Mommy Makeover Törökországban

anyuka átalakítása Isztambul 1
Írta Laurence

A Mommy Makeover műtétet azok a nők választják, akik anyává váltak, és akiknek mellnagyobbításra, zsírleszívásra vagy hasplasztikára van szükségük, hogy visszanyerjék korábbi alakjukat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi Mommy Makeoverről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mommy Makeover Törökországban

Atörökországi Mommy Makeover átlagos költsége 4700 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 4000 euró és 6500 euró között változhat. Ez az ár tartalmazza a mellfelvarrást, a hasplasztikát és a zsírleszívást. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 3 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. A végeredmény 7 hónapon belül látható.

Mami átalakítás4500 €
Zsírleszívás2200 €
Mellfelvarrás2000 €
Hasplasztika2800 €

Mi az a “Mommy Makeover” vagy “testkontúrozás”?

A terhesség és a szoptatás alatt a nő teste a súlygyarapodás miatt változásokon megy keresztül. A mellek nőnek és a has megnagyobbodik. Hacsak a test nem gyógyul nagyon jól és a bőr rugalmassága nem nagyon jó, a nőknek nincs szükségük Mommy Makeoverre.

De általában a nőknek azért van rá szükségük, mert a hasuk megereszkedett, vagy mert nem tudnak megszabadulni a derekuk körüli makacs zsírpárnáktól, vagy mert a melleik leeresztettek

Bár az egyszerre több műtétnek való alávetés elkeserítő lehet, ha a páciens jó egészségi állapotban van, ez teljes mértékben előnyös.

Photo de face et de dos d'un Mommy Makeover
Elülső és hátsó fotó a mami átalakításról

Sok nő érdeklődik e szülés utáni szépészeti műtét iránt. Ennek oka, hogy gyermeküket nem kell szoptatniuk, és a nők szeretnék visszakapni régi testüket, vagy legalábbis olyan testet, amely eléggé hasonlít rá. Kevesen tudják, hogy mi is az a Mommy Makeover.

Azok a páciensek, akik Törökországba jönnek egy Mommy Makeover miatt, tudják, hogy jó eredményeket és természetes megjelenést fognak kapni. Ezt a műtétet azok a nők választják, akik anyává váltak, és akiknek mellnagyobbításra, hasplasztikára vagy hasplasztikára van szükségük, hogy visszanyerjék korábbi testalkatukat. A páciens profiljától függően más műtétek is tervezhetők.

Mi is az a mami átalakítás?

A Mommy Makeover az egy időben végzett plasztikai műtétek viszonylag standard kombinációja: mellfelvarrás, hasplasztika és zsírleszívás (általában a has területén).

Ezek általában a leggyakoribb eljárások. A páciens kérésére vagy az orvos javaslatára azonban mellkisebbítés vagy mellnagyobbítás is végezhető.

A császármetszésen átesett nők hegét is átdolgozhatják. Bizonyos esetekben ez az eljárás szinte a teljes test átalakító műtéthez hasonlít.

A Mommy Makeoverben az a jó, hogy az eredmények egyszerre érhetők el, és a több beavatkozás felépülési ideje összevonásra kerül. A nő egy csapásra megkapja a kívánt testképet. Ezt bizonyos értelemben testkontúrozásnak is nevezhetjük, mert a testét átformálják, módosítják vagy megváltoztatják.

Simulation photo avant et après d'un Mommy Makeover
A Mommy Makeover előtte és utána fotószimuláció

Miért a Mommy Makeover a legjobb választás

Amikor Minden műtét után ott van a lábadozási idő, a fájdalom. Míg a törökországi Mommy Makeover eljárással a páciens mindent egyben elvégez, és a gyógyulására koncentrálhat, nem pedig a következő műtétre való fizikai és mentális felkészülésre.

Szülés utáni szépészeti műtétek Isztambulban

A terhesség után a nő teste sokféleképpen érintett: a mellek leereszkedhetnek vagy megereszkedhetnek, a has megereszkedhet vagy makacs zsírpárnák lehetnek, a mellek túl nagyok lettek.

A klinikán ezért nagy valószínűséggel legalább három beavatkozást végeznek el az alábbiakban ismertetett eljárások közül. Természetesen a páciens a konzultáció során elmondhatja, hogy “nem akarom ezt a kozmetikai műtétet”. Az isztambuli plasztikai sebésznek azonban tanácsot kell adnia, hogy mi a legjobb.

Tracé pour un Mommy Makeover
A mami átalakítás terve

Mellfelvarrás és implantátumok

A konzultáció során a pácienstől megkérdezik, hogy milyen méretet szeretne, és ellenőrzik a mell megereszkedését. Az implantátumokat általában a mellzsebek méretének és a páciens testének megfelelően választják ki.

