Mellfelvarrás Törökországban

masztopexia ára Törökország 1
Írta Laurence

Minden, amit a törökországi mellfelvarrásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tippjeink a sikeres másodlagos orrplasztikához.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi masztopexia, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mellfelvarrás árak Törökországban

Törökországban, Isztambulban a masztopexia átlagos költsége 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 eurótól 2800 euróig terjedhet. A műtétet általános érzéstelenítésben végzik, és 4 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, 1 kórházi éjszakával. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a tartómelltartót. A végeredmény 7 hónapon belül látható.

Mellfelvarrás2000 €
Mellfelvarrás implantátumok2800 €
Lipofilláló mellfelvarrás2200 €
Mellkisebbítés2100 €

Mi az a Masztopexia ?

Ha mastopexiát (mellfelvarrást) fontolgat Európában vagy Törökországban, az egyik módja annak, hogy megnézze, segíthet-e, ha egy ceruzát helyez a melle alá, és megnézi, hogy ott marad-e. Ha igen, akkor a mellfelvarrás lehet a megoldás.

Ezt a műtétet akkor választhatja , ha zavarja a megereszkedett, lapos mellek kinézete vagy tapintása, illetve ha zavarja a mellek, amelyeknek az areolája nagyobb lett.

Ezek a hatások a következők következtében jelentkezhetnek

  • Terhesség
  • Szoptatás
  • Súlyváltozás
  • Életkor
  • Genetika

A nők általában ambulánsan végzik el ezt az eljárást, ami azt jelenti, hogy nem kell éjszakára a klinikán maradniuk. A műtét körülbelül 3 órát vesz igénybe, és általában általános érzéstelenítésben végzik.

Mellfelvarrás videó

Egyes nők a masztopexiával egyidejűleg mellimplantátumokat is kapnak.

A török sebésznek ismertetnie kell a rendelkezésre álló lehetőségeket, és részletesen el kell magyaráznia az eljárást.

Fotók előtte és utána

reduction mammaire avant après en Turquie
reduction mammaire avant après en Turquie

Hogyan készüljön fel a masztopexiára

Az első lépés az, hogy konzultáljon egy törökországi plasztikai sebésszel. Amikor ezt megteszi, mondja el a sebésznek, hogy mik a céljai. Ha mellbeültetést is szeretne, hozzon magával olyan fényképeket, amelyeken látható a kívánt mellek mérete és alakja. A HIV-fertőzöttek is alávethetik magukat ennek a műtétnek.

A török sebész figyelembe fogja venni az Ön egészségi állapotát, és ismerteti a rendelkezésre álló lehetőségeket. A sebész részletesen elmagyarázza az eljárást, a kockázatokat és a felépülés módját is.

Tracé d'un chirurgien pour un lifting mammaire
A sebész vázlata a mellfelvarrásról

A törökországi mellfelvarrás utáni szövődmények viszonylag ritkák. A három legfontosabb a vérzés, a fertőzés és a hegesedés. A sebész olyan felkészülési utasításokat fog adni Önnek, amelyek segítenek csökkenteni a szövődmények kockázatát.

Ezek az utasítások magukban foglalják majd a dohányzás mellőzését, annak biztosítását, hogy nem szed olyan gyógyszereket, amelyek vérzést okozhatnak, és szükség esetén antibiotikumok szedését.

El kell kezdenie a felépülési időszak tervezését is. Például a masztopexia után legalább 4-6 hétig kerülje a nehéz tárgyak emelését.

Olvassa el még: Mami plasztikai műtét Törökországban

Mi történik a törökországi masztopexia során?

Önt kórházban, ambuláns sebészeti központban vagy az orvos saját műtőjében fogják megműteni. A műtét előtt találkozik az altatóorvossal, a sebésszel és az ápolószemélyzettel.

Schéma d'une opération de lifting des seins
A mellfelvarrás műtétjének ábrája

A török sebész megjelöli a megfelelő helyet, ahová a mellbimbója kerül. Ezután a műtőbe viszik, ahol általános érzéstelenítést vagy nyugtatót kap.

A sebész eltávolítja a felesleges bőrt, és a mellszövetet a megfelelő pozícióba emeli anélkül, hogy az emlőmirigyet megsértené. Ha a törökországi mellimplantátumok mellett dönt, a sebész behelyezi azokat, majd lezárja és bekötözi a melleit. Előfordulhat, hogy 24-48 órán keresztül kis dréneket tart a melleiben.

Műtét utáni utókezelés

A sebész a mellfelvarrást követő első vagy második napon a kontrollvizsgálat során eltávolítja a kötéseket és a dréneket. Az orvos ellenőrizni fogja a mellbimbó színét és avérellátást is.

A műtét után néhány napig kellemetlen érzésre számíthat. Orvosa általában azt fogja javasolni, hogy viseljen melltartót vagy speciális kötszert, hogy a felépülés során megfelelő alátámasztást kapjon. Az első héten fájdalomcsillapító gyógyszerekre lehet szüksége.

Ha Törökországban mellimplantátumot kapott, ügyeljen arra, hogy ne érje semmilyen ütés a melleit, mert ez az implantátum megrepedését okozhatja.

