Canthoplasty Törökországban

a canthoplasty ára 1
Írta Erika

A törökországi kantoplasztikai műtét olyan betegek számára ajánlott, akiknek a felső vagy alsó szemhéjuk bőre túlzott, laza vagy ráncos.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi kantoplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél foglalhat időpontot. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a kantoplasztika Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy kantoplasztika átlagos költsége 2100 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 euró és 2400 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Canthoplasty2100 €

Mi az a kantoplasztika?

Ezt a törökországi kozmetikai műtétet a felső vagy alsó szemhéjakon túlzott, laza vagy ráncos bőrrel rendelkező pácienseknek ajánlják. Az eljárás olyan betegek számára is ajánlott, akiknek az alsó szemhéjakon duzzadt zsírpárnák vannak, amelyek fáradt vagy öregedett megjelenést eredményeznek, és akiknek puffadt az alsó szemhéjuk, vagy egyszerűen csak olyan betegek számára, akik szeretnék megfiatalítani megjelenésüket.

Nem ajánlott kantoplasztika esetén

A Canthoplasty műtét, más néven alsó szemtáska műtét nem ajánlott az alábbi állapotok közül egy vagy több betegségben szenvedő betegek számára

  • Szív- és érrendszeri betegség
  • Glaukóma
  • Magas vérnyomás
  • Cukorbetegség
  • Levált retina
  • Pajzsmirigy túlműködés

A dohányzás hatással lehet az erekre, csökkentve a szem vérellátását. Ezért a pácienseknek azt is tanácsolják, hogy ne dohányozzanak; ideális esetben a műtét előtt fel kell hagyniuk a dohányzással.

A kórház elhagyása

Általában nincs szükség éjszakai tartózkodásra. Ez egy ambuláns műtét

A műtét időtartama

1-3 óra

Az eljárás áttekintése

Akantoplasztikai műtét, más néven kantopexia vagy szemhéjplasztikai műtét, egyfajta esztétikai beavatkozás, amelyet általában a szem alatti ráncok eltüntetésére és a szemkörnyék esztétikai megjelenésének javítására végeznek. E szemhéjra utaló műtétek definíciói olykor keveredhetnek egymással: az epicanthoplasty vagy medialis canthoplasty egy másik sebészeti eljárás, amely a szemet vízszintesen megnagyobbítja, a szem belső sarkánál végzik, míg az oldalsó canthoplasty a szem külső szélét nagyítja meg.

A kantoplasztikát az alsó szemhéjak megereszkedésének vagy puffadtságának korrigálására használják. Egyeseknél az alsó szemhéj megereszkedése már születéskor is előfordulhat, de a természetes öregedési folyamat is okozhat alsó szemhéj megereszkedést – a bőr egy bizonyos életkor után kevésbé rugalmas, és az alsó szemhéj alatt apró táskák kezdenek kialakulni. A napozás szintén okozhat alsó szemhéj megereszkedést. Ez fáradt arckifejezést kölcsönöz a pácienseknek.

A szemhéjplasztika elsődleges célja a szem alatti táskák eltüntetése és a fáradtság eltüntetése a páciens arcáról, miközben fiatalosabb, frissebb arckifejezést kölcsönöz.

Előkészítés

A dohányzás abbahagyása mellett a szájon át szedett étrend-kiegészítőket, gyógyteákat és véralvadásgátló szereket, például az aszpirint is kerülni kell legalább két héttel a kantoplasztikai műtét előtt. Az alkoholfogyasztás az alsó szemhéjplasztikai műtét előtt és után legalább 48 órával tilos.

Hogyan történik a beavatkozás

A kantoplasztikai műtét helyi érzéstelenítésben, altatásban vagy általános érzéstelenítésben végezhető. A sebészek ezeket a lehetőségeket megbeszélik a pácienssel, és a páciens állapotától függően döntenek a legmegfelelőbb megközelítésről.

Miután a pácienst elaltatták, a sebész megkezdi a metszési pontok kijelölését. A bemetszéseket általában a szem sarkában végzik, hogy a hegeket el lehessen rejteni.

A páciens szemgolyójának védelmére vékony műanyag pajzsot használnak. A kantoplasztikai műtét páciensenként változik, de általában az alsó kantális ínt átvágják, áthelyezik és meghúzzák, hogy kellemesebb megjelenést érjenek el. A műtét befejezése után a műanyag pajzsot eltávolítják, és a bemetszéseket gondosan lezárják. A műtött területre kötszereket helyeznek a fertőzés megelőzése érdekében.

Helyreállítás

A kantoplasztikai műtét utáni felépülési idő általában körülbelül 2 hétig tart. Ha normál öltéseket használnak, azokat a műtét után körülbelül egy héttel eltávolítják. Ha oldódó öltéseket használnak, azokat nem kell eltávolítani.

Körülbelül egy héttel a törökországi szemhéjplasztika után a páciensek visszatérhetnek a munkába és a szokásos tevékenységeikhez. A szem nedvesen tartására szemcseppeket lehet használni. A páciensek speciális gélt kapnak, amelyet a szemkörnyék tisztán tartására használhatnak.

A szemhéjplasztikai műtét után legalább egy hétig kerülni kell a sminkelést. A betegek hideg borogatást is használhatnak a duzzanat csökkentésére a kantoplasztika lábadozási időszakában.

Kockázatok

A canthoplasty műtét szövődményei közé tartozhatnak:

  • Vérzés
  • Hegek
  • Fertőzés
  • A mély struktúrák károsodása
  • Vérömleny
  • Allergiás reakció az érzéstelenítésre
  • Szemszárazság
  • Aszimmetria

Mellékhatások

A kantoplasztikai műtét mellékhatásai a következők lehetnek:

  • Szemszárazság
  • Zúzódás
  • Fokozott fényérzékenység
  • Viszkető, könnyező szemek
  • A szempillák elvesztése
  • Fájdalom
  • Kellemetlenség
  • Allergiás reakciók
  • Duzzanat
  • Hányinger és hányás
  • Nem kielégítő eredmények
  • Homályos látás

Sikerességi arányok

A kantoplasztikai műtétek átlagos sikerességi aránya több mint 90%.

Előtte és utána

A beavatkozás eredménye azonnal látható. A kantoplasztikai műtét után a páciensek fiatalosabb és megfiatalított megjelenést élvezhetnek. A páciens szemei nagyobbak lesznek, és a megereszkedett vagy lógó szemek már a múlté. Ezek az eredmények általában 10-15 évig tartanak. Néhány páciens a revíziós műtétet részesíti előnyben, hogy az öregedés hatásait ezen időszak alatt vagy utána eltüntesse.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️