Néhány páciens nem szeretne implantátumokat (nagyon ritkán), és elégedett egy egyszerű arcfelvarrással, így csak arcfelvarrást végeznek. A masztopexiával kapcsolatos további információkért kérjük, tekintse meg a mellfelvarrás műtétről szóló oldalunkat.

Mellkisebbítés

Ez a beavatkozás önmagában elég gyakori. A Mommy Makeover eljárással együtt azonban nem ez a leggyakoribb. Ha azonban a páciensnek kicsi a teste, de a mellei túl nagyok lettek az ízlésének megfelelően, akkor a mellimplantátumok helyett mellkisebbítő beavatkozás is elvégezhető. További információért erről az eljárásról, kérjük, látogasson el a törökországi mellkisebbítő műtétekkel foglalkozó oldalunkra.

Tracé pour un Mommy Makeover
Tervek a mami átalakításra

Hasplasztika

A hasplasztika olyan eljárás, amelynek célja a has lapítása és a felesleges bőr megszabadítása. Ha a zsír vagy a bőr mennyisége nem túl nagy, az orvos dönthet úgy, hogy mini-hasplasztikát végez. Ha azonban a zsír- vagy bőrfelesleg túl nagy, az orvos a hasplasztika mellett dönthet.

A mami átalakítást magyarázó videó

Zsírleszívás

A terhesség után normális, hogy a zsír nem tűnik el, még akkor sem, ha a páciens edzett és diétázott, néha egyszerűen nem tűnik el. A zsírleszívás ezért jó választás. Különböző zsírleszívási technikák léteznek.

  • A has, a csípő és a fenék zsírleszívása
  • Nagyfelbontású lézeres zsírleszívás
Tracé d'un chirurgien pour un Mommy Makeover
A sebész vázlata a Mommy Makeoverhez

A konzultáció során a plasztikai sebész elmondja, hogy milyen technikát fog alkalmazni. Mivel minden technika más és más, az árak is ennek megfelelően változnak. Az eljárással kapcsolatos további információkért tekintse meg a törökországi zsírleszívásról szóló oldalunkat.

Mami megfiatalítás Törökországban

Az utóbbi években a törökországi plasztikai sebészetre nagy kereslet mutatkozik a külföldiek részéről, különösen a mamakorrekcióra, mivel a török plasztikai sebészek már évek óta végzik ezt a beavatkozást, így nagy tapasztalatra tettek szert.

A korábbi páciensek visszajelzései azt bizonyítják, hogy a sebészek gazdag ismereteiknek köszönhetően természetesnek tűnő plasztikai sebészeti eredményeket érnek el a kismamák számára. Így pácienseink biztosak lehetnek abban, hogy a művészet szabályai szerint operáljuk őket.

Az isztambuli plasztikai műtétjük után pácienseink élvezettel járják a várost, mert a vásárlás Isztambulban nagyon kedvező, ahogy a műtét ára is.

Ensemble de silhouettes féminines
Női sziluettkészlet

A törökországi Mommy Makeover műtét általában 3 és 7 óra között tart, és általános érzéstelenítésben történik. Utókezelő szolgáltatásunk a törökországi tartózkodása alatt a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető, ha a műtét után bármilyen fájdalmat vagy kellemetlenséget tapasztalna.

A törökországi mami plasztikai műtét előnyei

A LegjobbKlinika.com all-inclusive mommy makeover csomagokat kínál. Csak a legjobb szakklinikákkal dolgozunk együtt.

A kezelési csomag, amelyet pácienseink az isztambuli kezelés során kapnak, mindent tartalmaz, amire csak szükségük lehet, valamint a legjobb ár-érték arányt nyújtja:

Tracés du chirurgien avant opération
A sebész által készített műtét előtti felvételek
  • Mommy Makeover Isztambul egyik legjobb sebészével
  • 6 éjszakás tartózkodás egy 4 csillagos szállodában
  • Általában 2 éjszaka a kórházban
  • Transzfer a repülőtérről a szállodába saját autóval
  • Személyes házigazda
  • Ingyenes ellenőrzés és rendszeres nyomon követés

Mommy Makeover eredmények

A Mommy Makeover eljárásnak végre vége. De ezzel még nincs vége. Az eredmények nem maradandóak, hacsak a páciens nem tart be bizonyos szabályokat.

A beavatkozás után a pácienseknek tápláló és aktív életmódnak kell szentelniük magukat. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy a mommy makeover eredményei nagyon sokáig megmaradjanak. A páciensek által választott étrend és a testmozgás mennyisége közvetlen hatással van az eredmények állandóságára.

