokon elhelyezett kis bemetszéseken keresztül. Ahogy a kanült előre-hátra mozgatják, a hegyéből kiáramló plazma felmelegíti a bőr alsó részét, ami a bőr összehúzódását okozza és serkenti a kollagéntermelést. Az eredmény a kezelt terület általános feszessége.

A régiótól és az alkalmazási területtől függően a J-Plasma zsírleszívás általános érzéstelenítésben is elvégezhető. Bizonyos korlátozott alkalmazási területeken helyi érzéstelenítés is lehetséges.

A J-Plasma önálló kezelésként vagy más eljárásokkal, például zsírleszívással vagy nyakplasztikával, beleértve a hasplasztikát vagy a vazer lipo-t is, együtt végezhető.

A legtöbb beteg számára általában egyetlen J-Plasma kezelés elegendő.

A műtét után

A szokásos felépülési idő a J-Plasma bőrfelszín-megújítás esetén körülbelül két-három hét, bőrfeszesítés esetén pedig még rövidebb. A pácienseknek azt tanácsoljuk, hogy az első két hétben maradjanak zárt térben, kerüljék a közvetlen napfényt és pihenjenek.

Fontos, hogy a műtét után a bőrt tisztán, sminkmentesen és hidratáltan tartsa, hogy megfelelően regenerálódjon. Enyhe bőrpír, kisebb duzzanat, viszketés és hámlás jelentkezhet, ami akár 3 hétig is eltarthat.

A gyógyulási időszak általában nem jár komplikációkkal. A műtétet követően az orvos által végzett rendszeres ellenőrzések biztosítják a gyógyulás minőségét és a végeredményt.

Az eredmények

A kezelés a műtét után azonnal látható eredményeket hoz, de a bőr teljes gyógyulása és regenerálódása néhány hetet vesz igénybe. A bőr még hónapokig, sőt akár egy évig is folytatódik a bőr összehúzódása és rugalmasságának javulása, mivel kollagén termelődik.

Többszöri kezelésre nincs szükség, és a J-Plasma eredményei viszonylag tartósak. A megfiatalított bőr az évek során a természetes öregedési folyamat következtében elkerülhetetlenül tovább fog fokozatosan változni.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️