Mellptosis Törökországban

mell ptosis ár Törökország 1 1
Írta Laurence

A mellpótlás része a legtöbb nő által tapasztalt megjelenésbeli változásnak, különösen az életkor előrehaladtával. Ez általában teljesen természetes változás. Néhány nő azonban nem szeretné, ha a mellei megereszkednének. Ilyenkor lehetőség van a megereszkedett mellek korrekciójára kozmetikai műtéttel.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi mellplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellfelvarrás ára Törökországban

A mellnagyobbítás átlagos költsége Isztambulban, Törökországban 2300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 € és 2 600 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Mellplasztika2300 €

Mi az a mell ptosis?

A lógó mellek a legtöbb nőnél tapasztalható megjelenésváltozás részét képezik, különösen a kor előrehaladtával. Ez általában teljesen természetes változás. Néhány nő azonban nem szeretné, ha a mellei megereszkednének.

A megereszkedett mellek orvosi szakkifejezése a mellptosis. Számos információ áll rendelkezésre arról, hogy mi járul hozzá (vagy nem járul hozzá) a megereszkedett mellekhez. Egyesek igazak, mások hamisak.

Bármi is legyen a helyzet, vannak módszerek a megereszkedett mellek megelőzésére és javítására.

Mi okozza a mell ptosisát?

Általában a kor miatt a mellek szalagjai (az úgynevezett Cooper-szalagok) idővel megnyúlnak, és ptózist vagy mellfelvarrást igényelnek. Ennek általában a gravitáció az oka, de más tényezők is szerepet játszhatnak.

A mell megereszkedésének okairól – vagy nem okairól – szóló információk ellentmondásosak lehetnek. Szerencsére néhány szakértő egyöntetűen egyetért a fő okokban.

A mellpótlás valódi okai a következők:

  • Az öregedés
  • Kollagénhiány
  • Ösztrogénhiány
  • Súlyosság
  • Magas testtömegindex
  • Megnövekedett mellméret
  • Menopauza
  • Többszörös terhesség
  • Gyors fogyás, majd súlygyarapodás (vagy fordítva)
  • Dohányzás

Olvassa el még: Mami átalakítás Törökországban

A megereszkedett mellek egyéb okai :

  • Szoptatás
  • Nem visel melltartót
  • Rossz melltartó viselése

A bőr rugalmasságának az öregedés miatti elvesztése a megereszkedett mellek leggyakoribb oka. Egy másik tényező a dohányzás, amely felgyorsítja az öregedést, és így hozzájárul a mellek megereszkedéséhez, néha már az élet korai szakaszában.

A többszörös terhesség szintén ok, a szoptatás azonban nem. A hormonális változások minden terhességgel szűkítik és tágítják a tejcsatornákat, ami megereszkedett szövetekhez vezethet. A terhesség előtti és utáni gyors súlyváltozások súlyosbíthatják ezt a helyzetet.

A nagyobb mellek nagyobb valószínűséggel megereszkednek, egyszerűen azért, mert a nagyobb melltömeg jobban ki van téve a gravitációnak.

A szoptatás választása azonban nincs hatással a mell feszességére. Általában úgy gondolják, hogy a szoptatás megnyújtja a mellszövetet és megereszkedést okoz.

Lásd még: Mellkisebbítés Isztambulban

Hogyan előzhető meg vagy kezelhető a mellpótlás?

Szeretné csökkenteni a megereszkedett mellek kockázatát vagy javítani mellei feszességét? Íme néhány dolog, amit megtehet.

Kezelje az egészséges testsúlyt

Nem feltétlenül kell fogynia vagy híznia. Ehelyett állandó súlyt kell tartania, mégpedig olyan szinten, amely egészséges az Ön számára. Ez megakadályozhatja, hogy a mellei megereszkedjenek, és feszesebbé teheti őket.

Találjon egy jól illeszkedő, kényelmes melltartót

Ez különösen az edzésre, például a kocogásra vonatkozik. A támogató sportmelltartó (formázott kosarak) csökkentheti a mell mozgását. Egy tanulmány szerint a mell edzés miatti mozgása nyúláshoz és megereszkedéshez vezet, de további vizsgálatokra van szükség.

Ugyanez a tanulmány azt sugallja, hogy amikor nem sportol, nem feltétlenül van szükség melltartóra, hogy megakadályozza a mellek megereszkedését. Valójában a rossz méretű melltartó viselése több negatív hatással járhat, mintha egyáltalán nem viselne melltartót.

Dohányzás

A dohányzás felgyorsítja az öregedési folyamatot. Az öregedés a szövetek feszességének csökkenéséhez vezet, különösen a mell szalagjaiban. A dohányzás kifejezetten felgyorsítja az öregedést azáltal, hogy elpusztítja az elasztint, azt a fehérjét, amely segít a bőr rugalmasságának megőrzésében.