Photo avant et après d'un lifting mammaire en Turquie
Törökországi mellfelvarrás előtti és utáni fotó a törökországi mellfelvarrásról

2-3 hét múlva a sebész eltávolítja az összes öltést. A mell mérete és alakja idővel tovább javul.

A két mell közötti szimmetriában enyhe különbségek lehetnek. Ha ez a helyzet, plasztikai sebésze szükség esetén egy kisebb korrekciót fog végezni, hogy segítsen a mellbimbó újrapozícionálásában. Ezt követően kisebb korrekciókat lehet végezni.

A felépülés során nagyon fontos, hogy a sebész utasításai szerint korlátozza tevékenységeit, és bármilyen mellékhatást vagy problémát azonnal jelezzen.

Gaine de compression
Kompressziós öv

Minden műtéti beavatkozás kockázattal jár, különösen a fertőzés veszélye. A kozmetikai mellkisebbítő műtéteknél nagyon ritka a mellbimbók vagy a mell bőrének tartós érzésvesztése.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A masztopexia néhány ritka kockázattal jár:

  • A bemetszések rossz gyógyulása;
  • Kapszuláris kontraktúra;
  • A mellek korai megereszkedése;
  • Zúzódás és gyulladás;
  • A mell vagy a mellbimbó érzékenységének elvesztése;
  • A mell egyenetlen alakja.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Meg kell jegyezni, hogy az iszlámban a masztopexia nem számít haramnak. Halal és elfogadható, ha hiba eltávolítására használják.

Orvosi intézményünk hozzáférhető a fogyatékkal élők és a mozgáskorlátozottak számára. A repülőtéren magán sofőrünk veszi fel Önt. Elvisszük Önt a szállodába és a klinikára.

Olvassa el továbbá: A gynaecomastia ára Törökországban

A masztopexia kockázatai és szövődményei

A Törökországban végzett mastopexia után előfordulhat, hogy:

  • Hegek. Ezek általában idővel elhalványulnak.
  • A mellbimbó vagy a mell érzékenységének megváltozása. Ez általában néhány hét után visszatér, de néha tartós is lehet.
  • Különböző formájú vagy méretű mellek. Ez néha azért van, mert a mellek eltérő ütemben gyógyulnak.
  • A mellbimbó vagy az areola elvesztése. Ez ritka, de előfordulhat, ha a műtét vérveszteséget okoz az érintett területen.
Photo après un lifting des seins
Fotó a mellfelvarrás után

Hogyan befolyásolja a masztopexia a szoptatást?

A mellfelvarráson bármely életkorban áteshet, miután a mellek fejlődése befejeződött. Terhesség előtt vagy után is elvégezhető. A masztopexia után továbbra is szoptathat.

Hosszú távú eredmények

Az eredmények a műtét után azonnal láthatóak, de a végleges eredmény elérése néhány hónapot vehet igénybe.

A mellfelvarrás eredményei nem biztos, hogy tartósak. Előfordulhat, hogy újabb masztopexiára és mellnagyobbításra lesz szüksége.

Idővel néhány nő úgy dönt, hogy a mellfelvarrást “javító” beavatkozásként végzi el, hogy javítsa melleinek általános megjelenését. De nem biztos, hogy teljes beavatkozásra van szükségük.

Segíthet az eredmények hosszabb ideig történő fenntartásában, ha stabil és egészséges testsúlyt tartanak.


Ha nehezen dönt, mi segíthetünk Önnek, hogy a beavatkozás sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a mellfelvarrás Törökországban?

A törökországi mellfelvarrás eredményei átlagosan 10 évig tartanak. Ezt az időszakot azonban számos tényező befolyásolhatja: terhesség, súlyváltozás vagy a mellek sportolás közbeni nem megfelelő alátámasztása.

A mellfelvarrás általában fájdalommentes műtét, mivel nem érinti az izmokat. Mindazonáltal a műtétet követően néhány napig enyhe fájdalom jelentkezhet, amely fájdalomcsillapítókkal könnyen enyhíthető.

A mellfelvarrás Törökországban nagyon gyakori műtét, a sikerességi arány körülbelül 96%. A műtét eredményét befolyásoló tényezők közé tartozik a páciens életkora, a sebész szakértelme és a mellek eredeti megjelenése.

A mellfelvarrás kombinálható más műtétekkel, például a fenék és/vagy a csípő zsírleszívásával, hasplasztikával vagy mellimplantátumok beültetésével. A kockázatok csökkentése érdekében általában ajánlatos 2 vagy 3 egyidejű műtétre korlátozni.

Igen, lehetséges mellfelvarrás implantátumok nélkül: ezt nevezik mellpótlásnak. Ez a műtét a megereszkedett szöveteket és a megereszkedett melleket korrigálja, miközben az eredeti kosárméretet megtartja.

A törökországi mellfelvarrás időtartama körülbelül 7 nap, beleértve 1 éjszakás kórházi tartózkodást. Ez lehetővé teszi a sebész számára, hogy elvégezze a műtét utáni kezdeti ellátást, és ellenőrizze, hogy a felépülés a lehető legjobb körülmények között zajlik-e.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️