Miaclinics

A Miaclinics a kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2018-ban alapított, tanúsított klinika Isztambulban, Törökországban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árat a külföldi műtétekre. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Miaclinics, Isztambul, Törökország

A Miaclinics Törökország egyik legmegbízhatóbb és legfejlettebb esztétikai bőrgyógyászati klinikájaként ismert, amely innovatív, biztonságos és rendkívül hatékony kezeléseket, valamint magas színvonalú szolgáltatást kínál. A klinikák arra törekszenek, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsák a legbiztonságosabb környezetben, miközben kiváló eredményeket kínálnak.

Kizárólag a legfejlettebb FDA által jóváhagyott technológiákat és az iparág legelismertebb beszállítóitól származó termékeket használják. Így a betegeknek nem kell aggódniuk a klinikák minősége miatt. A klinikákon magasan képzett ápolók és orvosok dolgoznak, akik a leggyakoribb bőrproblémák széles skálájára tudnak megoldást kínálni különböző fejlett nem sebészeti kezelésekkel.

A klinikákon elérhető kezelések közé tartozik a Vampire Facelift (PRP), mezoterápia, hámlasztás, botox, kriolipolízis és még sok más. A Miaclinicset Dr. Cemile és Ali Attila Aydin alapította, akik a minőség, az eredmények és az innováció ügyfélközpontú kultúráját hozták létre. Az orvosok és a csapat elkötelezetten támogatja az ügyfeleket az út minden lépésében, a kezdeti konzultációtól a kívánt eredményig.

A klinikák mindig biztosítják, hogy a legújabb gépekkel, termékekkel és protokollokkal rendelkezzenek, hogy lenyűgöző eredményeket nyújthassanak ügyfeleiknek. Minden új kezelést és technológiát alaposan tesztelnek, mielőtt beépítik a klinikára, hogy biztosítsák a kiváló eredményeket.


A klinika specialitása :

Esztétikai sebészet
Arc karcsúsítása
Vámpírlift
Cérnalift
Ránckezelés

Szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Parkolás


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 2018
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, török


A Miaclinics kínálja Önnek :

