Mellkisebbítés Törökországban

ár mellkisebbítés 1
Írta Laurence

Fókuszálj a mellkisebbítésre Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres mellkisebbítéshez Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi mellkisebbítésről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a mellkisebbítés Törökországban?

A mellkisebbítés átlagos költsége Törökországban 2100 euró. Az All-Inclusive csomag tartalmazza az orvosi költségeket, a szállást, a repülőtéri transzfert és a barátságos személyzetet. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 4 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. A végeredmény 4 hónapon belül látható.

Mellkisebbítés2100 €
Mellkisebbítő implantátumok2800 €
Mellfelvarrás2000 €
Lipofilling mellkisebbítés2200 €

Míg egyes nők úgy érzik, hogy a természet által kevésbé szerencsésnek bizonyultak, mások nagyvonalú mellektől szenvednek. Hormonális okokból, súlygyarapodás vagy terhesség után egyes nőknek túlságosan nagy a melle.

A gyakran zavaró vizuális és esztétikai szempontokon kívül a nagy mellek olyan problémákat is okozhatnak, mint a hátfájás és a tartásproblémák. Ezért ezek a nők a mellkisebbítést választják.

Poitrine d'une femme
Egy nő mellei

A mellkisebbítés egy plasztikai és esztétikai sebészeti műtét, amelynek során afelesleges zsírt eltávolítják az emlőmirigyből. Ennek a műtéti eljárásnak a sikerességi aránya körülbelül 96% Isztambulban, Törökországban.

Az ország a legjobb klinikákkal büszkélkedhet a kiváló minőségű plasztikai sebészethez, tapasztalt orvosokkal. Mindezt 50%-kal alacsonyabb áron, mint Európában.

Fotók előtte és utána

reduction mammaire avant après en Turquie

Mi az a mellkisebbítés és miért érdemes elvégeztetni?

A mammoplasztika néven is ismert mellkisebbítés egy olyan kozmetikai sebészeti eljárás Törökországban, amely a mellek méretének vagy térfogatának csökkentését jelenti. A nőkön végzett műtét célja az esztétikus kontúrok javítása. Emellett korrigálja a mellek helyzetét és alakját.

Gyakorlatilag a mellkisebbítés a felesleges zsír, bőr és mellszövet eltávolítását jelenti. A helyreállító és esztétikai műtéteket esztétikai okokból lehet elvégezni.

Amikor a mellek visszanyerik alakjukat és feszességüket, a test visszanyeri harmonikus sziluettjét és jó testtartását. Mi több, helyreáll az önbizalom és felszabadulnak a komplexusok.

Tracé pour une réduction mammaire
A mellkisebbítés nyomon követése

A mellkisebbítést orvosi okokból is elvégzik. A nehéz mellek hátfájást okoznak. Csökkentésük nemcsak ezeket a problémákat enyhíti, hanem segít helyreállítani a testtartás egyensúlyát is.

Kiknél végezhető mellkisebbítés?

A mellkisebbítő műtétet 18 éves vagy annál idősebb nőknek tartják fenn. A páciensnek be kell fejeznie a testfejlődését ahhoz, hogy az eredmény kielégítő legyen, és hogy elkerülhető legyen az utómunka. Az isztambuli mellkisebbítésre ideális jelöltek azok, akiknek

  • Nagy mellek, amelyek nem felelnek meg morfológiájuknak, és aránytalan alakot eredményeznek.
  • Túlsúlyos mellek, amelyek hátfájást, például dorsalgiát okoznak, vagy megváltoztatják a testtartást és görbítik a hátat. Ezek a mellek hajlamosak előrehúzni a testet.
  • Megereszkedett mellek, amelyeket a mell ptosis jellemez.
  • A mell hipertrófiája által okozott nagy mellek.
  • Különböző kosárméretű mellek.
Asymétrie des seins
Mell aszimmetria

Jóval azelőtt, hogy a mellplasztikai műtétet fontolóra vennénk, fontos, hogy figyelembe vegyük azokat a paramétereket, amelyek meghatározzák ennek lehetőségét. A testméretet, a bordakosár és a mellek méretét, valamint a morfológiát mind figyelembe kell venni.

Hogyan működik a mellkisebbítés Törökországban?

A mellrekonstrukció Törökországban három fázisban zajlik.

Első konzultáció

A külföldön élő páciensek esetében a kezdeti konzultáció távolról, videokonferencián keresztül történik. Ez az alkalom arra szolgál, hogy megismerkedjen a sebésszel, elmagyarázza a mellkisebbítés okait és céljait, és részletesen megbeszélje, hogy mit vár ettől a helyreállító műtéttől.

Ez az első találkozó határozza meg azt is, hogy milyen típusú műtétet végeznek. Az orvos kérheti, hogy további vizsgálatokon vagy teszteken, például mammográfián vegyen részt, amíg Törökországba várakozik. Meg kell jegyezni, hogy minden HIV-fertőzött személyt elfogadnak.

Poitrine trop imposante
Túl nagy mellkas

A második helyszíni konzultáció

A második fázis a helyszíni konzultáció a törökországi kozmetikai sebészeti központban. Ez az Ön találkozója azaltatóorvossal és a sebésszel, hogy megbeszéljék a műtét részleteit. A sebész szükség esetén további orvosi vizsgálatot is fontolóra vehet.

A műtét napja

A mellplasztika egy körülbelül két-három órás műtét. Ez az eltávolítandó mirigyszövet és bőr mennyiségétől függ. A műtétet éhgyomorra, általános érzéstelenítésben végzik, és egy éjszakát kell a kórházban tölteni.

Először a sebész bemetszést végez, hogy eltávolítsa a felesleges szövetet, zsírt vagy bőrt.