Tracès du chirurgien avant une mommy makeover
A sebész utasításai a mami plasztikai átalakítás előtt

A megfelelő étrend általában fehérjéket, friss zöldségeket és teljes kiőrlésű gabonaféléket tartalmaz. Természetesen mindenki más és más, és egyes páciensek előnyösnek látják, ha szakképzett táplálkozási szakemberrel dolgoznak együtt. Ugyanez vonatkozik arra is, hogy hajlandóak személyi edzőkkel dolgozni, hogy megtalálják a testüknek és életmódjuknak egyaránt megfelelő fitneszprogramot.

Más szóval, a Mommy Makeover végeredménye jelentős lehet és hosszú ideig tarthat, de minden a pácienstől függ. Ahhoz, hogy megelőzze az új zsírréteg kialakulását és megtartsa új alakját, a páciensnek is erőfeszítéseket kell tennie. A munka mennyisége kizárólag a páciens igényeitől és fizikai adottságaitól függ.

Tracés du chirurgien avant une chirurgie post-accouchement
A sebész felvételei a szülést követő műtét előtt

Műtét utáni utókövetés :

  • 1. hét: A legnehezebb felépülési időszak a Mommy Makeover beavatkozás után. A páciens teste traumás állapotban lesz, ezért a páciensek nem tudnak mást tenni, mint aludni, enni, WC-re menni, vagy csak annyit mozogni, hogy a vérkeringésük meginduljon.
  • 2. hét: A páciens elkezdi észrevenni a különbséget a közérzetében. Ez fájdalmas és érzékeny lehet a műtéten átesett területeken
  • 3. hét: Ez a hét a legnehezebb. A gyógyulás nem olyan gyors, mint korábban, de a beteg még mindig fáradtnak fogja érezni magát.
    A páciensnek a lehető legtöbb időt kell hagynia a megfelelő gyógyulásra. Ezért jó lenne, ha lenne mellette valaki, aki segít neki (barát vagy családtag).
  • 4. hét: A duzzanat csökkent, és a betegnek energikusabbnak kell éreznie magát.
  • 5. és 6. hét: A betegnek nagy változásokat kell éreznie. A beteg folytathatja a szokásos gyakorlatokat, de mérsékelt intenzitással. A duzzanatnak csökkennie kell, és a bemetszéseknek záródniuk kell.
Simulation avant après
Szimuláció előtt és után

A duzzanat teljes eltűnése akár egy évig is eltarthat. Ha a páciensnek volt már hasplasztikája, ez normális.

Mami plasztikai műtét Törökországban

Az évek során a plasztikai sebészet egyre népszerűbbé vált. Mivel azonban “divattá” vált, az emberek azért kezdték el elvégeztetni, hogy fizikailag és mentálisan jobban érezzék magukat. Az árak azonban nem csökkentek.

Ezért a páciensek elkezdtek a saját országukon kívül más országok után is nézni. Törökország például nagyon népszerű országgá vált a plasztikai sebészet terén, mert az árak megfizethetőek, és mert a török plasztikai sebészek nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Amikor a páciensek összehasonlítják a Mommy Makeover költségeit a saját országukban alkalmazott árakkal, azt veszik észre, hogy Isztambulban az árak nagyon alacsonyak, az orvosok minősége pedig nagyon magas. Így a Törökországba érkező páciensek számára ez egy win-win helyzet.

Photo avant et après d'une Mommy Makeover en Turquie
Előtte és utána fotó egy törökországi Mommy Makeoverről

Törökország az egyik legnépszerűbb ország a Mommy Makeover műtétek tekintetében, köszönhetően a tapasztalt sebészeknek, az évente elvégzett műtétek nagy számának, a pozitív eredményeknek, az elfogadható áraknak és az orvosi turizmust támogató kormányzati ösztönzőknek.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A Mommy Makeover során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • A bemetszések rossz gyógyulása ;
  • A mellbimbó érzékelésének elvesztése;
  • Az implantátumok szivárgása vagy elmozdulása;
  • Kapszuláris összehúzódások;
  • A mellszövet károsodása;
  • Szoptatásra való képtelenség.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Vegye figyelembe, hogy az iszlám vallásban a Mommy Makeover nem haram. Elfogadott, ha a testet érintő hiba eltávolítására irányul.

A fogyatékkal élők számára a kellemes tartózkodás érdekében speciális létesítmények kerültek kialakításra. Klinikánk a kerekesszékkel közlekedők számára is megközelíthető.

