Dunyagoz Antalya

Dunyagoz Antalya Antalya klinika 1

Dunyagoz Antalya a kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2010-ben alapított, JCI akkreditált, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a törökországi Antalyában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dunyagoz Antalya, Antalya, Törökország

A Dunyagoz Antalya összesen 25 különböző helyszínen nyújt egészségügyi szolgáltatásokat országos és nemzetközi szinten, napi 8000 járóbeteg- és 1000 sebészeti műtéti kapacitással.

A csoport a szemmel és a szemkörnyéki egészséggel kapcsolatos mindenféle problémára megoldást nyújt, több száz különböző kezelési módszerrel, amelyeket a legmodernebb technológiák alkalmazásával nyújtanak minden szemmel kapcsolatos ágazatban.

A kórházcsoport rövid idő alatt a világ kevés kivételes központjainak egyikévé nőtte ki magát, köszönhetően átfogó és folyamatosan korszerűsített technológiájának.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Szemöldökfelvarrás
Szemhéjplasztika
Arcszájfeltöltés
Masztopexia
Lézeres zsírleszívás
Gyomorhüvely
Gyomorszalag
Gyomor botox
Gyomor bypass
Másodlagos orrplasztika

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wi-Fi
Egészségbiztosítás
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Idegenvezető
Utazási egészségbiztosítás
Internetes konzultáció
Autóparkoló
Gyógyszertár
Szobatelefon
Saját szobák
Vallási létesítmények
Étterem
Szobai széf
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Antalya – Ország: Törökország2010-ben alapították
Akkreditáció: JCI akkreditáció, ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: angol, német, orosz, török, orosz