Découpe de l'aréole
Az areola levágása

Ehhez a sebész a következőmetszési technikák egyikét alkalmazza:

  • Körkörös bemetszés a mellbimbó körül, úgy, hogy ne érintse a mellbimbót.
  • Függőleges bemetszés az areola alsó széle mentén a mell alsó redőjéig.
  • Horgony alakú bemetszés vagy fordított T, amely követi a mell ráncának természetes ívét.

A bemetszést követően a sebész eltávolítja a felesleges mirigyszövetet, bőrt és zsírt. Ezután a mellbimbót megfelelőbb szintre helyezi vissza. Ezután dréneket helyez be, mielőtt a bemetszést öltésekkel lezárja.

Lehet, hogy dréncsövet is használnak, de ez páciensenként eltérő. Ezt 2 napig a mellben helyezik el, hogy megakadályozzák a vér vagy folyadék felhalmozódását a mellben.

Photo avant et après une réduction de seins
Fotó a mellkisebbítés előtt és után

A varratokat a mell mély szöveteiben végzik, hogy feltűnésmentes heget adjanak. Ezek idővel elhalványulnak. Ezt követően a páciensnek a lábadozás alatt speciális melltartót kell viselnie.

Lásd még: A gynaecomastia költsége Törökországban

Akozmetikai műtét után a páciens 24 órán keresztül fájdalmat érezhet. A sebész fájdalomcsillapítót fog felírni, amíg a fájdalom elmúlik.

Mellfelvarrás és mellfelvarrás

A mellkisebbítő műtét mellfelvarrással is kombinálható. Ez a műtét amellek megereszkedésének korrigálásából áll. A mellfelvarrás azért is szóba jöhet, hogy a mellkisebbítés után a mellek ne lógjanak meg.

Une femme qui cache son sein
Az a nő, aki elrejti a mellét

Csak a sebész tudja eldönteni, hogy szüksége van-e mellfelvarrásra vagy sem. A mellfelvarrás vagy mellfelvarrás a mellek megemelését jelenti, hogy feszesebbé és támasztóbbá tegye azokat. A mellbimbók és az areolák megerősödnek.

Lásd még: Mami átalakítás Törökországban

Gyógyulási időszak

A műtét utáni felépülési idő körülbelül 2 hét. A gyógyulási időszak alatt orvosi melltartót kell viselni. Minden sportot és megerőltető fizikai tevékenységet abba kell hagyni ebben az időszakban. Néhány hónapig kerülnie kell a melleit a napfénynek való kitettséget is.

Femme qui mesure sa poitrine
A nők melleik mérése

A mellkisebbítés első eredményei a műtét után azonnal láthatóak. Érezhető különbséget fog észrevenni a keblek méretében. Ezután néhány nap múlva már kissé nagyobb méretű melleket lehet látni.

A műtétet követő első néhány hétben ödéma jelentkezhet. Körülbelül két hónapba telik, mire az ödéma teljesen megszűnik. A végleges eredmény 6 hónap után lesz látható.

A súlygyarapodás következtében zsír rakódhat a csökkentett mellekre. Hasonlóképpen, a fogyás a mellek karcsúsodásához vezethet.

A mellkisebbítést magyarázó videó

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A mellkisebbítésnek lehetnek ritka kockázatai:

  • Az areola elhalása;
  • Vérömlenyek megjelenése ;
  • Tüdőembólia;
  • Heges hipertrófia;
  • Nehézségek vagy képtelenség a szoptatásban;
  • A mell aszimmetriája.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Vegye figyelembe, hogy az iszlám vallásban a mellkisebbítés nem haram. Elfogadott, ha a testet érintő hiba eltávolítására szolgál.

Alex Dunphy de Modern Family a subi une réduction mammaire
Alex Dunphy a Modern családból mellkisebbítésen esett át

A fogyatékkal élők igényeihez igazodó, személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk.


Ha nehezére esik a választás, mi segítünk, hogy a műtét sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a mellkisebbítés Törökországban?

A mell a műtét után körülbelül három hónappal éri el végleges formáját. A mellkisebbítés végleges, de ettől függetlenül lehetnek eltérések. Például, ha a páciens jelentős súlycsökkenést vagy súlygyarapodást tapasztal.

A mellkisebbítés utáni fájdalom nagyon gyakran mérsékelt. A fájdalomcsillapítókat és fájdalomcsillapítókat rendszeresen felírják, hogy a páciens a lehető legnagyobb mértékben enyhüljön. És ez igaz a teljes műtét utáni időszakra.

A törökországi mellkisebbítés általában biztonságos műtéti eljárás, a sikerességi arány meghaladja a 90%-ot. Az ország a világ minden tájáról vonzza a pácienseket, köszönhetően a modern infrastruktúrának, a legmodernebb berendezéseknek és a magasan képzett sebészeknek.

A hegek nagyon finomak, és a mellkisebbítő műtét után néhány hónappal szinte láthatatlanná válnak. A műtétet követő első néhány hónapban fokozatosan halványodnak. A bőrápoló krémek rendszeres alkalmazása azonban segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot.

Igen, teljesen lehetséges a mellkisebbítést mellfelvarrással kombinálni, és a legjobb esztétikai eredmény érdekében gyakran ezt javasolják. A kettő kombinálásával a plasztikai sebész csökkentheti a mellek méretét, miközben javítja azok alakját és elhelyezkedését.

A törökországi mellkisebbítés időtartama több tényezőtől függ. Általánosságban elmondható, hogy a páciensek egy hetet tölthetnek Törökországban a sebésszel való műtét előtti beszélgetés, a műtét, a kórházban töltött éjszakai tartózkodás és a műtét utáni helyszíni utókezelés idejére.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️