Gynecomastia Törökországban

gynecomastie ár Törökország istanbul 1 1
Írta Émilie

Minden, amit a törökországi gynecomastiáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi gynecomastia elvégzéséhez.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi gynecomastia kezelésről, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Mennyibe kerül egy nőgyógyászati műtét Törökországban?

Egy törökországi nőgyógyászati műtét átlagos költsége 1700 euró, amely tartalmazza az 5*-os szállást, a VIP transzfert, a műtétet, a kompressziós fűzőt, a műtét utáni gyógyszereket, a vért és a műtét előtti vizsgálatokat, az általános érzéstelenítést, az orvosi konzultációt és a végső transzfert a repülőtérre.

Gynecomastia1700 €
Mellkasi implantátumok1500 €
Zsírleszívás2200 €
Mellfelvarrás2000 €

Mi az a gynaecomastia?

A gynecomastia Törökországban a férfiaknál az emlőmirigy hipertrófiájának korrekciójára szolgáló műtét, amelynek középpontjában az areola áll, és tapintásra érzékeny. Egyoldalú vagy kétoldali hiperpláziának felel meg.

Törökországban a kozmetikai gynaecomastia műtét, amelyet általános érzéstelenítésben végeznek, eltávolítja a felesleges zsír- és mellszövetet a férfiaknál. Ezt nevezik mellkisebbítésnek.

Schéma de la gynécomastie
A gynaecomastia ábrája

Ez az eljárás kis bemetszésekkel távolítja el a felesleges zsírt és bőrt, így a pácienseknek kezelési lehetőséget kínál a magabiztos, férfias megjelenés visszanyerésére. A túlzott súlygyarapodás utólagos műtéti korrekciót tehet szükségessé.

Megjelenésének nincs oka, kivéve talán a rendellenes hormontermelést vagy bizonyos gyógyszerek alkalmazását. A gynecomastia nem tévesztendő össze az adipomastiával, amely a zsír helyi felhalmozódását jelenti. Az egyetlen kezelés a műtét.

Előtte és utána képek

Az emlőmirigyek túlzott fejlődése férfiaknál

Míg a szép mellek a nők számára igazi vonzerőt jelentenek, addig a férfiak számára egészen más a helyzet. A férfiak túlzott mellnövekedésének számos oka van.

A hormonális okok, a túlzott alkoholfogyasztás, a dopping vagy például a túlevés mind szerepet játszhatnak. Ön is szenved ilyen nem kívánt mellnövekedéstől, és gyógymódot keres egy törökországi szépségszakértőtől?

Magyarázó videó a gynaecomastiáról

A LegjobbKlinika.com szívesen segít Önnek megtalálni a megfelelő plasztikai sebészt! Szoros kapcsolatban állunk olyan török kozmetikai sebészekkel, akik nevet szereztek maguknak a gynaecomastia területén.

Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Gondoskodunk arról, hogy megfelelő szakembert találjunk Önnek. A HIV-fertőzöttek jogosultak erre a műtétre.

Kezdeti konzultáció a törökországi gynaecomastiával kapcsolatban

A törökországi plasztikai sebészével való személyes konzultáció jó lehetőséget biztosít arra, hogy megismerje a sebészt, a csapatát és a létesítményeit.

Ebben a szakaszban felveszik az Ön kórtörténetét, elmagyarázzák az eljárást és annak alternatíváit, valamint megvitatják a törökországi gynaecomastia kockázatát és mellékhatásait, valamint a költségeket.

A fizikális vizsgálatot követően az összes adatot összesítik és elemzik, majd egyéni gynaecomastia kezelési tervet készítenek.

Fotók előtte és utána

Photo avant et après une gynécomastie
Előtte és utána fotók a gynaecomastia kezeléséről

Gynecomastia: egy férfi dolog!

Érintettként gyakran zavarban van, mert túl nagyok a mellei, és nagy a személyes szenvedés. Azonban egy kis műtéttel, amelyet törökországi szakorvosod végez, visszaállíthatod a mellkasod férfiasságát, amelyet aztán újra magabiztosan mutathatsz.