Hormonvizsgálat

Az ösztrogén hormon csökkenése, amely általában a menopauza során következik be, a szöveti kollagén csökkenésével járhat. Ha egészséges módot találunk az ösztrogénszint növelésére (például fitoösztrogénekkel vagy étrend-kiegészítőkkel), az javíthatja a mellek alakját és formáját.

Beszéljen orvosával, és vizsgáltassa meg magát, mielőtt megpróbálná növelni az ösztrogénszintjét.

Kerülje a terhességet

Ha a mellei megjelenésének megőrzésére irányuló vágya nagyobb, mint a család bővítésére irányuló vágya, fontolja meg a terhesség elkerülését. Megbízható tanulmányok azt mutatják, hogy minél több terhességben van egy nő, annál valószínűbb, hogy megereszkednek a mellei.

Eddze a mellizmot

Bár magában a mellkasban nincsenek izmok, az alatta lévő izmokat megdolgoztathatod. Ezeket az izmokat mellizomnak nevezzük. Bizonyos edzések ezeket célozzák meg, és természetes lendületet adhatnak a melleknek.

Plasztikai sebészet Törökországban

Törökországban számos különböző műtéti eljárással kezelhető a mellplasztika, például mellimplantátumokkal. Segíthetnek abban, hogy mellei fiatalosabbá és rugalmasabbá váljanak. Ez egy drága lehetőség, de a leglátványosabb eredményt adja. A kozmetikai sebészet Törökországban hatékony megoldás az Ön számára, beleértve a mellfelvarrást Isztambulban.

Mennyi ideig tart a tartózkodás?

A kórházi tartózkodás időtartama: 1-2 nap.
Gyakran ambulánsan végzik. A betegek még aznap hazaengedhetők.

A törökországi mellfelvarrás költségei

A mellnagyobbítás átlagos ára Törökországban, Isztambulban 1900 euró, a minimális ár 1600 euró, a maximális ár pedig 2200 euró.

A kezelés előtt

  • A műtétet megelőzően az előírásoknak megfelelően rendszeres szűrővizsgálatot végeznek.
  • Az altatóorvos legkésőbb 48 órával a műtét előtt konzultációra jelentkezik.
  • A szokásos műtét előtti vizsgálatokon kívül az emlő radiológiai vizsgálatát írják elő (mammográfia, ultrahang).
  • Szükséges lehet a szájon át szedhető fogamzásgátlók szedésének abbahagyása, különösen, ha ehhez kapcsolódó rizikófaktorok (elhízás, rossz vénás állapot, véralvadási zavarok) állnak fenn.
  • A dohányzást a műtét előtt 10 nappal abba kell hagyni.
  • A műtétet követő 10 napig nem szabad aszpirint tartalmazó gyógyszert szedni.
  • Az érzéstelenítés típusa: Ez egy általános érzéstelenítés, amelynek során Ön teljesen elalszik.
  • A kórházi tartózkodás feltételei: Általában egy-három nap kórházi tartózkodás szükséges. Bizonyos esetekben azonban a műtét ambulánsan is elvégezhető, azaz néhány órás megfigyelés után még aznap hazaengedik.

Mivel jár ez a műtét?

  • Minden sebész saját technikát alkalmaz, amelyet minden egyes esethez igazít a legjobb eredmény elérése érdekében.
  • A műtét végén egy melltartó alakú rugalmas kötést alkalmaznak.
  • A sebésztől és a masztopexia mértékétől függően a beavatkozás másfél és három óra között lehet.

A kezelés után

  • A műtét utáni következmények általában nem túl fájdalmasak, és csak egyszerű fájdalomcsillapítót igényelnek.
  • A mellek duzzanata (ödéma) és véraláfutása gyakori, valamint a karok felemelésekor jelentkező kellemetlen érzés.
  • Az első kötést 24-48 óra elteltével eltávolítják, és egy könnyebb kötéssel helyettesítik. A kötést a teljes gyógyulásig rendszeresen fel kell tenni.
  • A beteget a műtét után 24-48 órával elbocsátják, és két-három nap múlva ismét konzultáción látják. Ezután melltartót kell viselni a jó tartás érdekében.
  • A melltartót a műtét alatt körülbelül egy hónapig ajánlott viselni, éjjel-nappal.

Keresse meg a legjobb mellpoptózis klinikát a legjobb áron Törökországban

Évente közel 11 millió beteg utazik külföldre orvosi ellátást keresve. Kezdje törökországi gyógykezelési tartózkodását árajánlatkéréssel. Ügyfélszolgálatunk segít megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő klinikát Törökországban vagy Tunéziában.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️