Tanácsadás a műtét előtt és után Isztambulban

A műtétet ELMARAD, ha fennáll a lehetősége, hogy a páciens terhes vagy egészségügyi problémái vannak (az altatóorvos ellenőrzi, mielőtt a pácienst a műtőbe viszi).

Két héttel a műtét előtt:

  • Ne fogyasszon alkoholt és ne dohányozzon. A nikotin befolyásolja a vérkeringést, ami befolyásolhatja a műtét eredményét, és növelheti az altatásból eredő komplikációk kockázatát.
  • Hagyja abba az ibuprofent (Advil, Motrin), aszpirint, gyulladáscsökkentőket vagy E-vitamint tartalmazó készítmények szedését.
Photo avant et après d'une Mommy Makeover de dos en Turquie
Előtte és utána fotó egy törökországi hátsó Mommy Makeoverről

Egy nappal a műtét előtt:

  • ÉJFÉL UTÁN NE EGYEN VAGY IGYON SEMMIT.

A műtét napján:

  • Zuhanyozzon le, mielőtt a kórházba megy.
  • Ne viseljen sminket. A hajukon nem lehet semmilyen termék, a körömlakkot és a műszempillákat pedig el kell távolítani.
  • Vigyenek magukkal egy táskányi laza ruhát és kényelmes cipőt.
  • Ne viseljen ékszert és ne vigyen magával értéktárgyakat.

Műtét utáni utasítások:

Silhouhette féminine avec tracés du chirurgien
Női sziluett a sebész által készített nyomvonalakkal
  • A beteg által érzett fájdalom intenzitásától függően az orvos utasítja az ápolókat, hogy a lehető legtöbb fájdalomcsillapítót adják be. A sebész ezután felírja a szükséges gyógyszereket.
  • a betegek 5-10 nappal később visszatérhetnek a munkába.
  • 1-3 hét az az időtartam, amíg a betegeknél véraláfutások lesznek.
  • 2-8 hétig tart a betegek duzzanata.
  • 1-3 hétig a zsírleszívott területek érzékenyek, érzékenyek és akár zsibbadtak is lehetnek.
  • A mellműtéten átesett betegek 2-3 hétig számíthatnak arra, hogy a melleik érzékenyek lesznek.
  • Az orvos által használt öltések típusától függően, ha azok nem feloldhatók, a műtét után 6-8 nappal a sebész eltávolíthatja őket
  • Egy héttel a műtét után a páciensek már könnyedén járhatnak és tárgyakat emelhetnek.
  • A betegeknek 6 héten át nyugodtan kell pihenniük.

Az isztambuli Mommy Makeover műtéten áteső páciensek 2 éjszakát töltenek a kórházban, és a műtétet általános érzéstelenítésben végzik. Nagyon fontos, hogy a páciensek kövessék a plasztikai sebész utasításait, hogy a gyógyulási folyamat zökkenőmentesen haladjon.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy Mommy Makeover Törökországban?

A Mommy Makeover a terhesség alatt szerzett testhibákat korrigálja. Ez egy egyszer az életben elvégzendő szépészeti műtét, mert az eredmények maradandóak. Mindaddig, amíg Ön egészséges életmódot folytat, és nem esik újra teherbe.

A Mommy Makeover több, egyszerre végzett műtét kombinációja. A beavatkozás nem fájdalmas, mivel általános érzéstelenítésben történik. Ébredéskor azonban a műtött területeken elviselhető kellemetlen érzés lehet.

Törökország egyre inkább megkülönbözteti magát más úti céloktól, különösen a szépészeti műtétek magas sikerességi arányának köszönhetően. Például a Mommy Makeover 95%-ban sikeres Törökországban! Itt modern klinikákat hoztak létre, Európa legjobb sebészeinek közreműködésével.

A szülés utáni műtétek eredményei tartósak és tartósak. Ahhoz azonban, hogy értékelni tudja új alakját, a műtét után hat hónapot kell várnia. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy a retusált területek begyógyuljanak, és ne legyenek ödémák és véraláfutások.

A Mommy Makeoverre való jogosultság egyik feltétele, hogy Ön nem szándékozik újra teherbe esni. Egy újabb terhesség nem ellenjavallt. Ez azonban megváltoztatja a Mommy Makeover eredményét. Ezért szükség lesz egy újabb, a szülést követő műtétre.

Mivel a Mommy Makeover műtét több esztétikai beavatkozást egyesít magában, fontos, hogy mindegyiket ugyanazon a napon végezzék el. Mivel mindegyiket ugyanazon a napon végzik el, csak egy éjszakát kell a kórházban tölteni. Törökországban a teljes kórházi tartózkodás 7 nap.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️