Brachioplasztika Törökországban

ár brachioplasztika Törökországban 1
Írta Manuella

Minden, amit a törökországi brachioplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres brachioplasztikához Törökországban.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi brachioplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a brachioplasztika Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy brachioplasztika átlagos költsége 2300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 200 € és 2 400 € között változhat.

EljárásokÁr Törökország
Brachioplasztika (karemelés)2300 €

Miaz a brachioplasztika?

A brachioplasztika, más néven felkaremelés a felkar átformálása a laza bőr feszesebbé tétele és a zsír eltávolítása érdekében, amely gyakran “denevérszárny” megjelenést eredményez a kar alatt. A súlycsökkenés vagy a természetes öregedés okozta bőrfelesleg eltávolításával a hónaljtól a könyökig terjedő laza bőrt lehet feszesíteni.

A zsírleszívást néha kombinálva alkalmazzák a legjobb eredmény elérése érdekében. Évente több ezer ember esik át sikeres karemelő műtéten, és elégedett az eredménnyel.

A karfelvarrás során a hónalj és a könyök közötti felesleges bőrt és zsírt eltávolítják. Mivel a felesleges karbőrt eltávolítják és a zsírt levágják, a felkarok megtartják jó kontúrjukat.

Karplasztikai technikák Törökországban

  • Felső kar zsírleszívás: Ezt általában olyan betegeknél végzik, akiknek nincs felesleges bőrük, de van zsír a felkaron. A páciensnek ezért nem lesz karemelési hege.
  • Karemelés minimális bemetszéssel: Ezt az eljárást általában olyan betegeknél végzik, akiknek minimálisnak mondható bőrfeleslegük van, a páciensnek szüksége lesz bemetszésekre, de minimálisra.
  • Kiterjesztett karemelés: Ezt a technikát olyan betegeknél alkalmazzák, akik túlsúlyosak voltak, ezért sok a felesleges bőr. A metszés ezért hosszú lesz, általában a könyöknél kezdődik, a hónaljon keresztül halad a mellkas oldala felé.

Kar műtét Törökországban

Isztambul a plasztikai sebészet végső célpontja. Kétségtelen, hogy a török plasztikai sebészek hatalmas szakértelmüknek köszönhetően természetes eredményeket érnek el a törökországi karplasztika során. A karplasztika után sok páciens azért is szereti felfedezni Isztambult, mert az árak nagyon kedvezőek.

A törökországi karemelések általában 1-3 órát vesznek igénybe, de hosszabb ideig is eltarthatnak, és általános érzéstelenítésben végzik. Átfogó utókezelési szolgáltatásunk a törökországi tartózkodása alatt is rendelkezésre áll, ha a műtét után bármilyen fájdalmat tapasztalna.

A törökországi karplasztika előnyei

Ha Isztambulba érkezik, a legjobb árgarancia előnyeit élvezheti:

  • Kar műtét Isztambul egyik legjobb sebészével
  • 4 éjszakás szállás egy 4 csillagos szállodában
  • Éjszakai tartózkodás Isztambul egyik legjobb kórházában
  • Szállodai reptéri transzfer személygépkocsival
  • Személyes asszisztens
  • Különleges kedvezmény csoportok számára
  • Ingyenes szűrővizsgálat és időszakos utóvizsgálat

Bízzon bennünk a sikeres törökországi kozmetikai műtétekért.

A brachioplasztika műtét utáni utókövetése Isztambulban

A karemelési beavatkozás után a bemetszéseket kötszerrel vonják be. Lehet, hogy dréneket kap a felesleges vér vagy folyadék eltávolítására. Jó ötlet lenne, ha a páciens egy barátot vagy családtagot hozna magával, hogy segítsen. Néhány hétig normális, hogy némi fájdalmat és duzzanatot érez.

Az orvos a műtét után néhány nappal eltávolítja a kötést.

Tegye és ne tegye!

  • A karjának felemelése után3-4 hétig ne emelje a karját vállmagasság fölé.
  • A karemelést követő4-8 hétig ne végezzen karjaival olyan fizikai vagy sporttevékenységeket, amelyek megnyújthatják a bemetszéseket.
  • Szedje az orvosa által előírt gyógyszereket/krémeket
  • A betegek a műtét után azonnal járhatnak.
  • Legalább hat hétig ne kocogjon és ne űzzön kontakt sportokat.
  • Egy hónappal később a betegek elkezdhetnek kerékpározni.
  • A műtétet követő 1-2 hétig a betegeknek két-három párnára emelt karral kell aludniuk.
  • A betegek ne zuhanyozzanak, amíg az orvosuk nem ad zöld utat.

Kérdezze meg a sebészt, hogy a varratokat eltávolítják-e. Egyes öltések felszívódnak, így nincs mit tenni. Ha azonban az orvos olyan öltéseket használt, amelyek nem oldódnak fel, a sebésznek el kell távolítania azokat.

EREDMÉNYEK

Ha a páciens nem hízik vagy fogy drasztikusan, az eredményeknek hosszú évekig kell tartaniuk. Az emberi test folyamatosan öregszik, beleértve a bőrt is. Ez azt jelentheti, hogy a jövőben a karemelésen átesett páciensnek meglazulhat a bőre.

Ha a páciensek a karemelési műtét után sokat híznak, majd ezt a súlyt leadják, a meglazult bőr visszatérhet. Mindkét esetben a kialakuló karlazítás sokkal kisebb lesz, mint a műtét előtt.

Az isztambuli karemeléssel a laza karbőrtől való megszabadulással a páciensek tónusosabbnak tűnő karja lesz. Mindaddig, amíg a páciensek egészséges testsúlyt tartanak és egészségesen táplálkoznak, a karfelvarrás eredménye általában tartós lehet.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️