A mellimplantátumok visszavonása Törökországban

eltávolítási ár mellimplantátumok Törökország 1
Írta Laura

Minden, amit a törökországi mellimplantátum eltávolításról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres szilikon implantátum eltávolításhoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi mellimplantátum eltávolításról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett török sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Mennyibe kerül a mellimplantátum eltávolítása Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a mellimplantátum eltávolításának átlagos ára 3000 euró, a minimális ár 1800 euró, a maximális ár pedig 4000 euró.

EljárásokÁr Törökország
Mellimplantátumok eltávolítása3000 €

Mi a mellimplantátum eltávolítása?

Amellnagyobbítás revíziójaként, fordított mellimplantátum-műtétként vagy emlőeltávolításként ismert mellimplantátum eltávolítás Törökországban a szilikon mellimplantátumok eltávolítására irányuló műtéti eljárás.

A folyamat pácienstől függően változik, de a műtét általában egy-két napos kórházi tartózkodást igényel. Törökországban a pácienseket arra kérik, hogy a plasztikai műtét után kompressziós ruhát viseljenek, hogy csökkentsék a duzzanatot és támogassák a melleket a gyógyulás során. A mellimplantátumok eltávolítása bizonyos kockázatokkal is jár.

Egyre több nő dönt úgy, hogy nem cseréli ki a mellimplantátumokat, vagy kisebb implantátumokkal (és/vagy zsírral) cseréli ki azokat, és ez a szám várhatóan növekedni fog. Ennek a döntésnek számos tényezője van, többek között az életkor, az egészségi állapot és az életmód.

Mivel az implantátumok élettartama 10-15 év, a legtöbb nőnek el kell távolíttatnia az implantátumokat, mielőtt azokat lecserélnék. Egyre több nő dönt azonban úgy, hogy nem új implantátumot ültet be, hanem más beavatkozást választ. Íme a három fő ok, amiért.

A mellimplantátumok eltávolításának okai

Orvosi problémák

Reakció az implantátumra vagy a műtétre. Néhány nőnek egészségügyi okokból nagyon hamar el kell távolíttatnia az implantátumokat a beültetés után. Az implantátumok elfertőződhetnek vagy más problémákat okozhatnak.

  • Kalciumlerakódások. Ha a mellben kalciumlerakódások keletkeznek, az implantátumokat gyakran el kell távolítani.
  • Mellrák. Az emlőrákkal diagnosztizált betegeknél néha szükséges az implantátumok eltávolítása a daganat eltávolítása érdekében.
  • Repedés. Előfordul, hogy az implantátumok megrepednek vagy szivárognak, ami szükségessé teszi eltávolításukat.

Egyesek azért is kérhetik a törökországi mellimplantátumok felülvizsgálatát vagy eltávolítását, mert nem jó orvosra bízták a műtétet, és elkerülhető szövődményekkel szembesültek. Ezért mindig azt javasoljuk pácienseinknek, hogy válasszanak olyan török plasztikai sebészt, aki a kívánt beavatkozáshoz ért, és a konzultáció során tegyenek fel kérdéseket.

Életmódbeli problémák

Néha a nagyobb mellek váratlanul zavarhatják a mindennapi életet, például azzal, hogy kellemetlenséget okoznak sportolás közben. Ebbe a kategóriába tartoznak azok is, akik már megkapták az implantátumokat, és rájöttek, hogy nagyobb vagy kisebb mellet szerettek volna, mint amilyenek voltak, és most ki kell cserélni őket.

További lehetőségek

Eredetileg a sóoldatos vagy szilikon implantátumok jelentették az egyetlen lehetőséget azok számára, akik nagyobb melleket szerettek volna. Ma a saját zsír felhasználásával végzett mellfelvarrás és mellnagyobbítás csodálatos eredményeket hozhat. Egyes páciensek az implantátumok eltávolítását szeretnék, hogy ezen eljárások valamelyikét választhassák.

Mire számíthat Törökországban?

Az implantátumok elhagyásáról szóló döntést nem lehet meghozni a kapcsolódó kockázatok és elvárások megértése nélkül. Az implantátumok behelyezésekor hegszövet, úgynevezett kapszula képződik. Ha az implantátumokat nem cserélik ki, a kapszula is eltávolítható. A sóoldatos implantátumok eltávolítás előtt leereszthetők. A török sebészek gyakran ugyanazt a metszési helyet használják az implantátumok eltávolításához, mint ahol azokat behelyezték, ami minimalizálja a hegesedést. Az eljárás általában körülbelül egy órát vesz igénybe, és úgy kell kezelni, mint bármely más sebészeti beavatkozást.

A mellimplantátum eltávolítási műtéttel kapcsolatos kockázatok

A mellnagyobbítás revíziós műtéttel kapcsolatos kockázatok hasonlóak, mint magának a mellimplantátum-műtétnek a kockázatai, és a következők lehetnek:

  • Fertőzés
  • Hegesedés
  • A mellbimbók érzésének elvesztése
  • Altatási komplikációk
  • A műtéti terület beágyazódása
  • Laza bőr
  • Érzelmi és pszichológiai problémák

Az Ön korától és egészségi állapotától függően előfordulhat, hogy az implantátumok által feszített bőr nem húzódik meg teljesen, ami a bőr megereszkedését vagy meglazulását eredményezi. Ez a probléma mellfelvarrással orvosolható; néha a sebész az implantátumok eltávolításával egyidejűleg mellfelvarrást is végez, hogy ezt a problémát azonnal megoldja. Ha kétségei vannak, beszéljen sebészével.

A zseb, ahová az implantátumot helyezték, idővel bezáródik, de fontos, hogy pontosan kövesse a műtét utáni utasításokat, hogy elkerülje a fertőzést vagy a zseb folyadékkal való feltöltődésének kockázatát. Kompressziós ruha viselése ajánlott.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️