A Dunyagoz Antalya áttekintése

Enise Burhan
Enise Burhan
11:18 12 Oct 23
Dr. Nagyon örültem Özlem Özcan asszonynak, köszönöm Funda és Zeynep asszony érdeklődését, tiszta és gondos 🫶🏻
Ayse Öztürk
Ayse Öztürk
11:53 26 Dec 23
A dünyagözi kórház nagyon szép hely, nem olyan, mint egy kórház hanem mint egy magánszálloda koncepció.Mindenhol zseniális, a személyzet nagyon barátságos, a nővér aki mért, nagyon udvarias volt velem és keményen dolgozott, Gamze hölgy, aki elkísért minket szintén nagyon segítőkész ember, minden pillanatban támogatta a nővért.Köszönetet szeretnék mondani Gamze asszonynak és Alper Özel orvosunknak.
Aykut Akagunduz
Aykut Akagunduz
07:02 14 Oct 23
Mielőtt a kórházba kerültem, határozottan elleneztem a szemműtétet. Orvosunk "BİRGİ" olyan világosan és magabiztosan magyarázta el a helyzetet, hogy önbizalmat adott és megnyugtatott. Jó műtétünk volt, most minden tökéletes állapotban van. Ezúton is szeretném megköszönni asszisztensének, "Ebrunak" a sok segítséget és a kedves és barátságos fogadtatást 🙏Nagyon szépen köszönöm érdeklődését.A diagnózis és a kezelési folyamat során bemutatott megközelítés óriási volt. Édesanyám gerincvelőbénult, és fizikai állapota miatt nehézségei voltak bizonyos vizsgálatok során, de egyetlen ember sem mondta egyik szakaszban sem, hogy "jaj".Mindenki nagyon segítőkész volt.Ezúton is szeretném megköszönni Doktor úrnak azt a motiváló beszédet, amelyet az aneszteziológusunkkal folytatott megbeszélésen mondott édesanyám állapotával kapcsolatban. 🙏Köszönet minden kórházi dolgozónak és a kórház vezetőségének, hogy sikerült egy ilyen jószívű és profi csapatot létrehozni...
Erbay AKIN
Erbay AKIN
12:55 07 Sep 23
Ez egy nagyon jó kórház. Nagyon szép, tiszta épülete és barátságos személyzete van. Külön szeretném megköszönni Seda asszonynak. Ő vigyázott ránk attól a pillanattól kezdve, hogy beléptünk a kórházba, egészen a sebészetig, egészen a kibocsátásunkig. Valamint a műtétünket végző főorvos, dr. Hakan Sivrikaya nagyon sikeres volt, kedves és gondoskodó. Hihetetlen volt, hogy 3 nyelvet tudott. Nagyon meglepődtünk. Mindenről tájékoztatott minket, fordító nélkül. Minden tökéletes volt. Még egyszer köszönöm.
Maria Grigoreva
Maria Grigoreva
08:43 15 Jun 23
Szemész szakrendelésen volt. Mehmet ellenőrizte a látását, és eltávolította az orrszárat a szeméből. Minden rendben ment 👌Ulyana menedzser oroszra fordította, ami nagyon kényelmes.
Seda Ocal
Seda Ocal
10:34 15 Jul 23
Volt egy érintés nélküli lézeres műtétem. A kórházban mindenki nagyon gondoskodó és udvarias volt. Asszisztensét Eda asszony nagyon érdekelte a fogadtatás, ezúton is köszönöm neki. Az orvosom, Alper Özel mindent részletesen elmagyarázott, és a műtétem nagyon jól sikerült. Ezúton is szeretném megköszönni orvosom érdeklődését és kedvességét. Mindenkinek ajánlom, gondolkodás nélkül mehet.
A M1N2S3
A M1N2S3
20:49 24 Mar 23
iLasik szemműtétem voltez a kórház, nagyon elégedett vagyok a kiszolgálással, személyzettel, szállással, vizsgálattal, minden kiváló volt 👍🏼👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cansu Arıca
Cansu Arıca
11:20 28 Feb 24
Tegnap Smile lézeres szemműtéten végeztem Dr. Hakan Sivrikaya. Az eljárás nagyon rövid ideig tartott, és már az első naptól kezdve tisztán látom. A műtét után nem volt fájdalom, csípés, nagyon aprólékosan kezeltem a cseppeket. Én is orvos vagyok, és bár évek óta szerettem volna lézeres műtétet, tétováztam. A szemem kiszáradt a kontaktlencse hosszú távú használata miatt, és a komfortérzetem jelentősen csökkent. Nagyon meg vagyok elégedve az orvosommal.Örülök,hogy megvolt ez a műtét és ezt választottam.Különösen ajánlom azoknak akiknek tétováznak.
Коля Питерский
Коля Питерский
14:38 29 Feb 24
Menő klinika. A műtétet Dr. Hakan Sivrikaya végezte, minden remekül ment! És az asszisztens lányok, különösen Sureya, csak a bomba. Azt tanácsolom minden oroszul beszélőnek, hogy keresse meg Sureyát és regisztráljon rajta keresztül. Mindent érthetően elmagyarázott és úgy döntöttem, hogy megoperálom 👍
TUNAHAN TOPAL
TUNAHAN TOPAL
10:24 25 Jan 24
A kórház nagyon tiszta, tágas és minden jól megtervezett. Szeretnék köszönetet mondani Cevat Süslü kórházigazgató úrnak, majd Seda Erdinç asszonynak, azt a hihetetlenül figyelmes figyelmet, amelyet a folyamat során tanúsított felénk. A kórházból való elbocsátásomig elvégzett lézeres műtét mellett szeretnék köszönetet mondani nagyon tapasztalt orvosunknak, Hakan Sivrikaya úrnak, aki ezt a beavatkozást elvégezte.
Egemen Z.
Egemen Z.
09:06 23 Jan 24
Lézeres kezelésre jöttem a Dünyagözi Kórházba, ahol nagyon jól fogadtak, a kezelés alatt végig gondoskodtak rólam, és mindig mosolyogtam.Köszönjük a Dünyagöz családnak.
Hakan Dalgıç
Hakan Dalgıç
09:02 23 Aug 23
Sziasztok, feleségem látásromlása miatt voltunk előtte két orvosnál, nagyon sok vizsgálatot kértek 0 orvosaink nem vizsgálták ki teljesen az eredményt, nem adtak részletes magyarázatot, majd a Dünya Göz kórházba mentünk a barátom ajánlása. Cevat Bey menedzser és Seda igazgatóhelyettes asszony kezdettől a végéig érdeklődött és érdeklődött, köszönöm. A legfontosabb, végtelen köszönet orvosunknak, Demetnek. Nagyon köszönjük orvosunknak, Demet asszonynak és a többieknek. mosolygó személyzet.
ayşe bağ
ayşe bağ
13:26 29 Aug 23
Bementünk a kórházba, és a barátságos személyzet fogadott minket attól a pillanattól kezdve, hogy beléptünk az ajtón. Elmentünk a feleségemhez lézeres műtétre, és szerencsére a szeme egészséges volt. A lézerművelet késett. 1 nap alatt javult a szeme, összesen 15 percig tartott a műtét. A kórház minden része kifogástalan volt. Seda asszony és dr. Mr. Mehmet Birgi nagyon segítőkész volt, köszönöm. Határozottan ajánlom mindenkinek, aki megy.
İHSAN SÖNMEZ
İHSAN SÖNMEZ
07:00 25 Dec 23
Mehmet Tahir doktor nagyon kedves és gondoskodó orvos.Isten áldja!De szerintem a képen látható inas nagyon durva és udvariatlan!A kórházba kerülő autó márkájának megfelelően viselkedik és kezeli!Mindenki aki jön A kórházad fizet, a jövedelmi szinttől függetlenül, gondolom, de az így dolgozó alkalmazottak egyáltalán nem illik a világszemkórházhoz.
Ersin Kaya
Ersin Kaya
12:21 11 Jan 24
Azt mondják, telefonon elfogadják a magán egészségbiztosítást, de amikor idejönnek, azt mondják, hogy nem fogadják el. Pár nappal korábban időpontot egyeztettünk a feleségem szemkezelésére. Az időpont 14:15-re történt. 13:50-re akartunk jönni és időben megkapni a kezelést. Az 1524 TL vizsgadíj azonnali befizetése után elkezdtünk várni. 14:45-kor kerültünk be, hogy orvoshoz menjünk. Most 15:30 van, de továbbra is várakozunk valami hülyeség, úgynevezett drop queue miatt. Ha azt szeretné, hogy megszégyenüljön a pénzével, akkor feltétlenül jöjjön ide.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️