Photo avant et après une gynécomastie
Fénykép a gynaecomastia műtét előtt és után

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A gynaecomastiával kapcsolatban előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Zúzódások ;
  • Túlzott vérzés;
  • A mellbimbó kontúrjának szabálytalansága;
  • A mellbimbó bőrének elvesztése;
  • Laza mellbőr és aszimmetriák;
  • A mellbimbók zsibbadása.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Az iszlámban a gynaecomastia halalnak és elfogadhatónak minősül, amennyiben a műtét célja egy hiba kijavítása. Ezért nem haram.

A mozgáskorlátozottak számára személyre szabott, kerekesszékkel történő segítségnyújtást vehet igénybe attól a pillanattól kezdve, hogy leszáll a repülőgépről, egészen a szállodáig.

Gynecomastia Isztambulban

Törökországban együttműködő esztétikai plasztikai sebészeink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a gynaecomastia területén, és természetesen a legmodernebb orvosi és technikai színvonalon végzik a beavatkozásokat. A legnagyobb gondossággal és körültekintéssel kezeljük Önt, figyelembe véve az Ön személyes kívánságait a mellformázással kapcsolatban.

Photo avant et après une gynécomastie
Fénykép a gynecomastia eljárás előtt és után

Gynecomastia: Eljárás és technika

Az Ön török sebésze mindenekelőtt felméri, hogy a mell deformitása csupán zsírburjánzás-e, vagy az emlőmirigy-szövet túl nagyra nőtt. Mi több, a két jelenség együtt is előfordulhat.

Ha csak zsírfeleslegről van szó, akkor azt enyhe helyi érzéstelenítésben óvatosan el lehet szívni. Ha a mirigyszövet túlságosan megnőtt, akkor általános érzéstelenítésben sebészi úton távolítják el.

A bemetszést diszkréten az areola alatt végzik. Ezt a műtétet körültekintően kell elvégezni, mivel szimmetrikusnak kell lennie. Ezért Törökországban csak olyan kozmetikai sebészekkel dolgozunk együtt, akik megfelelő és átfogó szakértelemmel rendelkeznek az ilyen műtétek elvégzéséhez.

Körülbelül három héttel a gynaecomastia-műtét után már újra a régi önmaga, és egy szűk pólóban is bemutathatja férfi melleit. A bemetszés ideális elhelyezkedése miatt a kívülállók számára nem látható, hogy Ön nőgyógyászati kezelésen esett át.

Tracé d'un chirurgien pour une gynécomastie
A sebész vázlata a gynaecomastia esetében

Élvezze az új testérzetet és legyen feltűnő a férfi mellkasa! Hagyja, hogy szakértői csapatunk végigvezesse Önt ezen a változáson.


Ha nehezen tud dönteni, ingyenesen segítünk, hogy műtétje sikerrel járjon.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a gynaecomastia Törökországban?

A sikeres gynaecomastia műtét után az eredmények egy életen át tarthatnak. Azonban kiújulhat, ha a páciens életmódja nem megfelelő, vagy ha valamilyen egészségügyi probléma lép fel.

A nőgyógyászati műtét nem fájdalmas a műtét idején, mivel azt altatásban végzik. A műtét után az orvos fájdalomcsillapítót ír fel a későbbi fájdalom csillapítására. Ez tehát egy fájdalommentes műtét.

Ha hozzáértő és tapasztalt sebészt választ, a sikeres nőgyógyászati műtét esélyét az Ön oldalára helyezi. A török klinikákon 90%-ra becsülik ennek a műtéti eljárásnak a sikerességét.

A hegesedés elkerülhetetlen a műtét során. Az orvos feladata, hogy megpróbálja a lehető legkisebb heget elérni. A hegek kialakulása azonban véletlenszerű jelenség, és egyénenként eltérő.

A nőgyógyászati műtét átlagosan 1-2 órát vesz igénybe. Ez függ a helyzet súlyosságától és körülményeitől, de a műtétet végző sebész készségeitől is.

A nőgyógyászati műtét nem olyan műtét, amelynek elvégzése hosszú időt vesz igénybe. Egy nőgyógyászati műtét a kapcsolatfelvételtől a kezelés befejezéséig mindössze 3 napot vesz igénybe. Tehát viszonylag gyorsan elvégezhető.

Működnek a nőgyógyászati tabletták?

A nőgyógyászati tabletták hatékonysága tudományosan nem bizonyított. Fontos, hogy konzultáljon egészségügyi szakemberrel, hogy meghatározhassa a legjobb kezelést a gynaecomastia kezelésére, legyen az orvosi vagy sebészeti.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️