zadoque lopes
zadoque lopes
11:27 09 Feb 24
Nemrég meglátogattam a Mia Clinic-et egy szépségkoktél-kezelésen, és nagyon lenyűgözött a részletekre való aprólékos odafigyelés és gondoskodás, amit mutattak. Kezdettől fogva alapos ellenőrzést végeztek, hogy felmérjék a szív- és érrendszeri problémákat a vérnyomásom mérésével. Amikor felfedezték, hogy megemelkedett, azonnal úgy döntöttek, hogy nem folytatják a glutationt az eredeti tervek szerint. Ehelyett a nagy dózisú C-vitamin mellett döntöttek, időt szakítva arra, hogy elmagyarázzák döntésük tudományos indokait. Ez nemcsak professzionalizmusukat bizonyítja, hanem elkötelezettségüket is, hogy ügyfeleik biztonságát mindenekelőtt előtérbe helyezzék.Amikor visszatértem egy ózonterápiára, újra megmérték a vérnyomásomat (ami addigra normalizálódott), és folytatták a kezelést. Felbecsülhetetlen értékű orvosi tanácsokkal is szolgáltak, hogyan javíthatnám általános egészségemet. Az, hogy biztonságban érezték magukat a kezükben, leírhatatlan kényelem volt, igazán felbecsülhetetlen. A Mia Clinic megközelítése határozottan 5 csillagos élmény, amely biztosítja, hogy visszatérő ügyfél leszek, amikor legközelebb Isztambulban vagyok.
monporcu
monporcu
05:58 22 Apr 24
Nagyszerű tapasztalat! A fiam elvégezte a Morpheus 8 kezelést a pattanások ellen, amelyek három éve torzították az arcát, és a hatékonyság már néhány nap múlva látható volt. A bőr tisztább, a pattanások eltűnnek, nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. A személyzet nagyon kedves és profi, a klinika elegáns és nagyon tiszta. Nagyon ajánlott!
Anna Katharina
Anna Katharina
15:30 27 Mar 24
Nagyszerű élmény volt a Miaclinics-ben! Botox kezelésre jöttem, és eddig minden jól néz ki. Mindannyian szuper profik voltak, és nagyon vigyáztak rám. Határozottan visszatérnék!
Katherine Coleman
Katherine Coleman
14:44 19 Apr 24
Milyen csodálatos klinika! Bementem egy konzultációra a cérnaplasztika ügyében, és az orvos válaszol minden kérdésemre, tájékoztatást adott és megvizsgálta a bőrömet. Valójában lebeszélt a szálak elvégzéséről, és egy kevésbé invazív kezelést javasolt, amelyről úgy érezte, hogy jobb eredményeket ér el. Úgy döntöttem, hogy maradok egy IV csepegtetésre, és nagyszerű tapasztalatom volt az ápoló személyzettel és az orvosokkal, akik rendszeresen ellenőriztek az infúzió során, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy jól érzem magam. Izgatottan térek vissza kezelésekre
Asmaa El Majzoub
Asmaa El Majzoub
13:12 12 Sep 23
Ez volt az első alkalom, hogy meglátogattam a Miaclinics-t. Kezdjük az elejétől:A találkozó foglalása olyan gördülékeny és profi volt. Minden szükséges információt elküldtek nekem a WhatsApp-on keresztül (árak, hely, és még a hozzájárulás is). Olyan rugalmasak és kedvesek voltak. Amikor a klinikára értem, éreztem a jó hangulatot. A zene, a hangulat, az illat és a dekoráció pihentető. A személyzet annyira kedves és barátságos. Mindannyian beszélnek angolul, ami plusz. Dr. Cemila olyan kedves és gondoskodó. Mindent leírt, és minden kérdésemre válaszolt. Később találkoztam a másik orvossal, aki rendkívül barátságos és pihentető volt. Imádtam az együttműködésüket, ami sok pozitív energiát adott hozzá. Igazán szeretném megköszönni nekik, hogy ilyen pozitívan tették az élményeimet. Alig várjuk, hogy hamarosan láthassuk a csodálatos eredményeket. Nagyon ajánlom őket, és minden más esztétikai szolgáltatásért visszatérek.
Itab Abdallah
Itab Abdallah
08:46 21 Aug 23
Meglátogattam a Mia Klinikát a Morpheus8 kezelés miatt. Általában nem írok véleményt, de ezúttal igen, mert ha kiváló szolgáltatást kap, manapság ezt kötelező megtennie. A Jamila doktorral folytatott konzultációtól kezdve a szuper barátságos és vigasztaló személyzeten át egészen az Atilla doktornőtől kapott gondoskodásig a kezelés alatt. Zsibbadó krémet adtak, érzéstelenítő helyi injekciókat adtak, és a még jobb élmény érdekében nevetőgázt adtak. Bármennyire is fájdalmas a kezelés, soha nem éreztem fájdalmat. Köszönjük a Mia klinikának és a személyzetnek a csodálatos élményt. Nagyon ajánlom ezt a klinikát, és biztosan visszatérek minden alkalommal, amikor Isztambulba látogatok.
Sarah Stock
Sarah Stock
10:43 17 Aug 23
Igazán nagyszerű élményem volt a Miaclinics-ben. Csapatuk igazán professzionális, barátságos és gondoskodik arról, hogy jól érezze magát a klinikukon. Minden nagyon tiszta, és elmondható, hogy nagyon komolyan veszik a munkájukat. Határozottan visszatérek legközelebb Isztambulba 🙂
Saba IK
Saba IK
15:11 18 Feb 23
Nemzetközi betegként mindig aggódik a másik országban nyújtott szolgáltatás és őszinteség miatt. Ők egy etikus és profi csapat. Ingyenes online konzultációm volt Dr. Cemile-lel, és később személyesen is meglátogattam az aknés hegek morfológiai kezelésében. A férje csekély fájdalommal vagy egyáltalán nem végezte el az eljárást. Folyamatosan magyarázta az előnyöket és az óvintézkedéseket, mint egy igazi szakember. 2 hete, hogy hazajöttem Dubaiba, és imádom az eredményeket.
Julia Is
Julia Is
17:17 04 Aug 23
Profi, udvarias és tiszta. Egy munka, ami ezreket jelentene az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban NAGYON elfogadható áron itt Isztambulban. Mindenki barátságos és csodálatos volt az elejétől a végéig. Az eljárás (Botox) gyors és fájdalommentes volt. Az orvosok informatívak és segítőkészek voltak minden lépésben. Nagyon élveztem ezt a létesítményt, és minden bizonnyal meglátogatom, amikor legközelebb Isztambulban vagyok. Ha tehetném, 10/5-re értékelném őket.
Selena Singleton
Selena Singleton
20:52 24 Aug 23
Az élmény az elejétől a végéig kiváló volt. Virtuális konzultációt tartok, sok információval és lehetőségem van kérdéseket feltenni. Arra is ösztönöztek, hogy saját kutatást végezzek és gyűjtsek információkat. Amikor megérkeztem, vízzel és frissítőkkel kínáltak egy nagyon tiszta és barátságos helyen. Ezt követően egy másik, nagyon alapos előadáson is részt vettem a kezelésemről. A kezelést egy orvos és 2 nagyon hozzáértő nővér végezte. Az eredmények mesések, és az egész személyzet barátságos és profi volt.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️